Beställde från den här hemsidan och har haft en bra upplevelse överlag. Knivarna jag köpte känns av bra kvalitet, och det var lätt att hitta det jag behövde. Anledningen till att skriver detta omdömet... Se mer

Jag var lite tveksam till att beställa efter att ha sett några negativa recensioner, men jag såg på hemsidan att företaget nyligen fått nya ägare och bestämde mig för att prova då de hade en produkt j... Se mer

Beställde en fredag eftermiddag, varorna levererades Torsdagen därpå. Blev tveksam till beställa med så dåliga betyg här på Trustpilot, men tog klarna betalning med 30 dagars faktura för att enk... Se mer

Beställde en tops operator 7 i slutet av augusti fick den idag 8 oktober. Tror inte den långa leveranstiden helt är knivshops fel. Top knives är ju lite lustiga tillverkar typ 7 exemplar av en mode... Se mer

3,9

Alla omdömen

13 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Scam

Paketet dyker aldrig upp. Har gått nästan en månad nu.

22 april 2025

Svar från Knivshop

Tack för att du delade din upplevelse. Vi förstår verkligen frustrationen med att vänta länge på ett paket och det är tråkigt att höra att du drabbades av det tidigare.

Vi vill gärna informera om att Knivshop nu har nya ägare och vi arbetar hårt för att förbättra både leveranstider och service. Din feedback är värdefull för oss och vi vill gärna visa att mycket har förändrats till det bättre.

Om du vill ge oss en ny chans är du varmt välkommen att höra av dig direkt till oss på hej@knivshop.se. Vi hoppas få möjlighet att ge dig en helt annan upplevelse framöver.

Nya ägarna på Knivshop.

Finns absolut ingenting positivt att…

Finns absolut ingenting positivt att skriva om detta sk företag. Ingen som helst återkoppling på mina mejl. Min avbeställning av en knivslip besvarades med tystnad. Efter två veckor kom paketet ändå, trots avbeställning. Ville göra en retur men inget svar på det heller. Vågar inte skicka tillbaka knivslipen nu för då står jag väl utan återbetalning och knivslip så får väl sälja den för att få igen pengarna. Riktigt riktigt USELT skött företag. Håll er för guds skull undan!

22 april 2025

Hej Andreas,
Tack för att du delade din upplevelse. Vi förstår verkligen frustrationen över att inte fått återkoppling tidigare och att situationen med din avbeställning och retur inte hanterades korrekt. Det är tråkigt att det blev så, och vi beklagar verkligen det som hände.

Knivshop har nu nya ägare och vi arbetar aktivt för att förbättra både kundservice och hantering av beställningar. Din feedback är viktig för oss, och vi vill gärna visa att situationen är helt annorlunda idag.

Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt på hej@knivshop.se.

Google

Jag fann denna sida när jag var ute och kikade lite, och i sidan hittade jag en Swiss army knife som passar perfekt på nyckel ringen. Så jag valde att göra en beställning, på enbart en vecka så låg två paket ifrån Knivshop.se med mina varor i brevlådan. Inga konstigheter med leveransen.

14 april 2025

Svar från Knivshop

Tack för ditt positiva omdöme!

Det gläder oss att höra att du är nöjd med din beställning och att du fick den så snabbt.

Vi hoppas att du får stor nytta av dina nya knivar!

Otroligt bra!

Jag kan varmast rekommendera Knivshop.se till alla som söker efter kvalitetsknivar. Snabba leveranser, lättillgänglig kundsupport. Företaget brinner för att ge en god kundrelation. 5-stjärnor!
(Kan ej ge fler).

14 april 2025

Svar från Knivshop

Tack Kalle, din recension betyder otroligt mycket för oss!

Det är fantastiskt att höra att du uppskattar våra snabba leveranser, kundsupport och att du känner att vi brinner för en god kundrelation. Vi jobbar stenhårt för att leverera den bästa möjliga upplevelsen, och din feedback visar att vi är på rätt väg.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka i framtiden!

