Ordningen i butikerna är under all kritik. Hade förberett och kollat lagerplats på tre grejer, hade lite bråttom. På plats kunde jag inte alls hitta två av lagerplatserna, den tredje kunde jag hit... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Informationen kommer från olika externa källor
Ett stort sortiment av arbetskläder, handverktyg, maskiner, el, VVS, bygg, trädgård, transport, fritid, elektronik och hushåll. Allt för hemmafixare och proffs.
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Missnöjd och dåligt bemött
Kunde jag sätta noll stjärnor skulle jag göra det. Jag åkte till butiken i tro att en vara fanns i lager då det gjorde det enligt deras egen hemsida. Butiken skyllde på tekniskt fel och erbjöd mig beställa en vara men jag behövde betala i förväg för att ens få beställa! två dagar senare finns flera varor i lager enligt hemsidan och jag åker för att hämta min vara men nekas det eftersom "min" vara inte kommit till deras butik!! Jag får inte avbryta min order utan måste komma åter när min vara finns i lager vilket tog ytterligare fyra dagar. Jag är så otroligt besviken på bemötande och rutiner i butiken samt att jag slösat värdefull tid och bensin på att köra fram och tillbaka två gånger i onödan! Det är HELT omöjligt att ringa in till butiken man kan bara prata med deras support på distans. Kommer aldrig handla i denna butik igen.
Sandlådesand för parasollfot.
Väldigt bra att man kan handla online. Bra betalningsalternativ. Bra helt enkelt.
Mycket bra service
Mycket bra service. Trevliga och hjälpsamma medarbetare.
Vägrade byta ut minikylen
Vägrade byta ut minikylen som var fortfarande under fabrikgaranti och kom på någon dum orsak såsom kylen saknade skåphyllan när den i själva verket slutat fungera. Fick köpa ny igen för 800 kr.
Finns inga nya knivar till Meec…
Finns inga nya knivar till Meec gräsklippare i Julas lager ändå säljer man nya
Tack för att jag fick köpa den och jag…
Tack för att jag fick köpa den och jag hoppas på en mycket snabb leverans till mig som bor i Herräng
Köpte en produkt som när jag kopplade…
Köpte en produkt som när jag kopplade in den första gången samma dag jag jag köpte den visade den felmeddelande.
Jula som redan haft retur på samma produkt la tillbaka den på hyllan och då råkade jag köpa den Jula vägrar reklamation.
Undvik Jula haninge .
De följer inte svensk lag
Så dålig service på i kungens kurva
Så dålig service på i kungens kurva, jag ville reklamera en vara , de ringer till ledningen och får i svar att jag måste åka en vardag när ledningen är på plats för personal har ej mandat att ta beslut. Så jag behöver ta ledig de jobbbet så ledningen jobbar till 16. Sjukaste jag varit med om.
Blåst av Jula.se
Beställde en byggnadsställning med hemleverans.
Hur produkten är vet jag inte eftersom den ännu efter två veckor inte har levererats.
Vad som har hänt vet jag inte heller eftersom responsen ifrån kundtjänst är totalt obefintlig.
Det enda jag vet är vad den kostade för betalningsfunktionen fungerade perfekt.
Gjorde även ett försök att häva mitt köp p.g.a ovanstående.
Även det försöket har lämnats obesvarat av Jula.
Vad du än gör, handla inte på Jula.se!!
Du får förmodligen ingen leverans och du blir sannolikt blåst på dina pengar.
Riktigt bra för priset
Egentligen aldrig haft problem med grejor jag köpt på jula...
Oklart varför folk här inne ger så dåliga betyg, Jula säljer väldigt billigt majoriteten av tiden och då kan man heller inte göra de bästa möjliga utan pressar man priser så pressar man tillslut ned kvaliten oxå..
