Jeg er fra København. Bestillingen tog desværre 10 dage før den kom - men kundeservice var on point og svarede med det samme - rigtig fin kommunikation. Stofferne er så smukke! Har bestilt beige og st... Se mer
Företaget har svarat
Har flere hør tørklæder i de skønneste farver og superb kvalitet 👌 kan varmt anbefale
Det er 3. Gang jeg har købt varer fra linen me - har været utrolig tilfreds og meget glad for det købte og nyder det hver dag Det har især været deres sengetøj, der både er smukt lækkert og utroli... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har for kort tid siden modtaget min ordre på 12 pudebetræk. Kvaliteten er super og farverne flotte. Nøjagtig som jeg havde ønsket mig. Det er fantastisk, hvad smukke puder kan gøre ved et rum. D... Se mer
Skrivet av företaget
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Happy, happy
Purchased 2 meters linen fabric for a project and I could not be happier with the product.
The linen is thick and has an heirloom quality. The colors are exactly as on the website. Much care has been taken with the packaging as well (triple bagged) and I received the package in a very timely manner. I cannot recommend Linenme enough and I will surely be back!

Hurtig tilbage betaling.
Jeg hade bestilt nogle hovedepude betræk i en bestemt farve. Desværre hede de ikke den farve mere. Jeg fik annulleret min bestilling unde problemer. det indbetalte beløb var tilbage på mi konto i løbet af få dage. Og det skal siges. uden at spørge ind til det eller rykke for mine penge.
Super fint sengetøj der sendes i en dejlig indpakning. Billedet svarer til stoffets reele farve
I purchased linen pillowcases to help my skin condition. Very happy with the quality product. The company has high standards and ethos.
Nice personal touch when I recieved the product. No usual box to bother with or recycle, instead a nice little reusable linen bag - how cute!

Svar från LinenMe
Være opmærksom på om der følger pude vår med når der bestilles senge Linnet. Jeg er desværre blivet misinformeret og det er ikke til at se på deres hjemmeside. Det er jeg noget irriteret over, samt deres manglende service på dette område.
Kvaliteten er super og leveringen var godt informeret.

Svar från LinenMe
Jeg købte en uld dyne og den er jeg rigtig glad for. Kvaliteten er god og jeg vil gerne handle der igen.
Supergod og hurtig service og meget lækre produkter.

Svar från LinenMe
En nem hjemmeside ,hvor man finder det man søger.
Dejligt sengetøj lækkert at sove i og fint forarbejdet.
Det er de smukkeste og lækreste ting jeg har fået fra Linenme. Jeg har købt både tøj, sengetøj, ting til køkkenet og stof, alt er af super kvalitet,og det er altid pakket i fine hørposer. De bedste anbefalinger herfra.

Svar från LinenMe
Modtog et dejligt sengetøj med matchende faconsyetlaget. Super smukt og min baby sover mere roligt, efter vi har fået det.
Jeg har købt sengetøj i virkelig god kvalitet.
Jeg havde brug for at få dynebetrækket i specialmål (200 x220). det var ikke noget problem, og proceduren omkring det var uproblematisk.
Da varerne først bliver syet ved ordrebestilling, får man ikke varen dagen efter, men de næsten 3 ugers ventetid gjorde ikke noget, når man kan få så gode hør produkter.
Utrolig lækker hørkvalitet. Blødt og lækkert.
Det er virkeligt behageligt at sove på et hørlagen. Lagenet ligger fast på topmadrassen.
Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af kjolen: snittet passer mig vidunderligt, hør er meget behageligt at røre ved og tykt nok, størrelsen passer perfekt.
Jeg kan godt lide det faktum, at det er en lille smule rummeligt, ikke for meget, bare perfekt til at få dig til at føle dig godt tilpas og vise dig slank!
Tak LinenMe! 🤗🙌

Svar från LinenMe
Som altid fine varer og hurtig levering. Jeg er super tilfreds med varerne og jeres service.
Jeg synes produkterne på hjemmesiden ser virklig smukke ud men min pakke er blevet væk. Det var i sidste måned og jeg oplever at jeg overhovedet ikke kan få et klart svar fra jeres kundeservice og nu får jeg overhovedet ikke et svar . Overhovedet!
I har altså enten og give mig mine penge eller finde min pakke. Det simpelthen elendig kundeservice og tyveri ved højlys dag.

Svar från LinenMe
Up-date. Det var hurtig respons. Linen.me har lige skrevet at de sender en ny pakke med et andet fragt firma. Tak for god kundeservice!
Min vare er ikke ankommet :-(.
Det opdager jeg, fordi Linen.me beder mig give en vurdering af deres firma.
Jeg skriver til dem, at varen ikke er kommet og får idag besked om at den blev leveret til min adresse for 10 dage siden.
Dette passer ikke. Både jeg og min partner var hjemme på det tidspunkt, hvor UPS påstår, at de leverede pakken.
Man kan ikke parkere en varevogn og gå op til vores hus/postkasse, uden vi kan se det fra vinduet, hvor vi sidder og arbejder.
Linen.me beder mig spore min pakke selv.
Har talt med UPS og får af dem at vide, at Linen.me skal skrive et krav/claim til dem, fordi det er mere end 3 dage siden, at jeg iflg UPS go Linen.me fik leveret pakken.
Har skrevet til Linen.me, at de skal kontakte UPS med henblik på pakken.
Jeg håber nu at Linen.me vil sende en ny pakke (økologiske hovedpude betræk i hør) - da jeg ikke kan se at det er er mit problem at en vare ikke er leveret fra fragt firmaet, trods deres påstand. UPS får meget dårlige anmeldelser (1,3 stjerner) - og ofte om dette emne så jeg tidligere idag. UPS har ikke billeder eller andre beviser om påståede levering, som fx billede af stillet vare eller underskift for modtagelse.
Jeg håber på senere at kunne opdatere min anmeldelse og fortælle at mit problem blev løst til 5 stjerner af Linen.me.
Jeg har handlet med dette firma før - og altid været glad for mine produkter!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.