Crocodile Zoo Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var en rigtig god oplevelse: hvor man kunne se en krokodille blive fodret, og sprang op i luften for at få mad . Også muligheden for at røre eller holde en dille er en god oplevelse, og ikke minds... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk sted, var der også for 14 år siden, men hold op hvor er der sket meget siden sidst. Rene’ gør det virkelig godt, WOW …Imponerende at se de flotte nye anlæg- hvor krokodillerne og de andre... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super dejlig oplevelse at besøge krokodille zoo. Venligt og imødekommende personale, som skaber en god atmosfære omkring dyr og besøgende. Mange gode oplevelser som fodringer og mulighed for at o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi besøgte Krodille Zoo igen efter 4 år, og hold nu op hvor er der sket meget! Det hele fremstår gennemført, og vores børn på 8 og 11 var fuldstændig ellevilde fra start til slut. Man kommer tæt på dy... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

28 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Respekt for at banke en krokodille zoo…

Respekt for at banke en krokodille zoo op på et frimærke på Falster. Men vi så ingen leoparder. Ingen kæmpe skildpadder. De går ind når det er for koldt! Men det er simpelthen ikke prisen værd! Ca 530 kr for to voksne, en på 13 og en på 9! Det er FOR dyrt ift. at man er gennem det hele på ca 60 min. 100 for voksne og 50 for børn have været meget mere rimeligt. Prisen må nedsættes før vi kan anbefale det.

23 juli 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde i fantastisk tur i Krokodille…

Vi havde i fantastisk tur i Krokodille Zoo i denne uge. Vi var helt med og meget tæt på, da krokodiller og kæmpe skildpadder skulle fodres. Vi fik også set de flotte træleoparder.

Personalet gav gode svar på vores spørgsmål og havde god faglig viden om dyrene og hvordan de lever i det vilde. Medarbejderne i zoo var også gode på deres scene med dyrene og vores børn var glade for at holde slanger og øgle-fidusen😉

Vi havde en mega god dag og vi kommer helt sikkert igen og så er i måske færdige med den nye hal.

Tak for denne gang og vi ses igen.

9 juli 2022

Imponerende avlsarbejde!

Rigtigt dejlig oplevelse!
Vi besøgte jer for 7 år siden og der er godtnok sket noget især udenfor.
Jeg så kun flotte dyr det så ud til at trives i jeres flotte anlæg. De mange Europa og verdensrekorder ( i krokodille avl) må tale da også tale sit eget tydelige sprog!!! Personalet var super søde og tydeligvis meget passioneret omkring deres arbejde.
Vi glæder os til at komme igen, når vi igen kommer på de kanter.

19 april 2022
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tæt på slanger og alligatorer.....

Havde fornøjelsen af at besøge jer i lørdags sammen med mand og børn inviteret af Børnehjælpsdagen. Det var en dejlig oplevelse - både udenfor og indenfor med et super sødt og informativt personale. Fantastisk at komme tæt på såvel en lille alligator som en tigerpython. Vil meget gerne komme en anden gang. Dog vil jeg påpege, at jeg synes, at nogle af terrarierne er for små. Uden at vide hvad den slags dyr egentlig har krav på og behov for, synes jeg umiddelbart, at det kan se ud som om, at de store krokodiller kan have svært ved at vende og røre sig. I havde helt klart fået en stjerne mere, hvis de store dyr havde haft mere plads.

29 mars 2022

😞😞😞😞

Var d. 22/10 i jeres park.. Stakkels dyr.. De store krokodiller har alt for lidt plads 😥 De kan jo ingen ting, kunne ikke vende eller bakke. Lå bare der og lå 😒😒😒

23 oktober 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Klart et (eller flere) besøg værd

Klart et (eller flere) besøg værd. Vildt fedt at se så mange forskellige krokodiller og alligatorer. Og et sted hvor man kan mærke, se og høre at personalet vil dyrene det aller bedste.
De store skildpadder og pumaerne var også fascinerende at se blive foderet.
Kan varmt anbefale at besøge dem

16 augusti 2021

Ligeglade med corona retningslinjer

Var der den 29.juli med familien og det var en virkelig dårlig og utryg oplevelse! Der var ingen krav om corona pas og de indendørs arealer var stuvende fulde af mennesker - langt langt over det tilladte max antal. Folk stod som sild i en tønde, det var vanvittigt! Krokodille Zoo påtager dig absolut intet ansvar for at overholde retningslinjer, det ødelagde oplevelsen fuldstændigt for os 😞

30 juli 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingen krav om at vise coronapas

Var der i søndags d.11.7.21. Det er fuldstændig som om coronaen er forsvundet. Vi blev ikke bedt om at vise coronapas. Og vi var rigtig mange mennesker i de små afdelinger. Der stod ganske vist hvor mange vi måtte være, men det var der vist ingen der overholdt. Var man urolig kunne man blot selv gå ud.

