Kampeerdump.nl Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service! Ik had het verkeerde onderdeel binnen gekregen voor mijn caravan. Dit is netjes opgelost door het personeel en heb een passende wielflap binnen gekregen voor mijn Hobby caravan. Top ge... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben helaas erg teleurgesteld over de service van Kampeerdump. Ik heb een nieuwe Maxxfan-motor gekocht, maar deze bleek direct een piepend geluid te maken in één van de standen. Ik heb hier... Se mer

Företagsinformation

1. Försäljare av campingutrustning

Informationen kommer från olika externa källor

Default Description

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

18 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben helaas erg teleurgesteld over de…

Ik ben helaas erg teleurgesteld over de service van Kampeerdump.

Ik heb een nieuwe Maxxfan-motor gekocht, maar deze bleek direct een piepend geluid te maken in één van de standen. Ik heb hiervan meerdere filmpjes gemaakt en naar de klantenservice gestuurd als bewijs van het probleem.

Als reactie kreeg ik te horen dat ik de motor mocht terugsturen, maar dat er onderzoekskosten in rekening gebracht zouden kunnen worden omdat de motor eerst getest moet worden. Ondanks de duidelijke videobeelden vond Kampeerdump dit niet voldoende om het defect te erkennen.

Ik vind het niet redelijk dat je als klant met een nieuw product moet bewijzen dat het defect is én vervolgens het risico loopt op extra onderzoekskosten. Bij een nieuw onderdeel verwacht ik een klantvriendelijke oplossing en geen discussie over mogelijke kosten.

Jammer, want de afhandeling van een garantiegeval is voor mij minstens zo belangrijk als het product zelf.

17 juli 2026

Beste Martijn,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We vinden het jammer dat u onze service als teleurstellend heeft ervaren.

Wij begrijpen dat het demonteren van de motor in uw camper veel werk is en dat dit voor u erg vervelend is. Tegelijkertijd zijn wij als verkoper verplicht om eerst vast te stellen of er daadwerkelijk sprake is van een defect voordat wij een garantieclaim kunnen afhandelen.

Op basis van de door u toegestuurde video's konden zowel onze leverancier als de fabrikant niet vaststellen dat de motor defect was. Volgens hen komt het waargenomen geluid overeen met de normale werking van dit type motor. Daarom is gevraagd om de motor retour te sturen, zodat deze in een testopstelling technisch kan worden onderzocht. Zonder het product fysiek te kunnen testen is het voor ons niet mogelijk om een defect vast te stellen of direct een nieuwe motor te verstrekken.

De eventuele onderzoekskosten waarover is gecommuniceerd, zijn uitsluitend van toepassing wanneer uit het onderzoek blijkt dat het product geen defect vertoont en de klacht ongegrond is. Wordt er wél een defect vastgesteld, dan worden deze kosten uiteraard niet in rekening gebracht en lossen wij het probleem onder garantie op.

Wij hebben meerdere malen aangeboden de motor voor onderzoek in behandeling te nemen, maar u heeft aangegeven deze niet te willen demonteren en retour te sturen. Dat respecteren wij uiteraard, maar daardoor kunnen wij de garantieprocedure helaas niet verder uitvoeren.

Wij vinden het oprecht jammer dat we er samen niet zijn uitgekomen. Mocht u er in de toekomst toch voor kiezen de motor ter beoordeling aan ons toe te sturen, dan helpen wij u graag verder volgens de garantieprocedure.

Super service!!

Super service! Ik had het verkeerde onderdeel binnen gekregen voor mijn caravan. Dit is netjes opgelost door het personeel en heb een passende wielflap binnen gekregen voor mijn Hobby caravan. Top geregeld!

15 juli 2026

Svar från Kampeerdump.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview!

Wat fijn dat we het misverstand rondom het geleverde onderdeel snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk dat u uiteindelijk precies het juiste product ontvangt, zodat u zonder zorgen op pad kunt.

Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw positieve ervaring. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers met uw Hobby caravan en staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar.