Jakob på Knivshop

Inga svar från deras så kallade…

Inga svar från deras så kallade "kundsupport"
Skickat flertalet mail under tre veckors tid. Ingen som helst återkoppling från dem.
Jämfört med andras upplevelser verkar jag ha haft tur som fått mina varor men de verkar skita fullständigt i att svara på mail. Undvik att handla från denna butik, bli inte lurade av att hemsidan ser proffsig ut.

8 april 2025

Hej Petter,
Tack för att du delade din upplevelse. Vi förstår verkligen frustrationen över att inte ha fått svar på dina mejl tidigare. Det är tråkigt att du upplevde brister i kundsupporten och vi beklagar att kontakten inte fungerade som den borde.

Knivshop har nu nya ägare och vi arbetar aktivt med att förbättra både kundservice och återkoppling. Din feedback är viktig för oss, och vi vill gärna visa att situationen är helt annorlunda idag.

Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt på hej@knivshop.se om du vill få personlig hjälp med frågor eller beställningar.

Ingen återkoppling

Jag blev lovad att mitt paket skulle skickas 11 eller 12e (efter mitt första mail) men fortfarande inte fått ngn bekräftelse på att den skickats. Varorna fanns i lager och jag gjorde beställningen 1/12. Nu blir jag nojig när jag läser om alla som blivit lurade och inte fått sina beställningar. Detta är en julklapp, är sjukskriven sen en tid tillbaks och har inte ekonomin att köpa nya julklappar. Har skrivit 3 mail men inte fått svar.

Har någon kontaktat konsumentverket? Det här är ju absolut inte okej!

30 november 2024

Hej Nathalie,
Tack för att du delade din upplevelse. Vi förstår verkligen hur stressande och frustrerande det måste ha varit att inte få återkoppling på dina mejl, särskilt när det gäller julklappar och en redan svår situation. Det är tråkigt att det blev så tidigare, och vi beklagar verkligen den bristande kommunikationen.

Knivshop har nu nya ägare och vi arbetar aktivt med att förbättra både kundservice och hantering av beställningar. Din feedback är mycket värdefull för oss och vi vill gärna visa att situationen är helt annorlunda idag.

Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt på hej@knivshop.se så hjälper vi dig personligen med framtida beställningar eller frågor.

Nöjd kund.

Levererades efter mina önskemål och jag är nöjd med allt.
Köpte mot faktura med Klarna.

18 december 2024

Svar från Knivshop

Tack Peter! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med din beställning och att allt levererades enligt dina önskemål.

Undvik knivshop.se

Enligt orderbekräftelse den 6 november så ska beställning skickas inom 3-6 arbetsdagar. Efter att ha försökt att nå deras kundservice ett flertal gånger så fick jag besked efter 5 veckor att "vi har missat din beställning". Summa summarum: undvik knivshop.se

11 december 2024

Hej Maria,
Tack för att du delade din upplevelse. Vi förstår verkligen frustrationen över att din beställning inte hanterades korrekt och att återkoppling dröjde. Det är tråkigt att det blev så tidigare, och vi beklagar verkligen det som hände.

Företaget har nu nya ägare och vi arbetar aktivt med att förbättra både kundservice och hantering av beställningar. Din feedback är värdefull för oss, och vi vill gärna visa att situationen är helt annorlunda idag.

Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt så hjälper vi dig personligen med beställningar eller frågor.

Nya ägarna på Knivshop

Nån vecka efter att jag lagt min…

Nån vecka efter att jag lagt min beställning insåg jag att jag inte skulle hinna få den i tid och började därför försöka avbeställa den, vilket har visat sig vara en omöjlighet. Jag har mejlat flera gånger, fyllt i deras formulär flera gånger, skickat meddelanden och lämnat kommentarer både på Facebook och Instagram, men får inget svar. Nu kommunicerar jag med Klarna för att de ska hjälpa mig, men de verkar föga förvånande bry sig ytterst lite.

