ista Danmark A/S Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meget useriøst firma... Vi bor til leje og får brev fra Ista om, at de vil komme lørdag mellem 11 og 13, da de har konstateret en defekt måler, og vi skal derfor være hjemme i tidsrummet. Da v... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ISTA er et useriøst foretagende. Jeg må betale 420 kr. bare i juli for varme. Ja I ser rigtigt, VARME fra min radiator der har været slukket siden maj måned. En meget trænet dame kunne oplyse at de... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Magen til arrogant opførsel skal man lede længe efter! Afventer stadig svar på foreløbig 2 fremsendte mails! Stiller et par simple relevante spørgsmål men de tillader sig ikk´ at give respons. E... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Efter ISTA overtog det her, så har stort set alle fået store efterregninger. Har ALDRIG før fået en efterregning, men det skete så efter ISTA overtog. Der er noget mærkeligt ved det, og ISTA selv er... Se mer

Företagsinformation

1. Pengar och försäkring

Skrivet av företaget

ista er førende inden for aflæsning og beregning af vand- og energiomkostninger. Leverandør af varmemålere, vandmålere og energimålere.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

26 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skrev til ISTA vis deres hjemmeside i…

Skrev til ISTA vis deres hjemmeside i dec 2025, fordi jeg ikke kan logge på. Har endnu ikke fået svar. Jeg sparer meget på varmen, men fik alligevel en efterregning på over 2100 kr. Undrer mig over, at de har en kontaktformular, når de alligevel ikke svarer.

18 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nu er jeg igennem måske 20 år blevet…

Nu er jeg igennem måske 20 år blevet taget i bagdelen af det her firma for et varmeapparat der er SLUKKET men hver vinter når jeg varmer stuen op med et el olieapparat tæller så jeg skal betale for det møg.

Har skrevet til medierne endda kontaktet statsministeren. Der er ingen der tager det alvorligt minst af alt det her firma men de tjener vel også godt på det.

14 januari 2026

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse. De månedlige forbrugsoplysninger, man modtager, viser et stærkt misvisende forbrug – over 250 % højere end gennemsnittet for tilsvarende boliger i ejendommen. Det giver ganske enkelt ikke mening, når sammenligningen tilsyneladende kun baseres på den opgang, man bor i, hvor størstedelen af naboerne ofte ikke er hjemme. Derudover er det stort set umuligt at logge ind på deres onlineplatform, som konstant fejler med ORA-databasefejl.

16 december 2025

Helt ekstremt høje gebyrer

Deres gebyrer er helt ekstremt øje for aflæsning, og de kan ikke redegøre for, hvorfor det er så højt. De siger bare, at "det er det, det gebyr er sat til" på trods af, at arbejdet er minimalt. De kan fjernaflæse tallet for varme og vand, siger de.
Knap 1200 kr. for at skrive det ind i systemet lyder helt vildt udover det, som de får for betaling af varme og vand

11 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hvad gør man når Ista ikke vil svare på en klage

Hvis muligheden for fem negative stjerne havde de fået det.

Magen til dårlig behandling på ens henvendelser skal man lede længe efter.

Jeg har modtaget et varmeregnska og vandregnskab for min lejlighed. 17.000 i varme og 10.000 i vand. Fuldstændig vanvittigt.

Jeg klager via administrationsselskabet men de svarer ikke. Bevidst overskrider de tidsfrister. Så kommer et svar uden at de forholder sig til klagen og blot fortæller at deres målere er korrekte.

Sådan er det nu gået igennem hele 2025. Har koblet LLO på, men det er de også fuldstændig ligeglade med. De svarer i øst når man spørger i vest.

Er der mon nogle som kan komme med et godt råd her. Hvad gør man nu?

Jeg er rasende og bruger alt for meget tid på det.

Jeg har fremlagt beviser for urelmæssige målinger. Forskellige anvendte faktorer på radiatorerne selv med ens radiatorer i samme rum. 19 gange mere forbrug på 2 radiatorer som sidder ved siden af hinanden og sådan kan jeg blive ved.

Jeg er så frusteret.

