lastminute.com Omdömen

222 985
TrustScore 4 av 5

4,0

Jag behövde kontrollera en uppgift. Men då hade jag verkliga svårigheter att komma i kontakt med någon, som jag kunde föra en dialog med. Därför skulle jag vilja föreslå ett telefonnummer till någon... Se mer

rummet var superfint med extremt bra läge av hotellet, lite ljud från restaurangen nedanför men inget som störde om man hade fönstret stängt. lång på en extremt fin smyckesgata mitt i stan och nära ti... Se mer

Lätt att göra bokningar med flyg och hotel. Frukostbuffé är gott. Personalen som jobbar i hotellet är snäll, trevlig och hjälpsam. Träffade en kvinna som jobbar på receptionen som pratar mitt moders... Se mer

Jag är supernöjd med lastminute. Allt har gått supersmidigt. Från bokning till att få boardingkorten till mailen. Inga problem alls. Bokade även transfer och den kom på utsatt tid. Jag kommer absol... Se mer

1. Söksida för flygresor
  2. Hotell
  3. Söksida för resor

At lastminute.com, travel isn’t just what we do – it’s what makes us tick. Born in 1998 (yep, we’re vintage), we’ve been jazzing up online travel ever since. As one of the top dogs in the game, we help over 10 million thrill-seekers a year find their perfect slice of holiday heaven. As the home of Last Minute holiday deals, with us, it's never too late to book that dream trip (and get a great price for it!). These are time-limited Flight + Hotel packages that offer you even bigger savings on a range of curated holidays. So whether you're after a spontaneous sunny beach break or a thrilling city escape, we’re here to make every holiday unforgettable.

lastminute.com - the home of Last Minute holiday deals

Travel isn’t just what we do – it’s what makes us tick.
Born in 1998 (yep, we’re vintage), and jazzing up online travel ever since, every year we help over 10 million thrill-seekers find their perfect holiday. With us it's never too late to book your dream trip (and get a great price for it!). We offer flights with over 400 airlines and more than 2 million accommodations worldwide, plus transfers, experiences, car hire and more. And our signature Last Minute deals are known for their exclusive, time-limited savings on a range of curated holidays.

Bra

TrustScore 4 av 5

223 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(222 985)

53 782 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bra hotell/dålig transfern

Bra hotell med trevlig personal, men transfern till hotellet var tyvärr inte alls bra. Vi hade förväntat oss en transferbuss, men fick istället åka i en minibuss utan AC och utan ordentlig ventilation i över 30 graders värme. Resan tog nästan 3 timmar istället för de utlovade 1 timme och 50 minuter.
Vi försökte kontakta företaget via e-post men fick inget svar. Jag chattade även med en agent i appen, men de kunde inte hjälpa till. Informationen på hemsidan och i appen var dessutom bristfällig.
Sammanfattningsvis hade vi en bra resa och vi är nöjda med hotellet och personalen, men transfern och kundservicen levde inte upp till förväntningarna. Det är synd att kundtjänsten inte kunde hjälpa oss med problemet.

26 juni 2026

Nöjd med lastminute.com men missnöjda med hotellet

Vi är nöjda med hur lätt det gick att boka, med informationen vi fick när resan närmade sig och med flyget. Hotellet var 5-stjärnigt men det tycker vi nog inte stämmer. Vi hade inte tillgång till glas på rummet utan fick nöja oss med pappmuggar som aldrig byttes ut under veckan vi var där. Toalettpappret fylldes inte på utan tillsägelse. En av kvinnorna i receptionen var otroligt ointresserad av att hjälpa oss när vi undrade över hur bussarna gick. Hennes manliga kollega var desto med hjälpsam. Ingen bar öppen vid poolen.

30 mars 2026

Bra men kundtjänst svarar ej

Bra hotell men transfern till hotellet var inte den bästa. Vi hade väntat oss en transferbuss men istället fick vi åka i en minibuss utan ac i 30 graders värme i 50 minuter. I appen stod det även att vi hade en extra hotellnatt som vi egentligen inte hade och när vi försökte ringa stod det att numret inte hade någon abonnent. Även när vi försökt maila till företaget har vi inte fått svar. Sammanfattningsvis hade vi en bra resa men lite synd att kundtjänsten inte svarade.

