Vol lof over snelle schakelen, super goede service en afhandelen!! Paar dagen voor vakantie bestelling binnen gekregen, uitgepakt en zie beschadiging. Mailtje met foto gestuurd en even achteraan gev... Se mer
Det här tycker kunderna
Super service! Ik had het verkeerde onderdeel binnen gekregen voor mijn caravan. Dit is netjes opgelost door het personeel en heb een passende wielflap binnen gekregen voor mijn Hobby caravan. Top ge... Se mer
Företaget har svarat
Een in november 2025 gekocht gasstel van Parker werd pas in mei 2026 door ons gebruikt op de boot. Toen bleek 1 brander niet goed te functioneren. Contact opgenomen met Kampeerdump waar we hem gekoch... Se mer
Företaget har svarat
Een luifel besteld van 5,50m in op 29 maart, levertijd 6 tot 8 weken dus zou hij op 29 mei binnen zijn, maar helaas we belde wanneer ze het gingen leveren ( we werden steeds onbeschoft en slecht behan... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Default Description
Kontaktuppgifter
Platinastraat 52, 2718RZ, Zoetermeer, Nederländerna
- 0793617014
- info@kampeerdump.nl
- www.kampeerdump.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik had zondag een gaspit besteld
Ik had zondag een gaspit besteld.
Ik kreeg geen bevestiging van verstuurd of welke bezorgdienst het pakket zou bezorgen, geen mail met wanneer het aankomt of met een tracktrace en ook geen mogelijkheid bij niet thuis het ergens op te halen.
Ik kreeg wel een update op vrijdag dat het pakket niet bezorgd kon want er was niemand thuis en dat het meteen retour afzender is gegaan.
Gek genoeg zat de laatste mail niet in de spam en de missende mailtjes wel. Dus als je iets besteld: kijk in je spam!
Kampeerdump gaat het pakket nu opnieuw zonder kosten naar mij opsturen en neemt contact op met de vervoerder om het goed te laten verlopen.
Ik ga er vanuit dat als ik weer niet thuis ben dat ik het pakket dan op kan halen in het depot en dat het niet meteen retour afzender wordt gestuurd.
Vertrouwende op een goede afloop.
Groeten,
Allard

Svar från Kampeerdump.nl
Ottimo sito ben fornito e professionale…
Ottimo sito ben fornito e professionale soprattutto allo staff che risponde tempestivamente alle mail risolvendo ogni problema o semplice dubbio, io sono stato seguito da Lisa che ha risolto tutti i miei problemi.
Ottimo lo consiglio vivamente a tutti
Goede service.
Een paar dagen geleden een Fiamma cassette luifel besteld,deze heb ik echt supersnel en keurig verzorgd ontvangen.
Alleen had er nog wat kleine dingen bij besteld en daar miste iets. Ik heb direct een mail gestuurd en had vrijwel direct reactie, het ontbrekende deel werd direct op gestuurd en ik had het echt binnen 24uur in huis. Super goede service,zeer tevreden,bedankt.
Toppers
Door de goede service van de medewerkers hebben we een mooie schuurtent gekocht. Blijkt een onderdeel niet goed tezijn foto gemaakt en een mailtje gestuurd. Snel bericht gekregen en goed geholpen en mee gedacht tot een oplossing
ik dacht dat er iets fout was gegaan…
ik dacht dat er iets fout was gegaan met de levering. 1 mailtje naar kampeerdump.nl en binnen 10 min een telefoontje terug en alles opgelost! Perfect!
Klantenservice is erg teleurstellend
Klantenservice is erg teleurstellend. Niet te bereiken via de telefoon en beloftes via de mail worden niet nagekomen. Wacht al erg lang op bestelling.

