Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er waren wat kleine hick-ups met de site, maar na (heel snel) telefonisch contact werd alles razendsnel en kwalitatief uitstekend geregeld. Volgende dag werd het product (precies zoals beschreven o... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wij ontvingen een tas waar enkele krassen op zaten. Na dat wij dit telefonisch hadden gemeld (wel zo prettig), werd er zonder dat men ons ook maar één vraag stelde, direct een nieuw exemplaar van de t... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Knomo rugzak gekocht. Rits ging kapot. Direct vervangen op eigen verzoek door Decoded tas. Pech dat daar een drukknoop kapot ging. Wederom twee tassen naar mij toegestuurd om te bepalen wat definitiev... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ben zeer tevreden over mijn bestelling (Eastpak tas). Had een vraagje over de garantie, De medewerkster wist niet meteen het antwoord op mijn (lastige) vraag maar heeft precies uitgezocht hoe het zat... Se mer

Företagsinformation

1. Butik för reseffekter

Om Lataza

Informationen kommer från olika externa källor

Laptoptassen alleen maar zwart en saai? Echt niet meer! Lataza biedt online een groot assortiment trendy dames laptoptassen, heren laptoptassen én iPad en iPhone cases aan.

Zeer goede service en klantgerichtheid, zowel vóór, tijdens als na het bestellen. Makkelijk bereikbaar via mail, telefoon en livechat.

Gratis en snelle verzending binnen België, Nederland en Duitsland.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,7

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Lataza: uitstekende winkel!

Volgende dag werd het product (precies zoals beschreven op de site) keurig verpakt bezorgd.
Perfect voor elkaar allemaal!

15 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eindelijk een mooie werktas gevonden!

Vanuit mijn werk heb ik een 17 inch laptop. Nooit gedacht dat ik voor dit reusachtige formaat laptop een mooie werktas zou kunnen vinden. Zeker omdat ik klein van stuk ben en vaak veel jonger geschat wordt dan mijn daadwerkelijke leeftijd lukte het me zelf niet om een tas te vinden die past bij wat ik wil uitstralen. Met een grote stoffen laptop tas lijk ik namelijk nog kleiner waardoor ik nog jonger geschat wordt. Dankzij het advies van Berber ging er een wereld voor me open! Er bestaan prachtige lederen laptop tassen. Uit de top 3 aanbevelingen kon ik makkelijk een keuze maken. Dit scheelde me enorm veel tijd en keuzestress. Ik heb de lederen laptop rugtas (in een mooie cognac kleur) nu al even in gebruik en ik heb nog nooit zoveel complimentjes over mijn tas ontvangen als nu. Ik kan er ook al mijn dagelijkse benodigdheden in kwijt en het gewicht van de zware laptop is goed verdeeld over beide schouders. Mocht je op zoek zijn naar een werktas waarmee je jaren vooruit kunt en die echt een aanvulling is op je outfit dan zou ik zeker een tas advies aanraden! De tas werd ook supersnel geleverd en het contact met het team heb ik als erg prettig ervaren!

24 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne persoonlijke service en snelle levering

Prachtige laptoptas gekocht en megasnel geleverd! Meteen leerverzorging meebesteld voor mijn tas en ook die is superfijn.
Jannie denkt echt met je mee bij vragen en het contact is snel, vriendelijk en makkelijk, wat zorgt voor een fijne klantervaring. Over de gehele linie hoge kwaliteit en sterke service. Ik ben super tevreden en raad Lataza 100% aan!

8 april 2023

Extra moeite!

De bestelde laptoptas zou niet op de verjaardag van mijn zoon arriveren! Na telefonisch contact is dat wel gelukt. Super blij met deze extra moeite. Tas deed volledig aan de verwachtingen! Echt prachtig.

18 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wangedrag

Op zich ging er niet veel mis, behalve dat ik de verpakking gering vond (een plastic hoesje om een aktetas van 160 euro). Waar ik over struikel, is dat ik via hun site een mindere review geef (2,5 uit 5) en dat vervolgens mijn review geweigerd wordt want ik zou al meer dan 30 reviews geplaatst hebben. Ik had nog nooit van ze gehoord!

2 april 2023
Logotyp för Lataza

Svar från Lataza

Goedemorgen Bernie,

Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te lezen dat het plaatsen van je review via Trustpilot niet goed ging. Uiteraard is het ook mogelijk om een minder goede review te plaatsen. We doen ons best om de klantervaring zo goed mogelijk te laten zijn. Helaas lag dit buiten onze macht. We hebben contact opgenomen met Kiyoh en helaas was er een storing die de door jou vermelde melding gaf. Heel vervelend. Zowel voor jou als voor ons. De storing was gelukkig na enkele dagen verholpen.

