Hyggelig kro hvor vi kunne slappe af efter en lang arbejdsdag. En virkelig god oplevelse i Restauranten med stegt flæsk og en kold fadøl. Du kommer lidt tilbage i tiden med en god gammeldags kro oplev... Se mer
Företaget har svarat
Ringede i forvejen om man serverer kaffe og kage. Intet problem man kommer bare - ingen behov for reservation. Og sandt var det - masser af plads i en næsten tom kro. 75kr for et stykke optøet drømm... Se mer
Företaget har svarat
Havde booket deres billigste værelse kr.1145. Meget lille værelse, dog svært at varme op. Først ud på natten blev der nogenlunde. Badeværelse fremstod meget slidt. Tydelige spor efter vandskade i lo... Se mer
Företaget har svarat
Smuk gammel kro med en godt og rolig atmosfære, den oser på den gode måde af en gammel landevejskro. Dog med nyere faciliteter med opvarmet pool og lækker sauna. Maden var en fornøjelse. Alt i alt e... Se mer
Företaget har svarat
Slap af og nyd de fredelige og rolige omgivelser på Kryb I Ly. Hotellet ligger i Taulov, mellem Kolding og Fredericia. Indendørs opvarmet pool og alle moderne faciliteter præsenteres i et hyggeligt herregårdsmiljø med interiør af håndlavede tæpper, chesterfield og udsøgte materialer. Uanset om du rejser for forretning eller fornøjelse, tilbyder Kryb I Ly alle bekvemmeligheder og tjenester for at få enhver gæst til at føle sig hjemme. Beliggende i Fredericia kommune tilbyder dette Taulov-hotel nem adgang til mange udendørs aktiviteter, herunder jogging, vandreture, jagt og fiskeri. Hvert af de 77 velindrettede værelser på dette hotel i herregårdsstil har kabel-tv og højhastigheds-internetadgang. Hotellet tilbyder en gratis kontinental morgenmad hver morgen; ellers er gæster velkomne til at spise på stedets restaurant. Andre hotelfaciliteter omfatter en cocktaillounge, et businesscenter med fuld service og møde-/banketfaciliteter med plads til op til 180 personer. Kryb I Ly er en kort køretur fra både Legoland Park og Givskud Zoo, perfekt for familier. Tag en hurtig dagstur for at besøge de historiske byer i Jylland eller tilbring eftermiddagen på shopping i den hyggelige by Fredericia eller Kolding.
Kolding Landevej 160, 7000, Fredericia, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Rigtig Sødt personale og hyggelige rammer. Der er meget lydt på værelserne (hvilket vel nok os kan ha sin charme) vi blev dog vækket af en stor hund fra et andet værelse ret tidligt på morgenen. Vi spise aftensmad på stedet, restauranten var rigtig hyggelig og dækket fint op. Men maden levede virkelig ikke op til forventningerne eller prisen. Jeg fik en wienerschnitzel som jeg leverede tilbage da den var helt hård oh knas tør, fik så flæsk i stedet 6 stykker, spiste de 3, det var også knas tørt og alligevel betalte vi fuld pris. Mandens første omgang flæsk var ok men det resterende ligeledes
knas tørt. Det var super ærgerligt til den pris.
Morgenmaden var dog fin.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Har haft en lidt blandet oplevelse ved konens og mit besøg på den tilhørende restaurant....
Vi havde bestilt en to retters.
Vælger så efter at have ventet en halv time på desserten at rejse os og gå.
Udover det stod der madrester efterladt på andre borde hvor andre havde siddet...
Når der skulle tages af bordene tog man kun noget af det istedet for at tage det hele....
Opdækningen af bordet var heller ikke ok.
Den dug der var lagt ved vores bord der var en plet af noget som var spilt og som var forsøgt vasket uden held.
Duen var lagt på istedet for at smide den ud og lægge en helt ny på istedet for.
Vi ender så med at betale for noget vi ikke havde bestilt...men dog skal det siges vi får pengene refunderet så vi ikke kommer til at betale fuld pris.
Overordnet set ikke den bedste oplevelse. Og desværre sidste gang vi kommer der.....

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Vi bestilte to Mohitos i baren og fik serveret et hvidvinsglas med store isklumper, lemon sodavand og måske lidt hvid rom, det var det. Ikke skyggen af limeskiver, mynteblade, knust is og danskvand og slet ikke rørsukker. Wienersnitslerne var kedelige, den ene var helt rød indeni og dertil en halv brændt citron og nogle alt for olierede brasede kartofler. Pastaretten var bombastisk. Morgenbordet var derimod meget lækkert, men vi kommer der ikke mere og kan ikke anbefale stedet.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Super hyggelig kro, med et kæmpe tvist af historie.
Min mand og jeg havde en enkelt overnatning med aften og morgenmad.
Super lækker mad fik vi både morgen og aften, personalet er så super service minded utrolig søde, smilende og hjælpsomme jeg kommer helt sikkert igen

