Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er fra København. Bestillingen tog desværre 10 dage før den kom - men kundeservice var on point og svarede med det samme - rigtig fin kommunikation. Stofferne er så smukke! Har bestilt beige og st... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har flere hør tørklæder i de skønneste farver og superb kvalitet 👌 kan varmt anbefale

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er 3. Gang jeg har købt varer fra linen me - har været utrolig tilfreds og meget glad for det købte og nyder det hver dag Det har især været deres sengetøj, der både er smukt lækkert og utroli... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har for kort tid siden modtaget min ordre på 12 pudebetræk. Kvaliteten er super og farverne flotte. Nøjagtig som jeg havde ønsket mig. Det er fantastisk, hvad smukke puder kan gøre ved et rum. D... Se mer

Företagsinformation

5. Butik med möbelklädsel
  6. Damklädesbutik

Om LinenMe

Skrivet av företaget

Rene og naturlige duge, hørhåndklæder, luksus sengetøj, hørgardiner, hørstoffer, møbelbetræk og hørtøj fra online leverandør LinenMe, Danmark. Dansk CVR/SE nummer: 12988168.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,4

Alla omdömen

16 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Happy customer

Happy, happy
Purchased 2 meters linen fabric for a project and I could not be happier with the product.
The linen is thick and has an heirloom quality. The colors are exactly as on the website. Much care has been taken with the packaging as well (triple bagged) and I received the package in a very timely manner. I cannot recommend Linenme enough and I will surely be back!

18 mars 2025

Svar från LinenMe

Thank you so much, Mette! It’s the happy customer reviews like this that make us work even harder. Please do not hesitate to contact us in case of any questions and visit our web shop for future projects.

Hurtig tilbage betaling.

Hurtig tilbage betaling.

Jeg hade bestilt nogle hovedepude betræk i en bestemt farve. Desværre hede de ikke den farve mere. Jeg fik annulleret min bestilling unde problemer. det indbetalte beløb var tilbage på mi konto i løbet af få dage. Og det skal siges. uden at spørge ind til det eller rykke for mine penge.

7 mars 2025

Happy Customer

I purchased linen pillowcases to help my skin condition. Very happy with the quality product. The company has high standards and ethos.

Nice personal touch when I recieved the product. No usual box to bother with or recycle, instead a nice little reusable linen bag - how cute!

20 januari 2025

Svar från LinenMe

Thank you so much, Nina! We appreciate you noticing our love for our products and our work for sustainability.

Best wishes from LinenMe team.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Være opmærksom i!

Være opmærksom på om der følger pude vår med når der bestilles senge Linnet. Jeg er desværre blivet misinformeret og det er ikke til at se på deres hjemmeside. Det er jeg noget irriteret over, samt deres manglende service på dette område.
Kvaliteten er super og leveringen var godt informeret.

24 januari 2025

Kære Pernille

Vi takker for din feedback. Vi er glade for at høre, at du er glad for kvaliteten og leveringen af vores produkter! Vi arbejder konstant på at blive bedre, og din feedback hjælper os med at hjælpe fremtidige kunder. Vi skriver klart og tydeligt, at det er et "pudebetræk" og ikke en "pude". Vi bruger dette udtryk i alle vores produktbeskrivelser. Men med din feedback kan det sagtens være, at dette ikke står tydeligt nok, og vi vil kigge på, hvordan vi kan gøre produktbeskrivelserne endnu tydeligere. Igen takker vi dig for god feedback.

LinenMe.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er de smukkeste og lækreste ting…

Det er de smukkeste og lækreste ting jeg har fået fra Linenme. Jeg har købt både tøj, sengetøj, ting til køkkenet og stof, alt er af super kvalitet,og det er altid pakket i fine hørposer. De bedste anbefalinger herfra.

22 november 2024

Svar från LinenMe

Mange tak! Vi sætter stor pris på din feedback og vi håber at du vil blive ved med at være glad for dine hjemmetekstiler i hør :-)

Lækker kvalitet

Jeg har købt sengetøj i virkelig god kvalitet.
Jeg havde brug for at få dynebetrækket i specialmål (200 x220). det var ikke noget problem, og proceduren omkring det var uproblematisk.
Da varerne først bliver syet ved ordrebestilling, får man ikke varen dagen efter, men de næsten 3 ugers ventetid gjorde ikke noget, når man kan få så gode hør produkter.

29 augusti 2024

God kvalitet! Flot snit!

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af ​​kjolen: snittet passer mig vidunderligt, hør er meget behageligt at røre ved og tykt nok, størrelsen passer perfekt.
Jeg kan godt lide det faktum, at det er en lille smule rummeligt, ikke for meget, bare perfekt til at få dig til at føle dig godt tilpas og vise dig slank!
Tak LinenMe! 🤗🙌

7 juni 2024

Selv tak, Emanuela :-)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Elendig kundeservice

Jeg synes produkterne på hjemmesiden ser virklig smukke ud men min pakke er blevet væk. Det var i sidste måned og jeg oplever at jeg overhovedet ikke kan få et klart svar fra jeres kundeservice og nu får jeg overhovedet ikke et svar . Overhovedet!
I har altså enten og give mig mine penge eller finde min pakke. Det simpelthen elendig kundeservice og tyveri ved højlys dag.

23 maj 2024

Kære Anja

Vi beklager den ulejlighed, som du har oplevet – det er absolut ikke den service vi ønsker at tilbyde vores kunder! Vi har kontaktet vores logistikpartner UPS igen, og de bekræfter at pakken stadig er i deres besiddelse.

De prøvede at levere den, men desværre forgæves. Jeg vil foreslå, at du kontakter UPS direkte (35258080) for at aftale et tidspunkt og en leveringsmetode.

Igen skal jeg beklage situationen, og vi forstår fuldt ud din frustration og beklager ulejligheden – og vi håber at du stadig bliver glad for produkterne efter modtagelse af pakken.

Mvh
LinenMe Teamet

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min vare er ikke ankommet :-(

Up-date. Det var hurtig respons. Linen.me har lige skrevet at de sender en ny pakke med et andet fragt firma. Tak for god kundeservice!

Min vare er ikke ankommet :-(.
Det opdager jeg, fordi Linen.me beder mig give en vurdering af deres firma.
Jeg skriver til dem, at varen ikke er kommet og får idag besked om at den blev leveret til min adresse for 10 dage siden.
Dette passer ikke. Både jeg og min partner var hjemme på det tidspunkt, hvor UPS påstår, at de leverede pakken.
Man kan ikke parkere en varevogn og gå op til vores hus/postkasse, uden vi kan se det fra vinduet, hvor vi sidder og arbejder.
Linen.me beder mig spore min pakke selv.
Har talt med UPS og får af dem at vide, at Linen.me skal skrive et krav/claim til dem, fordi det er mere end 3 dage siden, at jeg iflg UPS go Linen.me fik leveret pakken.

Har skrevet til Linen.me, at de skal kontakte UPS med henblik på pakken.

Jeg håber nu at Linen.me vil sende en ny pakke (økologiske hovedpude betræk i hør) - da jeg ikke kan se at det er er mit problem at en vare ikke er leveret fra fragt firmaet, trods deres påstand. UPS får meget dårlige anmeldelser (1,3 stjerner) - og ofte om dette emne så jeg tidligere idag. UPS har ikke billeder eller andre beviser om påståede levering, som fx billede af stillet vare eller underskift for modtagelse.

Jeg håber på senere at kunne opdatere min anmeldelse og fortælle at mit problem blev løst til 5 stjerner af Linen.me.
Jeg har handlet med dette firma før - og altid været glad for mine produkter!

25 april 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.