Slechte service

Een luifel besteld van 5,50m in op 29 maart, levertijd 6 tot 8 weken dus zou hij op 29 mei binnen zijn, maar helaas we belde wanneer ze het gingen leveren ( we werden steeds onbeschoft en slecht behandeld aan de telefoon) maar conclusie vergeten te bestellen maar hadden al in maart betaald eindelijk vandaag 14 juli binnen. Hun zouden bellen wanneer ze kwamen afleveren, maar helaas we kregen op 13 juli om 16:25 uur een mailtje dat ze 14 juli inde ochtend kwamen bezorgen. Dus kampeerdump voor ons nooit meer.

14 juli 2026

Beste Edwin,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen dat de lange levertijd tot teleurstelling heeft geleid en betreuren dat u dit zo heeft ervaren.

De door u bestelde Thule-luifel was ten tijde van uw bestelling niet uit voorraad leverbaar. Op 30 maart hebben wij u hierover geïnformeerd en aangegeven dat de verwachte levertijd 6 tot 8 weken zou bedragen. Nadat u aangaf dat dit voor u acceptabel was, hebben wij de bestelling direct bij de leverancier geplaatst.

Helaas heeft de fabrikant de levering meerdere keren uitgesteld, waardoor ook wij afhankelijk waren van de uiteindelijke beschikbaarheid. In de tussenliggende periode hebben wij meerdere keren telefonisch contact met u gehad (Edwin) om u op de hoogte te houden van de status en hebben wij regelmatig navraag gedaan bij zowel de leverancier als de vervoerder om de levering te bespoedigen.

De uiteindelijke bezorgafspraak is door de transporteur ingepland. Volgens de informatie die wij hebben ontvangen, is hierover vooraf een e-mail verstuurd. Wij begrijpen dat een korte aankondiging niet ideaal is, maar de planning van de bezorging ligt bij de vervoerder en niet bij ons.

Dat u het gevoel heeft gehad onvriendelijk te zijn behandeld, vinden wij oprecht jammer. Dat is niet de service die wij willen bieden. Tijdens de gehele periode hebben wij geprobeerd u zo goed mogelijk te informeren en de levering te versnellen, ondanks dat wij de productie- en leverplanning van de fabrikant niet konden beïnvloeden.

Wij betreuren dat uw ervaring ertoe heeft geleid dat u niet meer bij ons wilt bestellen en wensen u desondanks veel plezier met uw nieuwe luifel.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen retourkosten vergoeding bij verkeerd product leveren

Er werd een ander product geleverd dan op de website geadverteerd werd. Dit geleverde product was ongeschikt voor het doel waarvoor we het onspronkelijke product gesteld hadden.

De klanten service is onbehulpzaam en blijft voet bij stuk houden dat ze de verzendkosten en retourkosten niet vergoeden, ondanks dat ik als klant er niks aan kan doen dat zij het verkeerde product leveren.

4 juli 2026

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons dat het product niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. Bij onze producten geldt dat afbeeldingen een zo goed mogelijke indruk geven, maar in sommige gevallen kunnen details afwijken van het daadwerkelijk geleverde product. Daarom is de productomschrijving altijd leidend en deze dient de eigenschappen van het artikel correct weer te geven.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gewoon heel goed en netjes geholpen.

Gewoon heel goed en netjes geholpen.
En op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

18 juni 2026

Svar från Kampeerdump.nl

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview, meneer Rietmeijer!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de communicatie rondom uw bestelling. We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden van de voortgang, zodat zij weten waar ze aan toe zijn.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Travellife Barletta Comfort Plus stoel antraciet

4 best wel prijzige stoelen, Travellife Barletta Comfort Plus stoel antraciet, gekocht bij kampeerdump. Eén direct gaan gebruiken en één op zolder. Ondanks dat deze stoel voor zwaar gebruik zijn breken van beide stoelen de scharnieren. Service: Helaas pindakaas 4 jaar oud. Prachtige reactie van kampeerdump.nl maar..... Eén mailtje met trafellive en je raad het al. De kapotte scharnieren kosteloos vervangen. 5 sterren voor trafellive en nul voor kampeerdump.

18 juni 2026

Svar från Kampeerdump.nl

Beste G Bos, Bedankt voor uw review.

Wij vinden het jammer dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren. Naar aanleiding van uw melding hebben wij niet simpelweg verwezen naar de garantievoorwaarden, maar hebben wij eerst onderzocht of er nog vervangende onderdelen voor uw stoel beschikbaar waren. Helaas bleek dat niet het geval.

