Loh Electronics AB – hög teknisk nivå och professionell logistik
Mycket seriös butik inom elektronik. Produkten är helt i linje med den tekniska specifikationen och tillverkarens beskrivning. Alla parametrar, märkningar och innehåll i leveransen stämmer perfekt. Originalprodukt, fabriksförpackad och i utmärkt skick.
Priset är rimligt och konkurrenskraftigt i förhållande med kvaliteten. Ett stort plus för tydliga och korrekta tekniska produktbeskrivningar som verkligen överensstämmer med det levererade varan.
Orderhanteringen håller mycket hög nivå: snabb behandling, expressleverans och mycket bra emballering för säker transport. Hela köpprocessen var smidig och problemfri.
En butik som varmt kan rekommenderas både för privatpersoner och mer krävande tekniska tillämpningar. Professionell service och hög kvalitet i alla led.
Om det vore möjligt skulle jag utan tvekan ge 6 stjärnor. 💪💪💪
Extremt snabb leverans och riktigt bra…
Extremt snabb leverans och riktigt bra pris. Kunde inte vara mer nöjd.
Jag mailade LOHs kundtjänst för att jag…
Jag mailade LOHs kundtjänst för att jag hade problem med spärrboxen i a traktorn. Ludwig hanterade ärendet helt otroligt bra. Väldigt snabb på mail och när jag beslutade mig för att skicka tillbaka produkten gick det väldigt fort. Jag skickade paketet på måndagen och fick tillbaka den reparerad samma onsdag. Den bästa kundtjänst och kundbemötande jag har sett.
Kunnig personal helt fantastisk support…
Kunnig personal helt fantastisk support .vi är jättenöjda med hjälpen vi fått.
Tack så väldigt mycket/ Nöjd pappa till A-traktor körande son.
Sjukt snabb samt trevlig service!
Sjukt snabb samt trevlig service!
En fantastisk service och support
En fantastisk service och support. Har köpt en Fiat Strada Adventure där tidigare ägaren köpt en H-Can med inbyggd appsensor och monterat själv, och gjort det slarvigt så motorlampan lyste på A-traktorn. Felkoden indikerade på problem med signal från gaspedalgivaren som går via H-Can. Trots att det inte var jag som köpt prylarna från Loh så chansade jag och kontaktade dem om råd. Vi har haft en del mailande fram och tillbaka, och Ludwig har gett fantastiska råd och visat stort kunnande. Så nu fungerar det hela och motorlampan lyser inte längre (den som byggde om hade tagit en genväg med strömmatningen till H-can).
Mycket bra kundservice
Snabba på att svara på produktfrågor och mycket hjälpsamma. Leverans dagen efter.
hcan
mitt hcan funkade inte men dom var då extremt tillmötesgående och skickade på en gång två nya som jag fick testa och som löste problemet
Fantastiskt hjälpsamma
Bästa hjälpen man kan tänka sig. Även om jag köpt en A-traktor med H-reg redan monterad så ger LOH den bästa supporten och ger inte upp även om man som pappa står på noll i kunskap så guidar de mig rätt. Inte nog med det, mitt i sommaren och semester så tar nästa över mitt ärende och fortsätt hjälpa ända in i mål. Fick igång A-traktorn genom denna fantastiska support. Jag rekommenderar LOH till 200% Alla gånger, Tack LOH
Super nöjd kund
Jätte tacksam för deras goda suport. Köpte en a-traktor som jag upplevde betedde sig konstigt med strypningen och fick klockren suport genom hela felsöknings processen. Även väldigt nöjd med de hastighets regulatorer jag köpt för egna byggen.
Mvh Alfred nöjd kund
Bra z-wave sortiment
Stort z-wave sortiment, köpte IP44 plug-in brytare. Bra pris och snabb leverans, hade dom 2 dagar efter beställning.
Beställde ett USBmodem som saknade…
Beställde ett USBmodem som saknade antennportar trots att det skulle vara det på.
Loh fixade snabbt andra grejer som passade vår installation. Speciellt nöjda är vi med den custom powersupply som de fixade till oss så vi kan köra en 230v 4G router på batteri / via USB.
Prisvärt, snabb leverans och otrolig service
Prisvärt, snabba leveranser och utan tvivel den bästa köpupplevelsen jag har varit med om online. Otroligt kunnig och serviceinriktad personal som hjälpte mig att hitta rätt lösning. Pricken över i:et var att de lånade ut en tång (gratis), trots att jag bodde i en annan del av Sverige, de skickade med en förfrankerad returpåse. Den här typen av service får jag sällan i en fysisk butik. Amazing!
TOPPEN
Ska man handla elektronik, kablar, routrar, antenner, kontakter mm så ska man handla hos Loh electronics AB.
Hade en fråga gällande en antennkabel och svar fick jag verkligen omgående.
När jag gjort beställning så panga det bara till så var leveransen på väg och dagen efter hade jag varorna.
Skulle ni vara osäker över en vara dom har i sortimentet så ställ fråga om produkten och ni får svar direkt.
Jag rekommenderar verkligen denna butik
Jättebra support med snabba svar och…
Jättebra support med snabba svar och bra tips om man har några frågor. Och bra produkter. Rekommenderas
Vilket fantastiskt företag
Vilket fantastiskt företag! Service som slår allt! Har 2 döttrar med EPA, och då vi köpt renoveringsobjekt har vi köpt hregg:ar från detta företag och maken till bra service får man leta efter! Då vi hade dålig koll på hur allt funkar så har det blivit några samtal, vi har även bytt ut hreggar och lagat osv och det har alltid gått som en dans. Kan varmt rekommendera detta företag.
Extremt bra kundservice.
Bra och smidigt bemötande
Bra och smidigt bemötande. Snabb leverans och enkelt med betalning via swish. Kan varmt rekommendera dem.