Hyggelig kro hvor vi kunne slappe af efter en lang arbejdsdag. En virkelig god oplevelse i Restauranten med stegt flæsk og en kold fadøl. Du kommer lidt tilbage i tiden med en god gammeldags kro oplev... Se mer
Företaget har svarat
Ringede i forvejen om man serverer kaffe og kage. Intet problem man kommer bare - ingen behov for reservation. Og sandt var det - masser af plads i en næsten tom kro. 75kr for et stykke optøet drømm... Se mer
Företaget har svarat
Havde booket deres billigste værelse kr.1145. Meget lille værelse, dog svært at varme op. Først ud på natten blev der nogenlunde. Badeværelse fremstod meget slidt. Tydelige spor efter vandskade i lo... Se mer
Företaget har svarat
Smuk gammel kro med en godt og rolig atmosfære, den oser på den gode måde af en gammel landevejskro. Dog med nyere faciliteter med opvarmet pool og lækker sauna. Maden var en fornøjelse. Alt i alt e... Se mer
Företaget har svarat
Slap af og nyd de fredelige og rolige omgivelser på Kryb I Ly. Hotellet ligger i Taulov, mellem Kolding og Fredericia. Indendørs opvarmet pool og alle moderne faciliteter præsenteres i et hyggeligt herregårdsmiljø med interiør af håndlavede tæpper, chesterfield og udsøgte materialer. Uanset om du rejser for forretning eller fornøjelse, tilbyder Kryb I Ly alle bekvemmeligheder og tjenester for at få enhver gæst til at føle sig hjemme. Beliggende i Fredericia kommune tilbyder dette Taulov-hotel nem adgang til mange udendørs aktiviteter, herunder jogging, vandreture, jagt og fiskeri. Hvert af de 77 velindrettede værelser på dette hotel i herregårdsstil har kabel-tv og højhastigheds-internetadgang. Hotellet tilbyder en gratis kontinental morgenmad hver morgen; ellers er gæster velkomne til at spise på stedets restaurant. Andre hotelfaciliteter omfatter en cocktaillounge, et businesscenter med fuld service og møde-/banketfaciliteter med plads til op til 180 personer. Kryb I Ly er en kort køretur fra både Legoland Park og Givskud Zoo, perfekt for familier. Tag en hurtig dagstur for at besøge de historiske byer i Jylland eller tilbring eftermiddagen på shopping i den hyggelige by Fredericia eller Kolding.
Kolding Landevej 160, 7000, Fredericia, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fordi var en del af et selvskabt på over 20 personer fik vi overnatningen til kr 1000,- Bortset fra at kroen var under udvendig renovation ligner den jo et super hyggeligt sted og så var prisen vel Okey. Prisen på det ildelugtende total umoderne og garagelignende værelse passer slet ikke sammen. INGEN pynt på væggene, et TV som ikke kunne fremtvinge et ordentligt billede og et karry farvet badeværelse, så gammelt at der var indbygget askebæger i vægen, absolut ikke pengene værd.
Men maden til festen var fin og trods travlhed var personalet smilende.
Vi vil ikke anbefale stedet til overnatning.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Vi holdt konfirmation og alt gik efter planen.
Maden smagte fantastisk og var veltilberedt.
Servicen var i top.
Kan varmt anbefale Kryb i Ly Kro.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Dårlig og meget ubehagelig oplevelse ved ankomst, vi følte os på ingen måde velkommen, receptionisten var rigtig uhøflig og meget arrogant i både tale og fremtoning.
Vores værelse lugtede gammel og fugtig, under lille bænk lå en tyk serviet der lignede at have lagt i et par trusser. Virkelig ærgerlig oplevelse.
Vil bestemt ikke anbefale dette sted.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Ringeste mad nogensinde . Har været her mange gange men dog er det et par år siden jeg var her sidste gang . ( alle andre besøg var gode )
Første ret var dagens fisk , den stank så ukristeligt at lugten stadig hang i luften efter den var fjernet , den var så sej at den var svær at skære i og de 2 personer der fik fisk sendte den retur .
