Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jojoschool heeft mn schoolcijfers zo erg omhoog gehaald. Alle ingewikkelde concepten worden verwerkt in eenvoudige korte filmpjes. Echt een AANRADER!! Ik heb ook al mn vriendinnen erover verteld s... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het is een erg fijn programma om mee te werken. Het enige minpuntje vindt ik dat sommige boeken en methodes er niet op staan maar voor de rest staat wel alles er in. Je kan hier aan de hand van samenv... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik heb er heel veel aan gehad dit schooljaar, ik had voordat ik jojo ging gebruiken niet hele goede cijfers voor natuurkunde. Toen ik ging leren met jojo school, waren mijn cijfers al een stuk beter!... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik begon midden 2e met het uitproberen van jojoschool en vond het meteen geweldig. Vooral omdat het alles bij elkaar heeft en dat je heel erg gemakkelijk jou leerstof kan vinden. Ook vind ik de combin... Se mer

Företagsinformation

1. Gymnasium (senior high school)
  2. Läroanstalt

Skrivet av företaget

Beheers elk onderwerp uit je lesboek in een handomdraai met aansluitende uitlegvideo’s, samenvattingen en oefenopgaven gemaakt door docenten. JoJoschool biedt lesstof voor de brugklas tot en met het examenjaar voor vmbo, havo en vwo.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,5

Alla omdömen

84 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jojoschool = diploma

Jojoschool heeft mij geholpen om de laatste zaken te leren en te herhalen voor mijn examens wat heeft geholpen bij het behalen van mijn diploma.

Hoi Conner! 👋

Gefeliciteerd met je diploma! 🎓 Wat fijn om te horen dat we daarbij hebben geholpen.

Fijn

Fijn, alleen staan de boeken latijn en grieks er niet op

Hoi Liv! 👋

Bedankt voor je review. We zijn druk bezig met het uitbreiden van ons leerplatform, dus we nemen Latijn en Grieks mee als aandachtspunt!

PRIMA

Goede uitleg filmpjes en prima oefenopdrachten, helaas heeft jojoschool niet alle methodes.

Hoi Sytze! 👋
Bedankt voor je review. We werken continu aan het uitbreiden van ons aanbod. Fijn dat de lesvideo's en opdrachten goed waren!

Top site

Het is een goede site om te leren door filmpjes is het makkelijk om te leren en dus vond ik het heel fijn

Hoi! 👋

Bedankt voor je review! Fijn dat de filmpjes je hebben kunnen helpen.

Hele fijne website

Hele fijne website, helpt goed bij het leren

22 april 2026

Hoi! 👋

Bedankt voor je review!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

JoJoschool heeft mij erg geholpen met…

JoJoschool heeft mij erg geholpen met leren ook als ik niet wist hoe ik ergens voor moest leren. Ik raad het zeker aan.

Hoi Esmee! 👋

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben geslaagd door deze site met een…

Ik ben geslaagd door deze site met een gem. van 6.2 zo goed!! aanrader!!

Hoi Lotte! 👋

Gefeliciteerd met je diploma! 🎓 Bedankt voor je review.

Havo 5 Eindexamen JoJoschool

De filmpjes helpen heel erg met het begrijpen van de stof, bij mij vooral voor bedrijfseconomie. Daarnaast is het heel makkelijk om oude examens te maken via je laptop en je telefoon.

Hoi Bas! 👋

Fijn dat de filmpjes voor bedrijfseconomie zo goed hebben geholpen. Bedankt voor je review.

Top jojo school

Onze school had dit voor de examenkandidaten geregeld om uit te proberen. Ik ben heel blij dat ik die kans heb gekregen. Alle boeken staan op de site en het oefenen is heel toegankelijk gemaakt. Het leren voor de examens werd hierdoor nog gemakkelijker. Ben zeker geslaagd!

Hoi Sofie! 👋

Gefeliciteerd met je diploma! 🎓 Wat fijn dat jouw school je deze kans heeft gegeven. Succes met de volgende stappen.

