koicompagnie.nl Omdömen 31

TrustScore 3 av 5

3,0

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zeer kwalitatieve vissen gekocht, blakend van gezondheid. Ik bestel regelmatig eens, kwaliteit wisselend soms, soms zieke vissen ook, maar het mag gezegd worden ik ben een tevreden klant.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Klantenservice is erg slecht, Nadat ik een vis bij hun had besteld lekke alles is orde snelle orde behandeling goede communicatie en een snelle levertijd Echter is mijn nachtmerrie begonnen nadat... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zeer kwalitatieve vissen gekocht

Zeer kwalitatieve vissen gekocht, blakend van gezondheid.

11 april 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Eerst was ik tevreden

Eerst was ik tevreden
Maar de laatste keer krijg ik vissen van 3 cm
Van de 5 zijn er al 4 dood ik heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf jammer

24 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Als het goed is mag het ook gezegd…

Als het goed is mag het ook gezegd worden

Ik heb hier besteld en ze hebben nog snel een paar uur voor de bestelling nog willen bijvoegen de levering was vlot optijd en heel vriendelijk.

De vissen zijn mooier da op de foto.
Dikke dankuwel en tot heel snel.
💪🏻👌🏻🫶🏻

10 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik schrik van de negatieve reacties

Ik schrik van de negatieve reacties. Bij dit bedrijf tetra s en regenboogvissen en andere vissen gekocht. Allemaal super gezond. Ook aardige en kundige mensen. De verkoper geeft mij zelfs het advies om geen sleutelgathicliden te kopen vanwege mijn planten in het aquarium. Ik blijf hier komen.

18 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

hele bak met Shubunkins over genomen met flinke korting. Dank je wel!

Vandaag heb ik Koicompagnie weer bezocht. Ik had voedervissen nodig voor mijn pauwoogciclides en wat vissen voor mijn vijver. heerlijk weer rond gestruind in de winkel. goed gesprek gehad met de baas. en omdat ik een groot aantal vissen afnam ook weer flinke korting gekregen. ik kom nu al een tijdje bij koicompagnie en soms bestel ik ook online en laat ik de vissen thuis brengen. Ik heb nog nooit problemen gehad. de eigenaren zijn ronduit vriendelijk. er valt altijd wel iets te onderhandelen. soms moet je in de winkel wel eens op je beurt wachten maar dat vind ik niet erg. het zijn hardwerkende mensen. Ik heb daar respect voor. jullie zien me wel weer verschijnen in de winkel. met vriendelijke groet Friso

16 november 2025

Infectueuze bakken.

Gisteren enkele vissen gekocht, kwartier laten wennen, toen gaatjes geknipt in zakje , nog een kwartier water laten uitwisselen en toen los in de bak. Alles leek goed. De nieuwe vissen aten ook meteen al. maar vanmorgen alle nieuwe vissen dood in de bak en ook enkele soortgenoten die ik al had. Water helemaal wit troebel. Geen abnormale waterwaardes, wel een infectie dus. In de winkel ook veel bakken met dode vissen erin, maar niet in de bakken waar ik de vissen vandaan had. Nu zie ik in de reviews meer dan 50% met dezelfde klachten. Wat is dit voor een bedrijf?

15 november 2025

Helaas is 1 ster nog teveel

Helaas is 1 ster nog teveel. Ik heb Gisteren 35 vissen bij deze winkel weg gehaald. Eenmaal thuis deden de visjes al wat raar in de zakjes. Ik heb ze netjes laten wennen en los gelaten in mijn bak. Binnen 2 uren alles dood. Aangezien ik niet in de buurt woon van beilen ben ik direct hier in de buurt mijn water gaan testen.(Ik wist eigenlijk al zeker dat dit wel goed zat want ik ben zeer secuur als het om mijn aquarium gaat, maar toch wou ik het uit sluiten.) Ook het zuurstof gehalte in mijn aquarium was goed. Hier kwam uit dat er niks met het water aan de hand is dus het ligt zeker weten aan de vissen die hier weg kwamen. De vissen die er al in zaten leven allemaal nog wel en ik heb vandaag 30 visjes hier in het dorp opgehaald en die doen het nu prima. Uiteraard heb ik dit bedrijf bericht, maar ze schuiven de schuld van zich af, maar als ik de reviews lees is dat niet iets nieuws. Ze wouden dat ik met een ziek visje daarheen kwam en wat water. Ik had al aangegeven dat ik direct 50 % van het water heb ververst en medicijnen heb toegevoegd omdat ik wou kijken wat ik kon redden en de water waarden dus niet meer hetzelfde waren als toen ik de vissen erin deed. Ik heb wel een nieuwtje voor dit bedrijf. Ik ben zeer ervaren in de wereld van dieren en dit krijgt zeker nog een staartje. Ik raad mensen die dit hebben mee gemaakt om net als mij een melding te doen bij de nvwa. Dat ze bij mij in de mail hebben aangegeven dat de nvwa zeer regelmatig bij hun over de vloer komt zegt al genoeg want als je het goed voor elkaar hebt staan ze niet zeer regelmatig op de stoep.