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Som udkørende tekniker kommer jeg jævnligt og bor der 2 dage ad gangen.
Altid høflig og venlig betjening.
Morgenmaden er fra kl. 6 og udemærket. Aftensmaden har jeg ikke købt, da jeg syntes det er for dyrt på Alm. Arbejds/hverdag, der savner jeg noget Alm. Dansk dagens ret, som er i den billige ende.
Ja. Ok det er en lidt ældre kro/hotel, men pænt og rent. Så jeg glæder mig til næste gang.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Vi har haft en hel del ophold på hoteller og kroer i Danmark, men Kryb i ly kro var nok den værste. Det hele trænger til renovering😞 vi havde fået en gaveboks b.la. til Danske Hoteller til vores bryllup.
Nu ville vi nyde dette da vi skulle til Jylland i andet ærinde. Vi måtte betale kr. 300,- oveni, da som de sagde: vi er jo bedre end “gaveboksens” værdi, og bedre end andre kroer😳
Maden i restauranten var uspiselig,,,over halvdelen fedt.
Snakkede med tjeneren om det, og han ville nævne det køkkenet.
Vi havde da regnet med et andet stykke kød blev serveret, men nej intet skete.
Skrev en mail til kroen, da vi havde tid, efter opholdet, vedr. noget kompensation, da vi da havde betalt “rigeligt” for opholdet.
De hældte bare vand ud af ørene i svaret, og var ligeglade☹️
Morgenmaden var rimelig, trods alt.
Vi tænker aldrig at sætte vores ben på denne dårlige kro mere, eller andre tilknyttet Danske-Hoteller😡

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Ankom 7. juni sidst på eftermiddagen. Portieren optaget af telefon, noget af det lød som privat. Udmærket mad i restauranten, men intet samspil mellem personalet var følelsen. Spurgte efterfølgende portieren - der igen havde travlt med telefon - om mulighed for at låne en badeskammel og fik svaret at noget sådant ikke fandtes på stedet. (Uvidenhed, uvillighed?) På vej til morgenmad næste morgen spurgte vi den portier der nu var bag disken om det samme og selvfølgelig kunne vi låne en badeskammel til min for nyligt opererede kone. Som født og opvokset i Fredericia har Kryb i Ly altid stået for os som STEDET, men tillad mig venligst - stedet trænger voldsomt til en ansigtsløftning, formodentlig inden længe en total renovering. Priserne taget i betragtning kan i ikke være den "gamle dame" bekendt.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Vi var 2 par med 2 overnatninger på Kryb i Ly.
Det var desværre en dårlig oplevelse, værelserne trængte til en renovering.
Morgenmaden var god men middagen, med den tænkte hovedret der hørte til var uspiselig, og gik da også tilbage i køkkenet. 1 spiste ikke kød men fik fisk, fisken var ok, men vi måtte også betale 250 kr. oveni. Vi kommer ikke igen og anbefaler ikke hotellet.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Bedste mad oplevelse længe, samt betjening. 5 Store stjener herfra.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Virkelig dejlig mad og søde og rare medarbejder der gør den lille ting ekstra for at give os en god oplevelse og har helt klart lyst til at komme igen

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Rigtig god service sød personale og lækker mad glædelig påske🎉

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Virkelig dejlig mad og rigtig godt og flinkt personale kan varmt anbefale det!!

