Banner for Les Jumelles

6 482
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super vriendelijk personeel, zowel in de winkel als de klantenservice. De items zijn ook van hele goeie en mooie kwaliteit en de prijzen zijn in het algemeen heel betaalbaar voor wat je allemaal krijg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer mooie winkel met zeer behulpzaam personeel! De medewerkers van de winkel geven je voldoende tijd om rustig rond te kijken en zeer behulpzaam wanneer je vragen en/of advies nodig hebt. En de leuke... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Leuke kledij. Vriendelijk personeel. De taille unique van sommige kledij vind ik spijtig, past echt niet iedereen... Paskotjes mogen wat meer kapstokjes hebben.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik bestel regelmatig bij Les Jumelles en elke bestelling is altijd perfect in orde: mooie kwaliteit, snelle levering en alles wordt met zorg verpakt. Deze keer had ik een retour en ook daar ben ik... Se mer

Företagsinformation

1. Damklädesbutik

Skrivet av företaget

"Our customer is our influencer." This isn't just a catchy phrase; it is the heartbeat of our brand. We don't rely on celebrity endorsements to validate our designs. Instead, we are constantly inspired by how you style our collections in your everyday life. You are our muse, our critic, and our greatest inspiration.

Kontaktuppgifter

Promotion box for Les Jumelles

NEW ARRIVALS

Check out our newest styles and shine bright this summer.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

6 tn omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 96 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(6 482)

743 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Favoriete winkel!

Super vriendelijk personeel, zowel in de winkel als de klantenservice. De items zijn ook van hele goeie en mooie kwaliteit en de prijzen zijn in het algemeen heel betaalbaar voor wat je allemaal krijgt!

14 juli 2026

Hi Yentl,

Bedankt voor deze geweldige review! 💛 Wat fijn om te horen dat je onze winkel als favoriet ziet. We geven het compliment met veel plezier door aan ons winkelteam. Geweldig dat je ook zo tevreden bent over de kwaliteit van onze items en de prijs-kwaliteitverhouding. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen! 💛💥

Hi Brigitte,

Dankjewel voor je 5-⭐️ review! Het doet ons enorm veel plezier om te lezen dat je tevreden bent van onze service. Dat maakt onze dag helemaal goed! 💕

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er werd een verkeerd artikel geleverd

Er werd een verkeerd artikel geleverd. Ik liet dit weten aan Les Jumelles en nog voor ik het foute artikel terugstuurde, werd het juiste al geleverd. Topservice!

15 juli 2026

Hi Dana,

Bedankt voor je fijne review! 💛 Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service. We vinden het belangrijk om een fout zo snel mogelijk recht te zetten, dus het doet ons plezier dat je dit zo hebt ervaren. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel bij Les Jumelles! ✨

top service

top service, snelle verzending en goede opvolging als er toch een probleem is. uiteraard ook mooie kledij

Hi Hadewich,

Bedankt voor deze mooie review! 🤍 We vinden het geweldig om te lezen dat je onze service, snelle verzending en klantenopvolging zo waardeert. Ook fijn dat onze collectie helemaal in de smaak valt. Jouw vertrouwen betekent veel voor ons! ✨

Leuke kledij

Leuke kledij. Vriendelijk personeel.
De taille unique van sommige kledij vind ik spijtig, past echt niet iedereen...
Paskotjes mogen wat meer kapstokjes hebben.

12 juli 2026

Hi Rebecca,

Bedankt voor je fijne review en je eerlijke feedback! 😊 Heel leuk om te horen dat je onze kledij en ons team apprecieert. We nemen je opmerkingen over de taille unique en de kapstokjes in de paskamers zeker mee. ✅

Hi Karin,

Wat een fijne woorden, bedankt! ✨

We zijn heel blij dat je mooie stuks hebt gevonden én genoten hebt van de sfeer in onze winkel. Veel plezier met je nieuwe outfit! 🥰

Prachtig kleedje kunnen kopen

Prachtig kleedje kunnen kopen. Gelukkig in de solden, anders was het wel wat duur geweest voor wat het was. Heel snelle levering!

Hi Ailiza,

Bedankt voor je mooie feedback! 😊

Fijn dat je blij bent met je kleedje én dat het dankzij de solden een extra leuke aankoop werd. We zijn ook heel tevreden dat je bestelling zo snel bij je was. Geniet ervan! 🫶🏻💕

Goede en kwaliteit kleding

Makkelijk en snelle levering

Hi Miranda,

Bedankt voor je fijne review! 💛

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kledij én de vlotte levering. Dat doet ons veel plezier. Veel draagplezier! 🫶🏻💕

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Leuke kleding en kopen hier…

Leuke kleding en kopen hier regelmatig.. 2 weken geleden in Hasselt voor de 2de keer en we kwamen voor een set die toevallig een verkoopster aan had en vroeg of die nog in de winkel was , ze zeide nee dit was de laatste die in de winkel hing maar ik doe hem graag voor je uit en dan kan je hem passen en kopen .. ik doe graag iets anders aan 🫣 Ik keek verbaast.. het was 16u namiddag en 40graden ( 80€ en dan een 2de hands set kopen )
De andere verkoopster verklaarde meteen .. ja wij doen hier elke dag een set aan van de winkel dus is geen probleem hoor als we iets anders moeten aan doen 🫣
Ik zei nee dank u ! Ze drongen nog zeker 4keer aan ..

