Super tilfredstillende service. Havde hentet min nye bil om onsdagen, og fik aftalt med Peter ugen før, at jeg måtte få leveret mine nye fælge direkte til ham, hvorefter jeg kunne komme og få mont... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg kører fast med vores 2 biler fra Kolding til Fredericia for at få lavet service og andre reparationer hos Peter. Det gør jeg fordi jeg får ærlig rådgivning ud fra mine behov og antal kørte km. Så... Se mer
Havde aftalt med dem at jeg skulle komme forbi med bilen og de skulle kører noget diagnose på hvorfor at min turbo etc ikke virkede som det skulle samt skifte samtlige vacuum slanger i motorrummet... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Vi har gjort os selv til speciallister i at servicerer og vedligeholde nye og brugte biler. Dette er din garanti for at du får samme høje standard og tryghed som du kender fra et autoriseret autoværksted. Vi sætter en ære i at du er velinformeret omkring tilstanden på din bil. Det betyder at du kender tilstanden her og nu, og de forventet omkostninger der må forventes at komme imellem de serviceeftersyn bilen skal have. Idet vi har en bredt kendskab til forskellige bilmærker, giver det os mulighed for at kende til evt. svage punkter. Vi har mulighed for at tilbyde serviceaftaler og servicekoncepter som matcher netop din bil. Herudover har vi altid et mindre lager af nyere brugte biler med fokus på familien af mærkerne Ford, VW, Audi, Seat, Skode og renault.
Kontaktuppgifter
Egeskovvej 147, 7000, Fredericia, Danmark
- info@allcar.dk
- www.allcar.dk
Altid god service og hurtig hjælp
Altid god service og hurtig hjælp
Da jeg ankom havde værkstedet misset…
Da jeg ankom havde værkstedet misset min tid, det fandt de hurtigt ud af, og det var intet problem. Den var til alm service de havde også den frækhed at støvsuge min bil inden jeg hentede den igen. Super oplevelse💪
Godt tilfreds med behandlingen idag og…
Godt tilfreds med behandlingen idag og i var hurtigere end aftalt god service
Dårlig service, aftales der ikke overholdes, og biler forsvinder
Jeg kan på ingen måde anbefale at bruge Allcar Fredericia. Jeg kan kun på det kraftigste fraråde det.
Vi afleverede vores bil ved Peter som efterfølgende ringede og forklarede mig hvad den fejlede.
Jeg fik et tilbud på 15.000,- for at lave bilen (ordret i tilbuddet) jeg accepterer og aftaler med Peter at de bare går i gang da vi står og mangler bilen.
Jeg får at vide at bilen vil være klar torsdagen efter. Den aftale holder naturligvis ikke og så begynder undskyldningerne ellers at rulle.
Pludselig finder jeg ud af, at Peter slet ikke har min bil, men at den er nu er ved Karvil.
Peter vil efterfølgende ikke stå ved sit tilbud, jeg skal have dialogen med karvil (som i øvrigt yder en fantastisk service) og Karvil er mildelst talt chokeret over vores oplevelse.
Det bliver dobbelt så dyrt at lave min bil - den del tager Peter naturligvis ikke andel i, til gengæld kan karvil oplyse, at mange af de dele Peter har demonteret inden han kører den til karvil, ikke følger med og da de kontakter Peter, så ved han ikke hvor de er 🤦🏼♂️
Det tog omkring 4 måneder fra vi afleverede bilen, til vi fin den retur.
Jeg vil endnu en gang fraråde at bruge den svindler af en mand!!
Supergod oplevelse hos Claus & Co.
Supergod oplevelse hos Claus & Co.
Afleverede min bil den ene dag og fik allerede en sms dagen efter, at bilen var fixet og klar, selv i et travlt sommerprogram,,,, skønt.
Autoværksted med rigtig god service og …
Autoværksted med rigtig god service og hjælpsomme medarbejder.
Altid veludført arbejde.
Kan varmt anbefale det værksted.
Super tilfredstillende service.
Super tilfredstillende service.
