Jyderuppraestegaard Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Har besøgt stedet flere gange og maden har altid været lækker, men jeg syntes dog at der er blevet meget mindre af den i takt med deres succes, det er ærgerligt. Fik fiskefilet og de var så små at d... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

6 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Skuffelse… over brunch

Vi har været hos jer flere gange, denne gang fik vi igen brunch, men det var sørme en skuffelse… der var ikke lagt arbejde og “Kærlighed” i den færdige brunch tallerken .. det var en dyr, middelmådig brunch.
I har været meget bedre til at gøre brunchen lækker og overdådig før i tiden, inden I fik mad ud af huset etc.
Personalet er bare søde, rare serviceminded.
Stedet oser af Morten Korch skønt, skønt

15 juli 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Har besøgt stedet flere gange og maden…

Fik fiskefilet og de var så små at de ikke kunne dække rugbrødet.
Der er hyggeligt og søde ansatte men akustikken er virkelig ikke god.

7 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et meget hyggeligt sted med god mad

Et meget hyggeligt sted med god mad.
En rigtig dejlig brunch med æg Benedict som noget nyt her til Påske. Håber det er muligt at vælge det i fremtiden i forbindelse med brunch.
Røræg bacon pølser er måske at foretrække for andre. Måske kan man vælge ved bordreservation. Skøn restaurant og flot butik. Al personale gjorde det godt. Vi kommer snart igen

15 mars 2026

Maden smagte fantastisk godt

Der var lidt kolt i lokalet, men det er jo januar.
Rugbrødet noget tørt og portionerne lidt små.
Smagen var rigtig fin.
Virkede som om der var lavet om på anretningerne. Synes det plejede at være større portioner.

3 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækker hjemmelavet mad og søde mennesker

Lækker hjemmelavet mad
Vi har fået mad til knapt 60 mennesker til en fest og det er virkelig lækker mad. Lækkert brød og tilbehør. Vi bestilte en 3 retters buffetmenu, men aftalte også med kroen hvad vi helst ville have. Der blev også taget flot hensyn til alle allergener og særkost. Det var så friskt og smagfuldt og der var rigeligt af alt.

Vi kommer også på kroen og spiser, har gjort det i flere år. Det er bare et skønt sted, dejligt personale og I holder standarden på den gode mad

25 juli 2025

Absolut et besøg værd.

God mad og autentisk sted.
Alle 4 var tilfredse med deres mad.

Tydeligt at det var hjemmelavet mad.

Absolut et besøg værd.
Vi kommer helt sikkert igen.
Value for money.

17 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Velsmagende sæsonmenu ud af huset

Vi bestilte mad ud af huset til 28 gæster og det var en sand fornøjelse! Sæsonmenuen var virkelig lækker, smagfuld og vel tilberedt, der var rigeligt af den, service var i top, både hvad angår kontoret og leveringen - og i kunne også levere gluten- og laktosefrit til vores allergikere. Vi kan kun anbefale Jyderup Præstegård på det varmeste!
Ps. Vi besøgte stedet inden vi bestilte, og fik da serveret en superlækker og smukt anrettet pariserbøf, hvilket var afgørende for at vi valgte catering til vores fest fra Præstegården.

28 juni 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Priser ugennemskuelige

Mad og lokaler fine. Vær dog obs på priser som ikke bliver oplyst og er ugennemskuelige. Dette påpegede jeg til Lasse ( kok og ejer) vi havde en ganske kort mailkorrespondance, hvor efter Lasse vælger, at undlade at svare på mine spørgsmål.

5 juli 2025

Dejlig Klassisk Buffet ud af Huset

Rigtig lækker velsmagende Klassisk Buffet.
Rigelig mad. Nemt og overskueligt at gå til.
Lækkert hjemmebagt brød.
Mulighed for glutenfri brød og dessert.
Pris: absolut rimelig
Alt var iorden.
Bestiller gerne herfra en anden gang

24 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk ærlig og velsmagende mad

Fantastisk ærlig og velsmagende mad, klassisk med særdeles vellykket tvist, sat kyndigt sammen.
Maden er hver en krone værd og betjening med humor og hjerte gør besøget til min til dato bedste frokost oplevelse.

28 april 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Har i dag været til søsters fødselsdag…

Har i dag været til søsters fødselsdag i Jyderup præstegård, forventede ikke noget. Sikken et autentisk sted der mødte en. Da vi skulle spise kom kokken og fortalte om maden, allerede da blev ens smagsløg vagt. Vi fik en tallerken med 4 små fiskeretter, især fisken smagte skønt. Derefter kom 3 pålægsfade ind, til hjemmebagt brød. Til kaffen fik vi serveret en kageopsatsat med nogle skønne kager. Sikken dejlig oplevelse måde i smag og syns indtryk.

10 september 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Smørrebrødet er smukt at se på og…

Smørrebrødet er smukt at se på og særdeles velsmagende. Størrelse - stor. I skal prøve det hele. Leverpostejen elsker jeg, så jeg måtte lige gentage den sidste gang.
Det er mit favoritsted, selvom vi har et stykke vej at køre. Kaffe og kage efter er et must. Også alle kagerne har jeg - stort set prøvet. Jeg har været et andet sted, der minder om præstegården, men der er størrelsen mindre til samme pris. Der kommer vi ikke igen.
Vi har haft venner og bekendte med. Alle begejstres af stedet og ikke mindst betjeningen. De er bare så søde.

Næste gang skal vi til et af deres aften arrangementer. Det ser vi frem til.

Dorte Krogh

19 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk hjemmelavet mad - PERFEKT :-)

Fantastisk hjemmelavet mad (frokost). I total hyggelige omgivelse og sødeste betjening, Gode råvarer, smagfuldt og veltillavet - ikke noget med at springe over hvor gærdet lavest...Kunne blive ved med at spise..havde ikke lyst til at blive færdig... Rimelige priser. Kan varmt anbefales. Bordbestilling nødvendig.

25 juni 2023

Fantastisk hjemmelavet mad

Fantastisk hjemmelavet mad, gode portioner -især kagerne 😉. God smilende service! Dejlig atmosfære. Vi holder en del af familiefødselsdagene der år efter år. Alt i alt et fuldstændig fantastisk sted med værdierne i orden. Er aldrig blevet skuffet. Mine varmeste anbefalinger herfra - virkelig et besøg værd.

14 januari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har lige fået den bedste pariser bøf…

Vi har lige fået den bedste pariser bøf vi nogensinde har spist den var simpelthen så perfekt tilberedt og alt var lavet fra bunden og kødet var smagfuldt og lækkert, vi har fået mange gode pariserbøffer gennem tiden men dette var den bedste, og her var også den bedste service .

23 april 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.