La Buena Vida Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De eerste keer dat ik hier bestelde. Wat ik alvast aangenaam vond is dat ik ook per fles kon bestellen en niet onmiddellijk een doos van 6 flessen hoefde te nemen. Verder werd ik heel goed geïnformeer... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Excellent conseils et disponibilités, belles références et petites pépites en plus, tout ce que l'on cherche chez Pulse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

1. Buena Vida biedt kwaliteitsvolle en zeer lekkere wijnen aan degelijke prijzen aan. 2. Je wordt altijd heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. 3. Super dat zij elke eerste zaterdag van de maand op... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Un problème avec le livreur qui, d'après moi, ne s'est pas présenté le jour dit, a l'heure qui m'a été signalée par après. Il est revenu le lendemain et heureusement, j'étais à la maison. Mais on n... Se mer

Företagsinformation

1. Vinbutik

Skrivet av företaget

La Buena Vida is vandaag de belangrijkste referentie voor Spaanse wijnen in de Benelux. Niettemin hanteren wij nog steeds dezelfde filosofie als toen wij de kleinste referentie waren, helemaal in het begin; wij werken namelijk enkel met kleinere familiedomeinen met kleine producties - meer dan de helft bio en proberen nog steeds het allerbeste van elke appellatie naar België te halen. Kwaliteit en authenticiteit zijn nog altijd de belangrijkste sleutelwoorden in onze selectie. Een andere rode draad is onze keuze voor finesse en elegantie. Wij vallen minder voor het "blockbuster" type, nochtans een soort wijn dat vaak voorkomt in Spanje en ook steeds garant staat voor hoge scores. Wij geloven echter in onze eigen smaak en hanteren onze eigen selectie criteria, wars van scores of commentaren. Spanje en Spaanse wijn is immers ons vak, we zijn er 100% mee bezig en al jarenlang.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

132 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Perfect

Perfect
Delivery was as expected i.e. at my door and the driver was very polite

Svar från La Buena Vida

Thank you for this great 5-star review! Delivered right at your door and by a polite driver, that’s exactly how it should be. Smooth delivery is an essential part of our service.
Enjoy your Spanish top wines - Team La Buena Vida

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eenvoudige bestelling op de website and…

Eenvoudige bestelling op de website and goede communicatie met de handelaar om een zelf te bepalen leveringsdatum af te spreken. Goederen correct en op tijd geleverd.

Svar från La Buena Vida

Dank voor deze mooie 5 sterren review!
Service en opvolging maken het verschil, en goed om te lezen dat dat voor u ook zo aanvoelde. Levering zoals afgesproken en de beste Spaanse wijnen daar gaan we voor.
Geniet van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Vlotte aankoop.

Vlotte plaatsing bestelling en levering op tijd zoals aangegeven met track en trace.

4 december 2025

Svar från La Buena Vida

Hartelijk bedankt voor de 5 sterren! Altijd fijn om te lezen dat alles vlot is gegaan. Geniet ook nog van uw Spaanse topwijnen - La Buena Vida

Vriendelijk

Vriendelijk, snel en correct

3 december 2025

Svar från La Buena Vida

Bedankt voor de 5 sterrenscore! Geniet van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Perfecte aankoopervaring

Perfecte aankoopervaring!
Proper geleverd en op het aangegeven afspreekmoment!

Dank je wel La Buena Vida!

27 november 2025

Svar från La Buena Vida

Heel graag gedaan en hartelijk bedankt voor deze mooie review! Altijd fijn om tevreden klanten te horen. Geniet nog van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top degustatie gehad met een supper…

Top degustatie gehad met een supper service

Svar från La Buena Vida

Bedankt voor uw mooie woorden! We vonden het opnieuw een zeer geslaagde editie van onze Exclusieve Eindejaarsdegustatie, en we vinden het prettig dat u dit ook zo ervaren heeft, daar doen we het voor!
Geniet van uw Spaanse topwijnen – La Buena Vida.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijn dat de koerier het pakket heeft…

Fijn dat de koerier het pakket heeft achtergelaten in de hall. Is veilig bij ons :-)

Svar från La Buena Vida

Bedankt voor de 5 sterren!
Goed om te horen dat de levering vlot is verlopen en het pakket veilig in de hall kon worden achtergelaten. Geniet van uw Spaanse topwijnen - La Buena Vida

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

snel, efficient, stipte levering zonder fouten bij de levering door een topvriendelijke chauffeur vroeg in de morgen? snel

Svar från La Buena Vida

Hartelijk bedankt! Dat zien we graag: een snelle en efficiënte levering, foutloos én met een vriendelijke chauffeur die er al vroeg stond. Service is minstens even belangrijk als kwaliteit.