16 juni 2026

Har bokat 3 gånger med lastminute.

Har bokat 3 gånger med lastminute.
Första gången blev resan inställd.
Fick ett val om antingen voucher till ny resa eller återbetalning.
Fick tillbaka pengarna efter bara några dagar.
Dom andra gångerna har allt funkar prickfritt.

24 juni 2026

Hela bokningsupplevelsen var genomgående enkel och positivbiljetter via en annan…

Jag sökte flygbiljetter via en annan portal och fick i nästa steg upp olika resebyråer med de bästa priserna. Efter att ha jämfört alternativen kom jag fram till att lastminute.com hade det mest passande erbjudandet för mig. Det var smidigt att lägga in alla resenärer (9 personer) och enkelt att gå vidare i bokningsprocessen. Informationen om bagage och sittplatser var tydlig, och hela upplevelsen var genomgående enkel och positiv

Helt värdelöst

Helt värdelöst, dem kan inte hjälpa till med några ändringar och dem har ingen koll på att flygbolagen avbokat flyg och ändrat. Chatten stänger ner och försvinner för snabbt.

26 juni 2026

Hi Sara,

Thanks for taking the time to share your feedback. We’re really sorry to hear that your experience didn’t meet expectations. We’d be happy to look into this for you, but it looks like we don’t have enough details to locate your booking and investigate further.

You will soon receive an email from Trustpilot asking for additional details to help us locate your booking. Once we have that information, we’ll be able to look into your query and provide the support you need.

We’re committed to providing excellent service and would love the opportunity to turn things around for you!

Looking forward to hearing from you soon.

Spring

Spring. Boka ej via de!! Deras kundtjänst är sämst. Det är en robot. Man kan inte ringa de. Efter ett tag kopplas man till en mänsklig agent som inte är så hjälpsam. I 3 timmar chattade jag med de. De löser ej mitt problem. I 3 timmar fick jag tjata mig till att bli uppringd. Till sist ringer de upp mig från London där man får prata med någon på engelska med indisk brytning. Förstod ingenting. Boka via de större bolagen istället, mer säkert och bättre kundservice. Jag frågade de om ett kvitto på min bokning, ville se detaljer på vad allt har kostat individuellt. Då säger de att de inte har något sånt system och det beror på att det är olika valutor.

Läs bara tidigare recensioner på folk som blivit lurade på tid och pengar. Och de verkar vara kända på att avboka kundernas resor. Flera skriver att de kommer anmäla de. Det kommer jag också. Aldrig varit med om något liknande.

Och till alla som skriver bra hotell. Haha detta är en sida för recensioner på resebolaget, inte hotellet i sig eller flygbolaget!!!

Hi Asrin,

Looking forward to hearing from you soon.

Siya

Vad är detta för företag

Vad är detta för företag? Första och definitivt sista gången. Tack för ingenting.

Vi missade vår transfer till hotellet i Rom på grund av bristfällig information och dålig organisation. Trots att vi hade betalat för transfern blev vi stående på flygplatsen i över en timme utan någon verklig hjälp. Personalen på plats kunde inte kommunicera ordentligt på engelska och visade varken intresse eller vilja att hjälpa oss hitta en lösning.

Det som gjorde situationen ännu värre var att transferföretagets chef senare påstod att vi inte hade svarat på deras samtal. Samtidigt har vi samtalshistorik som visar exakt vad som hände. Vi ringde tillbaka flera gånger utan framgång, och enligt den information vi fick på plats hänvisades vi istället till att ta taxi – trots att transfern redan var betald.

Efteråt ändrades historien. Plötsligt hävdades det att transferföretaget försökte hjälpa oss, men att vi själva valde taxi. Detta är fullständigt ologiskt. Varför skulle vi frivilligt välja att betala ytterligare 80 euro för en taxi efter att redan ha betalat för transfer och dessutom väntat i över en timme på flygplatsen?

