Afleverede kones Rolex fredag for udskiftning af glas og tirsdag var den allerede klar👍 Rolex i Aarhus mente de skulle bruge 3-4 uger på rep. Så super hurtig service i Herning
M C Mortensen
Det här tycker kunderna
Har netop købt et rolex ur hos Louise og Henrik som gav os den bedste og professionelle service overhovedet, vedrørende vores køb. 2 meget smilende og behagelige mennesker, som brugte den tid vi ha... Se mer
Toppen af snobberi. Var i butikken med min datter som skulle konfirmeres, hun havde set en ring i deres vindues som hun ønskede sig. Vil ville naturligvis gerne give hende den rette størrelse. Men man... Se mer
Tak for den gode oplevelse Har handlet der et par gange efterhånden, og jeg har ved hvert besøg oplevet fremragende kundeservice. De forstår at sætte sig ind i kundens behov og rådgive derefter. I... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
M.C. Mortensen i Herning er en af Jyllands mest eksklusive ure- og smykkeforretninger, vi er Autoriseret Rolex-forhandler og forhandler desuden andre high-end ure som Tudor, Tag Heuer, Ole Mathiesen m.fl. Vi har eneforhandling af Georg Jensen smykker i midtvestjylland, og kan desuden præsentere et stort udvalg af brilliant-smykker fra Nuran. Vi er Rolex-specialister, og har eget certificeret Rolex-værksted.
Kontaktuppgifter
Bredgade 20, 7400, Herning, Danmark
- www.mcmortensen.dk
Forstår slet ikke hvad folk snakker om…
Forstår slet ikke hvad folk snakker om med dårlige oplevelser. Kan kun beskrive mine oplevelser som gode fra man kommer ind til man går derfra. Har altid gået derfra med et smil. Der er altid to sider af en historie.
Jeg kan kun anbefale Mc Mortensen.
Har været inde i mange Rolex butikker. Først og fremmest har de intet på lager man kan se eller prøve. Og de vil bare have dig ud igen for de gider ikke og bruge tid på en.
Men hos Mc Mortensen. Kan man få lov til og se,røre og pille. Og de tager tid til dig. Og de rareste personale. Fra urmageren til ekspedienten. De ved med 100% hvad de har med at gøre. Vil helt sikkert anbefale dem til hvem som helst. Og vil komme der ingen næste gang der skal købes et nyt ur 😃
Vh en glad og meget tilfreds kunde. Ali
God og behagelig service
Jeg og min mand var i dag hos M.C.Mortensen for at købe Rolex til min mand. Her fik vi en sublim service af Steffen. Vi fik en yderst professionel fremvisning og instruktion. 5 store stjerner herfra. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos Jer. Mvh. Betina Fisker
God oplevelse
Var ude efter et ur som der i butikker i kbh er op til 1 års leveringstid på. Har tidligere købt ur hos M.C Mortensen, så skrev en mail onsdag aften. Torsdag morgen kom der svar, uret var på lager.
Super god service af Henrik ved afhentning af uret. Alt i alt en god oplevelse. Stort udvalg, kompetent betjening.
Kører også til Herning ved næste urkøb.
Hold jer fra den kvindelige ekspedient
Indehaverens service og imødekommenhed fejler absolut intet, men den ældre kvinde som er ansat, er på grænsen til modbydelig. Jeg ville prøve et ur, som efter hendes mening, var en anelse for stor i skiven (hvilket jeg godt kan lide), og hvor hun hertil siger, at jeg måske burde spise noget mere. Jeg gik derfra på stedet.
Super service!
Super service!
Jeg er en ung gut som for nylig var på besøg hos M.C Mortensen. Jeg blev taget godt imod selvom jeg forventede at jeg ikke vil blive taget seriøst. Jeg skal snart inverstere i et Rolex og min beslutning om købet blev taget meget seriøst taget min alder i betragtning. Det samme kan ikke siges om de andre Rolex forhandlere i DK som jeg har besøgt. Kan varmt anbefale butikken!
