Hurtigt levering, Hurtigt support både telefonisk og på mail . Varen svaret til min forventning og en god pris.
Det här tycker kunderna
Skulle bruge indbygningsspot, men dem jeg søgte var udsolgte, men elektrikkerde var bestilt. Så fik god vejledning og pro-aktivservice og endte med at finde en bedre løsning (og lidt billigere) i sids... Se mer
Har af flere omgange købt LED produkter host Lite-House og produkterne har altid levet op til forventningerne og beskrivelserne. De er blevet leveret hurtigt og med mails om status på ordrene. Fik... Se mer
Jeg har betalt moms til både Danmark og Norge, og varen ble liggende i lang tid i tollen både i Danmark og Norge. Det synes jeg dere skal ha et system på slik at det ikke tar over en måned å få tilsen... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Online salg af alt indenfor el og belysning, lige fra Led til indbygningsspot og designlamper til tilbudspriser. Se vores kæmpe udvalg.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God kundeservice
Der var lidt rod med et ordrenummer, som havde to forskellige produkter under samme ordrenummer. Produkterne var på ingen måde ens. Til gengæld var servicen i top, da jeg gjorde Lite-House opmærksom på fejlen. Derfor 4 stjerner herfra.
Tager udover fragt på 30 kr også 20 kr i ekspeditionsgebyr!
1. De nævner fint under værd at vide deres betingelser for køb men glemmer liiige at nævne de 20 kr de tager i ekspeditionsgebyr, hvilket er temmelig ufint!
------
2. Hej Igen og tak for dit svar men som jeg tidligere skrev, så nævnes der intet om dette ekstra gebyr under "værd at vide" - derimod kun at Fragt koster 30 kr uanset mængde og antal. Det er direkte villedende!

Svar från Lite House
Kanon oplevelse
God og venlig support inden købet via deres chat på hjemmesiden. Efterfølgende problemfri bestilling og hurtig levering! Bestiller helt klart gerne igen.
Kan virkelig anbefales.
Super kundeservice
Bestilte en specialpære som blev leveret dagen efter. Pæren var desværre ridset ved modtagelse og jeg kontaktede kundeservice for ombytning.
De tilbød straks at sende en ny UB. En gennemgang af deres lager viste dog at det formentlig var en generel fejl og da de ikke straks kunne sende en ny ringede de og gav besked.
Lige præcis den type service jeg godt kan lide. Så selvom varen var defekt ved modtagelse var hele oplevelsen en der gjorde mig tilfreds.
Usympatisk, upersonlig og ubehøvlet betjening... knalder bare røret på
De trækker pengene længe før varerne sendes... de har ikke engang varerne på lager da pengene trækkes på min konto... og de giver ikke besked om at varerne er i restordre....

Svar från Lite House
Levering af forkert vare.
Bestilte 40 runde spots i hvid midt på ugen så jeg var sikker på at have dem til weekenden , hvor jeg havde en aftale med elektriker. Varen kom også hurtigt, allerede torsdag eftermiddag. Desværre kom der bare 40 forkerte firkantede spots i stedet :(. Så der gik mit projekt rimelig godt i vasken den weekend., da lite house først skal til at sende en retur seddel til mig så jeg kan sende varen retur Først i næste uge. Og derefter vil de sende mig korrekt vare når de modtog de andre.
Alt som det skal være.
Jeg bestilte onsdag den 3 juli. 2 stk. Torch-lamper hos Lite-House, og skrev en lille "notits" til dem om, jeg jeg ville blive rigtig glad hvis jeg kunne have lamperne fredag den 5., idet de gerne skulle monteres i weekenden.
Fredag den 5. var jeg nede i vores lokale Brugs (GLS Pakkeshop) og hente lamperne.
Virkelig tilfredsstillende; Lite-House beviste at det ikke er raketvidenskab at få sendt et par lamper dagen efter ordren er lagt (ordren blev lagt sent på dagen).
Hvad kan jeg sige: Der blev monteret lamper om lørdagen.
Manglende respons på reklamation
God hurtig ekspedition ved selve købet af to lamper. Men efter at have reklameret over en ud af to lamper, hvor firmaet i januar lover at vende tilbage, har jeg stadig ikke hørt noget...
Super hurtig, og man får det man bestiller!!
Super handel, varen kom 2 dage efter den var bestilt og den var super godt pakket ind så lysstofrøret kom i perfekt stand! Kan varmt anbefales!
Nemt og til den aftalte tid.
Vi har bestilt 2 lamper hos Lite-House ApS
Vi har ikke noget at udsætte. Alt gik som aftalt.
Super produkter og perfekt kundeservice
Fik imidlertid et defekt produkt ved min sidste ordre og var spændt på hvordan kundeservicen var i denne situation. Her forløb alt på bedste vis med god kommunikation og hurtig returnering af et nyt produkt.
Sådan skal det gøres!
Den fineste børnelampe
Vi bestilte den fineste børnelampe, som kom frem og viste sig at være endnu finere end på billedet.
