Lba Biler Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Problemfrit bil køb! Jeg kan varmt anbefale LBA-Biler har nyligt handlet en varevogn med Mickal Rosberg som fik hele handlen at gå som en leg! Bestem ikke sidste gang jeg handler varevogn her!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

LBA biler, Roskilde Fantastisk sted, hvor man virkelig glæder sig, hver dag til at komme på arbejde - søde, fleksible chefer, og kolleger, som virkelig virkelig, giver sig tid til at tage me... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har nu købt min anden bil hos LBA BILER ROSKILDE, og igen til stor glæde, Lars fra LBA BILER, har altid en positiv ånd og svært imødekommende. Der var lidt små problemer med min første bil, hvilk... Se mer

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Har købt min bil nr 3 hos Lba biler

Har købt min bil nr 3 hos Lba biler. De yder en fantastisk service og overholder de aftaler de laver. Jeg køber helt sikkert bil nr 4 hos Lba biler også.

Claus.
Mandogbil
Kalundborg

6 oktober 2022

FANTASTISK SERVICE!

FANTASTISK SERVICE!
Bilen var klar før tid, fyldt med det udstyr jeg havde bedt om, og mer til ;)

14 oktober 2022

Hej Carl-Emil. Tak for den fine anmeldelse

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg er seriøst træt af den Ford Transit…

Jeg er seriøst træt af den Ford Transit custom jeg har købt hos lbabiler, den har holdt mere på værksted end den har kørt siden januar 22, og lba biler nægter at tage den tilbage eller give kompensation. Alt i aften skidt oplevelse

18 oktober 2022

Hej Lars.

Det er rigtigt at der efter at du fik bilen hjem, var der en motorfejl på bilen. Du ringede og reklamerede over bilen og vi svarede at du skulle komme med bilen straks. Der gik 4-6 uger før du kom med bilen! Vi fandt fejl på toppakningen og lavede den helt store motor.rep på din bil med ny toppakning, dysser, køler mv Det tog lidt tid da nogle stumper var svære at skaffe pga. corona. Det er så rigtigt at du i den situation ringede og spurgte om ikke vi ville købe bilen retur, hvilket vi afslog. Loven giver dig ikke hjemmel for at du skulle kunne returnere din bil, hvilket din advokat ligledes har givet mig ret i efterfølg. Vi udførte den store reparation på din bil og øvede yderligere garanti på bilen. Vi har så ikke hørt fra dig siden april måned. Jeg føler at vi har gjort alt hvad reglerne foreskriver og syntes ikke at det er fair at du skriver at vi ikke ville tage bilen retur ej heller yde kompensation, når loven ikke giver dig hjemmel for at kræve dette. Hvilket du blev gjort opmærksom på.

Fresh syn/breaks fault/ angry Owner

Got the van with fresh Syn on 24/February but when driven huge fault on the break sistem occurred

Just bought a van from them on Friday 25/February/2022.
Before purchase after first look i found minor issues and communicate to seller man he wrote down and he stated that when van is delivered all will be fixed along with All THINGS AROUND THAT CAN'T MAKE UP TO 20K KM( like oil breaks etc.)

When van was handed the button from back door that was supposed to be fixed wasn't ,seller man said they forgot and soon I'll be called up for come back and fixed.the rest were somehow fixed.

After few km driven breaks break down !!!!!!!
Van vas driven with huge noise from the breaks real dangerous (i have to remind Syn was done a day ahead)

Next day morning i drive the van back to dealer shop.
They wished to give me a van with ENGINE LIGHT ON to drive during the period when i could not use the one i purchase.
I DENIED the van since i didn't wished to be responsible for any damage or to remained stuck somewhere becouse they're van could not be driven due to engine light on.

Instead i got a smal CAR ( have to state here that the van was already on ON REd LIGHT WITH DEASEL and the man said that I DON'T HAVE TO FILL THE TANK when deliver BACK)just to go home since was to far for me to walk or take any transport to home.

On Monday when i went for picking the van, i talk with owner he said there was a clamp that break and we sorry for inconvenience.

I checked the car all around and discover the right front wheel flat tire. When i told the owner there is flat tire he bring the mechanic.

Mechanic go straight to the wheel without telling him ahead wich one is and straight away he affirm "ooo you have a nail in to it nothing i can do "

Draw the conclusion from the last sentence
I said to them that when i delivered it everything was alright and me and the guy who was on Saturday we had a look around but the owner came forward and said to me :

GET OUT FROM MY SHOP I DON'T WANT TO SEE YOU AGAIN YOU BROUGHT THE SMALL CAR BACK WITHOUT ANY DEASEL (the man from renting said clearly that i don't have to fill up the tank with deasel) AND I WILL NOT FIX ANY FLAT TIRE GET OUT OF MY SHOP DON'T WANT TO DEAL WITH YOU ANYMORE.

