Det var en rigtig god oplevelse: hvor man kunne se en krokodille blive fodret, og sprang op i luften for at få mad . Også muligheden for at røre eller holde en dille er en god oplevelse, og ikke minds... Se mer
Det här tycker kunderna
Fantastisk sted, var der også for 14 år siden, men hold op hvor er der sket meget siden sidst. Rene’ gør det virkelig godt, WOW …Imponerende at se de flotte nye anlæg- hvor krokodillerne og de andre... Se mer
Super dejlig oplevelse at besøge krokodille zoo. Venligt og imødekommende personale, som skaber en god atmosfære omkring dyr og besøgende. Mange gode oplevelser som fodringer og mulighed for at o... Se mer
Vi besøgte Krodille Zoo igen efter 4 år, og hold nu op hvor er der sket meget! Det hele fremstår gennemført, og vores børn på 8 og 11 var fuldstændig ellevilde fra start til slut. Man kommer tæt på dy... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Tager let på Corona !
Var der i uge 27 2020. Der var rigtig mange mennesker. Formentlig pga af dårligt vejr.
MEN:
Personalet gjorde intet for at mindske risikoen for smitte i den indendørs afd. Alt alt for mange mennesker presset sammen i smalle gange i et fugtigt miljø !
Det er ikke godt nok !
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. En lille zoo, med et ekstremt nærværende personale som primært består af frivillige der brænder for det de laver. Vi var der i 5 timer i silende regn og oplevede alle fodringer, holdt en Python, en lille alligator unge, hilste på bæltedyret Hugo. Pumaerne kom også ud i regnen og var utroligt smukke og nysgerrige.
Et dejligt sted der ikke stinker af kommercielle tiltag, men emmer af interesse og viden, nærvær og kærlighed for dyrene og deres overlevelse. Vi havde en fantastisk dag, og har lært enormt meget. Vi kommer helt sikkert igen.
Familien K
Crocodile Zoo, et fantastisk sted
Vi havde en fantastisk dag. De ansatte var meget nærværende og svarede gerne på alle spørgsmål. Der er mulighed for at bære en slange og en alligatorunge, samt at se foderenig af kæmpeskildpadde, pumaer og alligatorer.
Vi kan varmt anbefale et besøg, vi glæder os til at komme igen.
Hilsen Jan og familie
Absolut et besøg værd !
Vi havde bestilt guidet tur på stedet, hvilket bestemt kan anbefales. Virkeligt flot sted hvor der er mulighed for at komme helt tæt på dyrene. At stå helt tæt på 5 meter krokodille på 600kg er fascinerende. Selvsagt ikke verdens største zoo, men vi havde en spændende tur rundt med masser af fortælling om stedets dyr, og det internationale arbejde de laver med at redde truede arter, som blev fortalt med stor entusiasme.
Top anbefaling herfra 👍🏻
stor oplevelse og kæmpe engement
Rigtig god oplevelse og stort engagement. Sørg for at blive til fodring og mød dyrene.
God og spændende oplevelse at se de…
God og spændende oplevelse at se de forskellige dyr. Personalet var meget venligt og fortalte beredvilligt, når vi havde nogle spørgsmål til stedet/dyrene. Vi kommer gerne en anden gang :-)
Langfredag
Langfredag d. 30 marts holdt vi udenfor en lukket port kl. 10.15.
På hjemmesiden stod der at de åbnede kl 10, men på skiltet udenfor stod der kl 12.00. Mens vi undersøgt hjemmesiden en ekstra gang ankom 5 andre biler, som også var kørt forgæves. Så vi kørte de 28 km tilbage til sommerhuset.
Det er var en stor skuffelse for en dreng på 8 år
Top oplevelse
Har tidligere besøgt Krokodille Zoo og været fascineret over det store udvalg af sjældne arter og måden de blev fremvist på.
Efter ombygningen må jeg sige at det er blevet super flot og en endnu større oplevelse at se disse dyr og det er rigtig flot at det er lykkedes for Krokodille Zoo at få meget sjældne arter til at yngle.
Jeg kan og vil varmt anbefale alle der har en smule interesse eller fascination for Krokodiller at ligge vejen forbi.
INGEN VARSELSKILTE = INGEN SIKKERHED Selvom der var børn og fritgående aber
Jeg var i krokodillezoo'en med min mor og min 6 årig lillesøster. Det var første gang for mig og min lillesøster, som nød besøget i fulde drag. Der var vildt mange spændende arter af krokodiller, slanger og aber at kigge på. Vores besøg startede kl lidt i 12 og kl 12 blev aberne fodret med larver og derefter frugt af medarbejderne og det var også muligt for de besøgende at fodre aberne hvis de havde lyst. Dette havde min lillesøster selvfølgelig lyst til! Det var derfor et tilfreds besøg MEN for mig, ville det være dobbelt tilfredsstillende hvis jeg ikke blev ved med at spekulere igen og igen på at jeg aldrig så ET ENESTE skilt hvorpå der varslede de besøgende (og især børnene) om ikke at række hænderne ud/røre ved/klappe eller nusse aberne, som kravlede frit omkring på grene lige over hovederne på os og ved siden af os på gelænderet. Jeg har selv ingen forstand på hverken aber eller deres temperament overfor mennesker, men jeg var alligevel over-bekymret for at en af børnene ville gribe ud efter en af aberne for at klappe den, og aben så blev bange/aggressiv og rive eller bide barnet. Især fordi Jeg så min lillesøster stå bokstavlig talt 15 cm væk i øjenhøjde med en abe og rakte ud efter aben som virkede skæmt og kravlede væk. Min mor trak hende til sig og sagde at hun ikke skulle røre ved aberne. Men min mor var alligevel i tvivl (igen fordi ingen varselskilte) og spurgte en medarbejder som gik forbi os om aberne kunne finde på at bide, og han sagde "ja, det kan de godt". MEN DER VAR INGEN VARSELSKILTE!! Tænkte jeg. Meget chokerende fordi de eneste skilte der overhovedet var, var skilte på burende som informerede om bagrund, føde og yngel om forskellige arter af krokodiller osv. Men igen, INGEN VARSELSKILTE OVERHOVEDET. Heller ikke i starten da vi betalte entré og gik ind var det heller ingen form for skiltning om hvad man måtte bringe ind eller ikke bringe ind.
