Wij zijn ontzettend goed geholpen door Dani. Wat een geweldige service! Dani denkt echt met je mee, luistert goed naar je wensen en komt met leuke en passende ideeën. Tijdens onze eerste afspra... Se mer
Det här tycker kunderna
Dankzij Dani onze droomkeuken gevonden! Onlangs onze nieuwe keuken gekocht bij KeukenDepot Duiven en ontzettend tevreden! Dani nam echt de tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en gaf ee... Se mer
Wij zijn super goed geholpen door Dani! Wij hebben ons eerste huis gekocht en hadden dus geen idee hoe dit precies allemaal werkt. Stap voor stap met Dani alles doorgenomen en hij dacht heel goed met... Se mer
Wij zijn enorm goed geholpen door Nick. Hij vertelde alles eerlijk en gaf ons de tijd en ruimte om over belangrijke zaken na te denken en te beslissen daarover! Hij nam ook de tijd daarvoor waardoor w... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.
Kontaktuppgifter
Nijverheidsweg 110, 4879 AZ, Etten-Leur, Nederländerna
- info@keukendepot.nl
- www.keukendepot.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
We zijn tot de details super goed…
We zijn tot de details super goed geholpen en snelle levering.

Super
Super mooie keuken besteld
Bij een hartstikke lieve vrouw die het allemaal goed bij elkaar heeft gezocht en ons super heeft geholpen
Goeie service bedankt ! Trijntje

Svar från Keukendepot
Mooie keuken gekocht super geholpen…
Mooie keuken gekocht super geholpen door Trijntje

Svar från Keukendepot
Vandaag bij keukendepot geweest mijn…
Vandaag bij keukendepot geweest mijn droomkeuken gekocht bij camielle
Super goed geholpen er word ook echt met je mee gedacht om te realiseren wat je wilt was eerst bij een andere zaak geweest ging niet goed toen kwam ik hier terecht en nu ben ik zo blij met mijn
Nieuwe keuken ik zou deze winkel zeer zeker aanraden!!!!

Horrible after-sales service
The installation department seems to rely on standard procedures without considering real-life scenarios. They require the pipes to be aligned according to their predefined схемas. During the first visit, they canceled the installation and asked us to shorten the pipes. To proceed, we had to hire a plumber and pay to have the pipes shortened.
However, after the installation was finally completed, we realized that the original pipe length would not have caused any issue at all.
By sending inexperienced staff, you risk wasting both your time and money. I would recommend choosing companies that value their customers, listen to them, and are capable of understanding their situation.

Svar från Keukendepot
Een heel fijn en uitgebreid ontwerpgesprek!
Dani heeft ons uitstekend geholpen met het kiezen van onze keuken.
Ondanks dat ze nog soms ouderwets werken met dikke mappen en vreemde codes voor al hun kastjes e.d. was het heel fijn dat er uitgebreid de tijd werd genomen voor onze keuzes en ideeën.
We zijn erg benieuwd straks naar de levering en plaatsing!

Top!
Goede kwaliteit keukens, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, ruime keuze, schappelijke prijzen én lekkere koffie... 😉 #aanrader

Svar från Keukendepot
We zijn fantastisch geholpen in eerste…
We zijn fantastisch geholpen in eerste instantie door Bianca.
Ze had alles op papier gezet wat onze wensen waren.
Wel 2 uur bezig geweest.
Een week later een vervolg afspraak met Dani.
Dacht weer 2 uur aan tafel te moeten zitten.
Maar Dani had alles al uitgewerkt met de gegevens van Bianca.
2 super mensen.
Erg vakkundig en vriendelijk.
Voor ons verdienen ze een dikke 10

Svar från Keukendepot
Kookeiland van onze dromen!
Wij hebben onlangs een prachtig kookeiland gekocht bij Keukendepot. We kwamen binnen met een bepaald idee en de adviseur Nick kwam met super goede ideeën en aanvullingen. Geen verkoop praatjes maar gewoon een eerlijk advies op maat. We zijn ook niet verder gaan kijken bij andere zaken omdat we hier het gevoel hadden wat wij zochten. Ook de prijs viel ons mee.

Super geholpen!!
Wij kwamen voor een hoge kast met een vriezer en grote koelkast. Uiteindelijk met een hele nieuwe keuken de deur uit gegaan. Wij zijn super geholpen door Jorg. Ik kan het iedereen aanraden om naar keukendepot te gaan als je geen mooie praatjes wilt maar gewoon een mooie keuken wilt hebben voor een scherpe prijs.

Goede uitleg
Goede uitleg.
Nam de tijd.
Bekeek alle mogelijkheden.
Ook nog terug gegaan voor een verandering en was ook prima.

Eerlijk en meedenkend
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad bij Keukendepot. Het is een leuke winkel met ontzettend veel mogelijkheden, waardoor je echt de keuken kunt samenstellen die bij je past.
De communicatie verliep erg prettig en duidelijk. Wat wij vooral waarderen is de eerlijke aanpak; er wordt goed met je meegedacht zonder dat er iets wordt opgedrongen.
Trijntje heeft ons super geholpen bij het uitzoeken van onze eerste keuken. Ze nam de tijd, gaf goed advies en dacht echt met ons mee.
Wij raden Keukendepot dan ook zeker aan!

Super goed geholpen door Edwin
Super goed geholpen door Edwin! Ik zou keuken depot zeker weten aanraden!

Svar från Keukendepot
Fijn geholpen en transparant advies
Fijn geholpen en transparant advies. Fijn om meteen mee te kunnen bouwen aan de keuken in het computerprogramma. En neteen prijsoogave. Lekker duidelijk

Svar från Keukendepot
Super geholpen door een vriendelijke en…
Super geholpen door een vriendelijke en behulpzame medewerker(Trijntje)

Svar från Keukendepot
Prima service totdat er betaald is!!
Keuken gekocht bij de vestiging in Tilburg, prima geholpen totdat er betaald is.
Keuken is 13 jan geleverd en gemonteerd.
We wachten nu nogsteeds op een nieuw frontje en complete achterwand wat in nabestelling is, de vestiging geeft geen gehoor want hun werk zit erop.
Wie weet krijgen we via hier wel een reactie.... zeer slecht.

Svar från Keukendepot
Trijntje heeft ons nu meerdere keren…
Trijntje heeft ons nu meerdere keren geholpen bij het ontwerpen van keukens ze begrijpt gelijk onze wensen en geeft goed advies

Svar från Keukendepot
Trijntje uit Groningen, top ervaring!
Ontzettend fijn geholpen door Trijntje. Geeft goede adviezen en erg prettig gesprek gehad. We raden Keukendepot en ook zeker Trijntje aan bij anderen! Mochten we in de toekomst nog iets nieuws nodig zijn omtrent de keuken, dan komen we bij haar terug.

Svar från Keukendepot
Wij zijn vriendelijk geholpen.
Wij zijn vriendelijk geholpen.
Het standaard verdienmodel, dat het snel moet, dat er allerlei kosten bijkomen, zoals bezorgen op een 1e verdieping of een lift, dat is natuurlijk niet netjes. Men koopt een keuken en daar wordt heus genoeg op verdient natuurlijk en dan nog gaan rekenen om de keuken in een huis te krijgen. Bezorgkosten 250 en een lift 290. Dat is totaal niet service gericht. Dat is erg jammer.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.