De betreffende Travellife Barletta Comfort Plus stoelen zijn circa vier jaar geleden aangeschaft. De fabrieksgarantie op deze stoelen bedraagt twee jaar en is daarmee al geruime tijd verstreken. Daarnaast betreft het een oudere uitvoering die inmiddels door de fabrikant is vervangen door een vernieuwd model. Voor deze oude uitvoering zijn geen losse scharnieren of andere vervangende onderdelen meer leverbaar.

Wij begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een onderdeel defect raakt en er geen reparatiemogelijkheid meer beschikbaar is. Dat verandert echter niets aan het feit dat wij afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van onderdelen bij de fabrikant. Wanneer deze niet meer worden geproduceerd of geleverd, kunnen wij deze helaas ook niet aanbieden.

Wat wij daarnaast betreuren is dat u in onze correspondentie heeft aangegeven "reclame" voor ons te zullen maken op reviewplatforms omdat wij geen oplossing konden bieden buiten de garantieperiode. Uiteraard staat het iedere klant vrij om een review te plaatsen, maar wij vinden het belangrijk dat daarbij ook wordt meegenomen dat wij uw aanvraag serieus hebben onderzocht en navraag hebben gedaan naar de beschikbaarheid van onderdelen.

Hoewel wij begrijpen dat dit niet het antwoord is waarop u had gehoopt, hebben wij in deze situatie gehandeld op basis van de geldende garantievoorwaarden en de feitelijke beschikbaarheid van onderdelen bij de fabrikant.

Kampeerdump.nl

Goede en snelle service

Een in november 2025 gekocht gasstel van Parker werd pas in mei 2026 door ons gebruikt op de boot. Toen bleek 1 brander niet goed te functioneren. Contact opgenomen met Kampeerdump waar we hem gekocht hadden en we konden het gasstel ter reparatie aanbieden. Binnen een week was alles geregeld, het gasstel functioneert goed! Fijn dat het voor onze bootvakantie goed geregeld is!

5 juni 2026

Svar från Kampeerdump.nl

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te lezen dat we het probleem met uw Parker gasstel snel voor u hebben kunnen oplossen en dat alles nog vóór uw bootvakantie geregeld was. We begrijpen hoe belangrijk het is dat uw uitrusting betrouwbaar werkt wanneer u op vakantie gaat.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en het delen van uw positieve ervaring. We wensen u veel veilige en plezierige vaaruren toe en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Emuk Spiegels Tiguan 2026

Emuk Spiegels besteld voor ons nog te leveren Tiguan 2026 model.
Ondanks dat er op de website werd aangegeven dat de verwachtte levertijd eind april zou zijn werden wij verrast met de levering. Bij het uitpakken ontdekte wij een "klein" defect op het spiegelglas. Dit was helaas niet te verwijderen. Hiervan melding gemaakt, en tot verbazing werd hier zelfs buiten kantooruren op gereageerd met een tip tot verwijderen. Helaas werkte dit niet voor ons en wordt ons nu onder service een nieuwe spiegel toegestuurd.
Ik kan niets anders zeggen dan top service, snelle reactie per email.
Ik raad een ieder deze webwinkel aan!

Nogmaals dank aan Jane.

31 mars 2026

Svar från Kampeerdump.nl

Hartelijk dank voor uw uitgebreide 5-sterrenreview!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Hoewel het natuurlijk vervelend is dat er bij ontvangst een klein defect aan het spiegelglas zat, zijn we blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oppakken en onder garantie een nieuw spiegelglas kunnen toesturen.

Ook bedanken wij u voor uw mooie woorden over Jane. Wij geven uw compliment met veel plezier aan haar door.

Wij wensen u alvast veel veilige en plezierige kilometers met uw nieuwe Tiguan en de EMUK-spiegels. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Menselijke maat staat voorop.

5 mars 2026

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Wat een mooi compliment. Bij Kampeerdump vinden we persoonlijk contact en een goede service minstens zo belangrijk als het leveren van een goed product. Fijn om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Nieuwe emuk caravanspiegels besteld

Nieuwe emuk caravanspiegels besteld. Ze waren snel binnen. Helaas was er eentje kapot. Na een telefoontje en een mailtje met foto werd er direct een nieuwe opgestuurd. Prima service.