Prisen var også rigtig god.
Det eneste lille æv var at efter nogle dage fik vi en mail om at lampen viste sig at være i restordre og derfor ikke helt kunne leveres i det aftalte tidsrum. Men det er jo det der kan ske, og heldigvis kunne vi sagtens undvære den de få dage det drejede sig om.
Jeg kunne sagtens finde på at handle hos Lite-house.dk igen
Hurtigt, nemt og prisen var også ok
Hurtigt, nemt og prisen var også ok
Modtog varen 3 dage efter min bestilling og fik hvad jeg havde bestilt.
Super:-)
Manglende forsendelse som ender delvist godt.....
Altså... jeg synes jo Lite-House.dk ser meget fin ud på hjemmeside plan, og deres priser er noget billigere end hvis man skulle smide penge efter pærer i en butik... Meeeeen...
Jeg gennemførte en bestilling. Bestilte i alt en blanding af 32 pærer, heriblandt de klassiske tungstens pærer med farvet glas.
Da forsendelsen kommer frem, kan jeg se på en følgeseddel at de ikke har vedlagt de farvede pærer, derfor var det først en overraskelse at de blå var der alligevel og så derefter at det var de eneste farvede der var.
Alle de "almindelige" krone pærer osv var der, men de havde så valgt at lave en produkt udbytning, så istedet for nogle 40w tungsten, så sendte de mig istedet 42w = 55w...
Hvis nu jeg havde været en privat kunde ville jeg sikkert klappe i hænderne over denne lille forøgelse i watt, men da jeg skal bruge pærerene til video / film produktion, så betyder det alligevel noget.
Ie. jeg er godt ærgelig over at de bare bytter pærerene ud uden at kontakte mig.
Jeg skriver efterfølgende en mail og gør dem opmærksom på at alle pærene ikke var der ifht. den faktura de havde sendt mig. Hører ikke et ord fra dem i 24 timer, trods de på hjemmesiden skriver de svarer indenfor 2 timer.
Skriver så til dem igen og beder dem refundere de manglende pærer, og til min overraskelse ser jeg så her til morgen at de kun har trukket penge svarende til de modtagede pærer.
Så moralen er på plads, men det er kunde kontakten altså ikke helt......
Op på hesten Lite-house, I kan vinde meget ved at tage den lille kontakt det kræver. Jeg ville være mere forstående hvis I også havde skrevet eller ringet først hvad angår de ombyttede pærer, men hvad... alt er jo mere eller mindre faldet på plads. Men grundet sagens gang vil jeg ikke give mere end 3 stjerner.
Hvad angår forsendelse så er der ikke noget at udsætte på den. Godt bruger de GLS som er DKs bærme indenfor transport, men denne gang smadrede de ikke noget.
Super god service
Jeg bestilte i juni måned en skrivebords lampe hos Lite House. Den var dog i restordre, men firmaet kontaktede mig selv for at informere mig om dette. Leveringen skete også uden problemer, men da jeg skulle samle lampen knækkede den i lodningen. Jeg kontaktede Lite House og fortalte om dette. Jeg fik en super fin og meget venlig behandling. Jeg kunne blot sende lampen retur, og de ville så sende en ny. Den nye lampe blev dog sendt, mens vi var på ferie og røg derfor retur til Lite House. Da jeg ringede til dem og bad dem sende pakken igen, var dette heller intet problem, og jeg skulle ikke selv betale for fragten. Jeg har fået et meget positivt indtryk af virksomheden og dens service og føler mig helt tryk ved at handle hos dem. Jeg vil helst sikkert bruge Lite House igen, næste gang vi skal have lamper på grund af den gode service og de gode priser på kvalitetslamper.
Lang ventetid på en ordre der i sidste ende måtte annuleres!
11. juni bestilte jeg en loftlampe som jeg selv ville hente, da jeg bor tæt på butikken. Den 20. juni mailer jeg for at høre hvornår jeg kan komme og hente lampen og her får jeg en mail om at den er på lager i uge 26. (ugen efter) og at de nok skal ringe når den er på lager. Jeg venter i spænding - for lampen er det eneste jeg mangler for at færdiggøre min tv-stue. Da uge 26. er ved at være ovre, mailer jeg igen og får at vide at de ikke har fået leverancen, men at de har problemer med leverandøren (hvilket jeg havde ønsket at få at vide tidligere). Jeg mailer igen og den 30. juni får jeg besked om at lampen forventes leveret i uge 34. og at de stopper samarbejdet med leverandøren grundet leveranceproblemer! Og at de forstår hvis jeg vil annulere min ordre.
Havde ønsket at jeg var blevet informeret om mulig lang leveringstid på ordren tidligt i forløbet, så jeg havde mulighed for at handle et andet sted.
Læste om produkterne. Bestilte. Fik leveret uden problemer.
Fik efter lidt tid problemer med nogle lyskilder. Disse blev også løst uden problemer - altså også god after sales service :-)
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.