VERY ANGRY MAN THERE
SO PLEASE AVOID THE SHOP
PEOPLE ARE NOT REASONABLE AND MORE IMPORTANT THE QUALITY OF THEY'RE WORK IS NOT GOOD

Very disappointed

28 februari 2022

Svar från Lba Biler

Hej Toni. Det er helt rigtigt at du ringer fredag aften og siger at der er problemer med dine bremser. Du får en Gratis lånebil allerede lørdag morgen. Vi har idag mandag lavet dine bremser, det viste sig at der var en defekt clips på de ellers nye bremseskiver og klodser. Vi kan ikke ansvarliggøres for at din bil er punkteret, men tilbød dig at hjælpe med det, du blev dog ved at brokke dig. Du aflevere så den lånebil du kvit og frit har kørt rundt i i 3 dage, totalt suget tør for brændstof.... Det er sku dårlig stil! Vi kan alle lave en fejl og vi har så snart det var muligt udleveret en lånebil til dig og hurtigst muligt lavet din bil.... Vi har desværre ikke mekanikere stående klar i weekenden til hvis nu at folks biler skulle gå i stykker. LBA

Tak for en god handel

Tak for en god handel, vi er glade for bilen. Det kører bare!

12 maj 2021

Hej Flemming.

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi står altid klar med en god handel samt råd og vejlidning.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har købt adskillige biler hos Lars/LBA…

Har købt adskillige biler hos Lars/LBA Biler, bilerne er altid som forventet, service fra hans personale er altid i top, behjælpsom, høflig og professionel ..
Kan kun anbefale at kigge forbi ham ved næste bilkøb, et ord er et ord, næsten som var han jyde..;-)

24 april 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har købt bil hos Lba biler...

Jeg har købt bil hos Lba biler.... min oplevelse er at alt bliver forklaret til bunds og alle aftaler bliver overholdt..... der var et par småting med bilen efter lev. Men de blev straks fikset.... derfor 5 stjerner

15 februari 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

00000000 stjerner her fra .

00000000 stjerner her fra .
Vi køber en Fiat varebil d 30.12.20 med levering d 04.01.21.
Cirka 14 dage efter levering opdager vi at bilens batteri er defekt samt at der kommer en mislyd fra styretøjet. Vi ringer til sælger og forklarer hændelsen og aftaler, at der bliver bestiller et nyt batteri og at bilen så skal forbi værkstedet til et tjek med mislyden.

Cirka 10 - 14 dage efter kommer vi derned til værkstedet, og får så skiftet batteriet, dog er styretøjet ikke bleven repeteret. Vi ringer og fortæller forhandler (Lars Bo Andersen) at det stadig er itu samme dag. Lars fortæller os, at vi bare skal kigge forbi igen, dagen efter.

Da dagen er kommet, og vi skal ned og fremvise bilen endnu engang, bliver vi mødt af nogle ekstremt dårlig service-mindet medarbejdere, der godt kan høre at bilen fejler noget, men ikke vil gøre noget ved det. Og selvom vi har en aftale med Lars om at aflevere bilen og nøglerne, nægter de at tage i mod bilen, og ignorerer os... dybt frustrerende.

Jeg kontakter så Lars Bo Andersen endnu engang, hvor han så begynder på at sige og bruge undskyldningen, at bilen har kørt over de 10.000km bilen er garanteret i.
Men det jo klart, når det er en erhversbil, der er ude og levere pakker hver dag.

Fy for den lede hold jer væk fra LBA biler .
Dårligste oplevelse. Snyd og bedrageri, mildest talt. Fy.

13 februari 2021

Hej Ali.
Som jeg tidligere har skrevet til dig så skal man holde sig til sandheden når man skriver om andre i det offentlige rum.

Fakta er at vi yder garanti på bilen op til km 10000, eller 3 mdr. Du har selv skrevet under på den garanti. Da bilen kom til os havde bilen kørt 14000,- efter 1 måneds kørsel. Vi er flinke at udskifte dit batteri.

Hos LBA Biler ApS overholder vi altid vores aftaler!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig og effektiv service.

Hurtig og effektiv service.
Jordnære og troværdige ansatte.
Mindre reklamation på reklame folie, fra en samarbejdspartner til LBA, som de er meget hjælpsomme med at få løst til alles tilfredshed.
Ikke sidste gang jeg handler med LBA.

21 oktober 2020

Hallo allesamme,

Hallo allesamme,

Jeg er her for at advare jer mod denne bilforhandler på grunn af min dårlige oplevelse med dem.
Jeg købte en bil i år fra dem og havde mundtlig aftale om at skifte bilnøgle og jeg betalte til dem Kr 1000,00 som bliv regnet med udgifte af bil syn. men da jeg drog til stedet hvor de sendte mig for at skifte nøgle, måtte jeg betale for det igen. og salgen nægtet at han havde regnet betalingen af nøgle med synet

17 oktober 2020

Hej Patrisia....

