Lite House Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtigt levering, Hurtigt support både telefonisk og på mail . Varen svaret til min forventning og en god pris.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skulle bruge indbygningsspot, men dem jeg søgte var udsolgte, men elektrikkerde var bestilt. Så fik god vejledning og pro-aktivservice og endte med at finde en bedre løsning (og lidt billigere) i sids... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har af flere omgange købt LED produkter host Lite-House og produkterne har altid levet op til forventningerne og beskrivelserne. De er blevet leveret hurtigt og med mails om status på ordrene. Fik... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har betalt moms til både Danmark og Norge, og varen ble liggende i lang tid i tollen både i Danmark og Norge. Det synes jeg dere skal ha et system på slik at det ikke tar over en måned å få tilsen... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Lampbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Online salg af alt indenfor el og belysning, lige fra Led til indbygningsspot og designlamper til tilbudspriser. Se vores kæmpe udvalg.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

18 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Perfekt handel

Lite House er top professionelle at handle med, Både deres salg og service har høj kvalitet. De giver god rådgivning inden køb og hjælper også gerne igen efter købet. Deres udvalg og priser er meget konkurrencedygtige.

29 maj 2015

Kan varmt anbefales !

Har for nylig handlet og fik bare en super behandling. Ringede og hørte på varen torsdag og fik super service og bestilte den fredag. Allerede tirsdag kunne jeg hente lampen i en GLS pakkeshop.
Jeg vil helt sikkert handle i Lite House næste gang jeg skal købe lampe og kan varmt anbefale det til andre.

Mange hilsner
Hanne Jakobsen

20 maj 2015

Kanon service

Har kun haft gode oplevelser. Fortryder du og finder ud af, at varen ikke lige var det du forventede, så tager de varen tilbage uden brok. Er der en fejl på en varer, sender de dig fluks en ny samt en returseddel til fejlvaren.

18 maj 2015

Excellent service!

Finally I found the lamp I wanted on the web! The service provided by All light /Lite House was excellent all the way through my order. Via mail my questions were answered within max 10 minutes and when ordered I recieved my lamp just in two days (international shipping).

I am a very picky shopper but All light/ Lite house provided service beyond my expectations.

2 april 2015

Hurtig og venlig betjening

Selvom jeg lavede om på ordren sidst på eftermiddagen, nåede pakken alligevel afsted, så jeg havde den næste dag. Der var ikke nok på lager af den, som jeg først havde bestilt. Men fik hjælp over telefonen til at finde en anden lyskilde, som faktisk var bedre.
Kan varmt anbefales at handle her!

31 mars 2015

Superb

Jeg bestilte en speciel hallogen pære. Ringede lige op og fik god rådgivning og bestilte derefter på hjemmesiden ved middagstid. Dagen efter blev min pære leveret med posten.

23 mars 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service ud over det sædvanlige

Fik tilsendt en lyddæmper transformer som tydeligvis var brugt. Ringede og fik øjeblikkelig kontakt med en person, uden at skulle vente og uden at blive stillet om flere gange - bare det er usædvanligt.
Ingen forklaringer om noget som helst og allerede næste dag havde jeg en ny transformer.
Det er service ud over det sædvanlige.
Jeg vil 100% sikkert handler her en anden gang.
Mvh
Henrik

9 mars 2015

Perfekt

God pris og lynhurtig levering. Siden er nem og overskuelig.
Kan absolut anbefales.

5 mars 2015

Super service og erstatning ASAP

Har haft en super oplevelse af mit køb tiltrods for at 1 ud af 15 af det købte produkt var defekt. Fik med det samme en erstatning "no questions asked". Håber ikke der er folk der ude som udnytter sådan en god service for det var super fedt ikke at skulle til at diskutere frem og tilbage omkring produktets defekthed.
Så aæt i alt super service og handler helt sikkert her igen inden for kort tid da jeg kan se at jeg lige mangler et par stykker mere til hjemmet af produktet :-)

28 februari 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

LED pærer til min emhætte

Jeg købte to LED pærer til min emhætte, med en G4 sokkel. Samlet effekt 2 X 2.4 W, til erstatning for 2 X 20 W halogen pærer. LED pærene giver faktisk et bedre lys end Halogenerne, da det spredes mere og set ser næsten ud som om de giver mere lys. Måske fordi lyset ikke går via reflektoren.

Jeg hentede selv, da jeg havde et ærinde i byen. De ringede og spurgte om ikke det var en fejl at jeg selv ville køre de 60 km jeg har - så helt fin service og oppe på dupperne.

6 februari 2015

Utrolig dårlig kundeservice.

Bestiller en pære for tilsendt en anden model a den slag pære.
udpeger fejlen men får bare afvide det er den samme pære og de ikke har lavet en fejl. de havde ikke lige den på billedet så fik bare en anden leverandør på trods af specs ikke er helt ens.!

22 januari 2015
Logotyp för Lite House

Svar från Lite House

Hej Jim

Det var da en utrolig ensidig udlægning af hvad der er sket. Du bestiller en vare, og på trods af, at der hverken står mærke eller spredning på varen, går du bare ud fra, at det er en Philips pære med 20 grader spredning, selvom den pære slet ikke produceres mere, og det i øvrigt slet ikke er den pære der er vist på billedet.

Billedet viser en pære med medium spredning, og det er det du har fået tilsendt. Som jeg også skrev til dig på mail, vi sælger rigtig mange af disse pærer og alle andre kunder er vældig glade for de pærer vi sender. Jeg skrev også til dig, at er velkommen til at sende dem retur, så returnerer vi hele din indbetaling.

Johnny Haslauer
Lite-House

Ikke tilfredsstillende

Bestilte søndag d.28/12-14, 14 LED spotpære, med levering næste hverdag inden kl. 12 (GLS Erhverv).
Betalte 80 kr i fragt for denne forsendelse, regnede med at modtage mine varer senest tirsdag d.30/12, da de jo var bestilt søndag efter kl. 14.
Må desværre erkende, at Lite-House er utrolig svære at få kontakt til, på både mail og tlf. - til trods for at det er en almindelig hverdag.

2 januari 2015
Logotyp för Lite House

Svar från Lite House

Hej Morten

Vi holdt lukket frem til 5. januar, da omsætningen normalt er lav mellem jul og nytår, derfor kunne du ikke få kontakt til os.
Vi har skrevet det flere steder i shoppen, men må naturligvis nu overveje, hvordan vi kan gøre dette bedre, så ingen kunder overser det.
Vi skal beklage episoden, og gøre hvad vi kan, for at forhindre dette i at ske igen.

Johnny Haslauer
Lite-House

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.