7 april 2025

Faktureret for meget

Jeg har fået skiftet 2 radiatorer og skulle have installeret nye varmemålere på disse. Under servicebesøget siger montøren mundligt til mig, at det kun er de 2 varmemålere, der skal skiftes. Efterfølgende får jeg en regning på 3 varmemålere. Anja fra kundeservice lover at undersøge sagen nærmere, men efter 1 måned har jeg intet hørt og må derfor rykke for svar. Anja skriver, at montøren ikke længere kan huske lejemålet (nej det tror da pokker, når der er gået så lang tid) og at de fastholder regningen. Ikke så meget som en undskyldning for den lange ventetid eller fejlmeldingen fra montøren. En mundtlig aftale er ligeså bindende som en skriftlig, men desværre har jeg ikke beviser på dette

21 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Som mange af de andre skriver - bruge ikke ISTA!

Som mange af de andre skriver: Advarsel: Brug ikke iSTA! De er inkompetente og jeg har utallige gange ringet og enkelte gange skrevet ifb med udskiftning af defekt måler ifb med flytning. Punkt 1: De ignorerede fuldstændigt overtagelsesdatoen og at de skulle aflæse omkring overtagelsen. Punkt 2: Her efter over 2 mdr er der STADIGT ikke skiftet defekt måler. Punkt 3: "Kunde-service" eksisterer ikke: Mails bliver ikke besvaret og i telefonen siger de at "besked er givet videre", men så sker der ingenting herfra og beskederne bliver aldrig givet videre. Det firma er simpelthen så stor en joke, at man tror det er løgn. Advarsel: Hold jer væk og aldrig mere Ista herfra, det er groteskt og vildt og alle de negative anmeldelser er ganske sandfærdige og flere minder om min 100% reele oplevelse med firmaet!

1 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God kommunikation

God kommunikation med kundeservice i forbindelse med ændring af tidspunkt for besøg.
Stor ros til Allan Kristensen for hans hjælpsomhed og service.

18 september 2025

Vand på gulvet

Vand på gulvet. Efter ista's såkaldte professionelle installatører havde været og sætte nye vandmålere på. De kunne åbenbart ikke spænde rørene ordenligt. Men det kunne jeg selv. Og så kunne de heller ikke sætte den ene måler på fordi de ikke havde den rigtige kobling med. Så om morgenen var der vand ud på hele toilettet. Men fandt ud af de ikke havde spændt samlingerne ordenligt så måtte jeg selv gøre det. Hilsen Henrik Madsen. Rebæk Søpark. 3.

11 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

systematisk tyveri og svindel i…

systematisk tyveri og svindel i samarbejde med vab. har sort på hvidt i flere år de ikke har sendt en eneste faktuel udregning. alt sammen kun estimater og budgetter. hvilket alle jo ved ikke er 100% korret på nogen måde. alligvel nægter de noget som helst ansvar og kaster bolden over til vab. som direkte også påstår de intet ansvar har og at ista står får alt regnskab. hvortil man så får at vide at ista bevidst ikke har afregnet en eneste gang da de så sjovt nok påstår det fordi de ikke har målere på.... men der er målere på de bare forsømmer. og abselut ingen tager ansvar og selv llo er til at lukke op og s..... i altså. ville elske hvis nogen rent faktisk har lykkede at få brugbar hjælp eller oplysninger ud af de fuskere. bare de manglende svar herinde viser de ikke er det mindste bekymrede da de jo ved de uforstyrret fortsat kan stjæle som de lyster........ for betaler man ikke sine regninger uanset hvor meget humbuk det er så det kun dig som lejer det rammer. fuldstændigt forrykt.

11 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Udskiftning af vand og varmemålere

Jeg havde besøg af Jesper og hans team for udskiftning af vandmåler som drillede men blev løst samt varmemåler. Meget venlig og imødekommende service på adr Rebæk søpark 3 Hvidovre . Stort tak herfra. Mvh, Geert Willman.

10 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Som kunde vil du føle dig snydt!

Som kunde vil du føle dig snydt!
Elendig service på telefonen og en stor mangel på interesse i at hjælpe kunder og finde en løsning der er fair for begge parter.

1 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingen svar på mail og dårlig bort forklaring

Jeg undskylder på forhånd det lange skriv. Deres system er uoverskueligt. Jeg bliver opkrævet 124 kr for varme hver mdr. selvom vores varme i ejendommen er slukket. Det ved de godt hos Ista.
Jeg har spurgt der inde om hvordan det kan være at min regning er så høj når min varme er slukket. Her er forklaringen : For at svare på beboerens spørgsmål, så kan måleren ikke registrere forbrug fra solens stråler.

