In het weekend besteld, vanmorgen al geleverd door post.nl, bestelling voldoet aan hetgene ik er van verwachtte, communicatie ivm levering was top👍 Eigenlijk n 5 + ster waard
Det här tycker kunderna
Duurde beetje lang voor de bestelling eindelijk vertrok uit magazijn maar eenmaal het in gang kwam was het snel geleverd 🙈 ik koop intussen al jaren bij large pop merchandise, dan klein jaartje niet... Se mer
Jaar en dag klant. "De large" is altijd al bekend geweest voor toffe hebbedingetjes. Heb hier al zoveel bestellingen geplaatst en nog geen reviews gegeven dus hierbij toch even meegeven. Snel, betro... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Ruim 30.000 fanartikelen ✓ Heavy metal, rock & entertainment ✓ Exclusieve edities & merken ✓ Gratis verzending met de Large Backstage Club
Kontaktuppgifter
Graafstroomstraat 35, 3044 AN, Rotterdam, USA
- large.be
Har besvarat 10 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Tshirt SABATON
Prachtig, heel tevreden en amper na twee dagen geleverd door Post Nl . Mooie kwaliteit. Mij zie je zeker terug.
Bedankt
Betrouwbaar en deftig afgeleverd
Professioneel bedrijf
Eigenlijk n 5 + ster waard
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. T shirt voldoet aan de verwachtingen. Pasvorm heel goed.
Prima communicatie
Prima communicatie. Van bestelling tot aflevering.
Wat een goeie beslissing om deze broek…
Wat een goeie beslissing om deze broek te bestellen!
Zit perfect..voelt perfect..ziet er fantastisch uit...
En vrij snel geleverd...
Een echte aanrader...
Ik ben super tevreden
De goederen zijn zoals gewoonlijk…
De goederen zijn zoals gewoonlijk uitstekend. Maar op de website zelf melden dat de bestelling afgerond is terwijl die nog onderweg was is verwarrend en zorgt voor onnodige discussies.
Snelle levering en kledij is zoals op…
Snelle levering en kledij is zoals op de website
Bestelling
Bestelling geplaatst en gezien dat ik per ongeluk verkeerde maat had geselecteerd bij een van de T-shirts, direct contact opgenomen en zelfs dan kunnen ze dat niet meer aanpassen werd er me gezegt😅 paar dagen later staat dat het pakket afgeleverd is maar niets ontvangen en ook niet bij buren afgeleverd
Goed en snel geleverd
Bestelling netjes en heel snel…
Bestelling netjes en heel snel ontvangen tx Large 🤘🏻
Technical difficulties no solution
I was trying to order some items and experienced technical difficulties after stopping a payment at the last moment. The customer service was friendly but not helpful. I only got solutions from my side (remove cookies, use another browser, check with your bank).
There was no willingness to look at their system that seems to be blocking ordering the same items twice. In general a good security measure, but very annoying in case of difficulties.
After 3 days of only getting this kind of back and forth, the items have sold. I have no solution and no nice clothes.
De bezorger stopte en reed verder zonder pakket af te geven
De bezorger stopte aan de deur en reed na 30sec gewoon terug verder zonder uit te stappen en pakket te leveren. Ik kreeg wel onmiddellijk bericht dat pakket geleverd was. Niet dus.....
Vlugge bestelling en prachtige…
Vlugge bestelling en prachtige merchandising.
Top firma
Vinyl verzorgd ingepakt en op release…
Vinyl verzorgd ingepakt en op release dag geleverd
Zeer leuke online shop
Zeer leuke online shop! Hebben veel hebbedingetjes én exclusieve spullen van jouw favo figuur!
Ook leuk dat er steeds heel veel kortingen te rapen zijn!
Hun verzendingen zijn ook steeds in orde,klantendienst helpt ook waar ze kunnen als je met een probleem zit!
In 1 woord zeer tevreden!
Correct, snel en kwalitatief, aanrader☆☆☆☆☆
tof product, snelle levering, TOP
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.