Terwijl mijn dochter iets anders paste zat er nog een vrouw langs mij te wachten op haar dochter in de paskamer die eruit kwam in een mooie jurk .. die ook gedragen leek te zijn 🫣 ( vlekken van deo precies bij de oksel) de vrouw zei .. nee die jurk is precies al gedragen geweest ! Ik zweeg maar 😵‍💫😵‍💫
Ik snap dat personeel met kleding moet lopen van de winkel maar vind het niet ok dat als ze er een hele dag in hebben gelopen en gezweet het dan gewoon aan volle pot verkocht word .. sorry

10 juli 2026
Omdöme utan inbjudan

Hi Chantal,

Dank voor je bericht 💗.

Ik kan me vinden in je reactie en wellicht is dit verkeerd verwoord in de winkel. Het team heeft zelf een aantal artikelen van de huidige collectie die ze dragen in de winkel. Dit is een apart rekje en wordt onderling (binnen het team) gewisseld 🧡.

Enkel wanneer ze iets dragen wat een allerlaatste exemplaar is - en de klant wil dit heel graag - bieden ze heel graag dit laatste exemplaar aan je aan 💕.

Een deovlek die je opmerkte in de winkel zien we af en toe helaas na pasbeurten in de kleedkamers. Bij het doorpassen van kleding zien we soms dat er make-up of deo achterblijft. Merken we dit op, dan wordt dit uit de rekken gehaald. Je mag dit ook zeker melden aan het team.

leuke collectie

leuke collectie, snelle levering, perfecte service!

1 juli 2026

Hi Caroline,

Bedankt voor deze enthousiaste review! 🤍

Fantastisch om te lezen dat je tevreden bent over onze collectie, de snelle levering en de service. Dat waarderen we enorm! 🫶🏻🥰

Toffe winkel

Toffe winkel, mooie kleren en vriendelijk personeel...

Hi Elisabeth,

Bedankt voor je fijne woorden! 😊

Wat leuk om te horen dat je onze winkel, de mooie collectie en de vriendelijkheid van ons team zo apprecieert. We geven je compliment zeker door aan ons winkelpersoneel – daar zullen ze heel blij mee zijn! 🤍

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie kledij aan de juiste prijs altijd…

Mooie kledij aan de juiste prijs altijd iets speciaals al gekocht echt super ❤️

9 juli 2026

Hi Pascale,

Bedankt voor je enthousiaste review! ❤️

Wat fijn om te horen dat je onze kledij, de prijs-kwaliteit én de unieke stuks zo weet te waarderen. Dat betekent veel voor ons. Veel plezier met al je mooie aankopen! 🫶🏻☀️

Parfait!

Parfait, chouette collection et envoi rapide.

Bonjour Sevsa,

Merci beaucoup pour votre gentil avis ! 🤍 Nous sommes ravis que notre collection vous plaise et que la livraison ait été rapide. Profitez bien de votre achat ! 🌼

Belle journée,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Elke keer weer tevreden over Les…

Elke keer weer tevreden over Les Jumelles. Mooie collectie met stuks uit verschillende prijsklassen. Supersnelle verzending en goede klantenservice. Ik blijf fan!

Hi Chung,

Bedankt voor je geweldige review! 🤍

Leuk om te lezen dat je telkens opnieuw tevreden bent over Les Jumelles. We zijn blij dat je onze collectie, de verschillende prijsklassen, de snelle verzending en onze klantenservice zo waardeert. Jouw enthousiasme doet ons enorm veel plezier! ✨

Pop-up stand luchthaven👍

Zaterdag besteld en de dinsdag reeds ontvangen, alles zeer goed verlopen, ik had alles kunnen passen in de pop-up stand in de luchthaven, vond ik pluspunt, aangezien ik niet graag online kleren bestel als ik de maten niet ken.

Hi Dominique,

Bedankt voor je uitgebreide en fijne review! 🤍

Super om te horen dat alles vlot is verlopen en dat je bestelling zo snel bij je was. We begrijpen helemaal dat kledij passen voor je een belangrijk voordeel is, daarom zijn we blij dat je in onze pop-up stand de juiste maten kon ontdekken. Veel plezier met je aankoop! ✨

Snel verzonden en ontvangen

Snel verzonden en ontvangen! Super mooie set! Heel blij mee

Hi Marscha,

Bedankt voor je enthousiaste reactie! 🤍 Leuk om te horen dat je zo blij bent met je set en dat de snelle verzending mee voor een fijne ervaring zorgde. Geniet volop van je nieuwe aankoop! ✨

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Veel te klein

Had de maat L besteld. En ik draag ook een M. Maar uit voorzorg een L genomen. Maar toch was het bloesje ( one size) en de rok VEEL te klein.
Terug gestuurd en opnieuw verzendkosten moeten betalen, jammer.

10 juli 2026

Hi Karin

Dank voor je feedback 🧡.
Ik heb je net gebeld en sprak een voicemail in.

Je mag me even terugbellen als dat past zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Liefs

Hi Greet,

Dankjewel voor je enthousiasme! 🫶🏻 Daar doen we het voor! 🥰
Geniet van je aankoop!

Bonjour Corinne,

Merci pour le compliment! 🫶🏻 Nous sommes très heureux de savoir que vous appréciez toujours notre service. Votre confiance et vos gentils mots nous font vraiment plaisir. ✨

Belle journée,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

exclusive fashion and top online service

nice to shop online, good quality an exclisive fashion. Quick and correct delivery when you dhop online. 5 stars! ☺️

7 juli 2026

Hi Marinka,

Thank you so much for your wonderful review! 🤍

We are delighted to hear that you enjoy our exclusive fashion, the quality of our pieces and our online service. Your appreciation for our fast and careful delivery means a lot to us. Thank you for the 5 stars! ✨

With love,

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.