Lollys Laundry Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

This was my first time ordering from here and I’m absolutely delighted. I spotted some of your outfits in a German soap opera and googled them straight away. The clothes are really stylish and high qu... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hentede det skønneste tøj i den lokale GLS pakkeshop. Alt levede op til mine forventninger: lækre kvaliteter, smukke farver, perfekte str. Jeg ved fra tidligere køb, hvor str. var for lille, at omby... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk god kundeservice. Skrev med en super dygtig og venlig medarbejder. Der var desværre fejl på deres lager så fik ikke min smukke nederdel. Men vi fandt en god løsning. Forsat god dag. Smukt t... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I am delighted with my jacket and with the service. My discount code didn’t work when I placed my order but Pauline very kindly applied it for me once I received my order and decided to keep it. The s... Se mer

Företagsinformation

1. Damklädesbutik
  2. Klädbutik

Skrivet av företaget

Lollys Laundry is understated luxury that anyone can afford 💖🌟 The philosophy is to create a brand where the quality and price are woven together, resulting in strong collections that let you style your look up or down, depending on whether you are into classic romanticism or the tough rock chick look 🤩✨

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

90 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Elsker jeres tøj og jeres farveunivers🤩…

Elsker jeres tøj og jeres farveunivers🤩 dejlig hjemmeside og beskrivelse af tøjet, så man næsten rammer plet hverdag. Og hvis tøjet ikke passer er der hurtig retur. De bedste anbefalinger herfra🥰

14 juni 2025

Kære Hanne,

Sikke en dejlig anmeldelse at få her mandag morgen 🥰
1000 tak for den.
Din varme anbefaling er meget værdsat, skal du vide.
På gensyn i shoppen.

Svarer til forventningen

Svarer til forventningen
Lækker at have på

10 juni 2025

Kære Lone,

Tak for de 5 stjerner og fine ord :-)
Vi værdsætter dem meget.
Rigtig god sommer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeres hjemmeside gjorde nemt for mig at…

Jeres hjemmeside gjorde nemt for mig at finde den nederdel jeg søgte.
Normalt handler jeg i de fysiske butikker men i dette tilfælde så jeg nederdelen i større str. hos Bahne Holbæk og spurgte om de kunne hjælpe mig den rigtige str. svaret var desværre NEJ så på vejen hjem tænkte det kan ikke være rigtig så må jeg selv prøve

3 juni 2025

Kære Carla,

Tak for din fine anmeldelse.
Hvor er det godt at få bekræftet at vores hjemmeside er nem at navigere i - det er jo så vigtigt.

Vi står også altid klar i kundeservice med vejledning, hvis du skulle få behov for det en anden gang :-) På gensyn.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fin kjole i skøn kvalitet

Super fin kjole i skøn kvalitet. Str var tilsvarende og levering ude. Nogle problemer. Vil bestemt handle der igen.

4 juni 2025

Kære Karina,

Tusind tak for din søde anmeldelse. Det er så dejligt at høre, at du er glad for kjolen og din oplevelse hos os. Det betyder rigtig meget for os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Bedste hilsner
Team Lollys Laundry

Kjolen røg retur

Kjolen røg retur - virkelig fin model og print men meget ringe kvalitet, stoffet var så tyndt at det trods print var helt gennemsigtigt- jeg er med på at sommerkjoler gerne må være lette og luftige men ikke papirstynde

28 maj 2025

Kære Charlotte,

Tak for din anmeldelse, også selvom den kunne have været bedre. Vi vil selvfølgelig bruge din kritik konstruktivt.
Rigtig god weekend.

Original clothing

Love the design and models of Lolly’s!
Their clothing has a high standard of finishing and fabrics.

30 maj 2025

Hallo and a big THANK YOU for your lovely review. We really appreciate it ❤️
All our best, Team Lollys

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er vild med jeres univers

Er vild med jeres univers, super søde og hurtige med levering, altid lækre varer

13 maj 2025

Kære Bettina,

IIIIih, tak for din flotte anmeldelse - det er så dejligt at høre.
Og tak fordi du tog dig tid til at skrive om os ❤️

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Kjolen svarede fuldt ud til…

Kjolen svarede fuldt ud til forventningerne og passede mig super fint, men de mål i oplyser på hjemmesiden passede kun på kjolen. Underkjolen var MEGET strammere så jeg må ud at finde en anden underkjole....