De 2 andre i selskabet fik herregårdbøf , bøffen var mikroskopisk når man tænker på det var til en pris af 255 kr . Ærter som var tøet op via Microovn og meget melet og uspiselige , den såkaldte hjemmelavet bearnaisesauce var hvid sauce med smag af smør ingen estragon eller andet i som der skal være en i bearnaisesauce Knord bearnaise havde været en gourmet oplevelse sammenlignet med dette , disse to retter røg også tilbage .
De fik en ny chance og vi fik følgende
1 burger uden smag bøffen var den samme som til bøf bearnaise meget lille over stegt ( var bestilt gennemstegt men ikke bestilt til at være som en skosål ) og resten af tilbehøret var under standard for en burger til 235 kr og den røg retur en tur på maccen havde været en meget bedre oplevelse .
Ret 2 anden omgang : hjemmepaneret stegt fiskefilet over stegt og tør men igen smagte fisken for gammel og meget smag af fisk så turde ikke spise den op, de tilberedte grøntsager til , var rå og ikke til at spise .
Restauranten nævner at alle tallerknerne var tomme , dette er simpelthen usandt , for der blev ikke spist op min kammerat spiste flæsken men ikke kartofler eller sovs, jeg spiste 1 styk flæsk men det blev for tørt uden sovs . Og min mor spiste en fiskefilet som heller ikke blev spist op . Og min anden kammerer spiste heller ikke burgeren op Så det med at alle tallerkener var tomme er simpelhen ikke korrekt medmindre tjeneren har øst det op et andet sendt og dermed gjort dem tomme . Eller spist det hvilket jeg tvivler på.
De sidste 2 personer i selskabet bestilte stegt flæsk.
Flæsken var som sådan, acceptabel, hvis det havde været på et cafeteria til en pris på 69 kr , men her er prisen 275 ad libitum, men der er ingen fare for at man bestiller mere alt for tør og den såkaldte persillesauce var hvid mælkesauce, men noget kylling og okse / brændt smag og den lugtede meget skidt og underligt selvom der var tilsat persille , uspiselig sauce . Tjeneren turde ikke selv lugte til den , tænker hun vidste hvilken kok der havde lavet den. Rødbeder var hjemmesyltet så de smagte
Ikke af rødbeder mere men en helt andet oplevelse , det kunne have været asier for den sags skyld .
Har efterfølgende talt med flere personer (4 forskellige venner ) som også synes at flæsken ikke er god den bliver ovnstegt og er meget tør og ikke af samme kvalitet som det var før i tiden . Men at man 2 gange får serveret en sovs der er uspiseligt viser blot man ikke kan lave sovs
Det skal siges at vi smagte ved hinanden for at sikre at det ikke var en person der var kræsen eller noget så det er en samlet vurdering for os alle 4 .
Alt i alt en uhyggelig ringe oplevelse og er rystet det kan umuligt være En kok der har stået i køkkenet denne aften og medmindre der ansættes ny kok kommer vi aldrig igen og selv der er vi meget bange for at give det chancen igen . For det spillede bare slet ikke .
Vi fik alt gratis hvilket var på sin plads og tilfredstillende , eneste gode oplevelse var tjeneren som var forstående og ydede en tilfredstillende service .

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Vi havde bestilt menu i gastroweeks, og det var helt fantastisk mad og service vi fik. Maden var virkelig lækker og perfekt tilberedt, og tilmed økologisk.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Vi havde en fantastisk oplevelse på Kryb i Ly Kro. Da vi ankom, blev vi mødt med en utrolig varm velkomst. Værelserne var både rene og rummelige, og vi følte os virkelig godt tilpas.
Som de eneste gæster den dag fik vi muligheden for at få morgenmaden helt tilpasset vores ønsker – en dejlig gestus! Aftensmaden var simpelthen en oplevelse. Maden var af høj kvalitet, og meget af det var hjemmelavet, herunder de lækre saucer som bearnaise, persillesovs og skysovs. Stegt flæsket var helt klart det bedste, jeg har smagt i lang tid!
