Det här tycker kunderna
Hold da fast en pengemaskine uden nogen former for anstændighed.. alt alt for mange mennesker, ingen udluftning med resultat af tårnhøj temperatur intet sted at sidde ned.. det er simpelthen for dårl... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Legeborgen i Varde er et indendørs legeland, hvor leg, bevægelse og gode oplevelser er i centrum. Her kan børn gå på opdagelse i et stort legeunivers med blandt andet klatrenet, tunneler, rutsjebaner, trampoliner, hoppeborg, boldkanoner, boldbane og softplay for de mindre børn. Legeborgen er en del af Borgen i Varde, hvor familier også kan besøge Golfborgen med 18-hullers adventure minigolf og Borgens Sportsbar. Det gør det muligt at kombinere flere aktiviteter under samme tag og skabe en hyggelig dag for både børn og voksne. Vi tilbyder også rammerne til børnefødselsdage. Her kan man vælge mellem forskellige menuer eller medbringe egen forplejning, og vi sørger for blandt andet opdækning med dug, flag og et personligt skilt til fødselaren. Legeborgen er tænkt som et sted, hvor børn kan få brugt kroppen og fantasien, mens familien kan være samlet omkring oplevelsen. Der er aktiviteter til både de mindre børn og dem, der gerne vil have mere fart på. Undervejs er der mulighed for at købe mad, snacks og drikkevarer. Der er gratis parkering lige ved døren, og der er også mulighed for opladning af elbil. Legeborgen ligger på Borgpladsen 6 i Varde. På legeborgen.dk kan du altid finde de aktuelle åbningstider, priser, fødselsdagstilbud og praktiske oplysninger før dit besøg.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Einfach nur schön
Wir waren heute den gesamten Tag dort. Gestern Abend haben wir die Kombitickets ganz bequem per Internet gebucht. Erst 4 Stunden im Indoorbereich mit den Kids (3 Kinder im Alter von 9 und 11 Jahren) gespielt, dann gemütlich Burger mit Pommes gegessen und Minigolf gespielt.
Auch wir Erwachsene hatten mit den Autorennsimulatoren und dem Airhockey viel Spaß.
Die Burger waren wirklich sehr lecker und jeden Cent wert.
Das Minigolf ist anspruchsvoll und mit kleinen Details liebevoll gestaltet.
Alles in allem ein sehr schöner Tag. Die Kids und auch die Erwachsenen sind schwer begeistert❤️
Die Mitarbeiter sind super lieb und sind bemüht, auch mit dem gebrochenem Englisch der Gäste jeden Wunsch zu erfüllen❤️
Vielen Dank.
Vi er faste kunder hos Borgen i Varde…
Vi er faste kunder hos Borgen i Varde og har årskort, fordi vi simpelthen elsker at komme her. Det er et fantastisk sted for hele familien med et skønt legeland og en flot minigolfbane, hvor der altid er plads til hygge og sjov.
Maden er også rigtig god, og der er altid noget lækkert at vælge. Det er med til at gøre besøget endnu bedre, når man kan nyde et godt måltid efter en masse leg og aktiviteter.
En særlig stor ros skal gå til Nanna. Hun er altid smilende, imødekommende og utrolig sød. Hun får os til at føle os velkomne hver eneste gang, og hendes gode humør og fantastiske service gør en kæmpe forskel.
Tak til hele holdet på Borgen for at skabe et sted, vi altid glæder os til at besøge. Vi kan varmt anbefale Borgen i Varde til alle familier – vi kommer helt sikkert igen og igen!

2 stjerner fordi børnene hyggede sig
2 stjerner fordi børnene hyggede sig. Men høj pris for voksne når vi ved siden af skal betale for at prøve aktiviteter... vi tager jo ikke rutschebane 20 gange og klatre rundt som børnene... men penge pr min. For at spille pool eller air hockey... det er alt for dyrt hvad det er... sports bar og legeland hænger bare ikke sammen !

Svar från Legeborgen
Ikke for større arrangementer.
Ikke for større arrangementer.
Hvis i er mere end 10 personer så kan køkkenet ikke levere maden på samme tid. Der var kun helt uge mennesker på arbejde og det fungerede ikke. Der var nogen der først fik sin mad efter alle andre havde spist. Det er 400 grader når man spiller minigolf. Ikke en god oplevelse.

O stjerner!!!
O stjerner!!!! Det var godt nok ikke en god oplevelse at spille minigolf. Vi blev mødt af en sur, ikke smilende og ikke særlig venlig kvindelig medarbejder. Musikken var så høj at man ikke kunne snakke sammen. Det var ved middagstid, kunne forstå det hvis det havde været en event om aftenen.

Virkelig et dejligt sted
Virkelig et dejligt sted. Legerummet er gjort mindre end tidligere, men det fungere og er lige så godt, hvis ikke bedre. Akustikken er bedre, og stedet er blevet meget mere rent og iorden. Personalet er meget service-minded. Helt klart et sted vi kommer igen.

Svar från Legeborgen
Vi havde ikke en god oplevelse i…
Vi havde ikke en god oplevelse i legeborgen Varde.
Pladsen børnene kan lege på er blevet halveret efter renovationen. Der er ikke gjort nogen tiltag for at minimere støjen.
Der er kun få borde at sidde ved, der altid er optaget. Man må ikke tage madpakker med i sportsbaren, og man er derfor tvunget til at sidde på gulvet.
Vi vælger et andet sted næste gang der skal leges.