19 februari 2026

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Hoewel het natuurlijk vervelend is dat één van de EMUK caravanspiegels beschadigd was, zijn we blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen.

Bedankt voor uw begrip en uw vertrouwen in Kampeerdump. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede service, erg blij mee

Had dukdalf Aspen stoelen besteld die snel kapot gingen,
Kreeg de zelfde nieuw.
Ook weer snel kapot op dezelfde plaats.
Nu andere uit mogen zoeken van een ander merk.
Zeer goede service gehad erg blij mee.

11 november 2025

Svar från Kampeerdump.nl

Hartelijk dank voor uw mooie 4-sterrenreview!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Natuurlijk is het vervelend dat de Dukdalf Aspen stoelen opnieuw hetzelfde probleem vertoonden. Daarom vonden wij het belangrijk om samen met u naar een passende oplossing te zoeken.

We zijn blij dat u uiteindelijk een ander model heeft kunnen uitzoeken waar u tevreden mee bent. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw positieve ervaring.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe stoelen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Eigenlijk 0 sterren.

Eigenlijk 0 sterren.
We bestelde iets waar bij stond vraag naar levertijd. Echter levertijd maakte ons niet uit. Maar ze konden helemaal NIET leveren en dan toch vragen om ANNULERINGSKOSTEN. Zeer slechte zaak. Wij zullen hier nooit meer kopen.
KIJK GOED OP HUN SITE EN BEL OM KOSTEN TE VOORKOMEN.

20 oktober 2025

Beste Stefan,

Bedankt voor uw review. Jammer dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. We willen graag een toelichting geven op de gang van zaken.

Bij het door u bestelde servies stond duidelijk vermeld: 'Vraag naar de levertijd'. Na ontvangst van uw bestelling hebben wij direct contact met u opgenomen omdat het artikel inmiddels door de leverancier uit het assortiment was gehaald en daardoor niet meer leverbaar was. Daarbij hebben wij u direct een passend alternatief aangeboden.

Nadat u aangaf hiervan geen gebruik te willen maken, hebben wij uw bestelling geannuleerd. In tegenstelling tot wat u in uw review schrijft, zijn er geen annuleringskosten in rekening gebracht. Het volledige aankoopbedrag van € 67,90 is dezelfde dag volledig aan u terugbetaald.

Wij begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een artikel onverwacht niet meer leverbaar blijkt. Helaas zijn wij daarbij afhankelijk van de actuele informatie van onze leveranciers. Zodra wij hiervan op de hoogte waren, hebben wij u direct geïnformeerd en een alternatief aangeboden.

Wij vinden het daarom jammer dat de indruk is ontstaan dat er annuleringskosten zijn berekend, terwijl dit feitelijk niet het geval is.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service en een snelle reactie!

Goede service en een snelle reactie!

1 oktober 2025

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Bedankt voor uw mooie compliment. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de snelle reactie. We doen iedere dag ons best om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen.

Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

TOP site!

Begin dit jaar vonden wij de perfecte meubeltjes voor onze nieuwe camper bij kampeerdump.nl! Plooistoelén, eettafel, apero tafel en relax stoelen… Vlotte bestelling nog vlottere levering. Toen wij nu ontdekten dat er een defect was aan onze stoelen werden wij SUPERSNEL en SUPER VRIENDELIJK geholpen!! Geen twijfel mogelijk wij zijn ZEER TEVREDEN klanten!! 10 op 10!!

1 oktober 2025

Svar från Kampeerdump.nl

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview!

Wat leuk om te lezen dat u bij ons de perfecte meubels voor uw nieuwe camper heeft gevonden. Nog mooier is het om te horen dat u, toen er onverhoopt een defect ontstond, onze service als snel en vriendelijk heeft ervaren. Daar doen we het voor!

Bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u in Kampeerdump stelt. We wensen u heel veel plezier met uw camper, veel comfortabele momenten met uw nieuwe meubels en vooral veel mooie reizen.

Graag tot een volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voordelige prijs, goede service!

