Företaget har svarat
Je kan bestelde artikelen niet retourneren in de winkel, de kosten voor verzending liepen zo wel hoog op. Ik bestelde eerst 3 stuks (toen geen verzending) maar 1 broek was te klein. Ik moest deze dus... Se mer
Ik ontdekte een fout bij het Bobbie jasje aan de achterkant. Heb met jullie contact opgenomen, volgende dag mocht ik al een nieuw jasje ontvangen,helemaal inorde dus ik ben een tevrede klant.
Företaget har svarat
Ik had enkele problemen met mijn winkelmandje en heb hen even gebeld. De vriendelijkheid en geduld van de telefoniste...kom je tegenwoordig ni veel meer tegen. Ik hou van julli merk, altijd net iets... Se mer
Företaget har svarat
"Our customer is our influencer." This isn't just a catchy phrase; it is the heartbeat of our brand. We don't rely on celebrity endorsements to validate our designs. Instead, we are constantly inspired by how you style our collections in your everyday life. You are our muse, our critic, and our greatest inspiration.

Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 96 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Supervriendelijke behulpzame fashion advisor! Leuke stuks gescoord!

Svar från Les Jumelles
Nice quality clothes although the sizing is a bit off. Ordered a Large because the clothes looked small (normally I can fit a medium) and the large was also too small.
returning the items is not so easy.

Svar från Les Jumelles
Snelle afhandeling en kleren zeer netjes verpakt! Complimenten

Svar från Les Jumelles
Mooie kwaliteitsvolle en trendy kleding.
Snelle levering.Top service.
Nadeel: retour op eigen kosten

Svar från Les Jumelles
Dit jaar mindere collectie, hopelijk op naar betere volgend seizoen 😊

Svar från Les Jumelles
Originele en betaalbare kledingstukken, met een twist! De eigen collectie van “Les Jumelles” is klassevol, elegant en draagbaar. Fijn om veel te kunnen afwisselen. Bediening in winkel Knokke is top, great service van Olivia 🤩.

Svar från Les Jumelles
Die Lieferung kam pünktlich an. Ich bin mit der Qualität und der Bestellung sehr zufrieden..

Svar från Les Jumelles
The delivery of the parcel was extremely fast but expensive. As the material was not as expected I returned the item which is of course nothing you can do about and linked to personal choice. What I do regret is the high cost for return. In total I paid almost 18€ for both shipping and return without having a dress. I would expect lower costs and would prefer delivery to take a bit longer at lower cost. Was my first online purchase at Les Jumelles and a disappointing experience.

Svar från Les Jumelles
Les Jumelles is absoluut de moeite waard als je op zoek bent naar een geslaagde shoppingsessie. De winkel valt meteen op door het mooie assortiment: er is enorm veel variatie in de kledingcollectie, waardoor je er voor vrijwel elke stijl en gelegenheid wel iets leuks vindt.
Wat de ervaring écht afmaakt, is winkelverantwoordelijke Melanie. Haar klantvriendelijkheid is een verademing: ze is ontzettend behulpzaam, denkt actief mee en niets is haar te veel. Waar je in veel winkels sneller een pushy gevoel krijgt, is Melanie totaal niet opdringerig. Ze geeft je alle ruimte om rustig rond te kijken, maar staat meteen klaar met eerlijk advies als je daar behoefte aan hebt.
Een topzaak met een fijne service — ik kom hier heel graag terug!

Svar från Les Jumelles
Heel lieve winkelbediendes. Top zoals altijd. Leuk dat jullie ook zondag open waren.

Svar från Les Jumelles
Er zijn hele leuke items te vinden
Ze worden steeds voorgesteld door mooie foto's en filmpjes
De verzending is supersnel
Fijne webshop

Svar från Les Jumelles
Snelle levering en blij met mijn blazer! Exact zoals op de foto

Svar från Les Jumelles
Ik had enkele problemen met mijn winkelmandje en heb hen even gebeld.
De vriendelijkheid en geduld van de telefoniste...kom je tegenwoordig ni veel meer tegen. Ik hou van julli merk, altijd net iets anders...dikke duim

Svar från Les Jumelles
Altijd even behulpzaam en vriendelijk groeten Petra.

Svar från Les Jumelles
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.