Svar från Legeborgen
Alt for dyrt ift. hvad du før
Alt for dyrt ift. hvad du får.
Du giver 75kr. Pr voksen og der er 6 borde - hvoraf 4 af dem bruges til fødselsdage. Der var ingen steder vi kunne spise vores børns madpakker - udover gulvet. Vi blev tilbudt at vi kunne sidde i puslerummet - hvor der blev ammet og skiftet alle slags bleer, NEJ TAK!
Vi spurgte så om vi kunne købe til voksne og vores børn så måtte spise deres madpakker med os ude i sportsbaren, for at få et sted at sidde. Svaret var klart nej.
Det er sidste gang vi sætter vores ben her. Det er simpelthen ikke service nok til at give +300 for en familie og du må sidde på gulvet, trods der er plads til mange flere borde !!

Info
Ikke pengene værd.
Efter renovation hvor de har mere end halveret det rum hvor børnene legede, er der samtidig heller ikke borde og stole nok til at man kan sidde med sit barn og spise en madpakke. der var cirka 5 borde ialt med 8 stole om. Og de er optaget konstant, så held og lykke med at finde en plads. Rengøring er heller ikke iorden. Så har de fået minigolf hvilket er mega fedt udover at man skal betale næste. 100 kr per person selvom man har givet 85 for barn og 70+ for voksen at komme ind.
Og ja en is der koster 17 kr i Harald Nyborg koster 42 hos Lege borgen.
Men drengen var glad og hyggede sig, men kæmpe skuffelse iforhold til før renovation.

Svar från Legeborgen
Legeborgen får en stjerne for renhed og…
Legeborgen får en stjerne for renhed og pæne omgivelser, samt en stjerne for et pænt køkken. Men så kan jeg desværre ikke give mere. Der er Alt for få siddepladser, og alt for meget plads er blevet brugt til et voksent publikum. Virkelig trist.

Dyrt og dårlig stand
Dyrt. Mange maskiner virker ikke. Mange er lappet med gaffatape. Det er beskidt.

Ingen Rabat
Vi var på besøg d. 18/1 med mine forældre. De fik ikke rabat også selvom de var bedsteforældre til mine børn.
Ringer for at fortælle det, og får et svar: "Det er bare ærgerligt"
Der er snavset over alt, gamle bolde som smuldre, dårlig akustik i lokalet.
Ikke noget jeg anbefaler til denne pris

Svar från Legeborgen
Det er så ulækkert der inde
Det er så ulækkert der inde, flere måneders lag støv over alt. Gulvtæpperne er fedtede og der er ikke en kvadratmeter af dem som ikke er plettet. Føj for den lede hvor er det ulækkert der inde. Første og sidste gang det er besøgt. Og så er priserne helt hen i vejret ift. hvor meget der egentlig er der inde.

Super
Var der igår med mit barnebarn på 2,5 år. Havde en super sjov oplevelse✌🏼 fornuftige priser (kommer fra Århus) blev dog fuldstændig “jordet” af større børn alle steder senere på formiddagen - måske man sku overveje at kl 10-12 er under 5 år? Bare et forslag😄

Legeborgen/fangeborgen Varde
Vi holde min poldarbent på fangeborgen, og det var bestemt ikke pengene værd. Største delen af mekanikken duede ikke, stort set alle trykcensorer mm. Som skulle gøre det udfordrende, registrede ikke tryk/bevægelse.
Man kunne ikke samle point, da flere af point tavlerne ikke virkede. Og så var der så uhyggeligt varmt i lokalet, trods vi var de eneste der inde (vi var 7 personer afsted).

Svar från Legeborgen
Stress til barn på grund af armbånd
Tror det ikke rigtigt at tvinge 3 årigt barn at have armbånd på når han er altid medfølger af forældrene og har at årskort og af personlig omstændigheder ville overhoved at have den på. Det er træls hvis at besøg af parken der skulle give sjov oplevelse til barn vender til stress og grad på grund af den her regel. Måske skal I overveje at have bare stempel på.

Svar från Legeborgen
Aldrig om jeg har oplevet så dårlig og…
Aldrig om jeg har oplevet så dårlig og ubehøvlet en ansat da vi skulle ind!
Jeg spørger om det kan være rigtig forstået at jeg skal betale når jeg skal sidde ned med min baby og ikke gå med rundt?
Jeg får så af vide: “Du kan jo bare smutte igen! Det er et tilbud og ingen tvinger dig til at være her.”
Jeg er fuldstændig i chok over den unge piges måde at tale til gæster på. Vi ser så at de to unge piger giver hinanden en Highfive og griner af os!
Aldrig om jeg sætter mine ben her igen! Føj for en behandling!!

Legeborgen Varde
Legeborgen Varde
Sætter aldrig mine ben der igen.
Er ellers kommet her mange år, hvor det normalvis er den/de voksne som hopper med børnene der køber et armbånd, mens dem som af forskellige årsager sidder over, i stedet ligger penge i kiosken. Idag blev hele selskabet så afkrævet armbånd - også en mor i selskabet som bogstaveligtalt bare skal sidde og passe sin baby. Ekspedienten har den frækhed at påstå at sådan har det ALTID været. En hurtig rundspørger blandt forældre fortæller noget andet. Jeg havde planlagt et andet udflugtsmål idag hvis jeg vidste at det var blevet SÅ firkantet og service-fattigt. Og jeg kommer aldrig til at bruge penge på det fusk igen.

Utrolig dårlig oplevelse på en 5 års fødselsdag
Havde planlagt en fed dag for min søn. Der kom et par lastbiler og motorcykler og fejrede ham . Fik dog at vide dem der var mødt op ikke måtte gå ind til bordet og hente noget at drikke og lidt kage . Så skulle vi betale for dem . Men vi tog det selvfølgelig udenfor til dem . Men helt ærligt , syntes det er lidt for småligt . Alt for meget larm og beskidt. . Anbefaler stærkt Bork legeland . Trist oplevelse

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.