Så pågrund af det ikke-eksisterende skiltning som betyder ikke-eksisterende sikkerhed, giver jeg derfor krokodillezoo 3 stjerner. Jeg ville havde givet 2.5 hvis muligt. Jeg håber VIRKELIG at Krokodillezoo vælger at sætte skilte op og varsle, for hvis ikke, vil mit første besøg hos jer også være mit sidste, hvilket ville være trist fordi selve dyrene var virkelig seje og spændende:(
Hilsen K Vordingborg
Skuffende, direkte dyrplageri.
Hele oplevelsen var direkte uacceptabel. Besøget tog 10-15 min. MAX, der STANK derinde - og ikke bare som krybdyr kan forventes at gøre, men af direkte dårlig hygiejne i glasburene, gulvlaget var besværligt og dårligt at gå på (noget billigt bras), dyrene var mast fuldstændig sammen (men så forstår man bedre det har været muligt at repræsentere samtlige arter) og sidst men absolut ikke mindst, så var prisen alt for høj i forhold til. De stakkels dyr derinde så så miserable ud at jeg ringede direkte til Dyrenes Beskyttelse efter besøget for at anmelde stedet - det havde de (ikke overraskende!) haft lignende opkald om.Vi forlod stedet med en blanding af kvalme og dårlig samvittighed overfor dyrene, fordi vi økonomisk havde støttet det ringe fortagende som har dem i fangenskab på den minimale måde. Stedet burde lukkes og dyrene burde flyttes til udlandet.
Dybt skuffende
Efter at have set frem til at se disse krokodiller da nevøen ikke havde snakket om andet længe så blev man da dybt dybt skuffet
Det tog vel 5-10 min at gå rundt i det meget lille hus og når man køre fra København så er det langt for så lidt..
Aldrig et sted jeg vil besøge igen
Alt for småt
Vi havde glædet os meget til at se jeres krokodiller, men må indrømme vi blev slemt skuffede over faciliteterne og arealet.
Det var svært at finde ud af hvor køen startede til betaling, så vi blev nok sprunget meget over. (Men vejret var også rigtigt skidt, så mange stod i indgangen for at få læ)
Dyrene så ud til at have det godt, men man gik virkelig klemt (som sild i en tønde)
Der var rigtig ubehagelig luft, måske fordi der var lavt til loftet og rigtig mange mennesker ((Randers regnskov og Kbh zoo er slet ikke så slemt, på trods af flere besøgende)
Vores børn ville ud derfra og så er 290 kr for knap 40 minutters besøg (fra vi parkerede til vi kørte igen) godt nok dyrt....
Desværre ikke et sted vi vil besøge igen....
Dyrt, kedeligt og skuffende
To familier med fire børn (8-12år) alle fælt skuffede. Tog vel max 10 min incl fodring. Meget smalle og klaustrofobiske gange når der er "mange" gæster. Vi troede alle at der var mere og at nu starter det spændende snart -det viste sig det var alt der var.
Derudover var buret til træleoparderne gabende tomt, det var ellers det børnene havde set mest frem til at se.
Det tog os ti min at bruge et beløb på entre her, som vel kunne være brugt bedre på en hel dag i f.eks knuthenborg.......
Stadig stort indtryk 1½ år efter
Vi smuttede forbi på vej hjem fra Lalandia med vores børn på 3 og 4 fordi den lille er helt skør med krokodiller. Der blev taget tid til at vise lidt ekstra ("vil I se ham her tæt på, så kan jeg godt få ham hen til vinduet", "ved I hvorfor den store slange er så tyk", osv.), selvom vi kom midt i rengøringen. Vi var de eneste, der var der, og det var fint, for de smalle gange kan nok være både skidt for overblik, udsyn og klaustrofobi en dag hvor der er travlt. Inden for den sidste måned - her over et år efter vi var der - har min datter fortalt om slangen, der havde spist 3 små grise, og min søn husker alt for tydeligt, da den lille hidsige krokodille kom springende hen og stak hovedet ud lige hvor vi stod, så han fik sit livs chok og for evigt har bevaret sin fascination af dyr med skarpe tænder. Kom, når der ikke er travlt, og gå ind med forventning om at det her er en MEGET spændende og alternativ bondegårdstur - ikke en stor eksotisk ekspedition. Vi vender tilbage mens børnene stadig er relativt små.
kedeligt
kedeligt og overstået på 5 min 10 min hvis man kommer til fodrings tid
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.