Du ringede i fredags efter at der er gået 6 mdr siden du købte bilen. Du sagde at du havde en kvittering på at du havde betalt ekstra kr 1000 for en nøgle. Jeg sagde til dig at du var nødsaget til at afregne nøgle manden og bagefter komme ud til mig med din kvittering og få pengene refunderet.

Jeg forstår ikke denne anmeldelse? hvorfor kommer du ikke bare ud til os med den kvittering du siger du har, så refundere jeg pengene som aftalt?

Du kan endda maile mig kvitteringen med min signatur på og samtidigt notere dine bankoplysninger, så overfører jeg pengene til dig?

Det hele kræver jo selvfølgeligt at du har den kvittering du siger at du har. 6 måneder er lang tid.

Troværdig bilhandler

Jeg har over en længere årrække købt kassevogne hos LBA Biler. Deres udvalg er stort og de har altid den vare jeg søger på hylden. Lars er reel at handle med og en aftale er en aftale.
Jeg vender helt sikkert tilbage igen.

14 oktober 2020
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fået leveret ny bil med bule i sidedør

Fået leveret ny bil med bule i sidedør. Opdagede den inden vi kørte ved afhentning. Men nu skal det være en deleskade og mange dårlige undskyldninger for at slippe for ansvaret. Bliver da sidste bil vi handler der

Yderligere svar
Jeg køber en brugt bil ja og fordi jeg ikke gennemgår bilen fuldstændigtved ved første besigtigelse så er I åbenbart ligeglade med bulen. Sjovt nok er FDM rapport ikke fremvist på nogen måde. Nej ikke ok leveringsservice

9 oktober 2020

Hej Bo...

Jeg er ked af din anmeldelse.....

Fakta er jo at bulen var på bilen allerede da du så og købte bilen....
Altså har du købt en bil med en mindre bule i. Vi taler om en bil der er 4 år gammel...

Vi har påvist via FDM Rapport der blev udført på bilen inden vi købte den at bulen var på bilen inden vi købte den...

Vi har udvist fairness ved at tilbyde at dele omkostningerne til at udbedre den lille bule. Jeg ved ikke hvorfor du forventer at vi skal afholde omkostningerne til at udbedre bulen, på en bil som du har købt og beset med bulen.

Prisen på bilen var også fastsat efter at den havde et par mindre buler.

LBA

Hej Bo... Normalt når man køber en brugt bil, så køber man den med de buler som den har ved besigtigelse....

Vi har været så fair at tilbyde dig at slå halv skade om det.... Dette burde vi slet ikke gøre, da du jo som loven beskriver, har købt bilen som beset. Som tidligere skrevet, så var bilens pris fastsat efter de småbuler den havde.

Den FDM Rapport jeg taler om, er udført da den tidligere leasingtager har afleveret bilen retur til leasingselskabet. Derfor er denne rapport ikke relevant for dig, men den beviser at bulen var der da jeg købte bilen. Du har fået leveret en bil med fuld service og rapport herpå, som aftalt i købsaftalen.

Jeg forstår ikke din vrede.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som erhvervs kunde finder jeg altid…

Som erhvervs kunde finder jeg altid bilen som jeg mangler hos LBA Biler. De har udvalget og bilen i den årgang og prisklasse som jeg efterspørger, skulle bilen mod forventning ikke være på lager finder Lars altid en indenfor kort tid. Vi kan kun anbefale LBA Biler - god service og fine biler. Bent Hartmann - H. Nielsen & søn as

21 september 2020

VIRKELIG GODT TILFREDS...

VIRKELIG GODT TILFREDS...
Jeg var på jagt efter firmabil og stødte på LBA langs motorvejen i Roskilde.
Henvendte mig til Lars og fik en super service. Fandt mig hurtigt en lækker VW og købte. Nemt og smertefrit. Efterfølgende har der været lidt småting med bilen, men som hurtigt er blevet udbedret.
Igennem hele forløbet har jeg følt mig tryg ved at handle med LBA.
Gratis lånebil ved værkstedsbesøg/reklamation og ingen slinger i valsen da jeg lige måtte prøve en anden VW model inden jeg besluttede mig.
Nå ja... Altid lækker frugt og koldt vand når man kigger forbi...:-)
Tak til Lars, Michael og Erik...

23 juni 2020

Leaset en Toyota Proace fra 2014

Bilen fik jeg omkring 15. april 2019. Alt gik rigtigt godt, stor tak til Isak for og forklare og bruge den tid der skulle bruges. Bilen var nysynet og havde for lavet service.
Bilen havde kørt omkring 8000 km. I dag har den kørt 48000 km og var til service i februar hvor min mekaniker skiftede bremser foran og sagde at det var en meget fint bil.
Jeg er meget glad for hele det forløb jeg har haft med LBA Biler.

13 juni 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har handlet bil hos LBA Biler flere…

Jeg har handlet bil hos LBA Biler flere gange, og har kun rosende ord.
Hver gang har de ydet en rigtig god service og gjort et stort stykke arbejde med at finde den helt rigtige bil til min virksomhed.
Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos LBA Biler.

27 maj 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.