Företaget har svarat
Vi købte en Passat hos Jes Linding, som gav en super behandling og handel fra start til slut. Vi handlede et stort service i handelen, hvor langt flere dele end forventet blev udskiftet. Bilens klima... Se mer
Företaget har svarat
Linding Biler A/S har over 30 års erfaring med køb og salg af nyere brugte kvalitetsbiler. Udover køb og salg tilbyder vi i følgende finansielle løsninger: - Flexleasing til erhverv - Flexleasing til private - Splitleasing
Jeppe Skovgaards Vej 5, 6800, Varde, Danmark
Utroligt imødekommende og seriøse.
Kan kun anbefale jer!
Vi havde en rigtig god oplevelse med at købe bil hos Linding Biler. Patrick var meget venlig og imødekommende gennem hele processen og holdt en god og løbende kontakt under købet. Man følte sig godt informeret og tryg i forløbet, og vi fik god rådgivning omkring elbil og de ting, der følger med.
Det eneste lille minus i processen var i forbindelse med det firma, der anbefales til installation af ladeboks. Deres salgsproces er efter min mening lidt for “smart”, da man kan blive automatisk tilmeldt deres strømleverance sammen med ladeboksinstallationen, hvis man ikke er opmærksom på det i accepten. Det er dog nemt at fravælge når man lige ved det.
Når det er sagt, er det en meget lille ting i det samlede billede. Selve bilkøbet hos Linding Biler fungerede rigtig godt, og vi oplevede god service og rådgivning hele vejen igennem.
5 stjerner herfra.

Svar från Linding Biler A/S
Jeg både købte og solgte en bil, i en handel med indehaveren Jes fra Linding Biler og det var hele vejen igennem en god, tryg og fair proces. Min oplevelser var, at det var vigtigt for virksomheden at levere - både et godt produkt og en god service. Helt klart en anbefaling herfra.

Svar från Linding Biler A/S
Vi kan kun give de bedste anbefalinger af Linding biler, særligt sælger Patrick Andersen. Super kompetent og ordentlig sælger. Ikke noget at sætte en finger på i hele købsprocessen, vi følte vi fik en god handel og havde følelsen af at han ville gå det ekstra skridt for at give os præcis det vi ønskede.

Svar från Linding Biler A/S
Det var første gang min hustru og jeg besøgte en brugtvognsforhandler. Vi har altid købt biler hos en nyvognsforhandler/autoriseret (Audi, Volvo, Ford og VW). Men, hos Linding Biler A/S blev vi meget positivt overrasket. Flot butik med stort udvalgt af nyere biler. En frisk og vidende sælger, Patrick, stod straks klar med professionel og ærlig vejledning. Ingen ventetid her. Der var intet påtrængende salg fra Patricks side, han ønskede at vi selv i ro og mag besluttede os, efter hans gennemgang og vores prøvetur i den bil vi var på udkig efter.
Den efterfølgende salgsproces var til UG kryds og bolle.
Perfekt papirarbejde, vejledning og levering fuldstænding if. aftale. Bilen var bare klargjort i top - ganske som ny og Patrick havde endda sørget for service og syn, selvom der var et par måneder til dette. Som han sagde "det skulle vi ikke tænke på om et par måneder efter at fået vores bil" .
Herfra os, er der den allerbedste anbefaling af Patrick og Linding Biler A/S. Det bliver ikke sidste gang vi køber en lettere brugt bil hos det firma - blot kedeligt det tog os mange år at finde Linding Biler A/S :-)

Svar från Linding Biler A/S
I forbindelse med vores køb af VW ID 7 fik vi af Patrick fra Linding Biler en meget, meget fin oplevelse ! En meget grundig og seriøs beskrivelse af bilen. Vi oplevede Patrick som meget venlig og imødekommende - alle aftaler blev overholdt, hvilket vi sætter meget pris på.
Vi føler at vi har fået en særdeles fair og tillidsvækkende behandling, som vi absolut kan anbefale !!
Merete og Jørgen 7

Svar från Linding Biler A/S
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fremragende Service og Oplevelse hos Linding Biler!
Jeg har netop købt en BMW X3 M40i hos Linding Biler, og hele forløbet har været intet mindre end fremragende.
Jeg blev betjent af sælgeren Patrick , som ydede en utrolig god service. Fra første kontakt var Patrick professionel, imødekommende og meget hjælpsom.
Hvad der virkelig imponerede mig, var Patricks integritet og troværdighed. Han holdt alle sine løfter og sørgede for, at aftalerne blev overholdt til punkt og prikke. Det skabte stor tryghed i handlen, hvilket er utrolig vigtigt, når man investerer i en bil i den klasse.
Bilen lever op til alle forventninger, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Linding Biler og især Patrick. Hvis du ønsker en bilhandel baseret på tillid, kvalitet og suveræn service, er Linding Biler det rette sted.
Tak for en god oplevelse!