Like cmon get a life
Urkass och omständiga
Urkass och omständiga, hämta i butik kräver bud har köparens legitimation och det går inte att identifiera sig digitalt eller via videosamtal uppvisa id. Räcker heller inte uppge unik kod. Vill.släpa dit folk så man köper mer skräp
Gjorde en Online beställning
Gjorde en Online beställning. Jag har gjort en tidigare och båda gånger så lyckas Jula klanta till sig så produkterna man får är trasiga man verkar ha noll uppfattning hur man verkar sakna kunskap hur man paketera en vara för frakt.. Båda gångerna har jag gått tradiga varor.Jag pratar med kundtjänst mailar bilder de har fortfarande inte tagit beslut om reklamationen de skyller helt enkelt på att de har för mycket att göra för svara på ett email hon kunde heller inte lösa problemet via telefonsamtal trots tre försök med tre olika medarbetare fick jag noll hjälp.Jag är inte så förvånad med tanke på att deras kundservice knapp fungerar det slutar med att jag tvingades att åka till butik för att lösa problemet själv.För deras kundtjänst för onlineköp undersöker fortfarande saken. Jag kommer aldrig att handla på Jula onlinebutik igen för den service man får är under all kritik och det finns ingen personal som tar något ansvar över tagit jag fick åka sex mil fram och tillbaka för att övertaget får fungerande varor men någon ersättning har jag inte fått Har inte ens blivit erbjuden någon Däremot så fick jag prata med tre fullständigt inkompetenta kundtjänstmedarbetare bara kunde säga Vi har för mycket att göra som om det skulle lösa problemet Nej det är slut handlat på Jula.
Vi vill framföra vårt missnöje över det bemötande vi fick i er butiks i Sjön
Vi hade köpt en sågkedja, men storleken blev fel. Produkten hade inte använts alls och vi ville därför byta till rätt storlek. Personen i kassan vägrade först hjälpa oss och blev dessutom arg när vi försökte förklara situationen. Hon sa bland annat att hon inte ville lyssna på oss.
Till slut fick vi endast ett tillgodokvitto, trots att butiken inte hade rätt storlek på kedjan i lager. Därför blev vi tvungna att köpa andra varor istället.
När vi sedan skulle betala med tillgodokvittot vägrade kassören först att ta emot det och sa att vi måste betala med kort. Efter en onödig diskussion accepterades tillgodokvittot ändå.
Vi är stammisar hos Jula och har aldrig tidigare blivit bemötta på detta sätt. Vi upplevde personalen som okunnig och otrevlig, vilket gjorde oss väldigt ledsna och besvikna.
Vi önskar en förklaring och en ursäkt för hur vi blev behandlade.
Trevlig personal och snabb packning
Trevlig personal och snabb packning, inget annat att anmärka än 5 stjärnor
Köpte en paviljong som taket blev…
Köpte en paviljong som taket blev slitet efter en säsong. Till nästa säsong ville vi köpa ett nytt tak. Men det fanns inte! Ville vi ha ett tak var vi tvungna att köpa väggarna också, vilka vi inte behövde. Men det gick absolut inte att lösa. Så tak o väggar skulle kosta 1299:- och en helt ny komplett paviljong kostar 1499:-. Fick inget svar från Jula heller när jag skrev till dom. Nej en ny paviljong köper vi absolut inte på jula nån mer gång. Nu blir det ett annat företag som har reservtak om man behöver , utan väggar!
Det sämsta köp du kan göra
Det sämsta köp du kan göra. Det finns ingen möjlighet att returnera produkten. När betalningen är genomförd och du försöker göra en retur efter bara en minut, nekas den. Du får endast ett presentkort med samma värde och är tvingad att handla i samma butik. Jag rekommenderar inte att köpa från företaget Jula
Otrevlig personal och dålig service
Fick en jacka som kostar 299 kr i present. Den helt oanvänd och alla lappar med streckkoder sitter kvar. Tyvärr blev storleken fel och jag ville byta till en mindre storlek.
MEN det går inte om man ej har kvittot som ren princip.
Ringe även till Jula och pratade med en MYCKET otrevlig man på kundtjänst. Jag brukar handla många av mina kläder på Jula (för att gynna svenska butiker) men det tar slut nu. Föreslår Temu, Shein och liknande e-handel Det är halva priset och inget krångel
Det gick raka spåret
Har köpt mycket på Jula genom åren
Har köpt mycket på Jula genom åren, alltid varit nöjd. Har något strulat eller gått sönder i förtid har man tagit med produkten till butiken så hjälper de till med reklamation eller ny vara, aldrig varit något tjafs. Jula gör väldigt mycket rätt