Ik heb de afgelopen maanden bij Large best veel T-shirts aangeschaft en ze zijn van top kwaliteit! Levering is ook super snel en ook leuk dat ze bij een bestelling een sticker toevoegen. Large is een... Se mer
Det här tycker kunderna
Na meerdere aankopen toch maar eens een beoordeling geschreven. Large is een top webshop, goed te betalen en kwaliteit, ook is de verzending altijd snel en wordt je goed op de hoogte gehouden. Ook nie... Se mer
Ik heb het bestelde artikel de volgende dag al ontvangen. Heel erg blij mee, een prachtige rok. Natuurlijk direct gepast; zit uitstekend. Mooie kwaliteit, leuke details. De maatvoering komt prima... Se mer
Ik had een paar shirts besteld (blondie,back to the future,SOAD,Radiohead,korn) ze waren allemaal echt super mooi goede kwaliteit ook en ik zou zeker nog eens hier bestellen!
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Large is dé grootste in alternatieve muziek, merchandise & lifestyle. Wij hebben alles van jouw favoriete bands, films, games of series!
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- 010-305 81 00
- mailbox@large.nl
- www.large.nl
Har besvarat 40 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mooie vesten
De vesten die ik besteld had zijn van een mooie kwaliteit, hopelijk blijft het lang mooi.
Het duurde wel een paar dagen voordat de bestelling verzonden werdt.
Net niet helemaal tevreden
Het was vijf sterren geweest als ik niet zo lang op mijn pakket had moeten wachten. Mijn inziens had het pakket er twee dagen eerder kunnen zijn. Ook zat de beloofde en volgens mij ook bestelde freebee (Backstage Club) niet in het pakket.
De bestelde sneakers waren helaas te groot, dus ze moesten retour. Het is wel jammer dat je de korting die je had, niet meegaat naar een nieuwe bestelling. Ik had gelukkig wel een andere korting.
De bestelde shirts zijn echt heel gaaf.
Een muismat van Doom Dark Ages besteld.
Een muismat van Doom Dark Ages besteld.
Goedkoper dan elders, en snel bezorgd.
Prima goede maatvoering vannacht de…
Prima goede maatvoering vannacht de broek en de verrassing aan de broek waren knopen voor bretels met leertjes, die had ik op de foto' niet ontdekt.
De riem is ook gaat en goed van maatvoering.
Super mooie jas en mooi getailleerd
Super mooie jas en mooi getailleerd
Snel gevonden wat ik zocht ondanks de…
Snel gevonden wat ik zocht ondanks de enorme keuze. Korting gekregen. Makkelijk kunnen bestellen en shirts snel ontvangen. Ze passen perfect en zijn van degelijke kwaliteit. Heel blij mee.
Peak merch voor bands
Geweldige kwaliteit en snelle levering!
Geweldige kwaliteit en snelle levering!
Altijd goede kwaliteit en maten kloppen…
Altijd goede kwaliteit en maten kloppen vaak ook. Snelle verzending. Al jaren top.
Tevreden klant
Mooie, goed zittende kleding voor een prettige prijs. Altijd een mooie kortingsactie - dus dat helpt ook :-)
Mooie tas, snel geleverd en goedkoop!
Prachtige handtas besteld van Alice in Wonderland; binnen 48 uur bezorgd, goed verpakt en in het echt nog mooier dan ik dacht!
Betaalde incl. verzendkosten nog steeds 25 euro minder dan alle andere verkopers.
Helemaal tevreden!!
Leveren wat je belooft lijkt een…
Leveren wat je belooft lijkt een moeilijke opgave voor Large. Kwaliteit geleverde jeans voldoet totaal niet aan de omschrijving, : retour!
Helemaal goed.
Kleding besteld, een mooi jack, alles netjes verpakt en ook nog voor de aangegeven datum geleverd. Superblij mee!
5 t-shirts besteld met grappige…
5 t-shirts besteld met grappige opdrukking,
Bij aankomst, waren 2 tshirts al volledig kapot doordat de hals volledig uitgerekt was. 2 Tshirts waren in een vrouwenuitvoering geleverd terwijl dat er niet bij gemeld was.
Al met al heb ik volledig niks aan deze bestelling gehad van ruim 100 euro. Nooit meer bij deze partij.
Pakketjes worden altijd snel en naar…
Pakketjes worden altijd snel en naar verwachting geleverd. Bij problemen wordt er snel gereageerd en gezocht naar een bijpassende oplossing!
Mooie t-shirts goede kwaliteit
Mooie t-shirts goede kwaliteit
En super snel geleverd
Altijd snelle levering en netjes…
Altijd snelle levering en netjes verpakt.
Jeansjasje van Harry Potter
Jeansjasje van Harry Potter besteld, goede kwaliteit, leuke highlights zoals de knopen en de timeturner. Hij valt alleen best klein uit dus een maatje groter bestellen. Bestellen en levering waren top.
Nooit meer...
Voor het eerst in 5 jaar nog eens besteld, maar wat een fiasco. Bestelling geplaatst op 28 februari en zou op 18 maart verzonden wegens een pre-order artikel. Helaas tot op heden geen verzendbevestiging ontvangen. Wel een mail om te zeggen dat 1 van de items niet meer kan geleverd worden en ik daar mijn geld voor terugkrijg. Ze hadden gerust de bestelling in 2 delen kunnen opsturen zodat ik al mijn items kon ontvangen. Klantendienst proberen contacteren, maar geen reactie...
Schandalige service.. Dit was mijn laatste bestelling, ik ga wel ergens anders vanaf nu.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.