Skuffet.
Jeg har købt diverse Rolex-ure hos MC Mortensen gennem de sidste 10 år og har løbende fået dem serviceret samt repareret der også.
Jeg har indtil for få år siden været ganske tilfreds med servicen, men føler mig nu nødsaget til at advare andre, da deres opførsel samt attitude er helt og aldeles uhørt og uacceptabel. Man forventer slet og ret en vis professionel service og acceptabel tone, når man bruger så mange penge på en vare samt kommer igen i en forretning. Derfor håber jeg at MC Mortensen vil tage kritikken til sig og se indad, samt ikke glemme hvad butikken har levet af i mange år: Tilfredse kunder der spreder budskabet i deres netværk og selv kommer igen.
Min erfaring med ejeren har egentlig været god. Han er utrolig vidende om ure og dertil venlig og professionel. Problemet er dog at når det ikke er ejeren der står bag disken, så bliver man mødt af en helt og aldeles ubehagelig ældre kvinde, som er decideret nedværdigende og yderst arrogant. Det har jeg oplevet i tre ud af de seneste fire gange, hvor jeg har besøgt butikken pga. problemer med et Rolex-ur, og efter den seneste oplevelse er dommen klar: Jeg sætter aldrig mine ben i butikken igen.
Desværre havde jeg kort tid forinden anbefalet et vennepar at tage til MC Mortensen da de søgte 2 Rolex-ure til sig selv. Jeg fortalte dem dog at de skulle lede efter den mandlige indehaver, da de ellers ikke fik den forventelige service. De havde kørt en lang omvej for at komme til Herning, og desværre kunne de kun blive betjent af den føromtalte kvinde. Resultatet blev at de kørte skuffet fra Herning og var rystede over hvor dårlig en oplevelse de fik. De var samtidigt ærgerlige over at spilde tiden, da butikken er flot og udvalget af Rolex-ure var godt, men at de aldrig nogensinde ville bruge så meget som en krone i butikken pga. den arrogante betjening.
Tænk over det MC Mortensen – det andet er en skam!
Super dårlig og top arrogant service
Super dårlig og top arrogant service og helt klart ingen købmandsskab i forbindelse med køb af 2 Rolex ure i juli 2019, så ordre på 300000,- kr blev lagt hos Knud Pedersen i Århus hvor man gerne vil handle give go service, 67 % af anmeldelser herinde er dårlig , tænker man som forretning har et problem som man slet ikke tager seriøst
Kundebehandling
Har netop haft en oplevelse af, at kunden altid tager fejl???
Da jeg skulle betale for en bestilt vare med tilgodebevis, var den kvittering jeg umiddelbart kunne finde i min pung en bestillingskvittering og derfor ikke gyldig som tilgodebevis. Det var selvfølgelig uheldigt, men jeg fandt tilgodebeviset og gav det som betaling. Derefter oplevede jeg en respons, som både var særdeles arrogant og nedladende: At ekspedienten sagde, at kunderne altid påstår HÅRDNAKKET, at de ikke har fået tilgodebevis udleveret, men at hun VIDSTE, at hun havde ret! Det blev gentaget flere gange, uden at jeg gav andre kommentarer end et ja. Følte mig som et skolebarn, der blev irettesat. Meget uheldig kundetiltale.
Elendig service
Elendig service.
Vil aldrig sætte min ben i den butik igen.
Har handlet der et par gange
Har handlet der et par gange. Men det beste jeg mindes var da jeg ville købe en hvidguldsring med diamant til min forlovet. Jeg gik ind for at snakke med dem. Jeg havede ikke pengene men jeg fik lov til at detale et akonto beløb hver månede til jeg havede betalt 2500 kroner. Det er nogle år sider men hun har den i nu. Tak til jer. Mvh Benny Hansen
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.