Svømmeområdet var hyggeligt og afslappende, og vi var så heldige at opleve to gange saunaguss af en venlig og imødekommende ansat – en virkelig dejlig oplevelse.
Alt i alt en virkelig god oplevelse, og vi glæder os allerede til at komme tilbage.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Det er altid hyggeligt at besøge Kryb i Ly kro.
Der er ting og områder der er lidt slidte, men personalet er altid søde og hjælpsomme.

Værste oplevelse nogensinde!
Tjenerne (pigerne) rendte rundt som forvildet høns .. Havde bestilt bord dagen i forvejen, samt ringede en time inden ankomst om tidspunkt.
Mødte en pige der (tjener) der fortalte om alt der de ikke havde på menuen
Så der var kun Ovnbagt langtidsStegt flæsk og persilleSALTsovs og brændte jord kartofler m.skind på,,,som vi vendtede på i knap en time ...vi var på ingen måder mætte. Eller tilfreds, men kunne overværer den en winersnitsel, eller bøf blive serveret ved de andre borde, Jeg spurgte hvorfor, De andre skulle have forud bestil og det var ikke andet på grund af travlhed.
Endte med kun at betale for drikkevarer
Gik derfra godt skuffede .
Kommer der ALDRIG igen!

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Et par skønne dage i unikke omgivelser
Super service fra modtagelsen i receptionen, til et skønt værelse med god seng, morgenkåbe og lækre hudpleje produkter. Fantastisk service i baren, og restauranten. Selve nytårsopholdet var helt perfekt sammensat. Alt spillede efter de bedste tangenter. Lige fra velkomsttalen ved hotelchefen, og den nye tjener på første vagt. Maden var lige i skabet og perfekt sammensat med gode vine, der blev vel skænket hele aftenen. Hjemmelavet chokolade og kransekage konfekt var super lækkert.
Selv teknikken med kongens nytårstale og da klokkerne ringede indtil et nytår virkede upåklageligt.
Morgenmaden begge dage var super og der var rigeligt til alle.
De bedste dage på den gamle kro til at træde ind i et nytår. De varmeste anbefalinger herfra.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Fortjener slet ingen stjerner, Så dårlig service.
Min mand inviterer mig idag på kroen,vores tjener er en der har haft vagt 6 gange. De har 5 borde sådan en aften som i aften, fortæller han. Vi er glade og bestiller vores mad som var middelmådig, betjeningen var møg ringe,vi bestiller ekstra kryddersmør som vi får at vide kun var til 1 person, vi bestilte bord til 2, vi siger vi vil betale ekstra og vi får derfor et stk skiveskåret smør, på en kold tallerken (kan kun gisne om det var fra morgen buffeen) vi har 4 forskellige tjenere indenfor halvanden time. De alle 4 har vi måtte anmode om service.
Da vi har spist ønsker vi en kaffe, 1 bailey og 1 brændevin, der sker intet og vi sidder længe og venter, vi går ud og trækker luft undervejs, møder 1 tjener og beder om kaffen. Vores bord samt 2 andre borde, stod med brugt service da vi kom ind igen, min mand klapper i hænderne og gør opmærksom på at vi ønsker betjening, da der ikke sidder andre kunder i krostuen, dette gør han 3 gange, før han går ud i køkkenet og beder om vores kaffe. Der sker intet og jeg må rejse mig og ringe på en klokke i krostuen og der sker heller ingenting. Da vi endelig bliver betjent er kaffen skænket op i koppen i køkkenet, som så er lunken, samtidig får vi en svada om at der ikke bliver serveret mere alkohol for os idag. Vi havde fået 1 pilsner hver til maden og 2 brændevin til min mand samt 1 baileys til mig før maden. VI spørger hvad grunden er og den lille unge tjener siger at nabobordernde have klaget over os, der var krostuen tom, og vi kender dem, der sad ved disse borde. Vi ser et par på vej til at gå og spørger dem om de følte sig generet af os, og nej de syntes også at vi måtte vente for længe på vores kaffe og havde lagt mærke til personalets mangel. Personalet var overhovedet ikke til stede i krostuen. Trods der var 4 tjenere på arbejde.Vi beder om regningen som er 1000,- og da min mand spørger om man kan trække dårlig service fra, siger hun nej. Vi betaler regningen og vil ikke anbefale vores ellers normale gode kro, med DE ansatte som var mødt op til den vagt, til nogen.
