Interflora Omdömen

5 573
TrustScore 1.5 av 5

1,5

Jag beställde en bukett Ljuv Pastell stor till min kusin som fyllde 75 år. Jag bad dem kontakta henne så hon skulle vara hemma då buketten kom, och om inte skulle den skickas en annan dag. De kontakt... Se mer

jag beställde en blå och rosa bukett me den som levererades var blå och vit utan en enda rosa blomma. jag hade också begärt den 20e maj men web sidan ändrade datumet till den 19e och när jag väl best... Se mer

Missvisande bilder på hemsidan, ser ut som fler blommor än det som levereras. Köpte en julgrupp med flera amaryllis (visar bilden och inget i texten skriver antalet). Fick en liten amaryllis, totalt ö... Se mer

En komplett katastrof, beställer en Stor Julgrupp som mer eller mindre avviker helt från bildexempel med hänvisning att ordern är korrekt… motiveringen lyder 'bildexemplet på hemsidan är ett exempel a... Se mer

1. Presentbutik
  2. Blomstermarknad

Informationen kommer från olika externa källor

Arkisin ennen klo 13.00 tehdyt tilaukset voidaan toimittaa kotiosoitteeseen samana päivänä lähes kaikkialla Suomessa.

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

6 tn omdömen

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

(5 573)

14 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vilken kundservice!

Helt sjukt bra kundservice från Interfloras Finska branch - det ringdes upp personligen då jag lämnat bort namnet från kortet (med flit), för att säkerställa att namnet faktiskt inte skulle stå där. Så hjälpte den trevliga damen samtidigt med mina andra frågor som jag själv hade tänkt ta kontakt om.

8 september 2016

Leverans osäker

Betalningen gick bra liksom utskicket av blomster. Fortfarande osäker om leverans eftersom jag inte fått någon information eller meddelande om detta.

29 augusti 2016

Hej Peter,

Tack för din respons. Interflora USA har bekräftat att blommorna levererats på den valda dagen (22.8.2016).

Ifall blommorna inte levereras enligt överenskommet, är vi alltid i kontakt med kunden.

Med vänlig hälsning, Interflora

blommorna kom fram

blommorna kom fram. lite väl dyrt men antar att man inte kan kräva samma billiga pris som i Sverige

30 maj 2016

Alltid bäst på blommor!

Jag använder alltid Interflora för blomleveranser. Blommorna har hög kvalitet, det finns mycket att välja på samt snabb och bra leverans. Tack!

22 maj 2016

.Okej

Själva bokningen gick bra, men tyvärr kom inte hela beställningen fram. Jag fick ta kontakt med Interflora för att se till att den andra delen av beställningen kommer fram. Det gjorde den då samma dag vilket var bra. Men tyvärr förstördes upplevelsen lite då allt inte kom fram samtidigt.

27 april 2016

Bra men finns förbättringspotential

Hade uppskattat om allt inte nollställdes när man backade ett steg, jag blev osäker på vilken storlek på bukett ni hade som exempel på bild och då gick jag tillbaka ett steg varpå allt försvann. Så är det inte på den svenska sidan.

3 mars 2016

Bra och pålitlig service

Fungerande system, snabbt svar på frågor via Interfloras chattfunktion. Fint att priset för transporten kan läggas på blommorna, ifall mottagaren hämtar blommorna själv från blombutiken. Eventuellt kunde Interflora i beställningsblanketten på nätet tillägga möjligheten att mottagaren avhämtar blommorna själv, så att transportpriset dras av från slutsumman.

14 januari 2016

blomsterförsändelsen

Leveransen enligt beställningen. Produkten motsvarade inte beställningen.Buketten var vacker, men saknades hjärtat och nallen.
Lite besviken.

7 december 2015

Hej Barbro,

Tack för din feedback.

Vi är i kontakt med dej.

Hälsningar, Interflora

snabbt och enkelt

en snabb och enkel service på hemsidan. leveransen kom som planerat och mottagaren blev väldigt nöjd :)

9 november 2015

I helhet mycket nöjd, men...

I beställningsformuläret gick inte att ange ungefärlig tidsintervall för leverans, vilket gjorde oss oerhört nervösa när mormor som fyllde 90 ännu inte fått sin "Dröm av rosor" kl 15 (finsk tid). Fick dock snabb återkoppling om uppskattad leveranstid via chatten på Interfloras hemsida. Tummen upp!!! Dock innehöll buketten massor(!) av liljor. Jag hade inte antecknat något om det visserligen, men det var ju rosor i huvudsak jag hade beställt... Liljor är oerhört vackra, men doftar på tok för starkt för vår smak tyvärr. Nästa gång ska jag komma ihåg att skriva det. Mormor vart iallafall helnöjd!

18 september 2015

Hej Linda,

Tack för din respons.

Beklagar att buketten har innehållt också liljor. Ifall du beställer produkten "Dröm av rosor" så borde nog affären leverera en bukett med rosor. Ringde upp affären och de berättade att de troligtvis har blandat med produktnamnet och levererat produkten "En ljusröd dröm". De beklagade misstaget. Trevligt att höra, att mormor ändå var nöjd med buketten.

Angående tidsintervallen, så du kan skriva in önskemålet om leveranstiden i "Anmärkningar" -rutan och affären gör sitt bästa för att uppfylla önskemålet.

Ha en trevlig dag!

mvh, Interflora