Malinglagersalg.dk er overgået til deres nye navn MALEREXPERTEN.DK en noget mere moderne hjemmeside med professionel kvalitet samt en rigtig god pris. Tjek den ud :)
Det här tycker kunderna
Har bestilt ved dem mange gange og de har trofast leveret senest dagen efter. Endda samme dag et par gange. Skide søde har de været igennem hele vores byggeprojekt. Selvom vi vel har bestilt 20 bøtter... Se mer
Helt fantastisk! Nu har jeg handlet tre gange hos JP Lagersalg og hver gang er varene kommet dagen efter bestillingen og bragt til døren - uden fragtomkostninger. Jeg har aldrig oplevet noget li... Se mer
Bestilte en stor portion spartel, filt og lim. Alt sammen produkter fra fabrikanter jeg kendte i forvejen og specifikt gik efter. Priserne var rigtig gode. Leveringen var hurtig og forsvarligt... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Frederikssundsvej 184, 2700, Brønshøj, Danmark
- kevin@jplagersalg.dk
- www.jplagersalg.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Det er bare altid super god og hurtig…
Det er bare altid super god og hurtig service - jeg har brugt dem flere gange og har tænkt mig at blive ved. Kan klart anbefales at handle hos dem.
God pris og hurtig levering
God pris og hurtig levering inkl. mulighed for afhentning. De har også den special maling jeg er ude efter.
Fantastik service og hurtig levering
Fantastisk service
Fantastisk service, billig maling i høj kvalitet, åndssvagt hurtig levering, bruger dem hver gang jeg skal bruge maling både ude og inde! Anbefaler dem altid til familie og venner!
God service og super hurtig levering…
God service og super hurtig levering til min dør.
God pris og lynlevering :-)
Bestilte maling søndag formiddag, den blev leveret til døren om eftermiddagen :-)
fantastisk service og hurtig levering
Mega god service
Mega god service, jeg troede jeg havde bestilt med levering til mit sommerhus, hvilket jeg ikke havde.
De ringede, malingen var klat til afhentning på Østerbro, jeg forklarede at, jeg troede jeg havde bestilt med levering. Ingen problem sagde de, vi kommer med den på din bopæl ub.
Super service
Kundeservice er i højsædet i denne…
Kundeservice er i højsædet i denne forretning jeg kan kun anbefale dem da jeg aldrig har haft andet end gode oplevelser :-)
Har aldrig oplevet så god og hurtig…
Har aldrig oplevet så god og hurtig service som jeg har fået hos dem. Det er 4. gang vi bestiller maling hos dem over 4 år (vi er flyttet i mellemtiden) og denne gang skulle vi bestille udendørsmaling og fik også denne gang fantastisk rådgivning over telefonen. Og fra jeg havde trykket bestil på deres hjemmeside gik der halvanden time før de stod foran min hoveddør! Malingen er desuden skide god kvalitet og bla. derfor vi bliver ved med at vende tilbage, men deres høje serviceniveau er bestemt også noget vi husker! Tak for det!
Handel gerne hér. Super service og materialer.
Meget hjælpsomme over telefonen, god service, super materialer og meget hurtig levering indenfor ønsket tidsramme.
Har handlet der mange gange og gør det også fremover. Kan kun anbefales
Super service
Super service. Ekstrem hurtig levering. Fra jeg bestilte varen til jeg var igang med at male gik der cirka 3 timer. Det bliver ikke hurtigere. Har Brugt dem de sidste 3 sæsoner. Og bruger dem da helt sikkert igen.
TAK!!!
Meget hurtig ekspedition
Meget hurtig ekspedition. Super telefonservice og meget serviceminded
Hurtig levering af vindues maling
Bestille vindues maling på nettet, fik det leveret dagen efter om morgenen 😊
Ekstraordinær god service og…
Ekstraordinær god service og fremragende produkter, klart en kæmpe anbefaling herfra.
Steen Dart
Brønshøj
Har handlet hos dem i flere år
Har handlet hos dem i flere år. Jeg bestiller vare om morgenen og har dem om eftermiddagen, Suveræn service og super lave priser. Kan varmt anbefale Maling Lagersalg.
Mvh Haar Ejendomsservice
Verdensklasse !
Skulle bare have en lille spand maling på 3L. Fik den leveret gratis 1 1/2 time efter bestillingen og sparede samtidig 240 kr. Helt genialt !!!!
God service og fornuftige priser! ...
Har handlet her to gange og har begge gange oplevet en kanon service! ... Har købt Yunik maling og må sige, at det er super kvalitet til en rigtig fornuftig pris!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.