Groot assortiment

Groot assortiment. Bestelling werd snel klaargemaakt. Er was een klein probleem met de levering maar dat hebben ze bij La Buena Vida meteen in orde gebracht.

26 november 2025

Svar från La Buena Vida

Dank voor uw review en de heldere feedback. Onze excuses dat de levering even mis liep. Fijn dat dit snel kon worden rechtgezet; zo hoort het ook. We blijven dat graag waarmaken, bij elke bestelling.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede en correcte service bij de…

Goede en correcte service bij de nalevering van gekochte wijnen.

17 november 2025

Svar från La Buena Vida

Dank voor deze mooie 5-sterrenreview!
De feedback over de nalevering doet deugd; dat zien we graag, snel en correct afhandelen is nu eenmaal de bedoeling.
Team La Buena Vida

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfecte en op tijd levering

Perfecte en op tijd levering.
De wijnen heb ik nog niet kunnen proeven.

23 november 2025

Svar från La Buena Vida

Hartelijk bedankt voor de 5 sterren score. Wij zijn zeer blij dat de levering naar behoren is verlopen. Geniet uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida.

Prachtige wijnen

Prachtige wijnen

22 november 2025

Svar från La Buena Vida

Bedankt voor uw top beoordeling! Geniet nog van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Geen vijf sterren

Geen vijf sterren. Als goede klant nooit kunnen profiteren van kortingsbon….

Svar från La Buena Vida

Dank voor uw feedback, ook al doet het natuurlijk minder plezier om te lezen dat u het gevoel hebt iets te missen.
We willen dit even kaderen: we organiseren heel regelmatig acties waar iedereen van kan profiteren, en tijdens onze degustatiedagen gelden er altijd voordelen voor álle aanwezigen. Daarnaast ontvangt elke online klant jaarlijks een verjaardagsbon van 10 euro. Als u die niet gekregen hebt, laat het ons gerust weten, dan kijken we dit meteen na.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfect eerste contact met deze wijn…

Perfect eerste contact met deze wijn leverancier Snelle en vriendelijke levering

12 november 2025

Svar från La Buena Vida

Bedankt voor deze mooie woorden en de topscore! Fijn dat het eerste contact zo goed gegaan is, hopelijk nog veel contacten hierna. Geniet van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel goede producten en prima service…

Heel goede producten en prima service en levering

7 maj 2025

Svar från La Buena Vida

Hartelijk bedankt voor uw topreview en de 5-sterrenscore! We zijn zeer blij dat we op alle vlakken zijn tegemoetgekomen aan uw verwachtingen. Geniet van uw Spaanse wijnen – Team La Buena Vida.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte service

Zeer slechte service - maken niet waar wat ze beloven

Omdöme utan inbjudan

Svar från La Buena Vida

Bedankt voor uw feedback, al hadden we natuurlijk liever een betere ervaring gezien.
We vinden geen order of contactmoment terug dat dit verklaart, dus laat ons weten wat er verkeerd is gegaan, dan bekijken we dit meteen. Service is voor ons minstens even belangrijk als de kwaliteit van onze topwijnen.

vlekkeloze levering

11 november 2025

Svar från La Buena Vida

Bedankt voor deze topscore.
Goed om te zien dat alles netjes is geleverd. We blijven daar sterk op inzetten!
Geniet van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida.

Duidelijk en correct

Goede info op site
Gemakkelijke bestelling
Correcte levering
Lekkere, smaakvolle wijnen

26 oktober 2025

Svar från La Buena Vida

Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Fijn dat we over de hele marge aan uw verwachtingen voldoen - van de info over onze wijnen, de levering, tot aan de wijnen zelf! Geniet van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.