Fantastisk service. Jeg modtog et print, som under fragt var blevet kørt over af en lastbil, hvilket gjorde at printet var smadret og rammen ligeså. Jeg kontaktede kundeservice og modtog kort efter... Se mer
Företaget har svarat
Vi kjøpte 2 bilder av str 120*120 « Emma og Michael « fikk et bilde levert men bilde 2 ble borte på veien, kontaktet kundeservice, Maura. De svarte med engang og innen 10 dager var det siste bilde lev... Se mer
Företaget har svarat
I’m not happy with the art or the customer service. The art work has a different color / nyans than what’s shown in the photos, which is the reason for why I want to return them, it’s more green than... Se mer
Företaget har svarat
Mein Canvas-Print ist extrem hochwertig verarbeitet. Habe ich persönlich auf diesem Niveau noch nicht gesehen. Das gilt auch für den Rahmen (Eiche) - unfassbar wertig gemacht. Der gesamte Ablauf, mit... Se mer
Mere kunst, mere glæde
Solrødvej 6, 4621, Gadstrup, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
En super oplevelse. Vi har fået vores nye maleri FLOW#2 hængt op, og det pynter herhjemme.
Super fin kommunikation hele vejen igennem, og er så tilfredse med hele forløbet fra bestilling til afhentning af maleri.
Jacob, vil følge dig her på sidelinien. Er sikker på du har en masse ideer som skal nok skal bringe dig lykke.
Bestilte et lærredstryk "Nature Explosion" det er vanvittig flot og i super fin kvalitet. Min stue er nu helt forandret og jeg glæder mig over det fine værk på min væg. Holder helt sikkert øje med Jacobs flotte værker fremover :-)
Derudover super hurtig levering og dejlig positiv mailkorrespondance :-)
Vi har netop modtaget vores nye lærredstryk Nature Explosion, som vi er yderst tilfredse med. Jacob har hele vejen igennem ydet en super service, og aldrig før har vi modtaget noget, der var så godt og sikkert pakket ind. Vi giver ham hermed vores varmeste anbefaling.
Jeg er smaskforelsket i mit fantastiske lærredstryk, som jeg modtog for nyligt ved min dør godt og sikkert pakket ind 😍🙆. Trykket er så lækkert udført med en virkelig lækker robust ramme omkring 🤩.
Jacob holder sig en helt igennem fantastisk service, er hurtig til at respondere og holder en god og behagelig tone 😁.
Jeg giver Jacob mine varmeste anbefalinger med på vejen, for sjældent har jeg stødt på sådan en god og virkelig behagelig service 💚😍.
Vi har i dag modtaget det flotteste maleri fra Jacob - det var helt som vi ønskede det! Jacob har været så kompetent i forbindelse valg og køb af maleri. I dag kom så den flinkeste fragtmand med maleriet, som nu står i vores stue klar til at blive sat op. Vil helt klart købe et maleri af Jacob igen...
Fantastisk samarbejde med Jacob
Jacoer så dygtig og meget lyttende til vores ønsker
Vi har nu modtaget 2 malerier og vi er virkelig glade og mega tilfredse med dem
De bedste anbefalinger herfra
Kanon service og virkelig flotte malerier. Kæmpe anbefaling herfra. 🤗 I hvert fald ikke sidste gang vi køber af Jacob 😀🤩
Kæmpe optur over service og malerierne 🙌 tak for det 🙏
Har netop modtaget maleriet, som vi er meget glade for. god service.
Vi har netop fået vores maleri og meget tilfredse. Vi havde et rigtigt godt samarbejde og kan varmt anbefale Jacob.
Jeg har købt to malerier af Jacob. De er super flotte, og Jacob er en virkelig dygtig kunstner. Han er også meget imødekommende, når man har spørgsmål. De bedste anbefalinger herfra.
Har lige modtaget mit første kunstværk af Jacob, og sikke et fantastisk resultat. Jacob, du er en fabelagtig dygtig kunstner. Billedet er spot on hvad jeg havde forestillet mig. Sikke en indlevelse og forståelse du har for hvad man som kunde efterspørger. TUSIND TAK det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller et kunstværk hos dig !
Vi har købt det fineste maleri af Jacob. Vi har længe ledt efter et større maleri til at pryde en væg i vores stue, og det var først, da vi så Jacobs malerier, at min mand og jeg fandt noget, vi begge kunne lide.
Jacob er foruden en meget dygtig kunstner også utrolig flink og serviceminded, og vi har haft en rigtig god dialog gennem hele processen fra bestilling til afhentning. Jacob malede efter vores farveønsker, og da jeg blev i tvivl om farverne på det færdige maleri passede ind, tilbød Jacob et maleri med en baggrundsfarve i en anden farvetone.
Vi er SÅ glade for vores ny maleri, der pryder så flot i vores stue - og så skaber det en masse hyggelige dialoger, når gæster fortæller, hvad de ser i maleriet.
Jeg har lige modtaget mine første 2 malerier fra Jacob - og det bliver bestemt ikke de sidste! 🤩
Jeg har længe været på jagt efter de helt rigtige malerier, og derfor er jeg SÅ glad for at jeg fik Jacob anbefalet, for sikke et talent! Hans måde at kombinere farver på er helt fantastisk og falder lige i min smag.
Under købsforløbet var Jacob super imødekommende, rar og behjælpelig, og virker alt i alt som en rigtig empatisk mand.
Jeg vil - uden at tøve - anbefale Jacob Lund Art til enhver som går og drømmer om at få lidt kunst ind i hjemmet 👏🏼
Jeg har lige købt et maleri hos Jacob Lund Art og det er bare mega flot - er SÅ glad for det. I hele forløbet er det blevet ydet en utrolig god og professionel service.
Har kun rosende ord at sige om Jacob Lund Art.
Jeg har netop købt to super flotte malerier hos Jacob. Jacob er først og fremmest en dygtig kunstner, men han er også enormt god til at forstå hvad du som kunde leder efter. Han er skarp til Photoshop og kan derfor opstille scenarier for hvordan det vil se ud i et hjem med forskellige rammer. Det gør det nemt at beslutte sig for det helt rigtige udtryk man leder efter!
Jeg står tilbage som en meget tilfreds kunde med de varmeste anbefalinger af Jacob!
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.