FælgeService.dk Omdömen 10

4,4

Företagsinformation

1. Hjulbutik

Skrivet av företaget

Fælgereparation på alle typer fælge. Vi er en mobilt fælgeværksted og derfor behøver du ikke undvære din bil. Det tager faktisk kun 1-2 timer for os at lave en fælge og vi kan gøre det hjemme hos dig eller på din arbejdsplads. Så har du fået ridser i fælgene, så er vi klar til at hjælpe dig. Kvalitet og service er ikke et tilvalg hos os, men en forudsætning.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fantastisk service og kvalitet

Fantastisk service og kvalitet hos Fælgeservice!

Jeg har brugt Fælgeservice tre gange på kort tid, og jeg er virkelig imponeret over deres professionelle arbejde og hurtige service – selv med kort varsel! Hver gang har de leveret et topresultat. En særlig tak til Lasse, der gjorde et fantastisk arbejde med min fælge og samtidig gav en exceptionel kundeservice. Det er tydeligt, at de virkelig går op i kvaliteten af deres arbejde. Jeg kan varmt anbefale Fælgeservice til alle, der har brug for pålidelig og effektiv reparation af fælge.

4 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har brugt Fælgservice hver gang jeg /…

Har brugt Fælgservice hver gang jeg / (mest min kæreste) har været uheldige og ridse en fælg. Lasse fra Fælgservice er hurtig og nem at kordinere med samt de kommer til ens adresse.

Langt fra sidste gang, jeg benytter Fælgservice, med deres flotte arbejde!

22 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enestående service og topkvalitet!

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Fælgeservice.dk. Fra start til slut har jeg oplevet en kundeservice i absolut topklasse – de var venlige, professionelle og meget imødekommende.

Resultatet taler for sig selv: Suverænt arbejde med fælgen, som nu ser ud som ny! Jeg er utrolig tilfreds med både processen og det endelige resultat.

Tak for en fantastisk oplevelse – jeg kommer helt sikkert igen!

16 augusti 2024

Bedste service længe

Bedste service længe! Lånte min kærestes bil ind til byen og ved en fejl rammer jeg kantstenen. FælgeService var i nærheden og kunne ordne dette hurtigt.

21 augusti 2024

Kan kun anbefale Fælgeservice.dk

Kan kun anbefale Fælgeservice.dk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har nu flere gange haft glæde af deres service efter at have været uheldig med en kantsten eller 2, dejlig man nu kan nøjes med en reparation så man altid har pæne fælge. 😇🤩

8 december 2023

Kæmpe anbefaling herfra…

Nu har jeg brugt fælgeservice et par gange og det spiller bare hver gang.

De kommer ud til dig hvor du er, kan det blive nemmere? :-)

Tag fat i Andreas, han har 100% styr på det og mega serviceminded.

Kæmpe anbefaling herfra!

8 november 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.