Svar från Linding Biler A/S
En helt igennem god oplevelse, at handle bil hos Linding Biler. Venlige, imødekommende og serviceorienterede fra allerførste henvendelse og frem til handlen var afsluttet. Sælgeren (Patrick) gav sig tid til og var omhyggelig med at besvare alle spørgsmål og give al den nødvendige information

Svar från Linding Biler A/S
Vi havde kontakt med Patrick fra Linding biler om søndagen. Vi var interesseret i en EQA de havde stående, fik pris næste dag på den vi ville sælge. Handlede onsdag, og den blev leveret på Skælland ugen efter. Super service, god respons. Kan kun anbefale at handle bil der.

Svar från Linding Biler A/S
En rar, behagelig og kyndig service. Lækker klargjort bil, og vi blev sat godt ind i bilens funktioner (elbil) inden vi trillede afsted.

Svar från Linding Biler A/S
Kundeservice er i top. Fik en meget flot bil udleveret som lovet. Kan helt sikkert anbefales.

Svar från Linding Biler A/S
Vi har netop købt og solgt bil hos Linding Biler.
En super positiv og virkelig god oplevelse fra start til slut! 👍🏻😃
Både Patrick og Jes er utrolig imødekommende og kompetente fagfolk!
Stor ros til jer - vi medgiver Linding Biler vores allerbedste anbefalinger! 👍🏻
En samlet oplevelse der gør, at vi gerne vender tilbage igen! 😃😃
Der har været super service hele vejen, og overlevering, hvor man er blevet sat grundig ind i bilen., kan anbefales til andre.
Linding Biler kan anbefales.
Det var en god oplevelse at købe bil her. De holder hvad de lover, også mundtlige aftaler.
Tak for en god gennemgang af den nye bil.
Var ude og prøve en bil hvor jeg efterfølgende fik en rigtig god snak med Peter. Super sælger. Desværre havde i ikke bilen for mig men sælgeren får 5 stjerner herfra
Jeg har køb en mini cooper af Jes Linding.
Bilen blev købt ubeset (billeder på nettet og telefonisk dialog) Den blev leveret til min adresse her på Sjælland.
Alt er forløbet meget nemt og fint og jeg er meget tilfreds med hele forløbet og ikke mindst den fine stand bilen er i.
Jeg kan absolut anbefale andre at købe hos Linding Biler.
Sune
Selv om du bor i den anden ende af landet, kan det godt betale sig at køre til Linding Biler i Varde for at købe ny brugt bil. Du bliver mødt med åbenhed, service og hjælpsomhed. Kort tid efter vi havde købt bilen, oplevede vi desværre problemer med den. Linding Biler tog ansvar for reparation med det samme. Vi giver dem de bedste anbefalinger og det er bestemt ikke sidste gang, vi handler bil hos dem.
Vi har netop købt bil hos Linding Biler og har haft en særdeles positiv oplevelse.
Ved det første besøg i butikken, blev vi modtaget af Børge Linding, som venligt viste den bil frem, vi havde set på nettet, og som vi muligvis gerne ville købe. Det blev til en mindre prøvetur i bilen, og imens kiggede Børge Linding på vores bil, som gerne skulle indgå i en eventuel handel.
Da vi kom tilbage fra prøveturen, var Børge Linding klar med en særdeles fornuftig byttepris.
Idet den nye bil var med automatgear, havde vi dog behov for en lidt længere prøvetur, så samme dag blev en ny prøvetur aftalt, og efter denne tur indgik vi en handel.
Ved afhentning af bilen den 1. november blev vi igen venligt modtaget, og inden vi kørte derfra, fik vi af Jes Linding en særdeles grundig gennemgang af bilen.
Alt i alt en super positiv oplevelse.
Har lige handlet ny bil hos Linding Biler.Christian der ude fra var hurtig med beregninger og meget hjælpsom med mine spørgsmål. Syntes de bahandler en godt og de er meget ærlige om hvad der var af små ting med bilen. Handler klart der igen hvis de har den bil jeg mangler.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.