Doprimo 3 radiatormålerne har 2 følere: En som registrerer radiatorens overfladetemperatur, og en der registrerer rummets temperatur. Der registreres varmeforbrug så snart den målte radiatortemperatur er mindst 23 °C, samt en af de følgende betingelser er opfyldt: Derudover indeholder de et selvtestprogram, som bliver aktiveret hvert 4. minut døgnet rundt. I tilfælde af fejl i varmemålernes elektroniske system (herunder en målefejl) vil der fremkomme en fejlkode, hvilket vi ikke har registreret. Skulle der opstå en fejl i varmemåleren, vil displayet vise et ”P”.

Så det de fortæller mig er at solen ikke kan varme min lejlighed så meget op at deres måler ikke registrere varme hos mig?

Min lejlighed bliver ofte over 32 grader varm når solen er fremme hele dagen.

Så får at følge med på min side hos Ista har jeg bedt om et kodeord 12/8. Jeg har endnu ikke hørt noget.

Jeg forstår godt Ista har så dårlige anmeldelser.

1 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg bor alene og ikke bruge…

Jeg bor alene og ikke bruge radiatorerne på maksimum da jeg er meget på arbejdet. Så kom fakturaen for min lejlighed på 4000 dkk i 4 mdr. januar-maj. Jeg har aldrig haft en så stor faktura på varme i mine tidligere lejligheder. Jeg bedte om en forklaring og man kan ser tydeligt at jeg har ikke haft en stor forbrug men de påstår at der skal også beregnes faktoren???? Hvorfor bliver prisen dobbelt med faktoren i?? Og jeg kan se nu at der findes flere negative anmendelser om denne firma.

17 augusti 2025

Hensynsløs arrogant opførsel

Hensynsløs arrogant opførsel
Magen til arrogant opførsel skal man lede længe efter!
Afventer stadig svar på foreløbig 2 fremsendte mails og 5 tlf. opkald !
Vi (10 nye lejligheder) var oprettet forkert, så vi betalte for en anden lejlighed end vi bor i.
Efter 2,5 mdr. kom ISTA endelig ud og fik nummer på måler rettet til - de fortalte så at der ville gå ca. 3 uger inden vi var opdateret i systemet og kunne se vores eget forbrug.
Nu over 3 mdr. efter og flere mail samt tlf opkal er der stadig INTET sket- vores aflæsning har ikke virket siden marts 2025
Det er TOTAL useriøst og Aougant af sådan et firma ...

15 februari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De har en elendig kundeservice.

De har en elendig kundeservice.
Man kan ikke få svar på ens spørgsmål, men får besked på, at skrive en mail. Så jeg forstår godt, at de ikke får flere stjerner på Trustpilot. Det er trist, at AAB har valgt, at skifte over til Ista Danmark.

24 juli 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fin service

Jeg har fornylig været i kontakt med Istas kundeservice og blev betjent venligt og imødekommende med mine spørgsmål. Jeg mener at kunne se at de fleste der klager over dyre regninger i stedet burde klage til varme og vandselskaberne. Ret beset er Ista blot det firma der fordeler udgifterne efter forbrug på målerne.

26 juni 2025

ISTA Tyveri Firma

Tyveri Firma
Boligselskabet sendte en forvarsling om, at vandmåleren i min lejlighed ville blive udskiftet mellem den 23. og 26. september. Ingen dukkede op, og ingen ringede for at undskylde. To måneder senere sendte de det samme brev, men sagde, at de ville komme i november. Jeg var ikke hjemme, så jeg ringede for at lave en ny aftale, men de gav mig aldrig en. I april sendte ISTA et brev om, at jeg havde brugt 40 kubikmeter vand i 2024, og at de ville tilføje yderligere 40 kubikmeter på betingelse af, at jeg havde ingen måler(målerløs KV). For to måneder siden insisterede de på, at dette var normalt, fordi jeg ikke havde en vandmåler, selvom måleren blev udskiftet i går. Vandmåler mønter fortalte mig, at han aldrig havde besøgt denne adresse før, og at målern virker stadig og sender signaler og Hvis jeg ikke var hjemme, ville de kun give mig en bøde på 235 kroner ikke 3.000.

1 april 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.