Hold jer væk
Hold jer væk.
Den værste transfer service jeg nogensinde har oplevet. Bestilte i god tid. De fik flynummer og tidspunkt for hvornår vi landede. De kom over 30 minutter for sent. Undervejs holdte vores chauffør ind på en tank og forsvandt bare i 20 minutter, hvad han lavede fandt vi aldrig ud af.
Afhentningen da vi skulle hjem igen var endnu værre. De blev bestilt til kl. 06.00. Vi hørte intet og kl. 06.15 begyndte vi at skrive til dem. De blev ved med at sige at de var lige på trapperne. Deres svar tilbage var ubehøvlede når vi spurgte om de havde tænkt sig at dække vores flybilletter når vi mistede vores fly. Kl. 06.30 ankom de, i en meget mindre bil end den bil vi rent faktisk havde reserveret. Da de blev spurgt om hvad de så havde tænkt os, at vi skulle betale for den, fik vi nærmest en truende besked over SMS, at de da bare ville ringe til chaufføren med det samme og bede ham sætte os af, så kunne vi jo bare finde en større vogn. Med et barn på 7 måneder og en på 3 år, plus et sæt svigerforældre kunne vi ikke andet, end sige at det var fint nok, vi kunne jo umuligt nå nået andet. Samtidig fik vi så også af vide, at der nærmest var vores egen skyld, da vi jo skulle kunne bære, at de kom 30 minutter for sent. Så meget simple, bare hold jer væk fra dem