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Jeg kunne skrive to lange sider om virkelig ringe mad til alle måltider, servering af rester som så blev kaldt buffet, brød og kager der stadig var frosne i midten, tjener der tager tallerknerne inden vi har fået det mad vi har bestilt, uvenligt personale der både irettesætter og taler ned til gæsterne, ingen værelsesrengøring, virkelig overfladisk rengøring i fællesrummene, forkerte informationer fim. afholdelse af kursus til både instruktører og kursister... pludselig ingen vand så toiletter ikke kunne skylle ud og man kunne vaske hænder (Uden at hænge en seddel på døren!).
Bottom line: Jeg kommer ALDRIG her igen - hverken for at afholde kursus eller som privatperson. Siden jeg kom hjem i aftes har jeg til gengæld fortalt om oplevelsen til alle, jeg har været sammen med, for at de ikke skulle rende ind i det samme.
Vi var 18 mennesker - og ikke en eneste havde noget positivt at sige om stedet. Og ikke en eneste ville nogensinde tilbage.
Virkelig dårlig mad. Stegt flæsk som var indtørret, sovs som var vandtyndt og som blev sendt tilbage. Winersnitzel som serveres med smørsovs som ALDRIG har set skyggen af smør. En ny sovs kom aldrig til bordet, så den alt alt for dyre regning blev betalt og væk var vi igen. Virkelig dårlig mad og absolut ikke er sted der er værd ar besøge.
Nytårsarrangement 30-31/12 1/1-24
Aftensmaden 30/12 lufttørret oksefilet efterfulgt af ubestemmeligt gråt grisekød. Noget var mørt andet fyldt med fedt, sejer og ikke til at skære. Nogle gæster klagede andre gjorde ikke. Vi så hvordan mange lod det ligge på tallerkenen.
Vi ville købe en drink i baren, et afsides koldt sted, hvor vi skulle ringe for betjening. Satte os i pejsestuen og der kom en moden dame, der nedskrev vores bestillinger. Efter lang tid fik vi drinks, 2 bestilte Aperol Spritz, der var mixet af noget andet. De blev dog byttet. Nytårsaften kl. 17.30 fik vi velkomstdrink og stod i en lang gang. Måtte ikke gå ind i spisesalen. Meget uvenligt og uvelkomment. Vi var mange ældre mennesker! Meget uprofessionel restaurantchef, der havde glemt hvidvin til anden ret og i stedet serverede en kold rødvin. De to sidste retter: lidt ost med knækbrød og tør chokoladekage med stærk solbær-is, blev næsten ikke spist og vi så det meste gå ud. Til kaffen blev der serveret uspiselig chokolade, det meste bar tjenerne ud. Da vi skulle skåle Godt Nytår, havde flere gæster endnu havde fået champagne og kransekage. Champagnen smagte frygtelig og folk nippede kun, resten bar tjenerne ud. Natmaden var pølserbord, af ubestemmelig art. Vi havde betalt over kr. 4.000 pr. person og det var det slet ikke det værd.
Vi havde bestilt via booking.dk et suprior-værelse, og ringede derefter til hotellet for at tjekke adgangsforholdene, idet jeg går med rollator pga. dårlige knæ. Fra receptionen fik jeg at vide, at der kun er en trappe, men de glemte den udendørs, der er bygget i brosten med mange trin samt en anden indvendig trappe, der også skal forceres, og ydermere ligger dette værelse langt væk, så hjemme igen gør mine knæ meget ondt.
Vi forsøgte at bestille tournedos med bearnaise i restauranten, men det kan køkkenet ikke levere! Det endte med wienerschnitzel, der ikke smagte af noget, meget kedelig. Tjeneren var der vist på sin første dag og var ikke meget bevendt. En cappuccino kunne vi få, fra et brev, så det opgav vi også.
Opfyldning af kleenex og sæbe var ikke foretaget, det måtte vi bede om, men det hjalp ikke på håndsæben, da pumpen var i stykker, selvom vi havde påtalt det i receptionen. Badet opgav vi, da sæbebeholderen ved badekarret var tom.
Selve værelset var nogenlunde, godt med spindelvæv og mærkelige løsninger til strøm, og badeværelset var flot i rosa marmor - dog var toilettet gammelt og meget brunt under vandet.
Receptionen var dog 4*, flinke og hjælpsomme, men det dækker ikke, at der kostede næsten kr. 4.200,- for 2 nætter med en lidt kedelig morgenmad.
Vi kommer der aldrig mere.
God og ærlig frokost
På vores ture til Jylland fra Roskilde ynder vi at gøre turen til en oplevelse ud over transport, så vi har flere gange holdt inde på Kryb-i-ly Kro for at spise frokost.
Og det har hver gang været en 5 stjernet oplevelse i rene autentiske omgivelser med god mad fremstillet af friske råvarer. Betjeningen er også i top. Perfekt som pit stop. Vi kommer igen
KH Thomas
Vi har lige været på et hyggeligt ophold på kroen. Da vi ankom blev vi modtaget af en super sød og service minded receptionist. Det er ikke et nyt og fancy hotel. Men vores værelser var fine og rene. Rigtig gode senge. Retro badeværelse, hvor alt fungerede som det skulle. Vi fik en lækker hovedret og dessert på restauranten. Og der manglede ingenting i morgenmadsbuffeten, Alle de ansatte vi mødte på kroen var imødekommende og service minded. Vi har haft en rigtig god weekend
Vi valgte den 25/7 at bestille mad fra kryb i ly kro til at tage med hjem.
Vi bestilte 2 wienerschnitzel og 2 børne stegt flæsk.
Det var en ren katastrofe, wienerschnitzel smagte af fisk. Sovs kunne vi ikke få øje på.
Børnenes mad var ikke noget at snakke om. Vores datter sagde far din stegt flæsk er bedre end det her.
Jeg ringede derned og klagede. Jeg snakkede med en sød pige, som lovede at deres restaurant chef ville kontakte os ang. Vores klagede. Og sagde til mig vi nok skulle finde nogen kompensation for at vi var så utilfreds med maden.
2 dage senere har jeg ikke hørt fra dem endnu. Ringer igen den til, den søde pige, hun ville få ham til at kontakte os. Men der sker intet.
Det er også bedre at lade som ingenting, i stedet for at stå ved at man har lavet engang hundeæde til folk. Og man ikke er tilfreds.
Pt har jeg stadig intet hørt.
Men jeg vil advare ALLE hold jer væk derfra.
Kommer aldrig til at lægge mine penge der mere.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.