Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik had hier laatst een laptop gekocht. Ik was een heerlijke porno video aan het kijken en alles werkte uitstekend. Het geluid was perfect zodat ik alle details goed kon horen. Helaas kreeg ik ineens... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

hallo koen konijn hier! ik heb hier dus laptop hoesjes gekocht. ze zijn wel zacht maar er zaten allemaal kapoten stukjes aan. en als je de rits open doet lijkt het wel alsof er een hellen ratten... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik kreeg het postpakket van iemand anders uit mijn gemeente. Hij kreeg het mijne. We hebben elkaar zelf moeten opzoeken. Hoewel de andere persoon contact opnam met Laptopverpakking.nl, Ver... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb de 1ste augustus een tas besteld bij deze shop, na een week nog niets vernomen gemaild wat er aan de hand was: "Hij word volgende week verzonden" krijg ik als antwoord. De week daarom nog steed... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med förpackningsmaterial

Informationen kommer från olika externa källor

Laptopverpakking.nl is een onderdeel van 2Hills Ecommerce en richt zich op de veeleisende laptopgebruiker. Wij onderscheiden ons met een groot assortiment, snelle levering en uitstekende service. Bij laptopverpakking.nl vinden we een tevreden klant bijzonder belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om een hoge mate van service te bieden aan al onze klanten. Wij zijn flexibel en denken met de klant mee. Bij ons stopt marketing niet na het plaatsen van een order maar gaat verder tot ver na de garantieperiode!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Ik heb een porno virus

Ik had hier laatst een laptop gekocht.
Ik was een heerlijke porno video aan het kijken en alles werkte uitstekend. Het geluid was perfect zodat ik alle details goed kon horen. Helaas kreeg ik ineens een virus en stopte mijn laptop ermee. Nu heb ik elke keer als ik mijn laptop open een zwart scherm. Ondertussen heb ik nu al weken niet meer fatsoenlijk kunnen fappen en dat is verschrikkelijk.

15 september 2021

hallo koen konijn hier!

hallo koen konijn hier!

ik heb hier dus laptop hoesjes gekocht.
ze zijn wel zacht maar er zaten allemaal kapoten stukjes aan. en als je de rits open doet lijkt het wel alsof er een hellen ratten bende er in woont.want er lagen heel veel muizen keuteltjes in maar het zou ook goed kunnen dat die keutels van de managers zijn.
nou ja koop hier geen hoesjes aju paraplu groet koen!

15 september 2021

Gerda Lentjes

Prima bezorging. Erg prettig de informatie vooraf. Weet precies wanneer het bezorgd wordt welke dag. Keurig verpakt. Kortom jullie hebben er bij deze een nieuwe klant bij!

3 februari 2015
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Trage levering

Omdat op de site stond dat de laptoptas tidjelijk niet leverbaar was vooraf geinformeerd wanneer de tas wel geleverd zou kunnen worden. Dat zou waarschijnlijk binnen enkele dagen zijn. Enkele dagen later nog een keer gemaild en de tas zou bij de leverancier binnen zijn gekomen. Jammer dat het daarna nog ruim een week duurde voordat de levering werkelijk plaatsvond. Tussentijds nog even een bericht had ik eigenlijk wel verwacht. De tas is verder prima!

22 januari 2014

Perfect!

En fantastische aftersales: ik kon de factuur niet meer vinden, stuurde een emailtje en ontving supersnel de factuur per mail. Helemaal top!

14 augusti 2013

laptopstander

Online een laptopstander besteld. Deze was binnen 2 dagen in huis. Goed/stevig verpakt. Deze website is aan te bevelen door de snelle correcte service !!! TOP

1 mars 2013
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima service

Ondanks dat ik mijn laptoptas heb teruggestuurd (de kleur was lichter dan ik op de foto had ingeschat, waardoor de tas er iets te goedkoop uitzag naar mijn smaak) ben ik zeer tevreden. Snelle en heldere service. Hoop binnenkort hier een tas te kopen die wel helemaal aan mijn wensen voldoet.

9 januari 2013

Snelle afhandeling, goede service

Had op het laatste moment nog een bestelling geplaatst. Net over 17:00u werd gelijk afgehandeld en de volgende dag geleverd. Ze hebben mooie tassen en goede service. Dus niets mis mee.

18 oktober 2012

Geel de verwachtingen waargemaakt

De laptoptas zo ontvangen als besteld binnen 24 uur en netjes in de morgen , goed te volgen via tnt post
Helemaal de verwachting waargemaakt,volgende dag 11 uur bezorgd en tas voldoet aan de verwachting

9 oktober 2012

vlotte verwerking van order

Omdat mijn zoon plotseling met krukken moest lopen, bestelde ik snel een laptoprugzak. Hij had namelijk tot nu toe een draagtas voor zijn laptop. Aan het eind van de volgende dag had ik 'm al in huis! Mooie kwaliteit. En nu maar hopen dat het met de dagelijkse gang naar school ook heel blijft voorlopig.

1 oktober 2012
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Goede start, zwakke voortzetting, goed product

Daags na de bestelling kreeg ik een telefoontje. Uw bestelling is niet op voorraad, komende week wordt de order geleverd. Is dat een bezwaar was de vraag. Nee niet echt. Ik heb hem pas over een week nodig. Goede start dacht ik nog. Pro actief bellen.

Vervolgens heeft de levering nog een tijd op zich laten wachten. En ik moest zelf achter de informatie aan. Jammer

Het product, en daar gaat het uiteindelijk wel om, is prima.

19 september 2012

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.