Havde hentet min nye bil om onsdagen, og fik aftalt med Peter ugen før, at jeg måtte få leveret mine nye fælge direkte til ham, hvorefter jeg kunne komme og få monteret dem.
Flinke fyre og generelt glad personale.
Helt klart et sted jeg vil anbefale andre!
Jeg har et abonnement gennem Falck hvor…
Jeg har et abonnement gennem Falck hvor jeg kan få et ‘’minitjek’’, herunder udskiftning af defekte pærer, hos Falck’s samarbejdspartnere. Jeg har derfor booket en tid til et ‘’minitjek’’ hos AllCar i Fredericia gennem Falcks app. Jeg møder op til den tid jeg har booket og oplyser at jeg har nogle defekte pærer som skal udskiftes. Dette noterer mekanikeren ned og anmoder om nøglerne.
Jeg sætter mig til rette og nogle minutter senere kommer Peter mekaniker til syne (antager han er chefen) Peter siger at hvis jeg skal have skiftet pærer så skal jeg betale for det, da de kun tjekker bilen hos dem. Jeg prøver at forklare Peter at udskiftning af udvendige pærer er en del af det ‘’minitjek’’ jeg har i mit abonnement hos Falck. Jeg forsøger at vise Peter igennem min Falck app at det er en del af mit abonnement. Peter vil ingengang se det jeg prøver at vise ham, men udbryder, at det må jeg tage med Falck, og at han er i sin ret til at afvise kunder. Jeg siger til Peter, at det er ham der er samarbejdspartner med Falck, og derfor må han tage snakken med Falck omkring hans samarbejde. Peter forklare mig at det er rigtigt at han har et samarbejde med Falck, men at han ikke har en aftale med mig, og derfor har han retten til at afvise mig som kunde. Peter henviser mig herefter til AT Biler.
Jeg synes det er virkelig dårlig service at AllCar Fredericia er samarbejdspartner med Falck, men de afviser kunder som de har lyst til, til trods for at det er en service jeg betaler for i forbindelse med mit Falck abonnement.
Tid betyder åbenbart intet
Afleverer som aftalt min bil fra morgenstunden, så de har hele dagen til at foretage et simpelt service samt hjulskift. Kommer 15.45 (værkstedet lukker kl. 16.00) og bilen er endnu ikke færdiggjort her en time efter. Ikke første gang værkstedet ikke overholder en aftale. Jeg tror på, at alle skal have en chance mere, men også denne skød Allcar langt over mål.
Troværdig rådgivning og en fair pris
Super service! Og ikke mindst troværdig rådgivning! 👍 Gav mig et prisoverslag og ramte spot on - til trods for et par uforudsete defekter. Løbende kommunikation fra chefen så jeg hele tiden var up-to-date. 5 stjerner herfra. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det gør i godt
Det gør i godt. Hurtigt og eksemplarisk god service.
kørte ud uden tid og fik tjekket…
kørte ud uden tid og fik tjekket dæktryk og strammet ventilerne.. ingen regning. det er da fed service
Venlig og smilende personale og ikke…
Venlig og smilende personale og ikke mindst at bilen var klar som aftalt.
Et fantastisk værksted med alt på plads 👍👍👍
Altid en fornøjelse at komme og få en fantastisk service og høj kvalitet
Når man kører derfra er man sikker på at alt er 100% i orden og prisen er helt sikkert mere end fair
Intet bliver overladt.. Mangler der en pære er den også skiftet 👍👍👍
Flinke og serviceminded personale.
Kæmpe vilje til at finde den bedste…
Kæmpe vilje til at finde den bedste løsning for mig som kunde.
Hos All Car i Fredericia mødes man altid af positive og dygtige mekanikkere
Hos All Car i Fredericia mødes man altid af positive og dygtige mekanikkere, med god erfaring på mange bilmærker. - Et godt værksted med fornuftige priser.
God service til gode priser
God service til gode priser. Er vild med de lige støvsuger gulvet i føresiden når de har siddet i bilen✔️
Altid god og professionel service
Altid god og professionel service. Kan kun anbefale Allcar
Super service. Super venlig og behagelig betjening.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.