Jag behövde kontrollera en uppgift. Men då hade jag verkliga svårigheter att komma i kontakt med någon, som jag kunde föra en dialog med. Därför skulle jag vilja föreslå ett telefonnummer till någon... Se mer
rummet var superfint med extremt bra läge av hotellet, lite ljud från restaurangen nedanför men inget som störde om man hade fönstret stängt. lång på en extremt fin smyckesgata mitt i stan och nära ti... Se mer
Lätt att göra bokningar med flyg och hotel. Frukostbuffé är gott. Personalen som jobbar i hotellet är snäll, trevlig och hjälpsam. Träffade en kvinna som jobbar på receptionen som pratar mitt moders... Se mer
Jag är supernöjd med lastminute. Allt har gått supersmidigt. Från bokning till att få boardingkorten till mailen. Inga problem alls. Bokade även transfer och den kom på utsatt tid. Jag kommer absol... Se mer
At lastminute.com, travel isn’t just what we do – it’s what makes us tick. Born in 1998 (yep, we’re vintage), we’ve been jazzing up online travel ever since. As one of the top dogs in the game, we help over 10 million thrill-seekers a year find their perfect slice of holiday heaven. As the home of Last Minute holiday deals, with us, it's never too late to book that dream trip (and get a great price for it!). These are time-limited Flight + Hotel packages that offer you even bigger savings on a range of curated holidays. So whether you're after a spontaneous sunny beach break or a thrilling city escape, we’re here to make every holiday unforgettable.

Schweiz
Ber kunder att lämna omdömen
Jag rekommenderar inte alls lastminute.com. Detta hemsida är en riktigt bluff. Dem ljuger. Vi har bokat via detta hemsida en dag innan dem har själva avbokat vår resa för att inte kunna få tillbaka våra pengar. Vi har små barn allt var packat och reda att resa. Vi var tvungna att boka resan från en annan hemsida. Det har hänt med flera andra personer. Ni får gärna gå läsa också deras upplevelser vilket är riktigt irriterande.

Svar från lastminute.com
Ren scam. Även om man klickar i att man inte behöver försänkning lägger de ändå på det precis innan man betalar, blev av med över £100. Kommer aldrig boka via Last Minute igen.

Svar från lastminute.com
Resan var jättebra, hotellet och flygresan var perfekt. En underbar vecka i Turkiet.
Positivt med snabb och enkel bokningsprocedur. Negativt att bara 2 av 4 digitala boardingkort kom fram.
Helt fantastisk att kunna få en break i vardagen, ha allt ordnat planerat, super mycket god och lyxig mat, och safe och enkelt att resa till! Helt underbart!
Edit 19 juni: Ingen har ännu hört av sig från lastminute.com.
Beställde en suite med bubbelpool, fick en queen. Supporten ville varken ersätta eller fixa problemet. Akta er för lastminute.com
Förklarade min situation flertalet gånger utan framgång.

Svar från lastminute.com
Sämsta sidan någonsin jag har suttit i 3 dagar och tjafsat med dom om min bokning. Dom vill inte ge mig kvitto på det jag bokat med detaljer på vad allt kostat för då säger dom att dom inte har den möjligheten samt att dom tagit 5000kr i extra avgifter!! SCAM FÖRETAG

Svar från lastminute.com
Min bokning försvann och det finns ingen hjälp att få, en urusel chattbot som inte kan någonting och ingen personlig service

Svar från lastminute.com
Boka inte med dessa!!! Min resa blev avbokad och fick endast pengarna tillbaka för våra flyg dit men inte hemresan som de påstår att vi fortfarande har biljetter till. Jag bad om att få full återbetalning men dom säger bara att det inte går och bad dessutom om att bli ringd för att diskutera detta men enligt dom kan ingen ringa mig. Anmälan kommer göras då dom lurar folk!!!!

Svar från lastminute.com
VARNING! Köp inte resa genom denna resebyrå!
Detta är utan tvekan den sämsta upplevelse vi någonsin haft med en reseförmedlare. Vi köpte vår resa via Momondo och fick sedan veta att vår ditresa hade avbokats – medan hemresan lämnades kvar som om ingenting hade hänt. Hur tänker man ens?
Resultatet blev att vi själva skulle behöva ordna och betala för att ta oss till destinationen för att kunna utnyttja hemresan. När vi krävde full återbetalning fick vi bara tillbaka ungefär en tredjedel av pengarna. Resten behöll de trots att de inte kunde leverera den resa vi faktiskt hade köpt.
Kundservicen är ett skämt. Det finns inget telefonnummer att ringa, bara en chatt som i princip är värdelös. Man får inga ordentliga svar, ingen hjälp och inget ansvarstagande. Det känns som att de gör allt för att undvika kontakt med sina kunder när problem uppstår.
Vi känner oss fullständigt grundlurade. Att ta betalt för en resa, avboka en avgörande del av den och sedan vägra ge full återbetalning är oacceptabelt. Hela upplägget känns oseriöst och vilseledande.
Undvik denna resebyrå till varje pris. Boka någon annanstans om du vill slippa bli av med pengar, tid och en massa frustration. (om det gick att ge noll stjärnor hade vi gjort det).

Svar från lastminute.com
Vi är mycket nöjda. Mycket tillfredsställande, lätt på alla sätt. All information är snabb och lätt att förstå
Hela resan var fantastisk, bokningar, flyg, hotel och staden också.
Världens hemskaste upplevelse någonsin!! Dem avbokade min hotell utan någon giltig anledning och har behövt jaga dem väldigt länge , ingen återbetalning ännu!! En anmälan kommer att ske då företaget är oseriös och bluffar folk !!