Riktigt dåligt bemötande, jag har skickat in min boss klocka , vatten kom in i den , 21 april skickade jag min klockan och efter nån mån ringer och frågar hur det går så säger en som heter Andreas att... Se mer
Jag köpte en extra länk till min klocka för över 3 veckor sedan och har fortfarande inte fått den....och när man ska kontakta dom så svarar dom inte...det har stått "väntar in frakt" i 3 veckor nu ja... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Återigen
Återigen, betalade över 3000 sek utan att få någon klocka. Köp aldrig något där.
De är med på Råd&Röns Svarta lista.
Jag måste tyvärr varna alla för denna…
Jag måste tyvärr varna alla för denna butik! Beställde och betalade för en klocka i förväg, vilket jag ångrar bittert nu. Fick en orderbekräftelse direkt men gick sedan in och läste allas omdömen. Förstod att det var något lurt med detta, så jag ångrade skriftligen mitt köp efter 3 dagar och har sedan dess försökt nå ägaren, både via mejl och telefon med det går inte att få tag på någon. Har ringt deras kundtjämst med endast autosvar att det är stängt pga sjukdom. Nästa steg är polisanmälan och ARN!
Bedragare
Bedragare, köpte en watchwinder för ett par tusen som slutade fungera inom garantitiden. Trots ett flertal påstötningar under ett par månader kommer ingen respons. Skojare
Handla inte från Klockson
Beställde en klocka som fanns i lager och betalade förskott. Fick orderbekräftelse men därefter ingen leverans och inga svar, varken på mail till kundtjänst eller mitt försök att senare häva köpet via deras formulär. Fick till sist pengana tillbaka via Klarnas köparskydd. Undvik butiken, det är inte en fungerande verksamhet!
Jag köpte en klocka och själva köpet…
Jag köpte en klocka och själva köpet gick bra. Har hanterat klockan varsamt men ändå så lossnade det på urtavlan. Jag skickade in för service och efter mycket om och men bestämde vi att vi skulle stå för kostnaden av reparation. Det har nu gått 6 månader sedan jag skickade in min klocka och den är fortfarande inte tillbaka. Får inte svar på mail och som vanligt kommer man bara till telefonsvar att det är stängt pga sjukdom.
Superbesviken, kommer kontakta konsumentverket för hjälp
Bedragare
Bedragare. Beställde klocka och betalade med Swish innan jul. Har inte fått någon klocka och Klockson svarar inte på något. Har polisanmält.
Beställde två armband i mars har ännu…
Beställde två armband i mars har ännu inga fått, dom skyller på kriget i Ukraina.
Betalade via Swish, det går inte att få kontakt med dom varken telefon eller mejl.
Har anmält till ARN dom har svarat att det kan ta upp till 6 månader innan dom har någon klarhet i ärendet.
Klockson värsta bluff bolaget det bör komma i tidningen hur oseriösa de är.
Varning för oseriöst företag
Beställde en graverad klocka i januari 2022 till min sons 18-årsdag och betalade med swish. Har varken fått klocka eller pengarna återbetalade. Anmält till ARN som helt gått på min linje, men inte heller det har fått dem att återbetala mina pengar. Går inte heller att komma i kontakt med företaget. Bedrägeri är vad det är. Kommer polisanmäla också.
Ingen leverans på två månader
Ingen leverans på två månader. Beställde armband 9 mars. Idag 4 maj har jag fortfarande inte sett något armband eller ens fått kontakt med dem. Betalade via Klarna men det har inte dragits från kontot som tur är.
Oseriöst företag
Oseriöst företag, håll er borta. Går ej att få tag på någon ansvarig. Kan inte förstå hur Klarna kan backa upp dom här, ta ansvar och avsluta samarbetet!
VARNING! Betala ej med Swish!
Har handlat en klocka i november utan leverans. Betala ej med Swish för då ser ni inte röken av varken leverans eller återbetalning. Ingen garanti för återbetalning vid utebliven leverans om ni inte väljer Klarna. Går inte att få tag på via mail, butikens meddelanden eller telefon. Har avbeställt skriftligt, men får inget svar. Har anmält till både ARN och polisen, men tydligen får de inte heller svar från ägaren... Ett riktigt skojarföretag. Tro inte på de positiva recensionerna, de är antagligen fejk som allt annat...
Supernöjd
Handlade armband till min klocka och hade en väldigt bra kontakt med Klockson från förfrågan till leverans.
Trevligt och snabbt !!
Supernöjd 😊
Retur/ånger
Gjorde en beställning på en klocka, ångrade mig strax efter. Mejlade att jag ville avbryta köpet, fick snabbt svar och hjälp med detta. Allt som förväntat, snabb och bra support.
Köp inget från Klockson!!
Köp inget från Klockson!!! Jag beställde och fick min klocka men skickade tillbaks den 7 juni 2021(efter kontakt med klockson) inom garantitiden eftersom den inte höll tiden. Jag skulle aldrig skickat in den för nu får jag ingen kontakt. De svarar inte på vare sig telefon eller mail. Oerhört oseriöst företag. Jag kommer att polisanmäla och även kontakta ARN. Önskar jag läst omdömena innan jag beställde.
Köp absolut inte något härifrån!!!!
Beställde klockan den 19 oktober och fick orderbekräftelse. Efter att inte ha hört ett knyst från firman begärde jag den 6 december att utnyttja min ångerrätt och få pengarna tillbaka. Fortfarande inte ett ljud från Klockson.
Köp inget härifrån!!!
Handla EJ från Klockson…
Den mest oseriösa butik som jag någonsin har försökt handla ifrån… beställde den 22 november och Swishbetalade en klocka som fanns i lager… absolut noll kommunikation från företaget… ingen som svarar på telefon.. det bäste ägaren kan göra är att lägga ner hela företaget då namnet klockson är kört..
Rekomenderas
Rekomenderas. Supersnabb leverans och så nöjd med servicen.
Fantastisk service när jag skulle köpa…
Fantastisk service när jag skulle köpa en graverad klocka till min make i julklapp. Proffsig hjälp och vägledning av deras kundtjänst. Ger mina varmaste rekommendationer.