7 jaar geleden hebben wij onze eerste Jipfish aangeschaft, wij gebruiken onze “vriend” om minder te hoeven tillen. Zoveel plezier door het makkelijk te gebruiken karretje door zijn wendbaarheid en... Se mer
Det här tycker kunderna
Vlak voor onze vakantie naar Duitsland kochten wij een Jipfish, omdat onze jongste door een aandoening niet zo lang kan wandelen. We hebben online heel wat bolderkarren met elkaar vergeleken voord... Se mer
Heel erg fijne bolderkar met goede accessoires. De bolderkar gaat bij ons standaard mee in de auto als we naar het strand gaan. De dikke banden maakt het de ideale bolderkar om mee naar het strand te... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Jipfish Wagon, 's werelds eerste en enige opvouwbare houten bolderkar. Onze visie is om elke reis te verbeteren. Creëer nieuwe herinneringen samen en tover een glimlach op ieders gezicht met Jipfish. Gemaakt van sterke en duurzame materialen, beschikt over een ingenieus veer- en handvatsysteem. Met dubbele kogellagers en luchtbanden biedt het ultiem comfort op elk terrein - of het nu door het bos is, over kasseien of op het strand. En als het tijd is om te vertrekken, duurt het slechts 3 seconden om op te vouwen. Voor nog compacter opbergen, verwijder eenvoudig de luchtbanden. Super sterk, stijlvol en klaar om met je mee te gaan.
Kontaktuppgifter
Technopol 29, 5026SB, Tilburg, Nederländerna
- +31137640775
- hello@jipfish.com
- www.jipfish.com
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goed stevig product en ze reageren goed…
Goed stevig product en ze reageren goed op vragen.
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering. Goede en duidelijke omschrijving hoe ik hem in elkaar moet zetten.
Mooi en slim ontwerp in oerdegelijke…
Mooi en slim ontwerp in oerdegelijke uitvoering. Wel behoorlijk aan de prijs maar dan heb je ook wat!
De Jipfish is een fantastisch duurzame en fraaie bolderkar
De Jipfish is een fantastische bolderkar. Mooi ontwerp, zeer gebruiksvriendelijk en goed in elkaar te zetten na levering. De bestelling en contact met Jipfish was zeer vriendelijk en snel. Je hebt een fantastisch duurzaam product.
Eén minor minpuntje: de clipjes waarmee de zijpanelen vastklikken zijn niet altijd soepel los te klikken. Ze werken overigens verder prima.
Goed product
Goed product, rijdt soepel, stuurt fijn, ook voor lange mensen prettig. Super goede klantenservice.
Top, kan de bolderkar niet meer missen
Ik heb de jipfish bolderkar nu een tijdje in bezit en ben enorm tevreden over de kwaliteit. De bolderkar is er licht in trekgewicht, de draaicirkel is kort waardoor je overal makkelijk tussen kunt sturen.
Het opbergen/inklappen is ook erg makkelijk en snel gedaan.
Great Wagon
The product was well made and delivered quickly! Very nice looking product
Perfect hand cart in perfect quality
I recently bought the handcart from Jipfish. I am very happy with the whole purchase. The handcart is of very good quality.
The delivery was quick and easy via DPD to Germany. The handcart was excellently packaged and protected against any kind of damage. I would buy a handcart from them again at any time. Furthermore, the contact with Jipfish was excellent. Someone is always available for questions and suggestions.
We zijn heel blij met de bolderkar
We zijn heel blij met de bolderkar! Hadden ooit een jipfish dagje gehuurd in de Beekse Bergen en die rolde zo makkelijk dat we meteen verkocht waren. Heel makkelijk mee te nemen in de auto naar rommelmarktjes, stedentripjes, boswandelingen, opa en oma. We hebben hem opgehangen aan de muur en dat staat ook nog leuk. Meteen een soort vakantiehuis sfeer. Mooi Nederlands product om trots op te zijn
Premium product en premium service
Er ging wat mis in het bestelproces, daarna erg vriendelijk te woord gestaan door de eigenaar. Probleem verholpen met een dikke plus en nu een super mooie bolderkar in huis. De kleine is helemaal gelukkig! Aanrader!
Top product
Zoveel plezier door het makkelijk te gebruiken karretje door zijn wendbaarheid en mooie uitstraling.
De eerste jipfish heeft echt veel kilometers gemaakt en kunnen wij moeilijk afscheid van nemen.
Wanneer er een volgend team uitje gepland staat voor jullie, kom dan is kijken waar jullie product zo wordt gewaardeerd 😅🔥👍
Grtz team Slangevegt
Musthave
Snelle levering, direct respons op de mail bij vragen. Service en een prachtig product.
Super mooie en handige bolderkar
Super mooie en handige bolderkar. Past in bijna elke auto. Er zat een beschadiging op het handvat, dit is super snel opgelost door Boy!!
Degelijke en mooie bolderkar
We hebben de Jipfish kort in bezit maar hebben er erg veel plezier van. Hij past zelfs met wielen op de kar in onze Renault Twingo en is daardoor nog makkelijker mee te nemen. Hij rolt erg licht en is daardoor een goede volgende stap na de kinderwagen.
Jipfish kidswagon
Great kidswagon. We are using it since 7 years now and both kids like the wagon very much. Very good quality and the best service.
JipFish bolderkar
De eerste bestelling was verloren gegaan bij het transportbedrijf. Jipfish heeft dit close opgevolgd en nadien een nieuwe opgestuurd. deze was een dag nadien in huis!
Top service!!
Topding
Topding. Mooi en kwalitatief. Erg blij met de aankoop. Nu nog wachten op mooi weer
Heel snelle levering
Goede aankoop, wel erg prijzig
Nog niet veel gebruikt maar tot dusver heel blij mee. Erg stevig en comfortabel, mooi design en top dat de kar kan worden opgevouwen. Enig minpuntje is dat op hard asfalt, als je een heuvel afgaat, de kar wat lastig onder controle te houden is. Ik blijf het een prijzig ding vinden, maar onze hoop is dat we het voor veel verschillende dingen zullen gebruiken, dus niet alleen om onze dochter te vervoeren.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.