16 maj 2025

Kære Jette,

Det lyder helt klart som en fejl, for selvfølgelig skal underkjolen være samme størrelse som kjolen. Jeg har bedt vores lager om at sende dig en ny underkjole, og du vil modtage forsendelsesinfo lidt senere i dag 📦

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tøjet lever fuldstændig op til…

Tøjet lever fuldstændig op til forventningerne 👌👌 Hurtig levering 📦

9 maj 2025

Kære Linette,

Tak for din flotte anmeldelse; den værdsætter vi meget!
Dejligt det hele fungerede optimalt.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Skuffet over kvalitet af materialet

Jeg købte en sweater, men sendte den tilbage, da jeg var skuffet over den syntetiske kvalitet. Dog hurtig tilbagebetaling og rigtig god service fra Lollys laundry

15 maj 2025

Kære Charlotte,

Tak for din anmeldelse - dog ærgerligt at strikken ikke levede op til forventningerne. Godt at alt andet fungerede, og at det på den måde var en positiv oplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fin kjole som desværre ikke passede…

Fin kjole som desværre ikke passede mig. Hurtig ekspedition også ved returnering

7 maj 2025

Kære Jytte,

Tak for din fine anmeldelse, også selvom kjolen ikke lige passede. Og godt at vores retur process var hurtig og nem for dig 👌 På forhåbentligt gensyn i shoppen.

Super god oplevelse

Super flot tøj, nem at handle på webshoppen og hurtig levering 😊

15 maj 2025

Kære Else,

Mange tak for den fine anmeldelse og tak fordi du tog dig tid til at skrive om os. Det glæder os meget at du havde sådan en god oplevelse 😊

Lovely skirt

Beautiful skirt, even long enough for my 1.82 height, reasonable delivery charges & speed of delivery. Delighted thanks.

30 april 2025

Dear Debbie,

Thank you so much for your stellar review ❤️
It makes us all so happy to receive it!
We hope to see you in the shop again.

All our best,

Gennemsigtigt tøj

Hvor mange kunder har lyst til at iføre sig et par gennemsigtige shorts?

Jeg gætter på, at det er de færreste.

Derfor undrer det mig, at de sælger shorts med direkte indkig til undertøjet.

Min undren bliver ikke mindre af, at jeg har to par shorts i præcis samme model, men i et andet materiale, som ikke er gennemsigtige.

Desuden er jeg blevet bonet for en halvtredser i returfragt.

Som andre kunder bemærker, har de af og til pæne ting, og de er tilmed inkluderende i deres udvalg af størrelser.

Det ændrer dog ikke på, at tøjet er for dyrt i forhold til kvaliteten, og en del af mønstrene virker lidt ‘konede’.

6 maj 2025

Kære K Hansen,

Det er vigtig feed-back du kommer med, og det vil vi selvfølgelig tage til eftertanke. Hvis har lyst, vil det hjælpe os meget hvis du tilføjer dit ordrenummer, så vi kan kigge nærmere på de shorts du nævner.

Dog forvirrer det mig at du siger du har betalt 50 Dkk i returfragt, for det koster vores medfølgende returlabel ikke? Returfragt og håndteringsgebyr koster kun 35 Dkk hos os.

"Konede" er vi godt nok aldrig blevet kaldt; nærmere legesyge og kreative, men det er jo altid en smagssag :-)

Meget flotte varer.

Meget flotte varer.
Og dejlig hurtig levering.
Mvh
Elisabeth

25 april 2025

Kære Elisabeth,

Tak for din flotte anmeldelse af os. Det glæder os at du havde sådan en god oplevelse, og at du tog dig tid til at skrive det her!

Flot skøn jakke

Flot skøn jakke, som blev sendt hurtigt.

28 april 2025

Kære Pia,

Tak for din fine anmeldelse!
Randi jakken er nemlig så flot :-)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Worst experience with your UPS service

Worst experience with your UPS service. The package was never offered for a home delivery - even though I stayed home for it - it straight away went to a UPS service center which has a queu of at least 20 people constantly throughout the day - change your shipment options and maybe this review will be better!

28 april 2025

Dear Mandy,

I am so sorry you had trouble with your delivery. UPS is the largest courier carrier in the world, which is why we use them for our international deliveries.

It sounds like you were unlucky on multiple levels, because the package obviously should have been delivered at your door, as opposed to the service center. The queu made things worse and I understand your frustration.

I hope your Rumi jacket is worth the trouble you've been put through to receive it. It certainly is a great piece in our collection, and one we are very proud of.

Please let me know if I can help you any further at webshop@lollyslaundry.com

All our best,

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.