25 september 2025

Dag allen,

Dag allen,

Ik lees de recensies en wordt daar raar van. Wat verwacht men.. voordat je je op een hobby stort doe wat voorwerk via Google. Je bezoekt een winkel om je hobby te realiseren right? Dit zijn hard werkende mensen met passie voor aquarium en vijver en beschikken over een ruim aanbod. Als er een vis sneuveld wat nog drijft wees dan niet direct huiverig en wordt je niet direct geholpen heb dan geduld. Als je aan de beurt bent en of vragen hebt krijg je correct advies en hulp. Koi compagnie bedankt voor de kwalitatieve kois en artikelen. Tot snel!

29 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte kwaliteit en veel ziekte, vieze bakken

2x keer wat opgehaald voor de vijver en 2x direct ziekte en dode vissen in de vijver. Hoor dit achteraf heel vaak bij deze winkel.

Laatste keer snel weer weg gegaan.
De bakken zien er vies uit, veel dode visjes en de eigenaar zegt dat ie regelmatig test en dat ze gezond zijn. Nooit weer dus!

23 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Voor de 2e keer geweest om te kijken…

Voor de 2e keer geweest om te kijken naar wat koi's omdat de 1e keer zeer slecht was met veel dode koi's in de bakken dacht ik echt ze gaan zich beteren maar helaas vandaag weer veel dode vis in de verkoop bakken zowel kois en steuren bij de baby steurenbak was het echt een drama 13 dode steurtjes toch maar de eigenaar even aangesproken en die zij letterlijk ik ben druk heb geen tijd bla bla bla ik heb er een half uur rond gelopen en ze zaten gewoon een half uur in een soort rook hok
Vies water wat stonk koi's die er slecht uitzagen nee mij zie je daar niet meer
Zal voor alle vissen die ze daar verkopen beter zijn als ze dicht gaan

13 augusti 2025

Verkeerde levering

Ik heb 8 st. Kongozalmen besteld, deze worden netjes op tijd geleverd door een aardige chauffeur. Ik de vissen losgelaten in mijn bak en wat blijkt nadat ze op kleur zijn gekomen? er zitten 2 st. andere zalmen tussen. Ik gemaild en krijg als antwoord of ik foto's kan sturen, dit gedaan en krijg als antwoord dit zijn de vrouwtjes . Zelf maar opgezocht om welke vis het draait en dit hen laten weten. Als antwoord, we leveren 2 nieuwe vissen en dan ruilen we ze om. alsof ik mijn hele bak ga afbreken om die 2 visjes eruit ga vangen...
Van hun kant geen enkel excuus, of zoiets van; wat vervelend zeg! of de vraag hoe kunnen we dit oplossen ? Niets van dat al.
Ik heb alle begrip dat er fouten worden gemaakt maar dan moet je niet het probleem bij de klant leggen.
Dit was voor mij de eerste en laatste keer dat ik daar wat besteld heb.

14 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pas op! Dit bedrijf verkoopt vissen met ziekte

KoiCompagnie Beilen : Paar maanden geleden hier 3 Malawi Cichliden gekocht. Binnen 1 week gingen ze 1 voor 1 dood, en daarna nog 11 van de Cichliden die ik al meer dan een jaar had. Daarna van meerdere aquarium liefhebbers gehoord dat ook zij hier vissen hadden gekocht, en ook meteen daarna ziekte en dode vissen hadden. Ik heb dure medicatie gebruikt, en daardoor nog wat Cichliden kunnen redden. Personeel was ook niet bepaald vriendelijk en behulpzaam. Dus het kostte mij 14 dode Cichliden en duur medicijn, ik kom hier nooit weer en raad iedereen af om hier vissen te kopen.

5 maj 2025

Zeer onvriendelijke verkoopster

Zeer onvriendelijke verkoopster.
Samen met mijn zoontje (13), een beginnende liefhebber van aquariumvissen besloten we een bezoek te brengen aan Koi Compagnie, waar we via via positieve dingen over hadden gehoord. Ondanks dat het voor ons een uur reistijd was (heen en terug), hadden we dit er graag voor over. Helaas werd dit een erg onaangename ervaring.

Bij binnenkomst vroegen we, als leken, welke vissen goed samen kunnen met guppy's. In plaats van een vriendelijke uitleg kregen we een snauw van de verkoopster, die op neerbuigende toon zei dat als ze dat moest uitleggen, we er volgende week nog zouden zitten. Haar houding was ronduit onbeschoft.

Toen mijn zoon haar later aansprak om de uitgezochte visjes af te rekenen, zuchtte ze hoorbaar en verwees hem geïrriteerd naar een collega die nergens te vinden was. Na een paar keer zoeken kwam hij teleurgesteld terug. De verkoopster reageerde boos, smeet hard de waterplanten terug in de bak en liep geïrriteerd met hem mee. Het vangen van de visjes gebeurde op een onzorgvuldige en harde manier, en ook het inpakken ging met weinig respect: het zakje met de visjes werd zo ruw in een papieren tas gegooid dat het zelfs openscheurde aan de bovenkant en lekte.