Resultatet blev att vi förlorade värdefull semestertid, fick extra kostnader och började vår resa med stress och frustration istället för glädje.

Det som sedan följde var nästan värre än själva händelsen. Under en månad har vi haft en lång mejlkonversation med kundtjänsten. Mer än tio timmar av vår egen tid har lagts på att förklara situationen, skicka dokumentation och bemöta felaktiga påståenden. Trots detta har företaget konsekvent valt att bortse från fakta och istället försvara transferföretagets version.

Enligt deras slutsats var det alltså vi som satt på flygplatsen utan att göra någonting i över en timme. Den förklaringen saknar all logik. Som resenärer gjorde vi allt vi kunde för att hitta vår transfer och få hjälp. Vi ville bara komma till hotellet och börja vår semester.

Det mest nedslående är inte de 80 euro vi förlorade. Det är hur ärendet har hanterats. Ett stort företag borde kunna granska fakta objektivt och erkänna när något har gått fel. Istället har man valt att skydda sina samarbetspartners och ignorera kundens upplevelse och dokumentation.

Om detta är nivån på kundservice och ansvarstagande hos Lastminute.com, då kommer jag aldrig att använda deras tjänster igen.

Första och sista gången vi bokar en resa eller någon tjänst via Lastminute.com.
Nu igen, efter Lastminute.coms senaste svar, kan vem som helst läsa och se att de fortfarande inte besvarar de frågor som har ställts. Istället undviker de de centrala delarna av ärendet och väljer att inte kommentera de misstag som transferföretaget gjorde.

De fortsätter att lägga skulden på oss, trots att vi har presenterat en tydlig tidslinje och dokumentation som motsäger deras version av händelsen. Detta bekräftar bara det jag har skrivit tidigare.

Det som är mest anmärkningsvärt är att de fortfarande inte förklarar varför vi, efter att ha väntat länge på flygplatsen utan hjälp, hänvisades till att ta taxi trots att transfern redan var betald. Inte heller förklarar de de motsägelser som finns mellan deras påståenden och de faktiska uppgifterna från samtalshistoriken.

Deras svar innehåller många påståenden men väldigt få konkreta förklaringar. Istället för att bemöta fakta verkar fokus ligga på att försvara transferföretagets agerande och undvika ansvar.

Det är beklagligt att se ett företag av den här storleken hantera kundklagomål på detta sätt. Att göra misstag kan hända alla företag. Det som avgör kvaliteten på kundservicen är hur man hanterar misstagen efteråt. I detta fall har hanteringen varit minst lika dålig som den ursprungliga händelsen.

Tyvärr har deras senaste svar bara förstärkt min uppfattning om hur ärendet har hanterats.

1 maj 2026

Hi Nance,

Thanks for your review. We appreciate the opportunity to clarify things.

Upon reviewing our records, we see that your case was received previously and managed by a member of our escalated care team.

We thoroughly investigated your transfer experience in Rome with our local provider. Their logs show that your flight landed at 17:56 and the driver waited until 18:56. While we fully acknowledge your call log documentation showing you answered their 18:52 call to dead silence, the provider's system registered it as a failed connection. Because this was a shared shuttle service, the vehicle had to depart to avoid delaying other passengers. When contact was successfully made at 19:31, the shuttle had already left. The provider maintains that their on-site staff tried to arrange alternative transport, though we understand this was not communicated effectively to you, leading you to take a taxi. Because the provider operated within their standard waiting window, they denied the refund request, and we are unable to process a reimbursement without their authorization.

We’re truly sorry that we were unable to resolve the matter to your expectations. We always aim to provide the best possible service, and we regret that this experience didn’t meet your needs.

Thank you for sharing your thoughts with us.

Mycket fint hotell

Mycket fint hotell, och fantastisk servicenivå 🤩
Det finns en 16 + restaurang och pool för de som vill ha det lite lugnare 😎

24 april 2026