La Buena Vida Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De eerste keer dat ik hier bestelde. Wat ik alvast aangenaam vond is dat ik ook per fles kon bestellen en niet onmiddellijk een doos van 6 flessen hoefde te nemen. Verder werd ik heel goed geïnformeer... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Excellent conseils et disponibilités, belles références et petites pépites en plus, tout ce que l'on cherche chez Pulse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

1. Buena Vida biedt kwaliteitsvolle en zeer lekkere wijnen aan degelijke prijzen aan. 2. Je wordt altijd heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. 3. Super dat zij elke eerste zaterdag van de maand op... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Toen de voorraad van Pintia wijn uitgeput was stelde ""La Buena Vida" zelf voor mij te verwittigen wanneer deze wijn terug voorradig zou zijn. Dit gebeurde onlangs spontaan en zulke service is vrij ui... Se mer

Företagsinformation

1. Vinbutik

Skrivet av företaget

La Buena Vida is vandaag de belangrijkste referentie voor Spaanse wijnen in de Benelux. Niettemin hanteren wij nog steeds dezelfde filosofie als toen wij de kleinste referentie waren, helemaal in het begin; wij werken namelijk enkel met kleinere familiedomeinen met kleine producties - meer dan de helft bio en proberen nog steeds het allerbeste van elke appellatie naar België te halen. Kwaliteit en authenticiteit zijn nog altijd de belangrijkste sleutelwoorden in onze selectie. Een andere rode draad is onze keuze voor finesse en elegantie. Wij vallen minder voor het "blockbuster" type, nochtans een soort wijn dat vaak voorkomt in Spanje en ook steeds garant staat voor hoge scores. Wij geloven echter in onze eigen smaak en hanteren onze eigen selectie criteria, wars van scores of commentaren. Spanje en Spaanse wijn is immers ons vak, we zijn er 100% mee bezig en al jarenlang.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

134 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Svar från La Buena Vida

Hartelijk bedankt voor de mooie 5 sterren, Ruben!
Een soepel bestelproces en een snelle levering – zoals het hoort!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gebruiksvriendelijke app en zeer snelle…

Gebruiksvriendelijke app en zeer snelle levering van mijn bestelling binnen de 48u.
Topservice.

7 augusti 2025

Svar från La Buena Vida

Dank voor uw fijne beoordeling, Luc!
We doen er alles aan om het bestellen eenvoudig te maken en snel te leveren – goed om te zien dat dat ook zo overkomt.

Buena Vida is TOP!

2. Je wordt altijd heel vriendelijk en gastvrij ontvangen.
3. Super dat zij elke eerste zaterdag van de maand open zijn… Mensen die voltijds werken kunnen dan ook hun wijntje(s) gaan kopen!

31 juli 2025

Svar från La Buena Vida

Dank voor deze warme en enthousiaste 5-sterrenreview!
Uw appreciatie voor onze selectie, ontvangst én maandelijkse zaterdagopening doet ons deugd. We blijven het belangrijk vinden dat iedereen makkelijk bij ons terechtkan.

Perfecte en snelle levering

Perfecte en snelle levering. Hoop dat de wijn de verwachting tegemoetkomt maar ik heb er alle vertrouwen in !

31 juli 2025

Svar från La Buena Vida

Dank voor deze mooie 5 sterren, Frank!
Dat zien we graag: snelle en correcte levering – zoals het hoort! En als de stijl u ligt, zal de wijn ongetwijfeld zijn belofte waarmaken.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bestelling

Bestelling, levering alles prima verlopen. Wat wel handig zou zijn is een tracker om de levering te kunnen volgen en je weet rond welk uur de levering aankomt. Vermelding bij ons was levering vrijdag. Voormiddag, namiddag?

20 juli 2025

Svar från La Buena Vida

Hartelijk dank om ons op de hoogte te brengen en voor deze mooie 4-sterrenreview! Fijn te horen dat uw bestelling en levering goed zijn verlopen.

Wat betreft de leveringsinformatie: bij grotere bestellingen leveren wij met eigen chauffeurs, en dan is er helaas geen tracking beschikbaar. Tot enkele dagen voor levering kunnen wij ook nog geen exact tijdsschema geven, omdat de routeplanning pas kort voordien wordt vastgelegd. Voor kleinere zendingen werken we met een externe transportdienst, en daarbij is tracking wél voorzien.

U mag ons uiteraard altijd even mailen als u graag een gerichter tijdsvenster ontvangt – we kijken dit dan graag voor u na.
Geniet alvast van uw Spaanse wijnen!

Alles perfect.

Alles perfect.
Reeds fles gekraakt .
Keilekker.
Bourgondische wijn;

Svar från La Buena Vida

Bedankt voor de perfecte score! ;)
Het doet altijd deugd om te horen dat zowel de service als de wijn zo in de smaak viel! Misschien tot binnenkort op onze Grote Herfstdegustatie? Team La Buena Vida

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering, prima service.

17 juli 2025

Svar från La Buena Vida

Hartelijk bedankt voor de 5 sterren, Stefaan! We gaan steeds voor de beste service, geniet nog van uw Spaanse topwijnen! Team La Buena Vida.

Vlotte afhandeling!

Vlotte afhandeling!

Svar från La Buena Vida

Hartelijk dank voor deze mooie 5 sterren!
Blij te horen dat alles vlot is verlopen – zo hoort het.

Geniet van je Spaanse wijnen en hopelijk tot snel bij een van onze degustaties!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooie promoties

Mooie promoties regelmatig en aan huis geleverd is altijd fijn.

Svar från La Buena Vida

Dank je wel voor de positieve review!
Goed om te horen dat onze promoties en levering aan huis gewaardeerd worden. Geniet van uw Spaanse topwijnen! La Buena Vida

Perfect!

Zoals steeds, perfecte afhandeling en levering. Een prachtwijn aan een goede prijs. 🏆

13 juli 2025

Svar från La Buena Vida

Hartelijk dank voor deze mooie 5 sterren review!
Altijd fijn om te lezen dat de afhandeling en levering naar wens zijn verlopen. En nog beter dat de wijn zelf zo in de smaak valt – helemaal wat we willen bereiken.
Geniet volop van je Spaanse topwijnen!

Topper

Top! Zonder twijfel beste service!

2 juli 2025

Svar från La Buena Vida

Hartelijk dank voor deze duidelijke 5-sterrenreview, Bart. Fijn om te horen dat onze service zo wordt gewaardeerd. We blijven ons inzetten voor kwaliteit – in de Spaanse topwijnen én in de afhandeling. Geniet ervan!

Online bestelling verliep vlot

Online bestelling verliep vlot. Ter plaatse afhalen was geen enkel probleem. Prima service.

2 juli 2025

Svar från La Buena Vida

Bedankt voor deze top beoordeling! Vlotte bestelling, moeiteloze afhaling, prima service… dat klinkt precies zoals we het graag zien. Geniet van uw Spaanse topwijnen!

Top!

Top service!

28 juni 2025

Bedankt voor de topscore! ;) Team La Buena Vida

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Correcte opvolging en aflevering van de…

Correcte opvolging en aflevering van de bestelling.

19 juni 2025

Svar från La Buena Vida

Bedankt voor deze mooie review, Linda. Wij zijn blij dat alles goed verlopen is, zoals het hoort! Geniet van uw Spaanse wijnen. Team La Buena Vida

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.