Köp inget från Klockson!!! Jag beställde och fick min klocka men skickade tillbaks den 7 juni 2021(efter kontakt med klockson) inom garantitiden eftersom den inte höll tiden. Jag skulle aldrig skickat... Se mer
Riktigt dåligt bemötande, jag har skickat in min boss klocka , vatten kom in i den , 21 april skickade jag min klockan och efter nån mån ringer och frågar hur det går så säger en som heter Andreas att... Se mer
Beställde en graverad klocka i januari 2022 till min sons 18-årsdag och betalade med swish. Har varken fått klocka eller pengarna återbetalade. Anmält till ARN som helt gått på min linje, men inte hel... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Sämst, alla kategorier!!
Varning!!!
Gjorde en felbeställning av ett klockarmband som dock levererades i tid. Ville naturligtvis returnera det felbeställda armbandet och kontaktade "Klockson" Andreas. Han lovade att skicka en returfraktsedel och beställa det korrekta armbandet. Första kontakten var i mars -21. Efter upprepade kontaktförsök via mail och telefonsamtal sedan dess är det tydligt att Andreas och Klockson har som strategi att skita i sina kunder om det uppstått något "problem" som att vilja skicka tillbaka en felbeställd vara. Vi är nu framme i juni och jag har fortfarande inte hört ett ljud från dem! Sitter nu med ett armband som jag betalat dryga 500:- för till ingen som helst nytta. VARNING, Lurendrejare helt enkelt!
Sämsta företaget köpte en klocka den…
Sämsta företaget köpte en klocka den var för stort och jag skickade den tillbaka. 3 veckor senare har fortfarande inte fått pengar tillbaka ska polisanmäla.
Utmärkt service!
Väldigt nöjd! Utmärkt service och fick god hjälp utav Andreas på Klockson. Beställde en fin klocka med Gravyr och de såg till att jag fick den i tid efter lite problem med storleken/längden på gravyren. Tack!
Det är lättare att skriva ett fult omdöme......
Fick hem en super fin klocka direkt 2 dagar efter att jag hade lagt beställningen. Direkt efter att jag hade lagt beställningen gick in på trustpilot och ville se vad andra tyckte om sida - jag blev super chockad och rädd och ville avbryta beställningen på en gång. Ringde de och de svarade direkt - och ordern skulle avbrytas. Men lite senare den dagen skrev jag med deras personal via chatt och de lovade mig att detta var en pålitlig sida - så jag chansade. Fick hem klockan i tid och den var väldigt fin ( dock var förpackningen litee litee sliten men det gjorde inte så mycket ).
Mycket nöjd!
Blev väldigt skeptisk när jag läste recensionerna dom hade fått och jag läste allt efter jag hade beställt varan dessutom..
Men de skickade min vara direkt dagen efter och jag hade även mailat dom och fått svar dagen efter med.
Har inget dåligt att säga, toppen service!
Bra varor ,Bra service
VARNING
Beställde en klocka ungefär en månad sedan och har fortfarande inte fått den, kundtjänst svarar inte mail eller samtal .
Varning
Bra svar när det kommer till köp. Skickar en klocka där hela lådan är sönder och vägrar sen svara på samtal/mail. Tycker alltså det är okej så, vem vill ge bort en klocka i present där hela klocklådan ser ut att ha används till paddel. Köp inte här
Gett Andreas chansen i flera dagar att återkoppla, nu orkar jag inte mer därav lämnar jag varning här
Rekommenderas inte
Jag skulle inte rekommendera detta företag. Jag beställde och betalade en klocka (748 kr) för mer än en månad sedan. Jag har fortfarande inte fått den och företaget svarar inte på mina mail. Nu har jag meddelat Klarna som skickat till företaget att ordern ska makuleras. Hoppas på så sätt få tillbaka mina pengar.
Förvånansvärt snabbt och smidigt !
Efter att jag läst recensioner efter att jag beställde klockan ( väldigt klumpigt från min sida ! ) så var jag väldigt osäker och rädd för att jag hade gått på en dyr nit ! Men till min förvåning så fick jag klockan på 3 dagar! Väl paketerat och skyddad. Dock ska det bli en present så vet ännu inte om det kommer bli någon retur så vet inget om responsen från den sidan ännu! Men är sjukt nöjd än sålänge!
Oseriöst företag som inte svarar!
Jag köpte en extra länk till min klocka för över 3 veckor sedan och har fortfarande inte fått den....och när man ska kontakta dom så svarar dom inte...det har stått "väntar in frakt" i 3 veckor nu ja menar seriously!
Ja kan inte äns avbryta ordern för dom svarar ju för sjutton inte! Så värdelöst företag!
Slutar svara
Köpte en klocka i slutet av oktober, fick den och den fick vattenskada efter 1 vecka, de svarade snabbt och fick retursedel samma dag. Efter det upphörde kontakten helt, jag har skickat flera mejl till de och har nu kontaktat klarna. Rekommenderar INTE!!
Gick inte att nå på telefon eller mail
Lyckades till slut via chat. Det som utlovades i chatten hölls inte. Annullerade ordern då känslan var att detta var oseriöst!
Nedan svar visar exakt vad jag menar!! Vilket seriöst företag går aldrig att nå via telefon eller mail och lägger ut all chathistorik? Totalt oseriöst företag!

Fick klockan på mindre än 24 timmar
Fick klockan på mindre än 24 timmar. Världsklass.
Trevlig personal på kundtjänst dessutom. Tack
Om de är så bra?
Om de är så bra, här står det på massor av ställen att ni pratat med dem, hur fick ni tag på dem?
Är inte speciellt proffissionellt när man ringer på olika tider under en vecka och ingen svarar.
Ang. Andreas svar så kan man inte lämna meddelande, det säger telefonsvararen t.o.m., har inte hunnit mail tyvärr, men inga problem, ni har ju cancelerat ordern nu.
Undrar ju lite varför man har ett telefonnummer som inte går att ringa till.

KÖP ALDRIG HÄR IFRÅN/ OSERIÖST SKÄMT TILL FÖRETAG
Jag beställde då en klocka den 1 december och den utlovade leveranstiden är 2-6 dagar. Men när jag väl betalat så står det "inväntar leverans" statusen ändras inte. Jag har under 3 olika tillfällen ringt deras kundservice gällande när de får in klockan och så vidare. Alla gångerna har jag fått det utlovat att få ett mail med all information men aldrig fått det. När jag då ber om en återbetalning så blir det genast strul.

Svar från Klockson
Fin julklapp som kom levererad säkert…
Fin julklapp som kom levererad säkert och snabbt⭐️
2 Klockrena köp! Rekommenderas!
Köpte precis min andra klocka från Klockson. En julklapp och en examenspresent.
Båda gångerna har kontakten varit supertrevlig när jag rådfrågat om modeller, passform etc. Snabb leverans också! Får mina högsta rekommendationer.
Gjorde en beställning för över 2 veckor…
Gjorde en beställning för över 2 veckor sen. Dom varken svarar på mejl eller telefonen! Oseriöst företag! Hasslar folk på pengar bara! Om ni nu skulle köpa här så ta på faktura (klarna)
Må att det är billigt, men inte värt!
Har ännu inte fått min vara!