Svar från Kampeerdump.nl
Fijne webwinkel met een goede klantenservice
Fijne webwinkel met een goede klantenservice!
Fijne winkel met een breed assortiment en tevens een snelle en nette levering.
Een van de artikelen bleek helaas een defect te hebben. Na mailcontact met de klantenservice is dit snel en naar tevredenheid opgelost! Heel fijn!
Wij zijn erg tevreden over de service…
Wij zijn erg tevreden over de service van kampeerdump
Na een klacht van onze sloten, werden ons netjes nieuwe sloten toegestuurd
Bedankt voor de goede service
Campinggas CV470
Campinggas CV470 nodig. Veel kampeerwinkels verkochten nee.
Kampeerdump Zoetermeer gebeld en een "ja" gekregen.13:00 uur via de webshop besteld via "ophalen en dan betalen". Om 15:45 uur in het bezit van 4 CV470 gasblikken.
Lisa en collega's heel hartelijk dank voor deze super service!
Jan en Jannie
Prima geholpen
Prima geholpen. Ik vond in mijn optiek wat gebruikssporen op de campingskast, maar ook weer niet de moeite om hem terug te sturen. 15% korting gekregen, iedereen blij.
Goede webwinkel
Had snel mijn spullen. Er was iets niet op voorraad, maar dit kon snel en gemakkelijk aangepast worden. Het geld van de spullen die niet op voorraad waren stonden de volgende dag al op mijn rekening. Erg prettig en snel geholpen via de WhatsApp-klantenservice.

Zeer professioneel geholpen
Zeer professioneel geholpen met aanschaf van een complete uitrusting, veel winkels afgeweest en overal hetzelfde verhaal er is een tekort aan kampeerspullen vraag is enorm sinds Corona , maar we werden uitstekend begeleid ook om uit te wijken naar andere producten zo ook wij kunnen heerlijk op vakantie gaan, en als ik het laatste bericht lees schiet ik in de lach ga zo door 👍

Zeer slechte ervaring met kampeerdump
Zeer slechte ervaring met kampeerdump
Lang wachten op levering van het bestelde artikel.
Geen actie vanuit kampeerdump.
Adviseer iedereen geen zaken te doen met kampeerdump.

Goede ervaring
Na bestelling keurig op de hoogte gehouden ivm voortgang vandaag keurig en verpakt geleverd dankjulliewel wilde dit even laten weten

Svar från Kampeerdump.nl
Na weken modderen en twee tochtstroken…
Na weken modderen en twee tochtstroken nog steeds geen passende tochtstrook. Daardoor ook beschadiging opgelopen aan mijn spiksplinternieuwe caravan. Ander merk gekocht en past perfect. Bij retour wordt echter 15 % van de prijs ingehouden. Heb er ooit 1 gekocht en 2 teruggestuurd. Toch die 15 % inhouding voor een niet deugdelijk product. Op een mail daarover wordt niet meer gereageerd. Jammer want ben verder best goed geholpen.

Svar från Kampeerdump.nl
Alles prima tot en met de levering
Alles prima tot en met de levering, maar daarna werd de service helaas een stuk minder :(

Obuk caravanspiegel
We hebben een Obuk caravanspiegel besteld. Toen de levertijd langer was dan gepland hebben we goed advies gehad over de mogelijkheden.
Na ontvangst bleek 1 spiegel kapot glas te hebben. Dezelfde dag is nog een nieuwe spiegel toegestuurd. Zeer tevreden over de service.
Bestelling tafel
We hadden gekozen voor een westfield tafel omdat we dachten dat dit de lichtste tafel was in onze maat, we hadden hierover na de bestelling gemaild en kregen toen het advies dat dukdalf zelfde maat 2 kg minder woog en ook nog eens goedkoper dat is toch een goed advies die ik wilde delen
Teleurgesteld Wij zijn meerdere malen hier geweest en…
Wij zijn meerdere malen hier geweest en altijd goed geholpen. Maar vandaag zat er een jonge dame die er echt geen zin in had. Het ging nu alleen om dopjes voor een stoel maar we hebben eerder wel dure aankopen gedaan. Helaas ben ik nu zo teleurgesteld mij zie je er niet meer jammer hoor.

Advies is TOP
Geweldige service uitleg in de winkel over aankoop fiamma caravanstore, met de uitleg , exact na kunnen meten wat we nodig hebben in lengte geweldig nu hebben toch een iets langere dan dat we dachten. Ze nemen rustig de tijd voor je met dank aan Lisa en haar collega .

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.