Tak til overtjeneren i køkkenet, som satte dette drama i værk. Vi bærer over med de unge tjenere, da vi ved at de er under læring.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Vi har boet på kroen af 3 omgange. Kroen er charmerende, der er en dejlig indendørs pool og personalet er behagelige og opretholder en god service. Kryb i ly kro er en kro og på alle måder loyal overfor dette, både i forhold til maden der bliver serveret samt den helt uformelle og afslappede stemning, værelserne er noget slidte men dette opvejes af den ellers hyggelige stemning og den gode service.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Dejligt ophold og en fremragende service. Kroen kan dog godt deltage i danmarksmesterskabet i dårlig stegt flæsk.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Vi var 18 stk på tur og havde bestil frokost maden på forhånd for at gøre det nemt for alle. Buger var kolde , de 5 der skulle have det fik dog en ny men kunne så ikke spise samme med vi andre. Maden var ikke nogen stor oplevelse desværre , opvarmet eller have stået i varme skab så de var klar. Til dessert var der 12 der have bestil Risalamande, den var meget tør uden smag igen ikke nogen god oplevelse.
Mange spist den ikke op .
Vi var der også for et år siden hvor det var helt anderledelse super godt.
De får 2 ** fordi det var så godt sidste år :-(

Bedste omgang stegt flæsk nogensinde... Hjemmesyltede rødbeder, lækre råvarer 👍
Når kokkene formår at omdanne et bonderøvs måltid, til gourmet... Wow🤗
Lækker morgenbuffet... Ikke overdådig, men god kvalitet og overskuelig.
Top fint, hele vejen 💪

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Havde glædet os (4 Pers.) til en hyggelig aften med god mad og drikke...... meeeeeeen NEJ !!
Vi bestiller hver især hvad vi ønsker.
Der går meget tæt på en time før vi får vores mad.... så med den tid , må den da også være iorden, men nej !!
En bestiller noget oksekød med grønt til samt peper sovs ..... sovsen kommer 4 minutter senere da den ikke er klar , da den så kommer smager den ikke som peper sovs og kødet nærmest smagløs .
En bestiller wienerschnitzel med div tilbehør og kødet er meget tørt .
En får rødspætte med grønt og persille sovs , ben ville næsten ikke slippe kødet og sovsen var der næsten ikke persille smag ved .
Jeg fik en tror jeg, husets Burger med pomfritter ... første gang jeg tager nogle pomfritter får jeg et ca 10 cm lang hår i munden 🤢 okay tænker jeg , ud med "tandtråden" og videre ...
Et par mundfulde senere har samme person tabt et hår mere ....🤢🤢
Så jeg rejser mig og går hen til en af tjenerne og fortæller om dette , han undskylder meget og siger der vil komme en ny omgang pommes
...
Den kom så også , men uden at tage de "hårfyldte" med ud ...
De nye pomfritter er blevet godt og grundigt "brændt" af i frituren og er tæt på mørkebrune !!!
Og appetitten var for mit vedkommende helt væk !!
Vi observerede der var 2 andre borde hvor der heller ikke var styr på maden.
Jeg beder om regningen og den kommer , 640,- okay tænker jeg , nok en kompensation for maden .
På vej ud kommer en kvindelig tjener ud og stopper os i gangen , der er sket en fejl siger hun og beder os vente til der kommer en anden tjener .
Der var sket en fejl siger tjeneren , det var regningen til et andet bord .
Så der var lige en opdatering på 940,- ekstra ...
Okay siger jeg , hvad med rabat for hår i maden og i øvrigt dårligt tilberedt mad ?
Og jeg fortalte om maden , han måtte lige tale med sin chef om dette .
Så kom chefen, og jeg fortalte ham om oplevelsen, hvortil han svarede at det skulle vi have gjort opmærksom på under middagen, ikke bagefter !!
