kleertjes.com Omdömen

1 100
TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vreselijke klanten service werken allemaal langs elkaar heen weten allemaal niks Retour gewoon opgestuurd niet aangekomen formulier ingevuld is nooit aangekomen? Blijf appe maar ze zijn te dom om... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Leuke kleding , kwalitatief goed. De belofte vandaag besteld, morgen in huis, is niet waar te maken. Maandag besteld, zaterdag in huis. Verkeerde maat gekregen, dan kun je niet tijdens retourneren aa... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bestelling de volgende dag al binnen gekregen. Keurig. Maar als je je account wilt opheffen dan moet je eerst een aanvraag indienen. Als dit wordt goedgekeurd??? dan wordt betreffend account binnen 4... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na 2 keer dezelfde schoenen te bestellen bij andere webshops en daar slechte ervaringen gehad te hebben bij Kleertjes.com besteld. Bestelling werd op 2 dagen geleverd, heel correct en snel. Goede e... Se mer

Företagsinformation

1. Barnkläder

Skrivet av företaget

kleertjes.com is de online winkel in nieuwe merkkleding voor baby's en kinderen in de maten 50 t/m 176. U bestelt snel, veilig en makkelijk de mooiste kinderkleding uit nieuwe- en vorige collecties van bekende merken.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 100)

94 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kleertjes.com is op zijn retour

Doodzonde dat een ooit zo goede webshop met een goede klantenservice nu helemaal niets meer van dit alles kan waarmaken. Retouren worden niet verwerkt, je krijgt iedere keer dezelfde aan de telefoon die dan vervolgens zeggen dat je nog even geduld moet hebben, omdat ze zelf de desbetreffende afdeling niet kunnen bereiken! Ik bestel hier nooit meer en ik adviseer andere dit ook niet te doen!

22 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nog nooit zo behandeld geweest

Nog nooit zo behandeld geweest! Slechte service reageren niet op app en oplossingen. Krijgt een artikel niet volledig en kan daar ook nog eens retourkosten over betalen. Niet veel maar daar gaat het niet om. Dit is een principekwestie! Ik bestel hier nooit meer!

19 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Op 16 februari een jas van 200 euro…

Op 16 februari een jas van 200 euro retour gestuurd. Deze is op 27 februari afgeleverd bij kleertjes.com en tot op de dag van vandaag m’n geld nog niet terug. Nooit eerder problemen gehad en nu dus wel. De klantenservice zegt alleen maar dat ik 14 dagen moet wachten, nou ik ben het wachten zat! Ik wil gewoon m’n geld terug! Ik heb spijt dat ik de reviews niet eerder gelezen heb, maar vroeger had ik hier nooit problemen! Zeer slecht dit!

12 oktober 2025

Ik heb kleren besteld

Ik heb kleren besteld, maar er ontbreekt zoveel! En ik kan de klantenservice niet eens bereiken dit is echt schandalig!

9 oktober 2025

Slecht retourbeleid

Slecht retourbeleid! Aantal mensen schreven het hier al, hier dezelfde ervaringen. Zes artikels geretourneerd, een aantal worden niet verwerkt en de openstaande kost blijft ondanks retourneren. Meerdere keren contact gehad met klantenservice die zeggen dat ik best het openstaande bedrag betaal en dat het wordt terug gestort indien het artikel wordt verwerkt. Het duurt meer dan twee maanden, uiteindelijk nog eens contact genomen en na aandringen wordt de status plots wel aangepast. Nooit bestel ik nog op de site.

30 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het retourbeleid is verschrikkelijk!

Voor het eerst en gelijk ook voor het laatst besteld bij Kleertjes.com. Ik stuur 4 items retour en 3 worden er afgemeld. Nu twee keer gebeld maar ik moet de 14 (!) dagen verwerkingstermijn afwachten terwijl de betalingstermijn van de afterpay service die ze aanbieden verstreken is! Ik kan dus niet betalen omdat het bedrag nog niet klopt met het risico op (extra) incassokosten. Moet nu morgen voor de 3e keer weer terugbellen wanneer de 14 dagen termijn is verstreken. Verschrikkelijk dit!

25 september 2025

Bestellen is niet prima

Bestellen is prima, maar het niet correct en volledig ontvangen van de bestelling is vervelend. Ik heb een bestelling geplaatst, maar deze is met onvolledige artikelen verzonden. Daarom was het geen goede deal.

1 september 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Gedeelte terug betaald

Ik hen 4 broekjes maat 104 98 110 een van 3 2x. Deze allemaal retour gestuurd. In zelfde pakket.
Er worden maar 3 terug betaald.
Klantenservice niet te bereiken
Virtueel assistent. Dus comp.
Onbegrijpelijk.
Wil je appen praat je tegen een computer

13 september 2025

Waardeloze klantenservice!

