Super vriendelijk personeel, zowel in de winkel als de klantenservice. De items zijn ook van hele goeie en mooie kwaliteit en de prijzen zijn in het algemeen heel betaalbaar voor wat je allemaal krijg... Se mer

Företaget har svarat
Zeer mooie winkel met zeer behulpzaam personeel! De medewerkers van de winkel geven je voldoende tijd om rustig rond te kijken en zeer behulpzaam wanneer je vragen en/of advies nodig hebt. En de leuke... Se mer
Företaget har svarat
Leuke kledij. Vriendelijk personeel. De taille unique van sommige kledij vind ik spijtig, past echt niet iedereen... Paskotjes mogen wat meer kapstokjes hebben.
Företaget har svarat
Ik bestel regelmatig bij Les Jumelles en elke bestelling is altijd perfect in orde: mooie kwaliteit, snelle levering en alles wordt met zorg verpakt. Deze keer had ik een retour en ook daar ben ik... Se mer
Företaget har svarat
"Our customer is our influencer." This isn't just a catchy phrase; it is the heartbeat of our brand. We don't rely on celebrity endorsements to validate our designs. Instead, we are constantly inspired by how you style our collections in your everyday life. You are our muse, our critic, and our greatest inspiration.

Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 96 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super vriendelijk personeel, zowel in de winkel als de klantenservice. De items zijn ook van hele goeie en mooie kwaliteit en de prijzen zijn in het algemeen heel betaalbaar voor wat je allemaal krijgt!

Svar från Les Jumelles
Er werd een verkeerd artikel geleverd. Ik liet dit weten aan Les Jumelles en nog voor ik het foute artikel terugstuurde, werd het juiste al geleverd. Topservice!

Svar från Les Jumelles
top service, snelle verzending en goede opvolging als er toch een probleem is. uiteraard ook mooie kledij

Svar från Les Jumelles
Leuke kledij. Vriendelijk personeel.
De taille unique van sommige kledij vind ik spijtig, past echt niet iedereen...
Paskotjes mogen wat meer kapstokjes hebben.

Svar från Les Jumelles
Prachtig kleedje kunnen kopen. Gelukkig in de solden, anders was het wel wat duur geweest voor wat het was. Heel snelle levering!

Svar från Les Jumelles
Leuke kleding en kopen hier regelmatig.. 2 weken geleden in Hasselt voor de 2de keer en we kwamen voor een set die toevallig een verkoopster aan had en vroeg of die nog in de winkel was , ze zeide nee dit was de laatste die in de winkel hing maar ik doe hem graag voor je uit en dan kan je hem passen en kopen .. ik doe graag iets anders aan 🫣 Ik keek verbaast.. het was 16u namiddag en 40graden ( 80€ en dan een 2de hands set kopen )
De andere verkoopster verklaarde meteen .. ja wij doen hier elke dag een set aan van de winkel dus is geen probleem hoor als we iets anders moeten aan doen 🫣
Ik zei nee dank u ! Ze drongen nog zeker 4keer aan ..
Terwijl mijn dochter iets anders paste zat er nog een vrouw langs mij te wachten op haar dochter in de paskamer die eruit kwam in een mooie jurk .. die ook gedragen leek te zijn 🫣 ( vlekken van deo precies bij de oksel) de vrouw zei .. nee die jurk is precies al gedragen geweest ! Ik zweeg maar 😵💫😵💫
Ik snap dat personeel met kleding moet lopen van de winkel maar vind het niet ok dat als ze er een hele dag in hebben gelopen en gezweet het dan gewoon aan volle pot verkocht word .. sorry

Svar från Les Jumelles
Mooie kledij aan de juiste prijs altijd iets speciaals al gekocht echt super ❤️

Svar från Les Jumelles
Elke keer weer tevreden over Les Jumelles. Mooie collectie met stuks uit verschillende prijsklassen. Supersnelle verzending en goede klantenservice. Ik blijf fan!

Svar från Les Jumelles
Zaterdag besteld en de dinsdag reeds ontvangen, alles zeer goed verlopen, ik had alles kunnen passen in de pop-up stand in de luchthaven, vond ik pluspunt, aangezien ik niet graag online kleren bestel als ik de maten niet ken.

Svar från Les Jumelles
Had de maat L besteld. En ik draag ook een M. Maar uit voorzorg een L genomen. Maar toch was het bloesje ( one size) en de rok VEEL te klein.
Terug gestuurd en opnieuw verzendkosten moeten betalen, jammer.

Svar från Les Jumelles
nice to shop online, good quality an exclisive fashion. Quick and correct delivery when you dhop online. 5 stars! ☺️

Svar från Les Jumelles
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.