Jo jo siger jeg , men det gjorde jeg også med pomfritterne og det andet fortæller jeg nu ?!
Ja han kunne da kun beklage at vi havde den madoplevelse, men vi kunne gå ind i baren og få en øl hver som kompensation for dette !!
Tak men nej tak for tilbuddet ...
Jeg betalte de resterende 940,-
Fik sagt på en pæn måde det var første , sidste og eneste gang vi kom her !!
1580,- for mad , drikke og 2 stk hår !!
1 ☆ fordi der ikke kan gives mindre 😥
Bare mega ærgerligt at glæde sig til en hyggelig aften med vores venner, og det ender med så dårlig mad .
Jeg vil ALDRIG anbefale dette sted til andre .
Velbekomme 🙂
Det var meningen at vi også ville have
dessert, men det ville vi ikke satse på
og valgte at køre forbi MC d på vej hjem og købe en is dessert med hjem.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Vi holdte vores vielse og bryllup på kroen 24/8 2024. De fleste gæster overnattede 2 nætter og alle mindst 1 nat. Alt personalet var meget venlige, fleksible og imødekommende. Anders der stod for brylluppet overordnet havde styr på alle tråde der skulle samles og var ikke bange for at komme med forslag og input eller til at køre med på de mere specielle ting vi efterspurgte. Kenneth der stod for selve aftenen var virkelig dygtig, behagelig og professionel - og jeg har kun hørt positive ting om den mad vi fik til bryllupet og vores fællesspisning aftenen før. Om man kan lide den ældre hyggelige firser indretning eller ej må være op til den enkelte, men vi elskede den og var glade for at lokalerne var hyggelige mere end konference-praktiske.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Selve stedet har en hyggelig atmosfære, og en dejlig gårdhave.
Vi startede opholdet med en Mojito som var ret dårlig. Altså, selv om det er en færdigblandet Mojito, kunne man vel godt tilsætte lidt mynte blade?...
Værelset var ok.
Maden var generelt dårlig og fuldstændig uden smag. Jeg ved ikke om man var løbet tør for salt, for selv de scrambled eggs til morgenmaden, var helt uden smag...
Den stegte rødspætte min mand fik til aften, var så stor at den smagte dårligt og var helt "kødagtig"
Isen vi fik til dessert, var krystalliseret.
Personalet var søde og høflige.
Vi kommer gerne igen, men spiser et andet sted.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Skønt ophold min kæreste og jeg havde fra 24-25. august 2024.
Meget serviceminded og sødt personale alle steder. Fantastisk 5 retters menu med vine og lækker morgenmad.
Værelset knap så pænt og rent, men alt det andet opvejede det😀
Vi kommer meget gerne igen😀

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
We booked, got or key and turned around and left.
Our stay at Kryb I Ly Kro was extremely disappointing. We booked via Expedia where this establishment is touted as an "Upscale/Upmarket Hotel," but it was far from that. Here's why:
Misleading Description: Terms like "Luxury" and "Upscale Hotel" were used in the listing. However, whilst I applaud sustainability, the reality was an old inn with worn-out furniture and a general lack of care.
Room Condition: The room was dirty, with a dripping hand soap, scuffed furniture, and mouldy showers. Not what you'd expect from a place described as luxurious.
Room Service and Amenities: Despite the claims of a mini bar, it was empty. The website states room service is available, but we were told it would be a special concession—not normally done.
Pool Area: The overwhelming smell of chlorine and unsafe, wet conditions made it uncomfortable and hazardous.
Customer Service: Reception closed after 6. Despite claims of 24/7 front desk service, we were unable to get assistance or an upgrade.
The management refused to address our issues or offer any compensation. If you're looking for an actual luxury stay, I'd recommend looking elsewhere.

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Tak for et rigtig skønt ophold hos jer.
Lækkert stegt flæk med persillesauce og super søde tjener.
Fedt med en morgen dukkert i poolen.
Det hele spiller bare og vi kommer helt sikkert igen

Svar från Hotel Kryb i Ly Kro
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.