Malinglagersalg.dk er overgået til deres nye navn MALEREXPERTEN.DK en noget mere moderne hjemmeside med professionel kvalitet samt en rigtig god pris. Tjek den ud :)
Det här tycker kunderna
Har bestilt ved dem mange gange og de har trofast leveret senest dagen efter. Endda samme dag et par gange. Skide søde har de været igennem hele vores byggeprojekt. Selvom vi vel har bestilt 20 bøtter... Se mer
Helt fantastisk! Nu har jeg handlet tre gange hos JP Lagersalg og hver gang er varene kommet dagen efter bestillingen og bragt til døren - uden fragtomkostninger. Jeg har aldrig oplevet noget li... Se mer
Bestilte en stor portion spartel, filt og lim. Alt sammen produkter fra fabrikanter jeg kendte i forvejen og specifikt gik efter. Priserne var rigtig gode. Leveringen var hurtig og forsvarligt... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Frederikssundsvej 184, 2700, Brønshøj, Danmark
- kevin@jplagersalg.dk
- www.jplagersalg.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Meget kompetent rådgivning og gode…
Meget kompetent rådgivning og gode produkter.
Super service
Super service. Ringer hurtigt tilbage og giver gode råd. Endda mulighed for, at afhente indenfor 30 min. her under Corona. Produkterne levede op til vores forventninger så vi er meget tilfredse.
Nem og effektiv bestilling og udlevering.
Jeg bestilte maling på nettet, og det virkede godt, jeg fik en telefonbesked da malingen var klar til afhentning, og fik en hurtig og effektiv udlevering.
Men jeg syntes hjemmesiden er lidt mangelfuld, jeg ville gerne have bestilt løse malerruller da jeg har masser af håndtag, det kunne ikke lade sig gøre, men det er noget der kan følges op på, vil jeg tro.
Så fin service og virkelig hurtig…
Så fin service og virkelig hurtig levering.
God produkter og super service.
God produkter og super service.
Har fået god service og gode produkter til fornuftige priser hver eneste gang jeg har handlet her - kan varmt anbefales.
Hurtig levering,godt produkt til…
Hurtig levering,godt produkt til rimelig pris.
formidabel service og vejledning.
Altid god maling og service
Altid god maling og service. Har lige fået leveret maling til døren 40min efter jeg bestilte den online!
Fungerede problemfrit
bestilling kl 13:00 torsdag -> levering…
bestilling kl 13:00 torsdag -> levering kl 10:00 fredag. sådan!
Virkelig god service og tilbagemelding
Virkelig god service og tilbagemelding.
Arrangerede afhentning nær min bolig som alternativ til at afvente fragtmand, fordi jeg gerne ville hurtigt i gang med malingen.
Beste service i byen
Super god rådgivning og meget hjælpsom…
Super god rådgivning og meget hjælpsom levering.
Fjernede en masse stress over at skulle flyttemale her under corona-nedlukningen.
Fantastisk service
Fantastisk service, jeg bestilte maling og malerrulle om formiddagen og om eftermiddagen blev det leveret på min adresse. Det er service ud over det forventelige.
Virkelig god service og hurtig…
Virkelig god service og hurtig levering!
Gennem de sidste 5 år har vi handlet både i butikken og på hjemmesiden med rigtig gode oplevelser begge steder. Vi kan sagtens anbefale andre handle her.
Fin service
Meget fin service i tlf. Og super fin og hurtig levering.
Gode produkter
Gode produkter, god service og hurtig levering - kan kun anbefales!
Super service
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.