15 juli 2021

Havde i dag med Dyrepasser Alexander

Havde i dag med Dyrepasser Alexander, godt 3 timers fortælling og berigelses oplevelse om rovdyrene, i Eskilstrup Krokodille Zoo!
En ny stor hal, er i haven under opbygning, som vi glæder os med stor spænding, til at se færdig med dyrene i!

8 juli 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Var i dag i krokodille zoo

Var i dag i krokodille zoo, elendige forhold både for dyr og mennesker, ALT for mange mennesker, ingen hensyn til corona overhovedet, skulle ikke vise pas og det blev på ingen måde overholdt, hvor mange der måtte være i de enkelte rum! Myndighederne brude tjekke dette sted. Ren pengemaskine..

7 juli 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg støtter normalt ikke Zoologiske…

Jeg støtter normalt ikke Zoologiske haver, men jeg havde fået den opfattelse at Krokodille Zoo var mere målrettet mod en bedre dyrevelfærd og arbejde for at hjælpe disse dyr. Men jeg må konstaterer, at dette ikke er tilfældet efter mit besøg.
Krokodillerne har simpelthen for lidt plads. Om I kan lide at høre det eller ej. Der er flere store stuvet sammen på et lille område flere steder og det kan ærligt talt ikke være for dyrets bedste. Dette betyder desværre at jeg ikke kommer igen, før dyrenes forhold er forbedret og ej heller vil anbefale andre at besøge stedet.

26 juni 2021

Ikke godt nok..

Jeg benytter mig normalt ikke af zoologiske haver da jeg simpelthen ikke vil støtte det. Jeg havde fået indtrykket af at Krokodille zooen havde dyret i fokus, men der blev jeg slemt skuffet & overrasket over hvor lidt plads dyrene har. Kæmpe krokodiller på et så lille areal, burde være ulovligt. Udover det så var parken virkelig i dårlig stand & lignede mest af alt noget som bare fik lov til at “stå hen”. Der var en masse byggerod & man kan håbe at det betyder at krokodillerne for fremtiden vil få mere plads at boltre sig på.

20 juni 2021

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, mange spændende dyr der gav en varieret tur igennem junglen, det er dog ikke så handicap venligt men det gik. Oplevelsen udenfor er blandet, det ser meget rodet ud når man ankommer og virker som lukket, men når man køber kommer ind i gården er der mange spændende dyr og en fin tur rundt i gården. Et plus havde været mulighed for at købe lidt at spise ud over is og nyde det uden for.

12 juni 2021

Fantastik oplevelse

Fantastik oplevelse, utroligt hvad ildsjælen René Hedegaard har opnået. Dyrene må stortrives, ellers kunne avlsprogrammet ikke være den meget store succes, som det er blevet.
Oplevede et entusiastisk og meget imødekommende personale.
Kan varmt anbefales tiol store og små.

4 september 2020

Giver jer kun 1 stjerne

Giver jer kun 1 stjerne, da jeg synes det er syndt for dyrene, og proppe så mange krokodiller sammen med så lidt plads, hvilket gav os dårlig samvittighed, at vi har brugt penge på og været med til at støtte dette.

31 juli 2020
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Blandet oplevelse

Blandet oplevelse. God pris pga sommerpakke. Dog ikke corona venligt.

Dyrepasseren, der skulle fortælle om krokodillerne, glemte lidt at han snakkede til børn og tempoet var ligeså stillestående som en krokodille. Synd, var ellers spændende materiale. Da børnene skulle røre/holde ved en krokodille pegede han tilfældige ud i stedet for at lave en simpel kø. Det frustrerede alle børnene til stede.

Bortset fra den lettere upædagogiske dyrepasser, var det sødt personale og utroligt flotte dyr. De kæmpe skildpadder var så søde.

12 juli 2020

Alle pengene værd

Alle pengene værd !

Krokodilleparken er ikke stor , men med sommerpriserne er det alle pengene værd. Men det er ikke årsagen til de får 5 stjerner herfra. For krokodilleparken virker som en lille familie i sin ageren. Der er tid til gæsterne og til at komme med kommentarer og fortællinger. Min datter på 3,5 fik flere små hyggelige kommentarer fra dyrepassere som lige gav sig tid til hende og helt rørende var det da de ene dyrepasser stod og nærmest råbte for at en næsten døv dreng kunne høre forklaringen om en krokodillerne.

Herudover holder de øje med gæsterne - en af dem hev fat i mig og spurgte om jeg søgte nogen - fordi jeg kortvarigt havde tabt familien. Mit meget søgende blik og hurtige bevægelser gjorde at han lige ville sikre sig alt var ok. Det er forskellen på en stor dyrepark og Krokodillezoo. Så vi kommer helt sikkert igen i løbet af sommeren.

10 juli 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.