9 december 2024

Hej Caroline,
Tack för att du delade din upplevelse. Vi förstår verkligen hur frustrerande det måste ha varit att inte kunna avbeställa din beställning och att inte få svar på dina mejl och meddelanden tidigare. Det är tråkigt att kommunikationen inte fungerade som den skulle, och vi beklagar verkligen det som hände.

Knivshop har nu nya ägare och vi arbetar aktivt med att förbättra både kundservice och hantering av avbeställningar. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna visa att situationen är helt annorlunda idag.

Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt på hej@knivshop.se så hjälper vi dig personligen med frågor om beställningar eller avbeställningar.

Paket skickas ej

Redigerat: Nu 20e December och paketet har inte ens skickats än.

Lagt en beställning 19e November. Efter jag mailat flera gånger fick jag svar 25e November "Skickas denna vecka"

Nu 2 veckor senare så har inget skickats ännu.
Så min order 249293 har inte behandlats ännu.

6 december 2024

Hej Rasmus,
Tack för att du delade din upplevelse. Vi förstår verkligen frustrationen över att din beställning dröjt och att kommunikationen inte fungerade som den skulle tidigare. Det är tråkigt att det blev så, och vi beklagar verkligen det som hände.

Knivshop har nu nya ägare och vi arbetar aktivt med att förbättra både hantering av beställningar och kundservice. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna visa att situationen är helt annorlunda idag.

Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt på hej@knivshop.se vid framtida frågor.

Är detta ett påhitt

Är detta ett påhitt. Inga varor, Ingen återkoppling???

20 november 2024

Hej Kim,
Tack för att du skrev till oss. Vi förstår verkligen hur frustrerande det måste ha varit att inte få dina varor eller någon återkoppling tidigare. Det är verkligen inte okej.

Knivshop har nu nya ägare och vi jobbar aktivt med att förbättra både leveranser och kundservice. Vi vill gärna visa att det är helt annorlunda idag.

så fruktansvärt dåliga

så fruktansvärt dåliga, beställde i början av oktober och har inte fått någon information alls om min beställning nu den 31oktober. SÅ DÅLIGT!!! kommer att anmäla.

31 oktober 2024

Hej Juna
Tack för att du skrev till oss. Vi förstår verkligen hur frustrerande det måste ha varit att inte få någon återkoppling tidigare. Det ska inte behöva vara så, och vi beklagar verkligen det som hände.

Knivshop har nu nya ägare och vi arbetar aktivt med att förbättra både leveranser och kundservice. Vi hoppas kunna visa att det är helt annorlunda idag.

Hör gärna av dig direkt på hej@knivshop.se om du har frågor. Vi finns här för att hjälpa dig!

Nya ägarna på Knivshop

Bedrägligt företag borde gå i konkurs

Köpte en kniv från 1/9, skickat 6 mail till kundservice 2/3 veckor väntar tid har fått svar från de att jag skulle fått kniv redan. Men jag har inte fått kniv eller en leverans order nummer som jag har betalat 79kr för att kunna spåra. 1600kr kan inte få fri leverans. nu kändes blir bluff av den företaget, 27/9 de säger paket har blivit retur nedans jag har inte fått information från de ingen sms(rätt telefon nummer), tre veckor 6 mail fråga för leverans nummer ingen svar. och nu de vill jag betalar 350kr för deras fel.

1 september 2024

Hej Zhanou
Tack för att du delade din upplevelse. Vi förstår verkligen hur frustrerande det måste ha varit att inte få återkoppling och att det blev problem med leveransen tidigare. Det är verkligen inte okej och vi beklagar det som hände.

Knivshop har nu nya ägare och vi arbetar aktivt med att förbättra både kundservice och hantering av beställningar. Vi vill gärna visa att situationen är helt annorlunda idag.

Hör gärna av dig direkt på hej@knivshop.se om du har framtida beställningar eller frågor. Vi finns här för att hjälpa dig.

Clownföretag

Clownföretag. Har försökt att få kontakt med dem i över en månad för en uppdatering av leveransstatus, utan resultat. Under all kritik.

9 september 2024

Hej Helge
Tack för att du skrev till oss. Vi förstår verkligen hur frustrerande det måste ha varit att inte få någon uppdatering om leveransen tidigare. Det ska inte behöva vara så och vi beklagar verkligen det som hände.

