Hurtig levering og meget fin service fra Pauline👌🌸 Det søde sæt jeg købte er i polyester. Det kommer lidt bag på mig I laver tøj i et billigt produkt, normalt køber jeg ikke polyester, men nu få... Se mer
Företaget har svarat
Rigtig god service. Man får varerene stort set dagen efter man har bestilt dem, og returnering er heller ikke noget problem, da returetiket medfølger. Er fan af Lollys Laundry tøj og er sjældent bleve... Se mer
Företaget har svarat
Jeg skulle bruge tøjet til et bryllup og var ALT for sent ude med at bestille. Men sendte ordren mandag og tirsdag landede tøjet. Det var iøvrigt på udsalg og der var kun nogle få størrelser tilbage -... Se mer
Företaget har svarat
Jeres hjemmeside gjorde nemt for mig at finde den nederdel jeg søgte. Normalt handler jeg i de fysiske butikker men i dette tilfælde så jeg nederdelen i større str. hos Bahne Holbæk og spurgte om de... Se mer
Företaget har svarat
Lollys Laundry is understated luxury that anyone can afford 💖🌟 The philosophy is to create a brand where the quality and price are woven together, resulting in strong collections that let you style your look up or down, depending on whether you are into classic romanticism or the tough rock chick look 🤩✨
Titangade 15, 1.sal, 2200, København N, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hurtig levering og meget fin service fra Pauline👌🌸
Det søde sæt jeg købte er i polyester.
Det kommer lidt bag på mig I laver tøj i et billigt produkt, normalt køber jeg ikke polyester, men nu får det en chance.
Bh Jytte

Svar från Lollys Laundry
Lynhurtig levering, god service og meget lækkert tøj.

Svar från Lollys Laundry
Virklig fin service også i forbindelse med retur sager - altid imødekommende🤗

Svar från Lollys Laundry
Hvad der var fantastisk oplevelser ved kundeservice når der var bump, som altid løste ting til ug, blev ødelagt af en medarbejder, som skulle hjælpe med QR kode til returnering. Jeg har været med fra starten af med dette Brands. Ejer ikke andet tøj end Lollys. Altid passer størrelsen. Bare ikke denne gang. Noget der skulle være let, blev besværligt da hverken jeg eller medarbejdere på indleveringd sted, kunne se den fremsendte QR kode. I kundeservice blev jeg til besvær. En medarbejder blev yderst irreterende på mig. Et ellers godt sted, blev ødelagt af en medarbejder i kundeservice.
Måske denne medarbejder skulle sidde med andet end kunde kontakt.

Svar från Lollys Laundry
Lækkert tøj i skønne farver og meget hurtig levering.

Svar från Lollys Laundry
Nemt at bestille på hjemmesiden
Hurtig levering
Dog er str S meget stor i str

Svar från Lollys Laundry
Lollys Laundry blender boheme og 'det enkle look' i smuk forening og god kvalitet.

Svar från Lollys Laundry
Flot tøj, god hjemmeside. Beskrivelserne under de enkelte stykker tøj er detaljerede og overskuelige.

Svar från Lollys Laundry
Hurtig levering. God kvalitet. Jeg er godt tilfreds. Kan varmt anbefale Lilly Laundry.

Svar från Lollys Laundry
super hurtig levering og elsker deres tøj 🩷

Svar från Lollys Laundry
Altid lækkert tøj i virkelig god kvalitet og fede designs.

Svar från Lollys Laundry
Jeg er generelt vild med Lollys Laundry, eneste minus er at jeg har for korte ben, bukser og maxi modellen er for langt til mig 😉. Nem og overskuelig hjemmeside, og hurtig levering. Klar anbefaling herfra

Svar från Lollys Laundry
Min skjorte var lige som forventet , dog lille i størrelse ..
Alt pakket fint ind og leveret til tiden 😀

Svar från Lollys Laundry
bl.a. det der gjorde mig glad og rigtig meget tilfreds var, jeg talte med en medarbejder en så flink rar dame, om hvordan farverne virklig var på nederdelen,.. ... det gør godt at jeg bliver behandlet godt og tilfreds....

Svar från Lollys Laundry
Flot tøj i min smag. Nem at bestille på jeres hjemmeside, super hurtig levering og hvis aktuel nem retur.
Kun et minus jeres tøj er stort i str især kjoler og bukser. Jeg er en lille XS.

Svar från Lollys Laundry
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.