Dit systeem werkt écht

Dit systeem werkt écht, directe feedback op hoe je denkt/werkt en gerichte hulp. Geeft een gevoel van steun, naast het aanleren van de benodigde kennis en boost het zelfvertrouwen. Ik heb mijn kind gerustgesteld zien worden thuis. Alsof we een docent aan tafel hadden zitten!

Hoi M.S. 👋

Wat een prachtige review. Bedankt! Fijn dat we je op deze manier konden steunen.

JoJoschool is super

JoJoschool is super! Het helpt mij om beter te leren voor exames en ik denk niet dat ik het zonder gered zou hebben

Hoi Livia! 👋

Gefeliciteerd met je diploma. Wat fijn om te horen dat we je zo hebben kunnen helpen.

Echt een aanrader!!

JoJoschool heeft mij zo enorm erg geholpen met voorbereiden op mijn examens! Als ik iets verkeerd had kon ik voor tips vragen en wat ik precies verkeerd had gedaan, wat enorm erg hielp met de stoffen te begrijpen.

1 maj 2026

Hoi Sem! 👋

Wat fijn om te horen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit jaar was als 5 havo-leerling enorm…

Dit jaar was als 5 havo-leerling enorm spannend, maar JoJoschool heeft voor mij echt het verschil gemaakt. Het platform biedt een structuur die ik in de reguliere lessen soms miste. De video's leggen de lastige examenstof stap voor stap uit en de oefenexamens bootsen de realiteit perfect na. Dankzij de gerichte feedback wist ik precies waar mijn zwakke punten lagen en hoe ik die kon verbeteren. Nu de examenuitslag er is, kan ik met trots zeggen dat ik het heb gehaald. JoJoschool is elke euro en minuut dubbel en dwars waard geweest!

11 juni 2026

Hoi Henk! 👋

Gefeliciteerd met je diploma! 🎓 Wat een mooi resultaat na zo'n spannend jaar. Veel succes met de volgende stap! En bedankt voor de mooie review.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Echt hele goeie uitleg en echt een tip

Echt hele goeie uitleg en echt een tip voor thuis zitters. Love de filmpjes en de opdrachten zijn ook heel goed examen training is echt een live savet

Hoi Mark! 👋

Wat fijn dat de examentraining zo in de smaak viel. Dank je wel voor je mooie review.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik vind jojo school zo fijn gaf me echt…een gerust gevoel

Ik vind jojo school zo fijn gaf me echt een gerust gevoel omdat het me echt heeft geholpen met leren voor mijn examens ben zo blij dat ik jojo school heb gebruikt weet niet wat ik zonder moest doen.

Hoi Marwa! 👋

Wat fijn om te lezen. Bedankt voor je lieve woorden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik vond de oefenexamens heel fijn

Ik vond de oefenexamens heel fijn, en de video’s van de docenten per vak hielpen enorm, door de goede uitleg kon je daarna goed aan de slag met de opdrachten

Hoi Noa! 👋

Ik zal het compliment doorgeven aan onze docenten. Bedankt voor je review!

Jojoschool

Jojoschool is echt een aanrader voor bij het leren. Met handige oefeningen en uitleg filmpjes maakt het het leren een stuk makkelijker en overzichtelijker.

Hoi Tamar! 👋

Fijn dat leren makkelijker werd met behulp van JoJoschool. Dat horen we graag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dankzij JoJoSchool heb ik mijn diploma…

Dankzij JoJoSchool heb ik mijn diploma gemakkelijk gehaald! De lessen waren duidelijk, de begeleiding was fijn en ik werd goed gemotiveerd om door te zetten. Een aanrader voor iedereen die op een flexibele manier zijn diploma wil behalen 😊.

23 april 2026

Hoi Kensia! 👋

Gefeliciteerd met je diploma! 🎓 Fijn dat de lessen en begeleiding goed voelden; daar doen we het voor.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.