Na het afrekenen heb ik haar vriendelijk aangesproken op haar gedrag. In plaats van begrip of excuses, kreeg ik een defensieve houding, ontkenning en geen greintje klantvriendelijkheid. Zelfs geen afscheid of bedankje. Zo behandel je je klanten niet. Je kan dan op zijn minst zeggen dat het niet je bedoeling was, maar helemaal geen spijt of überhaupt een reactie is gewoon onbeschoft.

Wat een enorme teleurstelling. Wat voor ons een fijn, terugkerend "uitje" had kunnen zijn, is nu een ervaring waar we met spijt op terugkijken. Hier komen we nooit meer terug. Klantvriendelijkheid hoort de basis te zijn... die was hier ver te zoeken!
Ik zou het niet aanraden om hier te komen. Zonde van je tijd en je geld!

29 april 2025

Goederen retour

Bestelling retour gestuurd wegens niet kunnen gebruiken.
Gevraagd hoe dit in zijn werk gaat waarop M mij meedeelde het op te sturen geld werd na ontvangst over gemaakt. Niet dus.
Na mail contact wederom met M geeft deze aan dit 1 x per week te doen. Niet dus.
Ik woon 30 min rijden vanaf Beilen en besluit het zelf te halen. Ik word geholpen door een vriendelijke oudere meneer hij verdient 5 sterren. Hij neemt contact op met M en deze moet dan eerst het pakket nog opzoeken alvorens ik het geld contant terug krijg zegt genoeg dus.
Gezien de eerdere revieuws over de klanten service, ik ben niet de eerste en zeker niet de laatste bestel en kom ik er niet weer overige personeel was vriendelijk.

28 mars 2025

Klantenservice is erg slecht,

Klantenservice is erg slecht,
Echter is mijn nachtmerrie begonnen nadat hij geleverd werd
Visje liet zich weinig tot niet zien
Maar aangezien het een meerval betreft dacht ik dat dit normaal was
Nu 2 weken verder en het visje is helaas niet meer in leven met schrik in mijn hart heb ik contact opgenomen met koicompagne maar die houden hun hand boven t hoofd en willen niet helpen t op te lossen

23 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En dan wordt je ernstig ziek en ga je…

En dan wordt je ernstig ziek en ga je de hobby van vroeger weer oppakken.
Ja ik je Edwin goed. Aardige kerel en behulpzaam . Ik moest alles bestellen op afstand. Van het zand tot vis. Perfect alles goed geleverd. Goede planten en vissen.
Het is een Discus aquarium geworden .
Geen problemen gehad. Edwin bedankt.

23 mars 2025

Deskundig & vertrouwd

Al jaren haal ik bij Koikompagnie mijn aqaurium vissen, garnalen en kikkers. Altijd vriendelijk, alle tijd voor je met hun vakkundige kennis. Nooit geen ziekte of iets dergelijks. Ik blijf dit zo mooi voortzetten.
Lauwrens Vos - Heerenveen.

10 mars 2025

Vissen gaan dood

5 Zwaarddragers pineapple besteld en 2 dagen na ontvangst eerste dood, nu na 6 dagen nummer 2 overleden. Kennelijk dragen ze een ziekte of parasiet mee, niet tof. Bedrijf wil kwaliteit water uitsluiten, maar mensen, met mijn andere zwaarddragers inclusief baby gaat het prima he. Hopelijk blijft dat zo en lopen ze nu niets op. Oh en stress? Misschien beter niet de avond voor levering je vissen al inpakken voor vervoer...

7 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

vriendelijke en goede service.

Ik had een aantal vissen besteld, niet van die dure maar gewoon 'n paar molly's (gele kweekvorm), 'n paar guppy's en 'n paar platy's Ik heb wel vaker vissen besteld bij dit bedrijf en dat ging altijd goed deze keer niet 2 guppy's lagen bij het uitpakken dood in de zak die overigens genoeg lucht bevatte. In de begeleidings papieren staat duidelijk dat je in zo'n geval een foto moet maken en deze dan mailen ik heb daar niet meer aan gedacht en de visjes in de kliko gedaan. Ik heb wel even 'n mailtje gestuurd. Ik kreeg 'n Vriendelijke mail terug met de mededeling dat ik eigenlijk een foto had moeten mailen maar dat ik bij wijze van uitzondering 2 nieuwe visjes bezorgd zouden worden. Hoezo geen service?! Overigens weten veel mensen dat niet, maar volgens de wet moet de leverancier aantonen dat het dier dat zij geleverd hebben gezond was bij levering, kunnen zij dat niet dan dienen zij een nieuw exemplaar te leveren of het aankoopbedrag terug boeken.

9 februari 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.