Knivshop har nu nya ägare och vi jobbar aktivt med att förbättra både kundservice och leveranser. Vi vill gärna visa att det är helt annorlunda idag.

Nya ägarna på Knivshop

Synd att man måste ge en stjärna……

Synd att man måste ge en stjärna……
Fullständigt skräpföretag. Beställde en kniv för veckor sedan och har inte hört ett ljud från dessa tomtar. Har mailat å sagt att jag vill makulera ordern men helt apatisk ”support”, inget svar alls. Tur att man valde klarna som betalning iaf. Köp inte från dem!!!!!!!!!!

27 augusti 2024

Hej David
Vi förstår verkligen hur frustrerande det har varit att inte få svar på din beställning. Det är långt ifrån hur vi vill att kundupplevelsen ska vara, och vi beklagar verkligen att det blev så tidigare.

Sedan Knivshop fick nya ägare har vi lagt mycket fokus på att förbättra både supporten och hanteringen av beställningar. Vi vill gärna visa att det fungerar helt annorlunda idag.

Hör gärna av dig direkt på hej@knivshop.se
om du har framtida beställningar eller frågor. Vi finns här för att hjälpa dig

Uruselt

Uruselt! Anmält till ARN.

2 juli 2024

Hej Anders
Tack för att du skrev till oss. Vi förstår verkligen att det måste kännas frustrerande när det inte fungerade som det skulle tidigare. Vi beklagar att det blev så.

Knivshop har nya ägare och vi har lagt mycket fokus på att förbättra både kundservice och hantering av beställningar. Vi hoppas kunna visa att det fungerar helt annorlunda idag.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på hej@knivshop.se för framtida beställningar eller frågor.

VARNING!

VARNING!

Beställ aldrig från denna hemsida! Jag beställde 2 produkter härifrån, dem skickade bara 1 av dem hem och ville att jag skulle betala för båda. När man kontaktar dem så svarar dem aldrig. Anmälde dem och behövde ej betala för den ena produkten men slösade bort så mycket tid i processen.

17 maj 2024

Hej
Tack för att du tog dig tid att skriva till oss. Vi förstår verkligen att det måste ha varit frustrerande när en beställning inte fungerade som den skulle tidigare, och vi beklagar att det blev så.

Knivshop har nya ägare och vi har sedan dess lagt stort fokus på att förbättra både kundservice och hantering av beställningar. Vi vill gärna visa att det fungerar helt annorlunda idag.

Ren bluff

Beställde i februari 2024. Nu har vi juni 2024. Ingen kniv. Har dock betalat.
Nä. Det här är inte seriöst. Borde verkligen anmälas och bara lägga ner.

25 juni 2024

Hej Erik
Tack för att du skrev till oss. Vi förstår verkligen hur frustrerande det måste ha varit att inte få din beställning tidigare, och vi beklagar verkligen att det blev så.

Knivshop har nu nya ägare och vi har lagt mycket fokus på att förbättra både leveranser och kundservice. Vi vill gärna visa att situationen är helt annorlunda idag.

Knivshop är bedragare

Konstigt sätt att driva en butik…. Tar emot beställningar och tar betalt för dom men några varor skickas aldrig????? Och när man försöker kontakta butiken så får man inget svar ? Bedragare! hoppas någon har orken att anmäla er

29 maj 2024

Hej Marten
Tack för att du tog dig tid att skriva till oss. Vi förstår verkligen hur frustrerande det måste ha varit att inte få din beställning och att inte få svar på dina försök att kontakta oss. Det är långt ifrån hur vi vill att det ska fungera, och vi beklagar verkligen situationen.

Knivshop har nu nya ägare och vi har lagt stort fokus på att förbättra både kundservice och hantering av beställningar. Vi vill gärna visa att allt fungerar annorlunda idag.

Om du har framtida beställningar eller frågor, hör gärna av dig direkt på hej@knivshop.se.

Nya ägarna på Knivshop

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis