Interflora Omdömen

5 573
TrustScore 1.5 av 5

1,5

Jag beställde en bukett Ljuv Pastell stor till min kusin som fyllde 75 år. Jag bad dem kontakta henne så hon skulle vara hemma då buketten kom, och om inte skulle den skickas en annan dag. De kontakt... Se mer

jag beställde en blå och rosa bukett me den som levererades var blå och vit utan en enda rosa blomma. jag hade också begärt den 20e maj men web sidan ändrade datumet till den 19e och när jag väl best... Se mer

Missvisande bilder på hemsidan, ser ut som fler blommor än det som levereras. Köpte en julgrupp med flera amaryllis (visar bilden och inget i texten skriver antalet). Fick en liten amaryllis, totalt ö... Se mer

En komplett katastrof, beställer en Stor Julgrupp som mer eller mindre avviker helt från bildexempel med hänvisning att ordern är korrekt… motiveringen lyder 'bildexemplet på hemsidan är ett exempel a... Se mer

1. Presentbutik
  2. Blomstermarknad

Informationen kommer från olika externa källor

Arkisin ennen klo 13.00 tehdyt tilaukset voidaan toimittaa kotiosoitteeseen samana päivänä lähes kaikkialla Suomessa.

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

6 tn omdömen

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

(5 573)

14 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Supernöjd!

Jag bor själv utomlands och beställde blommor till min mor som ligger på sjukhus i Finland. Snabb service, informativ hemsida, vackra blommor, alla glada och nöjda. Kommer definitivt att anlita Interflora igen.

11 april 2015

Lyckad leverans

Beställde blommor kl.8 på morgonen för leverans till samma dag och de levererades kl.12 samma dag. Superbra !

4 mars 2015

Leveransen sköttes utmärkt, men er leveransbekräftelse var bristfällig !

I orderblanketten ville ni veta mottagarens telefonnummer samt numret av mobiltelefonen.
Jag gav båda två, men var osäker på om mottagaren hade den fasta telefonen.
I leveransbekräftelsen visade ni endast det fasta telefonnumret.
Jag var tvungen att per telefon ta kontakt med Gankulla Blomsterhandel och åt dem anmäla mottagarens mobila telefonnummer för att vara säker på att de fick numret i tid.
Ändra på systemet så att även mobilnumret visas i leveransbekräftelsen.

13 februari 2015

Hej Timo,

Tack för din respons. Ber om ursäkt för oklarheten. Också mobilnumret skickas iväg till levereande affären, den syns dock inte i orderbekrätfelsen. Vi skall lägga till också mobilnumret i bekräftelsen så snabbt som möjligt.

leverans

Leveransen gick bra men det var ingen som ringde till mottagaren
att blommor är på väg. Blommorna lämnades utanför dörren när ingen
var hemma, det var osmart vem som helst kunde ha tagit dessa.
Blommorna var fina så tack för det.

4 februari 2015

Hej Carola,

Tack för din respons.

Ringde upp levererande butiken. De berättade att hade kört till leveransadressen och de kände till huset och hade vågat lämna blommorna vid dörren. Normalt brukar butikerna nog ringa upp mottagaren ifall ingen är hemma eller ifall de vill försäkra t.e.x leveransadressen. Butiken kunde inte säga med säkerhet ifall de har ringt i detta fall, beklagar detta. Ifall blommorna försvunnit från dörren, är levererande butiken förpliktad att leverera nya blommor till mottagaren.

Trevligt att höra att blommorna var fina.

Besvikelse

inte bra blomorna bled levererade på kvællen medan vi hade sktivit vi ville ha en leverans tidigt føre lunch

22 november 2014

Hej Mikael,

Jag beklagar att blommorna inte har blivit levererade på morgonen. Ringde upp butiken och de berättade att leveransen hade gått till kvällen, p.g.a att du hade beställt 10 långa rosor på lördagen, men de får in nya blommor på måndagar klockan 16. De ville vänta att de får in fina, nya rosor som de sedan leverade åt mottagaren tillsammans med en liten kompensation. Butiken borde ha meddelat oss att de väntar med leveransen, tills de får nya blommor, så skulle vi kunnat meddela detta åt dej. Butiken bad också om ursäkt.

Behändig lösning

Snabbt och enkelt sätt att ihågkomma en vän. Hälsningen- blomor med choklad - uppskattades.

Och internetsidan fungerar på svenska också i Finland:)

3 oktober 2014

Leveransen misslyckades

Ingen leverans trots att jag erhöll bekräftelse per e-post. Ett problem med en skrivare gjorde att butiken missade leveransen. Reklamationen sköttes ändå snabbt och buketten levererades gratis.

1 oktober 2014

Hej Annika,

Tack för din respons. Som sagt, blommorna levererades inte, p.g.a. ett tekniskt fel i butikens utskrivare. Blommorna har levererats gratis och beställningens betalning har annulerats.

Hälsningar, Interflora

Bra kundbetjäning

Jag hade glömt att skriva namnet under texten på min kondoleansbukett. Nästan genast efter jag skickat in beställningen kom ett mail med frågan om jag inte ville ha ett namn med också!:)
På så sätt hann det med också!

3 september 2014

Allt fungerade som det skulle!

Vackra blommor kom fram till mottagaren precis som de skulle. Skulle gärna se att man kan följa sin order, så att man ser att och när blommorna levererats.

12 augusti 2014
Visa omdömen på alla språk. (5 573 omdömen)