Intersport Biggelaar / van den Broek Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jas besteld en geretourneerd maar ik blijf weken later nog aanmaningen ontvangen. Heb wel bevestiging dat de jas retour is ontvangen maar Klarna blijft maar mails en brieven sturen en dreigen met... Se mer

Företagsinformation

1. Vintersportbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Dé (winter)sportspecialist van het Zuiden. Bekijk ons ruime aanbod online of bezoek een van onze winkels voor al uw benodigdheden op sportgebied!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Duur, duurder, Biggelaar

Ik kwam voor skischoenen en nam eigen ski’s mee om ze daarop aan te passen. De senior verkoper beweerde dat ik de ski’s nooit bij hen gekocht kon hebben en dat ze aan vervanging toe waren. Lol. Heb bankafschrift opgezocht: biggelaar 5 jr geleden! Schoenen gekocht 379,95. Zooltjes 49,95. Eenmaal thuis op internet; schoenen 202,95. Zooltjes 32,50. Dusss laatste keer geweest ! Zo vraag je toch om?! Wat een onbeschofte prijsverschillen..!!

22 februari 2025

Onkundig personeel.

Waardeloos personeel met totaal geen verstand van wintersporten. Heb hier mijn snowboard weggebracht voor een grote beurt, nadrukkelijk gezegd dat de scheuren in mijn board NIET met zwart opgevuld mogen worden, waar vervolgens de medewerker alsnog de onderkant met zwart heeft opgevuld. Eindresultaat: ziet er niet uit en meneer had totaal geen begrip voor de situatie. Niet kunnen luisteren/ lezen is 1 ding, maar vervolgens geen begrip hebben voor de situatie: kansloos. Ik breng mijn materiaal hier NOOIT meer heen.

1 november 2023

Advies Meindl wandelschoenen Eppan lady comfort

Op 23 maart jl kocht ik de Meindl wandelschoenen Eppan lady comfort van € 249,99. Ik ben er zo blij mee en ze lopen fantastisch. Inlopen niet nodig, ik heb er direct 20 kilometer op gelopen. Dank voor het goede advies van jullie verkoper die voor de zekerheid toch mijn voet nog heeft opgemeten.
Met vriendelijke groet.

13 april 2021

Tweedehands product???????

Vandaag zijn de schoenen geleverd die ik 4 dagen geleden besteld had. Het zijn dure schoenen, €245,99 van het merk Meindl.
Het viel mij op dat zij niet in een Meindl-doos zaten maar in een doos van het merk Lowa.
In de doos zaten 2 schoenen verpakt in bobbeltjes plastic, dichtgeplakt met Intersporttape.
De schoenzolen ogen weliswaar als nieuw maar de schoenen waren duidelijk gedragen gezien de manier waarop de veters in de schoenen zaten. Misschien in de winkel of is het een retour product?
Ik ben gewend dat er kaartjes aan of bij de schoenen zitten waarop staat waarvan de schoenen gemaakt zijn, hoe je ze het best kan onderhouden enz. Geen kaartjes aanwezig.

Helaas was de winkel al dicht toen ik ze na mijn werk kon bellen. Ik heb de winkel dus geen kans gegeven te reageren. Als zij dit nog doen zal ik mijn review wellicht aanpassen. Op dit moment echter ben ik zeer teleurgesteld en zou ik ze terug sturen als ik de schoenen niet direct nodig zou hebben.

1 april 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een slecht bedrijf...

Niet erg enthousiast over dit bedrijf. De fysieke winkel (Locatie Duiven) is prima, overzichtelijk en vriendelijke service. De webshop echter is niet goed. Producten hebben vaak onduidelijk, verkeerde of helemaal geen omschrijving. Na een bestelbevestiging krijg je geen verzendbevestiging. Versturen binnen 1-3 dagen lukt ook niet en digitale klantenservice is slecht bereikbaar. Zeker in deze Corona periode zou deze kant van het bedrijf top moeten zijn. Volgende aankoop doe ik wel weer in de fysieke winkel.

Ik heb deze review aangepast naar zeer slecht. We hebben onze bestelde artikelen uiteindelijk deels geleverd gekregen. Echter niet compleet en verkeerd. Hierover contact gezocht met de klantenservice per telefoon en e-mail. Geen reactie ontvangen. Daarna nog een klacht hierover gestuurd. Weer geen reactie. We hebben onze bestelling nog altijd niet ontvangen en we weten nog altijd niet wat we moeten doen met de verkeerd geleverde artikelen. Inmiddels contact met intersport landelijk contact gezocht... dramatisch dit.

9 februari 2021

Afhandeling klantenservice

Helaas bleek mijn skibroek, naar 1x gebruiken, kwalitatief niet goed te zijn. Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice. Ze reageerde erg snel. Ik kreeg het verzoek om de broek ter beoordeling gratis op te sturen. Al snel kreeg ik de reactie dat de kwaliteit niet aan de standaard van Intersport voldeed. Ze hebben de afhandeling voor een vervanging professioneel en snel afgehandeld. Nogmaals bedankt.

27 mars 2020

Prima afhandeling

Twee paar sportschoenen besteld. Liep aanvankelijk niet helemaal zoals gewenst, maar uiteindelijk is alles dankzij Gijs naar volle tevredenheid afgehandeld. Een tevreden klant!

17 september 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Twee van de drie paar bestelde schoenen niet geleverd

Twee van de drie paar bestelde schoenen konden niet geleverd worden. Het paar dat wel geleverd is, ben ik tevreden over. Maar een beter voorraadbeheer zou fijn zijn.

13 april 2019
Logotyp för Intersport Biggelaar / van den Broek

Svar från Intersport Biggelaar / van den Broek

Hoi Angela,

Bedankt voor je feedback, we gaan zeker aan onze voorraadbeheer werken zodat jij en andere klanten optimaal kunnen genieten van onze website!

Met sportieve groet,
Intersport van den Broek/Biggelaar

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Nike tech vest

Artikel bleek na bestelling niet op voorraad.
Kleur op de foto & in de omschrijving kwamen niet overeen.
Mail van de klantenservice was wel vriendelijk.

13 april 2019

Prima levering

Prima levering. Helaas terug moeten sturen vanwege de maat. Even afwachten nog hoe die afhandeling gaat zijn.

11 april 2019

Super snelle service

Super snelle service! Fijne website!
Er zou alleen iets meer productinformatie gegeven mogen worden in de webwinkel.
Verder super fijn geholpen ook tijdens telefonisch contact.

8 mars 2019

Uitstekende service

Ski onderdeel besteld, helaas iets mis gegaan met de verzending. Uitstekend opgelost door Gijs van Intersport Biggelaar / van den Broek, netjes een nieuwe opgestuurd gekregen!

20 februari 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.