Voordelige prijs. Goede klantenservice die perfect helpt bij vragen. Goede informatie. Kortom: zeer goed

27 augusti 2025

Svar från Kampeerdump.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze prijzen, de klantenservice en de informatie die u heeft ontvangen. Het is mooi om te horen dat u onze dienstverlening als zeer goed heeft ervaren.

Langer klant

Ik bestel al langer bij Kampeerdump.nl en ben elke keer blij met de service. Onlangs raakte mijn Bo-Camp Kookeiland Louise, die ik al 2 jaar gebruik, beschadigd. Het werd supervriendelijk en zonder problemen geregeld, en binnen korte tijd had ik een nieuw kookeiland in huis.

Dat geeft mij echt vertrouwen in zowel Kampeerdump als Bo-Camp. Fijn om te merken dat service en klanttevredenheid hier écht belangrijk zijn. Ik blijf hier zeker terugkomen en kan het iedereen aanraden

22 augusti 2025

Svar från Kampeerdump.nl

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview!

Wat geweldig om te lezen dat u al langere tijd klant bij ons bent en dat u iedere keer weer tevreden bent over onze service. Dat is voor ons het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.

Fijn dat we het probleem met uw Bo-Camp Kookeiland Louise snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Goede service stopt wat ons betreft niet na de aankoop, en het is mooi om te horen dat u dit ook zo heeft ervaren.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen, uw aanbeveling en uw loyaliteit. We wensen u nog veel plezier met uw kookeiland en hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Een uitstekende ervaring

Bij Kampeerdump een tenttappijt, gronddoek en 3 gasslangen besteld.
Alles is keurig in 1 doos verpakt en geleverd. Ik had een vraag over de bestelling en die werd bijna direct (zelfs in het weekend) beantwoord.
Snel - vriendelijk en hele goede prijzen !!!!
Een aanrader deze webwinkel !!

20 augusti 2025

Svar från Kampeerdump.nl

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw bestelling en onze service. We doen ons best om bestellingen zorgvuldig te verpakken en vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, ook wanneer dat buiten de reguliere openingstijden mogelijk is.

Bedankt voor uw mooie complimenten over onze service en prijzen. We waarderen uw aanbeveling enorm en wensen u veel plezier met uw aankoop.

Graag tot een volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het koelelement van de TravelSafe Iso…

Het koelelement van de TravelSafe Iso medi Bag wat beschadigd, dit is na contact met de klantenservice heel snel opgepakt en vervangen.

7 augusti 2025

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Fijn om te lezen dat we het beschadigde koelelement van uw TravelSafe Iso Medi Bag snel voor u hebben kunnen vervangen. Hoewel het natuurlijk vervelend is dat er een defect was, zijn we blij dat u tevreden bent over de afhandeling.

Bedankt voor uw vertrouwen en het delen van uw positieve ervaring. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb een onderdeel voor mijn truma…

Ik heb een onderdeel voor mijn truma verwarming besteld bij hun volgens de artikel nr en foto op hun site maar heb na lang wachten omdat blijkbaar het kwijtgeraakt was bij de levering een ander onderdeel gekregen wat ik niet moest hebben.ik raad niemand om boj deze site te bestellen.

28 juli 2025

Svar från Kampeerdump.nl

Beste Hakan, voor een artikel van 17,55 euro gaat u alle review sites af om ons zwart te maken erg jammer maar hierbij onze reactie. we hebben u steeds op de hoogte gebracht ivm de levertijd van dit artikel. Het artikel is het juiste wat u heeft besteld en gekregen echter daar zijn wij ook achtergekomen Truma heeft de foto van het artikel aangepast naar een nieuwere versie en hadden wij nog niet de laatste foto op onze website, echter de toepassing van dit nieuwe artikel met het specifieke truma artikel nummer is niet veranderd dus dit onderdeel is nog steeds van toepassing zoals de artikel omschrijving aangeeft. U heeft iets op een plaatje gekocht met een kleur grijs en dit is rood geworden. Echter staat ook in onze algemene voorwaarden dat een foto niet bindend is maar het artikel omschrijving moet wel altijd bindend zijn. Jammer dat u deze review moet plaatsen echter heeft u het juiste artikelnummer van Truma gekregen voor de toepassing in het onderdelen schema van Truma

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.