De verzendzak, waar de leverancier de tas in heeft verstuurd, is geschikt voor het verzenden van tassen. Echter kan ik me voorstellen dat je dit gering vindt.
De tassen die vanuit ons eigen magazijn worden verstuurd zitten in een doos.

Uiteraard had je ook gerust rechtstreeks contact met ons op kunnen nemen, wij staan altijd open voor verbeterpunten.

Met vriendelijke groeten,

Jannie van Lataza

Super service!

Een maand geleden een laptoptas gekocht voor de verjaardag van mijn dochter. Bij het uitpakken, afgelopen donderdag, bleek dat de voering op een plek was gescheurd. Er wordt door Lataza wel een termijn van 30 dagen gehanteerd, maar dit was op het randje. Oeps. Contact met Lataza opgenomen. Geen probleem. Er is meteen een nieuwe tas toegezonden en gisteren is deze al binnengekomen. Super mooie tas. En de andere tas kan kosteloos retour. Super service! Blije dochter!

1 maj 2022

Persoonlijke aandacht

Heel goede service! Informeerde naar levertijd en omdat ik een laptoptas voor de verjaardag van mijn man bestelde, werd er alle moeite gedaan om deze op tijd te leveren.
De tas ziet er heel mooi uit, hopelijk vindt mijn man dat ook als hij morgen zijn cadeau openmaakt!

14 juni 2019

SUPER VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM
WIJ ZIJN KLANT VOOR HET LEVEN

13 december 2018

CHAPEAU voor LATAZA

Bij toeval ontdekte ik LATAZA. Wat een perfecte service! Hier kan menig groot web winkel maatschappij nog iets van leren. Met schaamrood op mijn kaken doet mij dan ook gelijk realiseren dat je kritisch en opmerkzaam moet blijven en niet met de massa gaat meelopen om alles maar bij een drieletterige web winkel te kopen.

CHAPEAU!! voor Lataza. Alle eer komt hen toe!

25 oktober 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Klantvriendelijkheid met een griffel!

Iphone-flipcase van Decoded gekocht. Helaas werd de sluiting na 8 maanden lam. Ik kreeg zonder problemen een nieuw hoesje. Het is de tweede keer dat dit probleem zich met een hoesje van Decoded voordeed. Ook andere gebruikers deden er melding van. Decoded heeft kennelijk naar de kritiek geluisterd en het hoesje op meerdere fronten verbeterd, waaronder de sluiting. Daarmee is het wat mij betreft een topproduct met een topservice van Lataza. Ik koop daarom al jaren bij Lataza. Geen moeite is hen te veel. Klantvriendelijkheid met een griffel!

24 oktober 2017

Wat een service van LATAZA 👍🏽👍🏽👍🏽

Wat een service!!! Helemaal TOP 😉😉😉BookBook gekocht in febr bevsting iPhone was niet zoals ik gewend was !! Mailtje gestuurd waren niet op voorraad en zodra hij op voorraad zou zijn zou ik een nieuwe krijgen!! Aangegeven dat ik het erg vervelend vond om zonder te zitten! Was geen probleem zodra ze binnen zouden komen zou ik een toegestuurd krijgen en dan de oude terugsturen! Het duurde wel lang maar tussentijds kreeg ik een mailtje dat ik nog even moest wachten!!! Vandaag is hij dan toch gekomen!!! LATAZA TOPSERVICE 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

12 april 2017

Prima shop!

Proactieve en heldere communicatie, goede service en tijdige levering. Top!

28 december 2015

Snel en kwaliteit

Ben erg blij dat ik bij Lataza heb besteld. Overzichtelijke site en snelle service. Prettig te weten en te ervaren dat je de bestelde producten de volgende dag in huis hebt.

11 februari 2015

100% aan te bevelen.

Direct contact, zelfde dag verzonden, volgende dag in huis, track & trace bericht. Zou hier direct weer bestellen en staat bij mijn favoriete webshops.

8 februari 2015

zeer goed

verkeerde maat besteld. Met een telefoontje was de volgende dag de juiste maat binnen en de retourbon erbij. Het was dezelfde prijs dus die was ook meteen verrekend. Super.

28 januari 2015

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.