Kärnfull Energi Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

3,5

De har ingen kundtjänst. Jag skrev ett mail för en vecka sedan - obesvarat. Försökte ringa dem hela dagen igår - inget svar. Och om du missar en faktura så skickas du direkt till inkasso med en a... Se mer

Jag blev så glad när jag hittade detta alternativ, och som de så bra uttrycker det ”rösta med plånboken”. Gick supersmidigt att byta, kul hemsida som är informativ och med glimten i ögat. Hoppas att K... Se mer

1. Elbolag
  2. Energileverantör

Vi är Sveriges första elbolag med 100% kärnkraft och forskningsstöd. Teckna landets mest rationella elavtal hos oss och bli en effektiv del av elektrifiering och klimatlösningen. Vi avsätter en summa per såld kilowattimme till forskning inom framtidens kärnkraft. Tack vare BankID tar det bara en minut att bli kund!

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Rekommenderas!

Jag har haft Kärnfull sedan några år, men bytte nyligen till Tibber då de har app, kringutrustning etc som är bra för oss villaägare. Vill man däremot "bara" köpa el rekommenderar jag Kärnfull starkt! Suverän support och dessutom har de den goda smaken att skicka ett mail/sms om man missat betala, dvs det blir inte en påminnelseavgift direkt.

Den dagen Kärnfull har samma tekniska lösningar som Tibber kommer jag tillbaks.

13 december 2022

Tyvärr bara 5 stjärnor

Tyvärr bara 5 stjärnor, om det gick fick dom 10 stjärnor.
Maken till respons när man klagade på uträkning på timpris.
Efter kontakt med en väldigt positiv människa så fick jag priset redovisat per timme i Excel format.
(Inget som normalt går att göra, så överbelasta inte företaget med sådana förfrågningar)
Så allt är utmärkt om ni orkar styra eran förbrukning/export av el.

Uppdatering
Sänkte till 3 stjärnor, solproduktion inte utbetald för 1 månad, verkar vara underleverantörer som inte klarar av att justera det som är fel, tar väldigt tid och börjar bli tråkigt att stöta på för att problemet blir löst.

Fixad allt ok

13 oktober 2022

Kundservice i världsklass

Hörde av mig i ett kundtjänstärende och responsen kom i ett utförligt mail bara någon minut senare.
Imponerad, nöjd kund.
Känns fint att kunna stötta ett så orättvist behandlat kraftslag som kärnkraften med.

13 oktober 2022

Fungerade bra

Har fungerat bra för mig, har inte haft några problem. Kundservice har varit snabba på att svara om jag haft någon fråga.

28 juni 2022

Härligt att kunna göra en…

Härligt att kunna göra en samhällsinsats och få finfin kärnkraftsel till ett rimligt pris. De få gånger jag har behövt kontakta dem för kundtjänst har de löst mina problem snabbt och bra.

Jag ger Kärnfull mina varmaste rekommendationer.

23 juni 2022

Superservice och toppentrevligt…

Superservice och toppentrevligt bemötande!

Jag bytte till Kärnfull feb/mars 2022. Inför bytet ställde jag alla möjliga frågor och fick hjälp med att jämföra priserna mot mitt gamla avtal samt även andra erbjudanden och blev bemött med stort tålamod och fantastisk service. Bytet gick väldigt smidigt och elen känns ren och miljövänlig :-)

Har sökt svar på ett par frågor på hemsidan och varje gång fått blixtsnabb hjälp som dessutom känns väldigt personlig.

Alla borde byta till Kärnfull!

20 juni 2022

Bra elbolg som faktiskt är schyssta

Bra elbolg som faktiskt är schyssta. Missade en räkning som drog över några dagar, ingen förseningsavgift! Alla andra elbolag jag haft slänger direkt på en förseningsavgift på minst 50kr. Instämmer också i andras synpunkter på behovet av diversifiering av energiförsörjningen. Miljöpartiet har verkligen lyckats med att montera ned svensk billig energi.

14 juni 2022

Bra jobbat!

Valde Kärnfull p.g.a. av inställningen till kärnkraft. Idag snackas det mycket om vind och sol men vad man inte berättar är att vindkraften kommer att skapa problem i vårt elnät om man inte har en planerbar källa i grunden. Detta kommer givetvis att bli dyrt för oss konsumenter. Där kommer kärnkraften in, framförallt i södra Sverige, så stäng inte fler reaktorer utan gynna de som står för en driftsäker och CO2-fri kraftkälla.

15 april 2022

Blev kund våren 2021

Blev kund våren 2021. Svarar upp snabbt vid frågor. Gjorde själv en miss på en faktura med ocr numret. De var hjälpsamma och fixade problemet. Rekommenderas!

26 januari 2022

Mer kärnkraft!

Riktigt nöjda. De kämpar för en god sak och har mycket trevlig kundtjänst. Skulle man önska något ytterligare skulle det väl vara en app där man kan övervaka sin förbrukning i någon form av realtid.

7 december 2021

Bästa kundtjänsten!

Kärnfull är ju en elleverantör, så ingen man har att göra med på daglig basis. Men när man väl behöver kontakta dem och ha deras hjälp, så upptäcker man snabbt att de är oerhört hjälpsamma och ser till att allting blir så bra som möjligt med så lite bekymmer som möjligt för kunden. Andra har att lära här!

6 december 2021