Thai køkkenet, serveringen og hele oplevelsen i sig selv, gjorde det til den helt ægte oplevelse
Det här tycker kunderna
Vi har holdt barnedåb på Krebshuset slut august. Det har simpelthen været så god en oplevelse, alle har været søde og imødekommende. Vi fik brunch og det var rigtig lækkert, der manglede i hvert... Se mer
Det der bare skulle have været et hurtigt visit forbi Krebshuset på vej hjem dagen efter brylluppet, endte med et impulsivt hotelophold fordi vi blev fanget af den gode stemning. Vi blev budt vel... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Ringstedvej 87, 4180, Sorø, Danmark
- 57820181
- email@krebshuset.dk
- www.krebshuset.dk
Den ægte oplevelse
Skøn oplevelse med fantastisk personale!
Skøn oplevelse med det sødeste personale, lækker mad og flot stueetage/restauranten.
Værelserne er meget klassiske med hvide vægge, senge, tv og badeværelse, men mere behøver der heller ikke.
Kan klart anbefales, da priserne heller ikke er specielt dyre;)
Morgen maden kommer i en box vis du vil…
Morgen maden kommer i en box vis du vil spise før 8,30
Vi elsker det rare personale
Vi elsker det rare personale, den gode mad og de pæne rene værelser på det hyggelige Hotel Krebshuset.
Ukompetent service
Var sammen med min pensionist forening til frokost på Krebshuset (37 personer). Buffet - øl og en snaps lød oplægget på. Ved ankomst (præcist) var bordet dækket med vinglas. Det tog personalet nogen tid at få fjernet glassene og endnu længere tid at få fremskaffe nogle øl. Maden kom langsomt på bordet - det skal siges at maden var god. Afregningen var total kaos - serverings personalet havde ikke styr på nogetsomhelst !!
Aldrig har jeg oplevet et så dårligt…
Aldrig har jeg oplevet et så dårligt overnatningssted. Jeg har fundet ud af, at billeder er taknemlige. Hotellet er i så dårlig stand, at et hotel i det gamle Øst Tyskland nemt kunne overgå Krebshuset. Ledninger der hang ud fra væggen, gamle stikkontakter der var i stykker, udluftningen på badeværelset manglede o.s.v. Ankom kl 19, og kunne hverken få vådt eller tørt. Ingen mulighed for at få noget at spise eller drikke. Da de skulle have selskab dagen efter, åbnede morgen restauranten først kl 8.30, og der havde jeg forladt stedet. En stjerne gives, fordi den unge mand der stod i receptionen, var yderst flink. Så hold Jer væk fra dette sted for prisen stod virkelig ikke til mål med opholdet.

Svar från Hotel Krebshuset
Sød og høfligt personale
Sød og høfligt personale, MEN værelset var beskidt og nedslidt. Og indrettet i meget mørke farver(et lille værelse) Smag og behag er selvfølgelig forskelligt, men synd for det gamle hus. Restauranten og spisestuen overraskede til den gode side. Men friske blomster og en rengøring ville være på sin plads.
Ringe oplevelse.
Fødselsdagsfest
Vi havde en dejlig fødselsdagsfest med overnatning
på Krebshuset den 20.11.2021, hvor alt fungerede som
aftalt. God mad, hyggelige lokaler og en fantastisk
samarbejdspartner i Maria
Vi har afholdt konfirmation med…
Vi har afholdt konfirmation med overnatning....
og alt gik super fantastisk. Vi er meget glade for at vi sad i glassalen med egen terrasse. Maria var fantastisk på møderne og Magnus var helt fantastisk på selve aftenen. Den engelsk talende dame, var super sød og dygtig til at servicere alle ved morgenmaden og kokken var fantastisk god til at lave mad. Tak for alt..... vi kommer helt sikkert tilbage med et andet arrangement en dag.
Kh. Fimse
En ganske behagelig overnatning som…
En ganske behagelig overnatning som bestilt, og forventet. Jeg nupper gerne flere overnatninger der hvis behovet skulle opstå.
Vi har holdt barnedåb på Krebshuset…
Vi har holdt barnedåb på Krebshuset slut august.
Vi fik brunch og det var rigtig lækkert, der manglede i hvertfald ikke noget som helst. Og tjenerne var meget imødekommende og havde styr på det hele, hvilket gav os en rigtig god oplevelse, da vi kunne læne os tilbage og nyde festen :)
Lokalet var lyst og rigtig flot, dejlige bløde stole.
Alt i alt en super god oplevelse.👍🏻
Ringe
Ringe, ringe, og ringe. Havde booket deluxe værelset for en over natning, så ringe en oplevelse, det første nok 30 fluer eller myg det vær slået ud på væggene, 2 lamper der ikke virkede, plus et gardin der var i stykker, og løshængende ledninger fra tv og lamper. Morgen buffet skulle man tro de boller der var havde været serveret hele ugen, selv ikke en hund ville have spist den, plus der var møg beskidt i salen hvor morgen maden skulle indtages, sldrig har jeg brugt 1000 kr på noget så dårligt, aldrig nogensinde igen.
Det var den dårlige oplevelse
Det var den dårlige oplevelse, og kan ikke anbefales som spisested.
Vi holdt har lige holdt konfirmation…
Vi holdt har lige holdt konfirmation på Krebshuset - en aftenfest i restauranten for knap 50 gæster. Det blev en uforglemmelig aften.
Vi har været super glade for hele forløbet op til - vi har følt os mødt og godt serviceret. Lokalet blev allerede gjort klar aftenen før, så vi kunne komme med pynt og bordkort. Rummet var lyst, med hvide duge og stole.
Selve festen var helt fantastisk. Vi havde en oplevelse af, at der var styr på det hele. Vi kunne bare læne os tilbage og nyde det.
Alle gæsterne roste maden, som bestod af forret, hovedret, dessert og natmad. Maden var lækker og klassisk med et moderne tvist.
'De gamle' fremhævede især de bløde stole 😊. Så stor ros til Krebshuset for at skabe nogle fantastiske rammer for vores fest. Vi vil varmt anbefale stedet til andre.
Super mad og gode omgivelser
Super mad og gode omgivelser. Der er en super god stemning på krebshuset. A+ i min bog
Fantastik hygge for hele families
Fantastik hygge for hele families, God service, tai karry retten er en af de bedste jeg har fået og så atmosfæren ellers lige I øjet, Kan anbefale til alle der leder efter en hyggelig aften med God mad!
ikke igen !!
Har lige fået 3x wienerschnitzler og det er sidste gang. De var skamstegte og hårde. Kartoflerne var sorte. Selv en alm dansk husmor kan lave det bedre.
Det er beskemende at man kan ødelægge sine råvare så meget, hvis man har stået 4 år i lære.
Palle fra Fjenneslev
Wienerschnitzel take away
Wienerschnitzel take away
Det er nu anden gang efter nye ejere, men det er ikke godt. Første gang var kødet hårdt men det er jo ikke brugbart når det ikke kan spises. Vi ville give stedet en chance mere, men nej brasede kartofler der lugter af friture, kød igen mega hårdt, skysauce smagsløs. Vi kontaktede stedet, men de mener vi tager fejl.
Jeg mener vi mindst bør få en dekort i prisen .
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.