Ik schrijf zelden een review, maar in dit geval wel. Ik wilde een babycadeaubon verzilveren, maar tijdens het betaalproces mislukte dit en moest ik gewoon betalen. Maar het tegoed was wel eraf! Ik heb geappt, 4x gebeld en 4x gemaild maar ik wordt telkens aan het lijntje gehouden. Telkens wordt de belofte gedaan "we bellen u vandaag terug" maar nog geen een keer ben ik gebeld. Ik ben al 2 weken bezig met hier achteraan te gaan, om hun fout te herstellen, en zelf laten ze me er compleet mee zitten. De bon was een kraamcadeau, dat ik dus niet heb kunnen besteden, waarvan het tegoed ten onrechte eraf is gehaald zonder dat ik er iets van heb kunnen kopen. De klantenservice is waardeloos. Ik blijf bellen/mailen tot ik mijn tegoed weer terug op de cadeaubon heb

8 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Klantenservice, maakt er een zooitje van

8 juli een bestelling gedaan bij Kleertjes.com, echter bestelling nooit ontvangen.

Ik heb nadien 3x telefonisch contact gehad.
- 1e contact: Meldt dat ik enkele dagen langer moet wachten op levering, wanneer deze dan nog niet bezorgd is moet ik opnieuw contact opnemen.
- 2e contact: Meldt dat ze een onderzoek zullen gaan opstarten.
- 3e contact: Meldt dat de betalen on hold is gezet en we het onderzoek moeten afwachten.

Ook heb ik meerdere keren contact proberen te leggen met de whatsapp service, wat ronduit erg slecht is gefaciliteerd. Vaker geen reactie, dan wel..

Aangezien op 24 augustus bovenstaande nog altijd niet is opgelost hen een mail gestuurd.
Hierop krijg ik reactie dat er niks bekend is over bovenstaande conversaties.
25 augustus wederom telefonisch contact gelegd met de klantenservice, na 28 minuten in de wacht te hebben gestaan wederom onjuiste informatie ontvangen.
De bestelling zou zijn verwerkt en kosten gecrediteerd, alleen is dit in mijn Riverty account niet zichtbaar.
Volgens de medewerker moet ik zelf contact leggen met Riverty iv.m. privacy redenen, ik benoemd dit vreemd te vinden aangezien zij verantwoordelijk zijn voor het afronden van betalingen e.d.
Na contact met Riverty wordt inderdaad bevestigd dat dit probleem bij Kleertjes.com ligt.

Wederom contact gelegd met kleertjes.com, tot op heden nog geen oplossing.

N.a.v. contact met de klantenservice sturen ze mij wel van een andere bestelorder een factuur (Die allang betaald is....???)
Wat een zooitje!

25 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kortingscode wordt maar niet verwerkt

Hele slechte ervaring als je een klacht hebt!!! Wordt gewoon niet opgelost! Heb kleding besteld met een kortingsbon van 15 euro bij minimale bestelwaarde van 35 euro. Leuk aanbod dacht ik, blij mee. Hele rits aan kleding besteld, waarvan een groot deel ook weer retour moest ivm de maat (incl bijbehorende retourkosten van 50cent per stuk). Na afhandeling retour was de korting ineens niet meer verwerkt! Ik heb hierover 3 Keer telefonisch contact gehad met de klantenservice, en 4 keer een mail gestuurd. Geen reactie, telefonisch de belofte van we lossen het op, maar tot op heden nog steeds geen verwerking van de 15 euro korting. Al met al ben ik nu incl verzend en retourkosten heel duur uit voor de drie artikelen die ik heb gehouden. Wat een bak ellende deze slechte service!

17 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Teleurstellende service en gebrek aan verantwoordelijkheid

Mijn bestelling zou afgelopen zaterdag geleverd worden, maar DHL heeft het pakket kwijtgeraakt. Meerdere keren heb ik contact opgenomen met Kleertjes.com. In eerste instantie moest ik de hele week afwachten, ondanks dat ik duidelijk had aangegeven dat DHL had verzocht een onderzoek te starten.

Uiteindelijk is er een onderzoek gestart, maar Kleertjes.com verwacht nu dat ik nog eens twee weken afwacht. Het voelt alsof Kleertjes.com hun probleem op mij afschuift. Ik heb een bestelling geplaatst en verwacht deze binnen een redelijke termijn te ontvangen. Wanneer een pakket zoekraakt, verwacht ik een terugbetaling of een vervangend product. Kleertjes.com weigert hierop in te gaan en laat mij als consument onnodig lang wachten.

Zeer teleurstellend.

21 augusti 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.