Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Went to the store at 1855 Memorial Drive, Atlanata GA, on Memorial Day 05/25, to purchase a raised bed planter that went on sale that day. I asked an employee the whereabouts of it after not being a... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Store located in Eatontown,N.J. LIKES: Store Location - Vehicle access & Parking Prices - Quality of Prooducts Workers are friendly. DISLIKES: Shopping cart availa... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

We have recently moved house and we’re in need of some new appliances, we are elderly so sometimes are in need of assistance when visiting stores. I asked a lovely young man if he could show... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

VISA cashed, merchandise supposedly given to FedEx a month ago, NOT DELIVERED, no further tracking. NONE OF THE CONTACT EMAILS WORK - Failure Daemon errors. NO PHONE #. I've also had numerous att... Se mer

Företagsinformation

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Har inte besvarat negativa omdömen

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Disgusting Customer Service

New Store in Bingham, Notts. Last week I went up to a Store Assistant and asked how to cook a frozen lobster (one of the special offers of the week), she could not understand a word of English & laughed in my face! Furious at this point I asked for a Manager. Unfortunately she couldn't speak English that well either. I don't have a problem with this in general, but I do think staff should have a good understanding of our language & be able to communicate with the general public. Neither staff had a name badge on, which I found very unusual for a supermarket. Why I wonder? Extremely dissapointed. Roll on Aldi opening opening next week in Bingham!

19 mars 2016
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Lidl pÄ pÄ FejÞvej i NÊstved" Har en rigtig Surchef "

Lidl pÄ fejÞvej i NÊstved.
Er gÄet 100 skridt bag ud af dansen,man skal ikke komme der hvis man
ikke vil overfusses af deres surchef,hvis man tillader sig at spÞger om noget sÄ kommer [Navn fjernet] osende,jeg er blevet talt ned ladene til for jeg tillod mig at spÞger om kÞd,jeg har set og hÞrt hvordan hun op fÞr sig og for indvander kunder nÄr de prÞver at spÞger om noget,og nÄr hun har affÊrdiget dem vender hun sig om og siger til et par Êlder kunder de er nogen S... de splitter det hel ad og roder og rager sÄ man bruge timer pÄ at ryd op efter sÄdan nogen A... ,jeg var rystet og jeg kunne se pÄ det Êlder par at det var de ogsÄ,de gik sÄ uden at kÞbe noget,
min kone har ogsÄ haft den blandet fornÞjelse at blive ned gjort af [Navn fjernet], for et stykke tid siden da der var noget brÞd pÄ tilbud,der var ikke noget sÄ hun spÞger [Navn fjernet] og for det svar at tror du at du kan komme her kl 15 og tro at der er brÞd der bliver ikke bagt mere i dag
vi har andet at lave , sÄ lige siden nÄr hun har vÊrt der ned sÄ er der blevet lavet noget efter min kone sÄ som en finger og ligene,
Men det at der gĂžr at vi ikke kommer der mere, var det der skete mandag og tirsdag den 19 og 20 maj,
min kone kÞre der ned mandag for at hente et brÞd kl 13,der ikke noget brÞd kun nogen kager,sÄ hun for fat i en ansat der stÄr og fylder op hun spÞrger om brÞd og for svaret der er udsolgt,sÄ hun mÄ kÞre uden,
tirsdag sker der det samme yder mere sÄ bliver hun udsat for shikan da hun kommer til kassen da hun har kÞbt et par ting og skal betale,
ham der sider ved kassen begynder at slÄ i bÄndet og kalde hÞjt pÄ [Navn fjernet] hun spÞger sÄ om det er pÄ grund af hende at han gÞr det der
han bliver rÞd i knolen sÄ min kone betaler og gÄr,men ser tilfÊldig at hun for fingeren,det mÊrkes tydeligt at man er ikke velkommen der nÄr man har sagt [Navn fjernet] i mod eller klaget over noget.
Hun er ikke egnet til sÄdan en stilling,jeg had ikke antaget en sÄ negativ person,jeg taler med lidt viden,jeg har vÊrt vÊrkfÞre og overvÊrkfÞre i en del Är hos ap mÞller,sÄ lidt ved jeg om folk i leder stillinger nogen bliver det for de er glade og dygtige folk og sÄ er der nogen som for sneget sig til en sÄdan post for de lider af magtsyge og det trÊder frem nÄr de har nÄet deres mÄl.
Vi kommer ikke pÄ fejÞvej er vi kÞre gerne ud i den anden ende af byen til Lidl pÄ Erantisvej i NÊstved der er det man skal bruge og flinke og hjÊlpsomme andsatte.
det er ikke Lidl der noget galt med men kun en andsat hvor mange kunder kan hun ik skrĂŠmme vĂŠk ?.
mvh John

21 maj 2015

Souschef Michael gÄr amok

Souschef Michael gÄr amok

Var i dag i Lidl i Frederikshavn, aldrig har jeg oplevet sÄ dÄrlig og ubehagelig kundebetjening, Souschefen Michael talte ubehÞvlet og direkte ned til mig.
Da jeg siger til ham at han da godt kan tale ordenligt til mig, bliver han helt vild i Þjnene og begynder at rÄbe af mig, jeg kom til at kalde ham en idiot, og sÄ gik han da helt grassat og det ender med vi stÄr og rÄber af hinanden midt i butikken og han ligner en der skal til at springe pÄ mig, da han vÊlger at kalde pÄ en anden medarbejder der skal fÞlge mig ud af butikken.
Jeg kan godt se pÄ personen at han er nÊsten lige sÄ chokeret som mig, sÄ jeg gÄr bare.
Kan kun anbefale at man ikke handler i Lidl Frederikshavn, hvis man har spÞrgsmÄl om produkterne de forhandler, da det Äbenbart er over deres vÊrdighed at tale med deres kunder, eller i hvert fald over Souschef Michaels vÊrdighed.
Da jeg senere vil klage over Souschef Michael, bliver han tilsyneladende bakket op af Butikschefen, men han var sÄ ikke lige tilstede under episoden, medmindre det var ham som Souschef Michael bad om at fÞlge mig ud af butikken, og hvis det var ham der var Butikschef, skulle han mÄske have bedt Michael om at skrue lidt ned for retorikken, og forklaret ham at kunder altsÄ gerne mÄ stille spÞrgsmÄl, samt at man taler ordenligt til dem.
Men de beklagede da episoden, men hvis det ikke har fundet sted som fortalt, hvad beklager de sÄ ?
Anyway, sĂŠtter da aldrig mine ben i den butik igen.

23 oktober 2014
Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Nizza

Es ist ein guter Ort fĂŒr gĂŒnstige Einkaufsmöglichkeiten. Viel Auswahl. Viele SchnĂ€ppchen.

4 juli 2011

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer