Trevlig personal och bemötande, bra priser, bra transport - allt super ++++++++
Ger möjligheter till fynd. Enkla anvisningar och bara ett klick för betalning som inkluderar frakt.
Besvärligt att beställa frakt, och framför allt återkoppling om det är skickat och när det ankommer.
Hela processen gick smidigt. Fick kontinuerligt information om gällande bud.
Har besvarat 69 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Svar från Lauritz.com
Äntligen, detta så kallade bolag har gått i KK!!! Förstår varför utifrån deras vidriga agerande och okunniga personal, YIPPIE!!!!
Det gick inte att se George Jensen stämplar på bilden. När godset kom står det GJ m.fl. ??? Hittar inte ngt GJ märke på något

Svar från Lauritz.com
Hela processen gick smidigt. Fick kontinuerligt information om gällande bud.

Svar från Lauritz.com
Jag har slutat köpa/sälja på Lauritz.com, eftersom varor med etikettmärkning jag lagt bud på, levererades utan etiketter. Trots upprepade kontakter fick jag aldrig något svar. När det gäller försäljning
då aldrig fått betalt för tidigare sålda varor: 3118653; 3101746; 3055892, svarade de att varorna skulle vara falska, även ett litet barn kan bedöma rätt. Förstår inte hur man kallar sig företagare, då agerande är väl lämpat för skurkar och bedragare.
Det visade sig att bara Köpenhamnshuset har en expert, resten värderar som de gör i Baltikum,
ingen förstår skillnaden mellan falsk/äkta!

Svar från Lauritz.com
Korrekt beskrivning, tydliga bilder, bra förpackning, snabb leverans.

Svar från Lauritz.com
Jag har handlat mycket saker genom åren men denna gång blev det katastrof, det saknas delar till mitt bord som jag har hämtat i Göteborg (köpt i Herlev) Reklamera varan säger Transportbyrån till mig, gjorde detta för ett par dagar sedan, har inte hört ett ljud. Mitt bord är obrukbart utan dessa tillbehör. Med vänlig hälsning, Ulf

Svar från Lauritz.com
Ett av de sämst skötta företagen i modern tid. Inget kunnande, arrogant attityd och en allmänt efterbliven personal.

Svar från Lauritz.com
Danmark svarar ej på mejl och undviker svara på frågor
Personal kallas experter men saknar kunskap återkommer ej.
Något för ägaren att ta tag i. (Eller lägga ner?)
ETT KORUMPERAD FÖRETAG GENOM BOSSEN BENGT SUNDSTRÖM SOM KOPIERADE VÅRT FÖRETAG OCH VI VAR ANGAGERADE OSS FÖR FULLT 2 VECKORS HELTIDSJOB FÖR ATT HITTA FRANCHAIZER I ÖSTEUROPA, VAREFTER SA BENGOLINEN - CLOWNEN ATT HAN SKICKA SINNA ÄGNA ANSTÄLLDA. MONOCA MAGASIN 5 SPÄRRADE EN GAMMAL PENTIONER EFTER ATT HAN ANVÄNDE ONGERRÄTT.
gOD BEVARE ATT STOPALO ANTIK INTE HAMNAR HOS BENGTS KRIMINALA HÄNDER, HAN SABOTERADE MIN IT SYSTEM FÖR ATT BLOCKERA MINA OMDÖME OM FÖRETAGET , NU EFTER MINA PROTESTER OCH POLISANMÄLLAN MOT BEGT CLOWNEN FUNKAR DET IGEN
det här är fälla inte plats att hantera, jag vann bud med 1200 DKK, då skickade de mig en annan faktura med 1800 DKK extra för frakt, jag bad om att avbryta ordern, de sa till mig att vi bara debiterar dig 550 kr, jag kom överens då berättade de för mig att ordern säljs till en annan kille, det stora problemet de avbröt mitt konto och jag kan inte logga in på mitt konto nu, och ingen återbetalar mig så långt efter 10 dagar. rekommenderas aldrig att det är bedrägeri och aldrig respektera dig som kund
dette er fælde ikke stedet at håndtere, jeg vandt bud med 1200 DKK, så sender de mig en anden faktura med 1800 DKK ekstra til forsendelse, jeg bad om at annullere ordren, de fortalte mig ok vi vil opkræve dig kun 550 DKK, jeg var enig så de fortalte mig, at ordren er videresolgt til en anden fyr, det store problem de annullerede min konto, og jeg kan ikke logge ind på min konto nu, og ingen refunderer mig hidtil efter 10 dage. aldrig anbefalet det er bedrag og aldrig respektere dig som kunde
this is trap not site to deal with, i won bid by 1200 DKK , then they send me another invoice by 1800 DKK extra for shipping , i asked to cancel the order , they told me ok we will charge you only 550 DKK, i agreed then they told me the order is resold for another guy , the big problem they canceled my account and i cant log in to my account now , and nobody refund me so far after 10 days. never recommended it is deception and never respect you as costumer
Köpte 9st. Miss Trip stolar där beskrivningen sa 5st. grå och 4st. vita. Det var 3st. olika färger och en stol hade avbruten rygg nertill och var trasig. Det tog mig 1mån. att få pengarna tillbaka och det kostade mig ca 300:- i omkostnader för alla transaktioner. Jag fick heller ingen ersättning för mina kostnader för avbruten transport (jag hämtade inte ut dem) trots deras felaktiga beskrivning. Nu ligger stolarna ute igen i 3 färger men undrar om en stol fortfarande är trasig.

Svar från Lauritz.com
Känner mig totalt lurad! Ville sälja min Omega guldklocka som jag visste att jag värderat ca: 10 år tidigare. Hittade inte värderingspapper men åkte till Lauritz ändå. Där, innan jag visste ordet av fyllde den som tog emot mig papper som jag fick i näven och där det stod att min klocka är värd 2000 kr. Klockan såldes omedelbart men pengar, knappt 1500 kr, fick jag ett par månader senare.
Efter ytterligare ett par månader hittade jag mina papper som pga flytten bytte förvaringsstället och..... min klocka värderades 10 år tidigare till 12000 kr!!! Jag fick 1465!!! Så fräckt!
ALDRIG mer Lauritz! Ni som vill sälja - vänd er någon annanstans men aldrig dit!